DVD'sini almıştım canım, 1 saatlik bölümünü izledim, devamı haftaya :)
Orhan Pamuk'un biraz beendim dediğim tek kitabı "Cevdet Bey ve Oğulları"dır benim de...
Bir de daha çok eski yazarları seviyorum ben, yeni kuşak yazarlar mı sarmıyor beni, eskisi kadar vakit ayırmadıım için okumaya suç bende mi bilmiyorum. Ama bir Sabahattin Ali okurken aldığım keyfi alamıyorum yeni yazarlardan...
Belki orada buradakinden daha iyi alternatifler vardır canım, en azından köy yumurtası vb. için. Benim yumurtam da Nazilli'den geliyor, çok fark var market yumurtaları ile gerçekten. Marketteki organik yumurtalardan da alıyorum bazen, onları kek, mücver vb. yapmak için kullanıyorum.
Bizimkiler ikinciden sonra dayanamadılar, çok yakınımızda ev tuttular, 2 seneyi geçti buradalar :)) Benim meslekte 4-5 sene ara vermek ve bıraktığın yerden başlamak çok zor Özlemciğim, sektör çok dinamik, çevre çok önemli, eskiden en az 10 derginin genel yayın yönetmenini tanıyorsam bugün biri bile eski yerinde değil örneğin. Yaş da 37'ye dayanınca iş bulma kanalları daralıyor. Ama sonsuza kadar evde oturmak da olmaz tabii, düşüneceğim artık bir şeyler.
Canım mesaj attım sana, orada da söylediğim gibi içinizi serin tutun. Bir şey çıkmaz inşallah, nodüllerden bazılarının büyük olduğunu belirtiyor benim anladığım kadarıyla, patolojik boyutta diye yazınca hemen bir patoloji var, kötü bir şey diye düşünmeyin Banucuğum.