Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

DVD'sini almıştım canım, 1 saatlik bölümünü izledim, devamı haftaya :)
Orhan Pamuk'un biraz beendim dediğim tek kitabı "Cevdet Bey ve Oğulları"dır benim de...
Bir de daha çok eski yazarları seviyorum ben, yeni kuşak yazarlar mı sarmıyor beni, eskisi kadar vakit ayırmadıım için okumaya suç bende mi bilmiyorum. Ama bir Sabahattin Ali okurken aldığım keyfi alamıyorum yeni yazarlardan...

Belki orada buradakinden daha iyi alternatifler vardır canım, en azından köy yumurtası vb. için. Benim yumurtam da Nazilli'den geliyor, çok fark var market yumurtaları ile gerçekten. Marketteki organik yumurtalardan da alıyorum bazen, onları kek, mücver vb. yapmak için kullanıyorum.

Bizimkiler ikinciden sonra dayanamadılar, çok yakınımızda ev tuttular, 2 seneyi geçti buradalar :)) Benim meslekte 4-5 sene ara vermek ve bıraktığın yerden başlamak çok zor Özlemciğim, sektör çok dinamik, çevre çok önemli, eskiden en az 10 derginin genel yayın yönetmenini tanıyorsam bugün biri bile eski yerinde değil örneğin. Yaş da 37'ye dayanınca iş bulma kanalları daralıyor. Ama sonsuza kadar evde oturmak da olmaz tabii, düşüneceğim artık bir şeyler.

Canım mesaj attım sana, orada da söylediğim gibi içinizi serin tutun. Bir şey çıkmaz inşallah, nodüllerden bazılarının büyük olduğunu belirtiyor benim anladığım kadarıyla, patolojik boyutta diye yazınca hemen bir patoloji var, kötü bir şey diye düşünmeyin Banucuğum.
Gördüm mesajını umutcum cevap yazıcaktım ama 10 dk beklemelisiniz olayı varya onu bekliyodum inşallah önemli değildir sadece bu geceki sıkıntıyla atlatırız bu olayıda.

Banucuğum;

Hemen karamsar olmayın diyeceğim ama evlat söz konusu olunca bunu başarmak çok zor....

Umarım Dr'un titiz davranışı sonucu istediği bir kontroldur...Bazen diğer branşların da görüşünü almak istemeleri çok normal tabii ama sonuç beklemek çok zor..Seni çok iyi anlıyorum..

Umarım çok iyi haberler alıp bizimle paylaşırsın...Hayır dilemek en güzeli.Dualarımız tabii Ayşecikle ve tüm yavrularla...Her şey iyi olacak inşallah....
Öyle gerçekten beyzuş abla insanın canı olunca dünya duruyor sanki üstüne yıkılıyor ayşe benim evladım değil ama onu benim kadar seviyorum umarım yarın doktor güzel şeyler söyler.

tebessüm sağol canım naz daha iyi ama bugün yine biraz kustu ....
yenacım ikiside daha iyiler şimdilik bende birşey yok inş olmazda mahvoluruz vallahi...yalnız annemle babamda var acaba nazdanmı geçti hepsine diyorum...

nursena allah yardımcın olsun canım bilirim yaşadıklarını ben neden hastalandım her dakik stres onun ağlaması susturamamam,3 aydır düzelemiyorum bak...kızımda aynıydı 1.5 yaşına kadar sürdü sonradan geçti şimdi farklı şeyler çıkıyor .
bir dr. dediki çocuk hastalanır bir kaç gün sonra siz hastalanırsınız
herkez derki çocuktan geçti
ama işin aslı sizden çocuğa taşınmıştır mikrop onun bünye küçük olduğu için o erken hasta olur siz sonra olursuuz dedi
DVD'sini almıştım canım, 1 saatlik bölümünü izledim, devamı haftaya :)
Orhan Pamuk'un biraz beendim dediğim tek kitabı "Cevdet Bey ve Oğulları"dır benim de...
Bir de daha çok eski yazarları seviyorum ben, yeni kuşak yazarlar mı sarmıyor beni, eskisi kadar vakit ayırmadıım için okumaya suç bende mi bilmiyorum. Ama bir Sabahattin Ali okurken aldığım keyfi alamıyorum yeni yazarlardan...

Belki orada buradakinden daha iyi alternatifler vardır canım, en azından köy yumurtası vb. için. Benim yumurtam da Nazilli'den geliyor, çok fark var market yumurtaları ile gerçekten. Marketteki organik yumurtalardan da alıyorum bazen, onları kek, mücver vb. yapmak için kullanıyorum.

Bizimkiler ikinciden sonra dayanamadılar, çok yakınımızda ev tuttular, 2 seneyi geçti buradalar :)) Benim meslekte 4-5 sene ara vermek ve bıraktığın yerden başlamak çok zor Özlemciğim, sektör çok dinamik, çevre çok önemli, eskiden en az 10 derginin genel yayın yönetmenini tanıyorsam bugün biri bile eski yerinde değil örneğin. Yaş da 37'ye dayanınca iş bulma kanalları daralıyor. Ama sonsuza kadar evde oturmak da olmaz tabii, düşüneceğim artık bir şeyler.

Canım mesaj attım sana, orada da söylediğim gibi içinizi serin tutun. Bir şey çıkmaz inşallah, nodüllerden bazılarının büyük olduğunu belirtiyor benim anladığım kadarıyla, patolojik boyutta diye yazınca hemen bir patoloji var, kötü bir şey diye düşünmeyin Banucuğum.
inşallah vardırcanım
anladığım kadarı ile yetişen pek birşey yok dışardan geliyor herşeyleri birde amarikan delisi onlarda hep ürünler öyle
bakalım umarım bulurum
organik yumurtalar hiç köy yumurtaına benzemiyor valla

Çok haklısın canım ama işte dr onkoloji hemotoloji görsün değerlendirsin deyince iyice panik olduk inşallah bişeycik yoktur.

umarım yoktur birşey

İyi geceler arkadaşlar..
Allah rahatlık versin...

Banucuğum öpüyorum seni..Yüreğini ferah tut ve uyumaya çalış ne olur..
İnşallah sadece kontrol amaçlıdır..

asumancığım sağol canım...
banucum kızım idrar yolun enfeksiyonu geçiriyorken eşimdede başladı mide problemleri istifra filan etti evde yattı işe gidemedi ikiside üst üste geldi...

bu gece naz yatarken bizi çok güldürdü yin e..bbamız kızım allah rahatlık versin dedi oda amin babacım diye cevap verdi..arkasından allah bereket versin amin dedi ..nasıl gülüyoruz babası ile oda başladı gülmeye....

beyzus ablacım hoşgeldin özlemiştik inan seni....

tebessüm olabilir canım .ben diyorumki acaba naz midesinimi üşüttü bu kadar istifra edilirmiki idrar yolu enfeksiyonunda çünki geçen akşam ben görmeden soğuk limonata içmişti...

bir dr. dediki çocuk hastalanır bir kaç gün sonra siz hastalanırsınız
herkez derki çocuktan geçti
ama işin aslı sizden çocuğa taşınmıştır mikrop onun bünye küçük olduğu için o erken hasta olur siz sonra olursuuz dedi

inşallah vardırcanım
anladığım kadarı ile yetişen pek birşey yok dışardan geliyor herşeyleri birde amarikan delisi onlarda hep ürünler öyle
bakalım umarım bulurum
organik yumurtalar hiç köy yumurtaına benzemiyor valla
Yerleşip düzenini kurunca en uygun alternatifleri bulursun bence. Arkadaşım Dubai'de yaşıyor, o da zor alıştı her meyve sebze dışarıdan ve mumlanmış geliyor diyordu, ama alıştı sonuçta bazı kuru malzemeyi buradan getirtiyor, bazılarını oradaki Türk marketlerinden alıyor vb. bir düzen kurdu sonuçta...
İyi geceler arkadaşlar..
Allah rahatlık versin...

Banucuğum öpüyorum seni..Yüreğini ferah tut ve uyumaya çalış ne olur..
İnşallah sadece kontrol amaçlıdır..

İyi geceler Yenacığım :)

Öyle gerçekten beyzuş abla insanın canı olunca dünya duruyor sanki üstüne yıkılıyor ayşe benim evladım değil ama onu benim kadar seviyorum umarım yarın doktor güzel şeyler söyler.

Evladın gibi sevdiğini bildiğimden öyle yazdım zaten canım....

Arkadaşlarımızın dedikleri doğru ;tıbbi terimler bize çok korkunç sonuçları haber veriyor gibi gözükürken aslında doğal sonuçları belirtiyor olabilir..Tam anlamamaktan gelen korkular yaşıyoruz

bir süre...

İşin içinde çalışmış olmama rağmen ben de aynı durumdayım canım.Tam anlayamadığım tıbbi terimler bana hep kötü haber gibi geliyor.Hele kendine yada sevdiklerine yorum yapmak çok zor.Hastalığı sırasında annemin bir hormon sonucu için 2 gün ağladığımı ve sonucun yaşına göre çokta normal olduğunu hatırladım şimdi.Dr söyleyene kadar aklıma bin türlü şey gelmişti.

Yarın hayırlısı ile sen de iyi haber alıp sevineceksin inşallah....

tebessüm olabilir canım .ben diyorumki acaba naz midesinimi üşüttü bu kadar istifra edilirmiki idrar yolu enfeksiyonunda çünki geçen akşam ben görmeden soğuk limonata içmişti...
Derin, çocuklar arasında çok hızlı yayılan bir virüs de var buna sebep olan, geçenlerde ece78'nin 3 çocuğu da kapmıştı ya bu virüsü. Geçen sene de benim çocuklar olmuştu, bir gecede 8-10 defa istifra, ne yese çıkarma, hatta uykusundan uyanıp kusma yaşadık; 3 gün sonra azalarak geçti, doktorumuz tehlikeli olmayan kendiliğinden geçen bir virüs olduğunu söylemişti.
Belki idrar yolu enfeksiyonu ile çakışmıştır?

asumancığım sağol canım...
banucum kızım idrar yolun enfeksiyonu geçiriyorken eşimdede başladı mide problemleri istifra filan etti evde yattı işe gidemedi ikiside üst üste geldi...

bu gece naz yatarken bizi çok güldürdü yin e..bbamız kızım allah rahatlık versin dedi oda amin babacım diye cevap verdi..arkasından allah bereket versin amin dedi ..nasıl gülüyoruz babası ile oda başladı gülmeye....

beyzus ablacım hoşgeldin özlemiştik inan seni....

Yerim ben senin o bilmiş güzel kızını..Allahı da bereketi de öğrenmiş maaşallah...

Hoş buldum tatlım.Ben de sizleri çok özledim...

Güzel bayanlar, ben de huzurdan çekileyim. Bu gece herkes erken uyudu, ben de 12 sayfa metin yazdım ama kafam-beynim, gözlerim, parmaklarım şaşaladı artık :)

Hepinize iyi geceler, güzel, huzurlu uykular...

Derin, çocuklar arasında çok hızlı yayılan bir virüs de var buna sebep olan, geçenlerde ece78'nin 3 çocuğu da kapmıştı ya bu virüsü. Geçen sene de benim çocuklar olmuştu, bir gecede 8-10 defa istifra, ne yese çıkarma, hatta uykusundan uyanıp kusma yaşadık; 3 gün sonra azalarak geçti, doktorumuz tehlikeli olmayan kendiliğinden geçen bir virüs olduğunu söylemişti.
Belki idrar yolu enfeksiyonu ile çakışmıştır?
olaabilir canım,doğru dürüst dr yok bizim burada bu götürdüğümde yeni gelmiş çocuk dru güya çok iyiye benziyor bakalım haftaya yine çağırdı....
Yerim ben senin o bilmiş güzel kızını..Allahı da bereketi de öğrenmiş maaşallah...

Hoş buldum tatlım.Ben de sizleri çok özledim...

sorma abla çok bilmiş sürekli beni taklit ediyor benim kelimelerim ağzıda ...herşeyi öğrendide işne gelmediğinden wc olayını öğrenemedi daha...

yok canım sanmıyorum üşütme olsa bukadar uzun sürmez
idra yolu ile bu enfeksiyon çakışmıştır
Yerleşip düzenini kurunca en uygun alternatifleri bulursun bence. Arkadaşım Dubai'de yaşıyor, o da zor alıştı her meyve sebze dışarıdan ve mumlanmış geliyor diyordu, ama alıştı sonuçta bazı kuru malzemeyi buradan getirtiyor, bazılarını oradaki Türk marketlerinden alıyor vb. bir düzen kurdu sonuçta...

İyi geceler Yenacığım :)
inşallah canım giderken bazı eyleri götürecem tabi götürebildiğim kadarını oradada bulacaz bir yolunu

Güzel bayanlar, ben de huzurdan çekileyim. Bu gece herkes erken uyudu, ben de 12 sayfa metin yazdım ama kafam-beynim, gözlerim, parmaklarım şaşaladı artık :)

Hepinize iyi geceler, güzel, huzurlu uykular...
iyi geceler

Back
X