Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Filmi izledinmi.? Dediğin açıdan evet çok başarılı. renk,ışık vb.Çok anlamamama rağmen etkilendim hatta içimden belgesel gibi diye düşündüm..
Tabii sen mesleğin gereği de baktığın için, olayı farklı değerlendiriyorsun...

sonuna kadar izledim valla filmi..Benimde öyle bir huyum var sevmediğim kitap dahi olsa illa bitirimeye çalışırım,vardır bişeyi diye..
ORhan Pamuk'un tarzını sevmediğim için çoğu kitabı sıkmıştı beni saklamıyayım.:)

ya ben filmi izlemedim de yorumunu okuyunca kendimden dolayı konsantre olamamış olabileceğini düşündüm. mesela tv de bisey izlemek beni o kadar yoruyorki beğnimde bin tane sey konuyu anlasam yetiyor bana suyun akışının güzelliği surda dursun.

benim kız yine uyanıp öksürmeye başladı geniz akıntısı var boğazı doluyor yatınca umarım ciddileşmeden atlatır
bende kaçtım
herkeze iyi geceler

kızlarrr bu arada bugün spor merkezine kayıt oldum...

artık gelsin fıtnessler,kardiyolar..
gelsin saunalar,hamamlar... aman amannn gelsn havuzlar...
3gün spora persembeleri hamam saunaya haftasonu da havuza olarak karar verdm ama bakalım..
belli de olmaz tam saatleri:1::1::1:
birden içimden geldi gittim yazıldım..diyetsyende de böyle olmustu..
ben gercekten,sanırım,cidden yaza inceck olcammmmmmmmmmm:16::16::16:

bravoooooooooo ah ben de inansam azcık kendime. seni şimdiden kutlarım

benim annemde hep kilolu idi hep dizleri spor yapayım derken sakatladı 35 inde ve ahareket azalınca dahada kilo aldı ve dizler gitti
senelerdir amaliyat diyorlar
bu sene cesaret etti
diz protezi takıldı dizine perşembe günü 45 gün oluyor şimdi yürüteçle yürüyor inşallah daha iyi olacak

ya dr bizimkine de dediiii. hayırlısı gecmiş olsun sizede

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınızz ben iyimiyim sanırım iyiyimm bilmiyorum neyseeee geçmişi okumak çok zor çünkü çoktandır giremiyorum topiğe herkes çok iyidir umut ediyorum mutlu gelmiş hg miş hasta olanlara acil şifalar dertli olanlara devalar diliyorum yeni gelenler hg miş kalıcı olursunuz umarım diyette herkese başarılar diliyorum.....

semoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

öpüyorummmm çokkk 15 gün tatilde göbeğimi göstericem muhtemel gelicen di miiiiiii

biraz dinlen korumaya aldığını düşün ama fazla kaçırma

inşallahh

canım iyiki koymuşsu linki valla çok doğru
art ık herşey okadar yapayki
bende kızımın bağırsakları için düşünüyorum hala kabızlığımız geçmedi tam anlamıyla sütü kesin dediler kestik esmer ekmek yiyor hergün sebze yiyor sabah aç karna hoşaf içiyor
ama birgün o hoşafı içmesin hemen duruyor
şimdi dinleyince anladım çok doğru
yakında gidiyor olmasak senin süt gettirttiğin yerle temasa geçmek isterdim yada yapabilirlermi diye köyden birkaç yere telefon etmek isterdim
ama zaman geldi
bakalım orada ne yapacağız
burda en azından yumurtası falan köyden geliyordu kızımın
ha bu arada yumurtada geliyormu sana yumurta marketlerde satılan organik yada omegalı adı altında satılan yumurtalar var onlardan alıyorum kızıma ama bir iki seferdir içime sinmiyor rengi resmen turuncu köy yumurtası orenk olmuyorki sonuçta
para hırsından mahvettiler valla bizi

deneyimi sana kar olur canım
parasal açıdan tatmin etmesede
ama çocuklada zor tabi anacak geceleri çalışıp uykudan fedekarlık ediyorsundur diye tahmin ediyorum
kolay gelsin

çok sağol
aynen canım uykusuz kalıyorum ama en azından ayrı kalmıyorum bebeğimden o bu da para kadar önemli benim için. o yuzden işin olması iyi. deneyim de iyi. 1 ay önceki ruhiyatıma göre çok iyi halim şükür.

İnşallah anlının akıyla bu işide başarırsın ve sana çok güzel bir deneyim ve referans olur :34:
Parayıda başka projelerden kazanırsın inşallah .... Aminnnnnnn
Sana kolay gelsin :34: göster onlara Mutlu kimmiş :34:

di mi çok motive oldum. çok seviyorum zaten bu planlama kısımlarını, daha bir zevkle yapıyorum şu an.

Evladın gibi sevdiğini bildiğimden öyle yazdım zaten canım....

Arkadaşlarımızın dedikleri doğru ;tıbbi terimler bize çok korkunç sonuçları haber veriyor gibi gözükürken aslında doğal sonuçları belirtiyor olabilir..Tam anlamamaktan gelen korkular yaşıyoruz

bir süre...

İşin içinde çalışmış olmama rağmen ben de aynı durumdayım canım.Tam anlayamadığım tıbbi terimler bana hep kötü haber gibi geliyor.Hele kendine yada sevdiklerine yorum yapmak çok zor.Hastalığı sırasında annemin bir hormon sonucu için 2 gün ağladığımı ve sonucun yaşına göre çokta normal olduğunu hatırladım şimdi.Dr söyleyene kadar aklıma bin türlü şey gelmişti.

Yarın hayırlısı ile sen de iyi haber alıp sevineceksin inşallah....
İnşallah beyzuş ablacım inşallah.
banucum geçmiş olsun dualarım sizinle inşallah hiç bişey çıkmayacak güzel ayşe de.[/QUOT

Sağol mutlucum inşallah yarın güzel haberlerle geliriz.

Iyi geceler kizlaaaaaaaarrrrrrrrrr :3::3::3:
Gecmisi okudum geldim ama birde bana sorun ahanda böyleyim suan :53::53::53:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
Okumazsam merak ediyorum napiyim 2 gündür bende pek yazamadim. Allahtan bugün okullar acildi. 2 hafta evde olmalari beni iyice strese sokmustu isin acikcasi :52:
Allah canlarini sag etsin ama cok yaramazlar. Bi taraftan hak veriyorum aslinda onlar napsin. Kis gününde ancak evde bisiyler yapiyolar. :16:
Bu arada hastalara acil sifalar diliyorum :16:
Banucum sende cok üzüldün yapma böyle ne olur. Iyi düsün hersey iyi olsun olurmu :16::16::16:
Birde herkesler annelerinden bahsetmis keske bende anneme cekseydim. Canimin ici o benim. :16::16::16: Hem benden uzundur kendileri hemde zayiftir . :46::46::46: Kendine bakmayi yedigine ictigine dikkat etmeyi cok sever.:34:
Ayyyyy gece gece duygusala bagladim cok özledim annecigimiiiii :43:

bende evliyim ama cocugum yok daha dogrusu olmuyor
kilomu bir türlü cesaret edip yazamiyorum az vereyimde öyle yazarim insallah :)

Back
X