Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Az önce biri'' şişko'' mu dedi...:1::1::1::1::1::1::1:

Bakımlıysak ''şişkolar'' kim;yok biz şişkoysak bakımlılar nereye gitti...Ayyy kafam karıştı.Yaşlı ve hastayım uğraşma benimle...:27::27::27::27::27::27:

Yoksa kimse benimle uğraşmıyor da ben mi uğraşacak birini arıyorum;yoksa kurra çektim de sana mı çıktı Nilüferim...:53::53::53::53::53:

Evet haklısın ben bu gece iyi değilim.2 adet Trabzon hurması yedim ;vicdan azabı çekiyorum ve saçmalayarak tedavi olmaya çalışıyorum.....:52::52::52::52::52:

:))) ahh ben ne dediğimi bilsem.:1:
Neden kafan karışık.?

Benimle uğraşmakmı istiyorsun.:) vicdanın rahatlayacaksa buyur bu can sana feda olsun..:))))

sanırım ikimizde saçmalıyoruz.:)

öyle bi yerde çalıyorum ki götürsem 5 kişilik falan götürmem lazım götürürüm tabiki helali hoş olsunda yaptığım yemege bile bi kulp bulurlar oda benım canımı sıkar
zayıflamak istediğimi bile paylaşmıyorum kimseyle çünkü bana zorla bişiy yedirmeler yada bazıların heh sanki daha önce denememiştin bakışını görmek istemiyorum 2 gündür midem ağrıyo diye atlatıyorum zaten ya size cok sacma bi ortam geliyor ama hakketen öle yogurt olabilir ama akşama dogru acıkıp herseyi mahvetmekten korkuyorum kepekli ekmekge yapıyorum sandviçimi bayağı tok tutuyo
eş konusunda haklısın bide cocuk düşünüyorum bu sene bu kiloyla hamile kalırsam gerisini düşünemiyorum :emir_bebek:

öyle bi yerde çalıyorum ki götürsem 5 kişilik falan götürmem lazım götürürüm tabiki helali hoş olsunda yaptığım yemege bile bi kulp bulurlar oda benım canımı sıkar
zayıflamak istediğimi bile paylaşmıyorum kimseyle çünkü bana zorla bişiy yedirmeler yada bazıların heh sanki daha önce denememiştin bakışını görmek istemiyorum 2 gündür midem ağrıyo diye atlatıyorum zaten ya size cok sacma bi ortam geliyor ama hakketen öle yogurt olabilir ama akşama dogru acıkıp herseyi mahvetmekten korkuyorum kepekli ekmekge yapıyorum sandviçimi bayağı tok tutuyo
eş konusunda haklısın bide cocuk düşünüyorum bu sene bu kiloyla hamile kalırsam gerisini düşünemiyorum :emir_bebek:

Canim benim hosgeldin aramiza.:16::16::16:
Insallah diledigin kilolara inersin ve bebis sahibi olursun. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

zayıflıyoruz,zayıflayacağız..

Beyzuşum ben muhteşem yüzyılı izlemeye başladım.:)
1.bölümden bakayım dedim neler yapıyorlar sarayda.:)

Nasıl annen,erman iyilermi.?

Bol bol entrika göreceksin ve kadınlar arası çekişme.....

İyiler canım şükür.Annem uyuyor tabii bu saatte.Bizde Ermanla karşılıklı oturduk laptoplarımızla bütünleştik.

Yarın onları avm ye götüreceğim.Annem bir hevesle gidiyor ki sorma;ama daha arabada iken yoruluyor ve avm de bir bank bulup oturtuyoruz.Alışveriş edenleri seyretmek bile ona değişiklik oluyor....

Annem maalesef daha çok şeyi unutmaya başladı.Geçen gün eşime benim adımı soruyordu;sonrada ablasıyla karıştırdım,gözüm seçmedi Hülya sandım falan diye de toparlamaya çalışıyor.Halbuki

ablam yanımızda bile değil...Ne yapalım Rabbim uzun ömür verince bir bedeli oluyor tabii..Bu gününe çok şükür ediyoruz...

Kızlarrrrrrrrrrr geçte olsa ben geldim :122: :122: :122:

Maaşallah kızlar bir gün gelmedik ne kadar çok geçmiş birikmiş :1:
Zor yetiştim valla :1:
Aslında yarın eşimin halasına gidicektik ama KV o gün kızıma gidicem illeb bugün demiş :26:
Yok anam yok resmen eşimi istediği gibi oynatıyor parmağında o ne zaman isterse o zaman gidilecek :52::52::52:
Her zaman ki gibi benle doğru dürüst konuşmadı bile ama zaten pekte umursamadım.
Baya oturunca benim de yine gecem bitti ama inşallah yarın gelen olmazsa yada benim ki bir yere gidelim demezse sohbet edebilirim sizlerle :34:

Özledimmmmmm yaaaaaaaa :16:

Iyi geceler kizlaaaaaaaarrrrrrrrrr :3::3:
Gecmisi okudum geldim ama birde bana sorun ahanda böyleyim suan :53::53::53:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
Okumazsam merak ediyorum napiyim 2 gündür bende pek yazamadim. Allahtan bugün okullar acildi. 2 hafta evde olmalari beni iyice strese sokmustu isin acikcasi :52:
Allah canlarini sag etsin ama cok yaramazlar. Bi taraftan hak veriyorum aslinda onlar napsin. Kis gününde ancak evde bisiyler yapiyolar. :16:
Bu arada hastalara acil sifalar diliyorum :16:
Banucum sende cok üzüldün yapma böyle ne olur. Iyi düsün hersey iyi olsun olurmu :16::16::16:
Birde herkesler annelerinden bahsetmis keske bende anneme cekseydim. Canimin ici o benim. :16::16::16: Hem benden uzundur kendileri hemde zayiftir . :46::46::46: Kendine bakmayi yedigine ictigine dikkat etmeyi cok sever.:34:
Ayyyyy gece gece duygusala bagladim cok özledim annecigimiiiii :43:

İnşallah yaza gelir sende Annene kavuşursun canım :34:
Bende aynı dertten muzdarip olduğum için seni çok iyi anlıyorum :34:

Merhaba Arkadaşlar....
43 gün önce doğum yaptım. Doğuma girerken kilom 98 di. İlk hafta sonunda 89 oldum. Emziriyorum... Sanırım bundan dolayı acıkmalarım sonunda elime ne geçerse yamem sonunda 92.5 oldum. 80 kilo ile hamile kalmıştım. En azından ilk etapta o kiloma inmek istiyorum. Benide aranıza kabul edermisiniz.

Hayırlı olsun Allah Analı Babalı büyütsün bebişini :nazar:
İnşallah sende bizlerle hedefine ulaşırsın :34:

benim kız yine hasta burnu akıyor geniz akıntısı var tabiki gecede kalktı öksürdü geniz akıntısı rahatsız ediyor tabi
birazdan dr. a götürecem bakalım
babamı dr. a götürecektim gözü için ameliyat diyorlar
onu götüremiyecem yanlız gidecek artık gözüne büyüteme için damla damlatırlarsa mecburen gidip alacam
kayınvalideminde fizik tedavisi var ben taksiyle dönerim artık dedi

allah beterini göstermesinde yaaa bu hastane işlerinden bıktım ya

Canım Rabbim acil şifa versin yavruna ... Aminnn
İnşallah çok daha iyidir şu an.

bende çok hastayım dünden beri, kulaklarım kaşınıyor ,boğazım inanılmaz ağrıyor yutkunamıyorum ,sıcak birşeyler içtim ama yok fayda etmiyor. hiçbir şey yiyemiyorum sanki boğazımı yırtarak geçiyor resmen :((( ancak çorba falan işte ,ateşimde var azcık.
ama bugün bebişe bakacak teyzeye gideceğim şu işi konuşayım bakalım

Özlemciğim sanada çok geçmiş olsun canım.
Özledim senlede sohbeti kız :1: deng geliriz inşallah :34:

Günaaayyyydııınnnn ben döndüüüümmmmm :16:

Öncelikle yenacım beyzuşum 1 hafta izin istedim sizden ama 5 gün diye gittiğim tatil 10 gün oldu umarım izinli olarak geçmişimdir listeye :26: geçmiş çoktu okuyamadım :17:

Dün döndük onurla o akşam geri döndü istanbula :5: anlatayım neler yaptık giderken uçaktan tırstım ama korkulacak hiçbirşey olmadı hatta onur dediki ben senelerdir uçağa binerim bu kadar sorunsuz bir uçuş ilk defa yaşadım dedi şans işte :27: ama dönüş için aynı şeyi söyleyemeyeceğim anadolujetle gittim onurairle döndük aman yarabbim dönüşte inişte ahan düşüyoruz dedim elim ayağım kesildi bembeyaz olmuşum çok kötüydü uçuşuda inişi de :18:
İstanbul çok güzel yaaa :16: hatta orayı gördükten sonra biz de şehirdemi yaşıyoruz dedim :20: nerelere gitttiiikk taksime istiklal caddesine mısır çarşısına kapalı çarşıya sultanahmete ayasofyaya haliç kız kulesi boğaz köprüsü görmek istediğim heryeri gördüm ilk defa metroya bindim motora vapura deniz otobüsüne tranvaya bütün ilkleri yaşadım :32: çok güzeldi ya tek sorun gitmek istediğin yere gitmek için saatler harcaman :19: hele o trafiğe birşey demek bile istemiyorum eziyet resmen :25: kızkulesi çoook güzel ya ayyy heryerine bayıldım bayıldım geldim ilk defa ıslak hamburger ve waffel yedim onlarada bayıldım valla :27: kilo verdim mi aldım mı bilmiyorum açıkçası bugün çok şişim yarın tartılıcam artık :1:

İstanbulda yaşama fikri korkutuyordu beni ama şimdi eğlenceli olabilir diye düşünüyorum :16: 10 günde aşkıma doyamadım yaaa tutturdum biz ne zaman evlenicez diye :1:

Bende durumlar böyle şimdi biraz geçmişi okuyım bakim neler olmuş :23:

Tatilinizin güzel geçmesine sevindim.
Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah ve çok mutlu olursun :34:

merhabalar hanımlarr nasılsınızz

banucum haberlerını beklıyoruz cnmm ınsallah her şey ıyı olacak allah yardımcınız olsun cnmm

benı soracak olursanız kızımın gribi tam geçmeden yıne tekrarladı pazar sabah yıne acıldeydık çok fena huysuzlanıyor sureklı kucak ıstıyor ancak onunla ugrasıyorum 2 gundur oruc tutuyorum bu hafta boyle gececek sanırım regl falan olmazsam

yavas tempoda yuruyorum 2 gundur 30 dk

neyse hepinizi öptumm mutluda gelmışş bu arada hoşgeldın cnmm

Salgın var her yerde ya bir kar yağsada mikroplar kırılsa.
Kızın da inşallah bir an önce iyileşir.

Hayirli aksamlar arkadaslar ,
dün yazacaktim nasil 40 kilo verdigimi uykuluyum diye yazamamistim simdi yazayim insallah,yillardir sürekli her cesit dieti denedim ve her defasinda 20-30 kilo verip aldim sonrasi ise beslenme piramidini iyice inceledim ve yediklerimi hep not aldim
sonra farkina vardim ki saglikli beslenerek daha da cok doyuyorum ac kalmadan zayiflayabiliyorum
gün icinde 2-3 porsiyon sebze,iki porsiyon meyve,
haftada 2-3 yumurta,haftada 2 defa balik,süt ürünleri (peynir v.s hergün 1 porsiyon )
et haftada 2-3 porsiyon (her bir porsiyon bir avucun ici kadar )
ve ara ögünleri kaldirdim sadece 3 ögün düzenli yemege dikkat etmeye calistim
yag da günde tüm yediklerimde 30 gram yagi gecirmemeye calistim
sebzeleri buharda pisirdim et balik tavuk v.s firinda pisirmeye calistim kisabildigim kadar yagi kistim,makarnayi dahi kara olanini aldik..

aslinda yagi sadece 1 kasik salatalara kattim

sabahlari hep ayni saatlerde kahvalti yaptim ve cavdar ekmegini muhakkak en az 2 tane yemeye calistim ki az tok tutsun ve metabolizmami calistirsin diye
öglenleri piramidden sectim
aksamlari ise genelde salata +yogurt
bu sekilde piramidde karma birseyler cikardim ve her yedigimi not aldim

yavas yavas spora basladim en son haftanin 3 günü fitnese + 2 günüde yüzmeye + 2 günde jimnastige gittim ,Allahtan bayanlar arasi böyle spor imkanimiz vardi da zayiflamamda cok güzel oldu..hemen hemen her sabah namazin ardindan esimle en az 5 km yürüyüs yaptiki
hersey cok güzeldi ama özel bir rahatsizligim sebebiyle sporu birakmak mecburiyetinde kaldim ve yavas yavas bir güzel verdiklerimi aldim

simdi yine basa döndük ve hicte kolay olmadi ama ümidimi yitirmedim ,bu sayfanin.. sizlerin bana ümid verdigini düsünüyorum
birbirinizi güzel motive edebiliyorsunuz baya kilo verenler olmus aranizda hepinizi tebrik ediyorum ,Allah hepimize kolayliklar versin insallah

Allah razı olsun paylaşmışsın kullandığın yöntemi. Bizlerede hem motivasyon hemde yardımcı olur :34:
Eminim sende yine başarırsın :34:

Kızlar ayşenin dediği gibi sabah yanına gittik sağolsun çok ilgilendi sanki kendi çocuğu gibi koşturdu ayşenin peşinde sağolsun.Yapılan tahlillerde bir tanesinde yükseklik çıktı ldh sanırım vücutta yeni hücre oluşu demekmiş ama öteki sonuçlar güzel çıktı orda ayşe bir hocasına gösterdi enfeksiyondan olma sebebi yüksek dediler ordan çıktıktan sonra ebrunun içi rahat etmedi randevu aldımız doktora gittik oda baktı o tahlil yüksek çıktı diye biraz tedirgin oldu boğaz ultrasonu istedi hemen gittik onu çektirdik çünkü bu ultrasondo herşey çıkıcak dedi çok şükür oda temiz çıktı şimdi bir hafta sonra tahliller tekrarlanıcak birde cuma günü çıkıcak tahliller önemli dedi ama tahminimce onlarda güzel çıkıcak dedi.
Kızlar çok sağolun tüm desteğiniz ve dualarınız için sizleri çok seviyorum....

İnan çok sevindim canım bizler bile rahatladığımıza göre sizlerin üzerinden kalkan yükü tahmın edebiliyorum.
Rabbim bir daha yaşatmasın ve inşallah cumada güzel haberler verirsin.
>Tekrar geçmiş olsun.

Kizlar daha öncede söylemistim oglusum epilepsi hastasiydi. di diyorum cünkü 3 yil tedavi gördü . 7. aydan beri artik ilac kullanmiyor.
6 ayda bir kontrole cagiriyorlar. Bu gece 3 te kaldiricaz. Doktor öyle söyledi. Bi anlam veremedim ama gece 3 ten sonra uyumamasi lazimmis. Sabah 11 de de randevumuz var . EEG si cekilcek. Rutin kontrolleri var. Ama ben her kontrolünde inanilmaz stres oluyorum. Allahim diyorum iyi bisiler söylesin yine. Cünkü kesin birsey söylemiyorlar. Yani tekrarlamaz artik diyemiyorlar. Sizden ricam lütfen bize bu gece dua edin. Oglusum bidaha hastalanmasin. O günleri birdaha yasamak istemiyorum. Allahim tüm yavrularimizi korusunnn...
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Tüm Dualarımız sizlerle canım inşallah sende güzel haberler verirsin.
Rabbim bir daha o üzücü günleri yaşatmasın canım ... Aminnnnnnnnnnnn

sey benıde aranıza alırmısnız ?
söylemesi ayıptır ben tam 99 kiloyumda :14:

Aramıza hoş geldin. İnşallah sende hedefine ulaşırsın

İyiler canım şükür.Annem uyuyor tabii bu saatte.Bizde Ermanla karşılıklı oturduk laptoplarımızla bütünleştik.

Yarın onları avm ye götüreceğim.Annem bir hevesle gidiyor ki sorma;ama daha arabada iken yoruluyor ve avm de bir bank bulup oturtuyoruz.Alışveriş edenleri seyretmek bile ona değişiklik oluyor....

Annem maalesef daha çok şeyi unutmaya başladı.Geçen gün eşime benim adımı soruyordu;sonrada ablasıyla karıştırdım,gözüm seçmedi Hülya sandım falan diye de toparlamaya çalışıyor.Halbuki

ablam yanımızda bile değil...Ne yapalım Rabbim uzun ömür verince bir bedeli oluyor tabii..Bu gününe çok şükür ediyoruz...

Üzüldünmü peki..?
yinede çok şükür, inşallah daha fazla ilerlemez..

İnsanın en sevdiği varlığın hastalanması birine bağımlı,muhtaç yaşaması çok kötü.:(

Beyzus ablam anneler ne kadar kiymetli degilmi nasil olurlarsa olsunlar kac yasinda olurlarsa olsunlar her durumda basimizin taci. Eminim onun nefes almasi bile senin icin ne büyük mutluluktur. Allahim uzun ömürler versin annecigine. Benim icinde saril ona. :38::38::38:
saol canım :16::16::16:
birsey sorabilir miyim
şu alttaki kilo çizelgesini nasıl ekleyebilirim ben acaba :17:

Canim benim bu linki tiklayip yapabilirsin. Umarim yardimci olur :34:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

:))) ahh ben ne dediğimi bilsem.:1:
Neden kafan karışık.?

Benimle uğraşmakmı istiyorsun.:) vicdanın rahatlayacaksa buyur bu can sana feda olsun..:))))

sanırım ikimizde saçmalıyoruz.:)

Kafamın karışıklığı yaptığım kaçamaktan canım.Daha doğrusu ben karışık hissediyorum yoksa altta yatan neden vicdan rahatsızlığı...

1 tane yetmezmiş gibi 2 tane yedim Trabzon hurmasını...Hiç iyi olmadı...

Ben senin canına kıyamam tatlım benim....

YENAM;

Zeyneple msn de karşılaştık.Eşini yoğun bakımdan servise almışlar ve solunum makinasından çıkarmışlar.1 gece serviste kalmış ve Zeynep başında bulunmuş...Ertesi gün tekrar yoğun bakıma almışlar ama durumu kötüleşmeden almışlar sanırım deneme yaptılar nasıl olacak serviste tedavisi diye.Morali daha iyi idi.Dr lar hiç beklemiyorduk ama sanki iyiye gidiyor gibi laflar etmişler;çok sevindim çok...

Çok üzüldüm forumdaki arkadaşına, düzelme umudu var mı acaba? Allah şifa versin, sabır versin :(
Güzel iltifatların için de çok teşekkür ederim. Gece gece moral oldu bana gerçekten :)) . Manken kadar değilse de orantılı vücut tipim vardı, en güzel yıllarımı (ya da önemli bir kısmını diyeyim) fazla kilolarla geçirdiğim için çok pişmanım şimdi. Artık versem de aynı forma kavuşamam gibi geliyor. Gerçi karamsar da olmayayım, zararın neresinden dönülürse kardır değil mi :)) Eşim bazen takılıyor bana; "eskiden çıtırdın, şimdi kıtır oldun" diye. Ya da kızdırmak için "reklamları gösterdin kandırdın beni" diyor :)))
Sen ve Asuman ilham veriyorsunuz zaten bana. Sen 3 çocukla, hem de insülin direncine rağmen kilo verip, spor yaparak iyi örneklerden birisin hepimize. Asumanla resminde ikiniz de fıstıktınız zaten, eşin de haklı kıskanmakta kimse 3 çocuk annesi diyemez :))

dr en son kontolde ümit vermiş gör bak senden daha sağlıklı olacak demiş ama tıbbi ayrıntıları bilmiyorum canım .arkadaşın forumda yazdığını aynen alıntılıyorum halimize şükredelim onada dua edelim diye:

......
haber verdi...O kadar duygulandım kı anlatamam...Bız bayram tatılı ıcın gıdıp geldık aılemın yanına.BUtun ıyı dıleklerınız ıcın hepınıze tek tek tesekkur ederım.Gunesım daha ıyı dıyebılecegım durumda,ama cok gerıledı.Kızlar foruma gırmıyorum artık,gıremıyorum,cunku dayanamıyorum.Gunesle bırlıkte ve az aralıkla dogan bır suru cocugu gormeye dayanamıyorum.Bız kı o zamanlar hangı bezı kullansak,hangı mama daha saglıklı,yemıyor ıcmıyor derdıne dusmusken sımdı benım kızıma hayat mucadelesı vermem cok acı gelıyor.Kalbım dayanmıyor...O kadar cok sey yasadımve yasamaya devam edıyorum kı hangını bırını anlatayım bılmıyorum.En sondan baslayayım.Salı gunu kızımın tekrar EEG cekımı vardı.Maalesef sonuc kotu Anne yuregım nasıl kaldırıyor bunları dıye ben bıle cok merak edıyorum.Uyurken nobet gecırıyor yıne.Uyanık halı duzgun.Sımdı de drun aramasını beklıyorum.Arasın da ne yapmam gerektıgını soylesın...O kadar yorgunum kı bazen uyuyup bı daha uyanmayasım var.Ama bebegım...Gunesım...Yuruyemıyor,konusamıyor,ellerını bıle kullanamıyor.Oturamıyor.Olsun bır gulumsemesı de yetıyor su an.Umutla ılerlemeye calısıyorum,ama cok zor...
Babası ılgısız.1 yılı askın ayrıyım.tek basıma mucadele edıyorum.Aılem destek olmaya calısıyorlar,ama buyuk pay bana kalıyor.Ne olur bızım ıcın dua edın.Yurumesını de gectım.Emekledıgını gorsem allahtan baska bırsey ıstemem...
Daha fazla yazamayacagım.Hepınıze tekrar cok cok tesekkur ederım.

işte içi yanan bir anne güçlü durmaya çalışan ve yanında kocası olmayan bir anne....zor yaşadıkları çok zor

Aslında yarın eşimin halasına gidicektik ama KV o gün kızıma gidicem illeb bugün demiş :26:
Yok anam yok resmen eşimi istediği gibi oynatıyor parmağında o ne zaman isterse o zaman gidilecek :52::52::52:
Her zaman ki gibi benle doğru dürüst konuşmadı bile ama zaten pekte umursamadım.
Baya oturunca benim de yine gecem bitti ama inşallah yarın gelen olmazsa yada benim ki bir yere gidelim demezse sohbet edebilirim sizlerle :34:

Allah razı olsun paylaşmışsın kullandığın yöntemi. Bizlerede hem motivasyon hemde yardımcı olur :34:

İnan çok sevindim canım bizler bile rahatladığımıza göre sizlerin üzerinden kalkan yükü tahmın edebiliyorum.
>Tekrar geçmiş olsun.

Aramıza hoş geldin. İnşallah sende hedefine ulaşırsın[/QUOTE
Hosgeldin banucugum bizde seni özledikkk... :16::16::16:

Sagol cnm benim amin cnm benim aminnn... :16::16::16:

Üzüldünmü peki..?
yinede çok şükür, inşallah daha fazla ilerlemez..

İnsanın en sevdiği varlığın hastalanması birine bağımlı,muhtaç yaşaması çok kötü.:(

Üzülmem mi canım...Çok üzüldüm.Yıllardır üzülüyorum ama yapacaklarımız kısıtlı bildiğin gibi...Verebileceğimiz sevgimiz ve ilgimiz...o kadar....

Beyzus ablam anneler ne kadar kiymetli degilmi nasil olurlarsa olsunlar kac yasinda olurlarsa olsunlar her durumda basimizin taci. Eminim onun nefes almasi bile senin icin ne büyük mutluluktur. Allahim uzun ömürler versin annecigine. Benim icinde saril ona. :38::38::38:

Canim benim bu linki tiklayip yapabilirsin. Umarim yardimci olur :34:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Çok haklısın canım.Nefes alsın yeter;isterse bana anne desin....Sen de yavrularına sarıl öp benim için...

Kafamın karışıklığı yaptığım kaçamaktan canım.Daha doğrusu ben karışık hissediyorum yoksa altta yatan neden vicdan rahatsızlığı...

YENAM;

Zeyneple msn de karşılaştık.Eşini yoğun bakımdan servise almışlar ve solunum makinasından çıkarmışlar.1 gece serviste kalmış ve Zeynep başında bulunmuş...Ertesi gün tekrar yoğun bakıma almışlar ama durumu kötüleşmeden almışlar sanırım deneme yaptılar nasıl olacak serviste tedavisi diye.Morali daha iyi idi.Dr lar hiç beklemiyorduk ama sanki iyiye gidiyor gibi laflar etmişler;çok sevindim çok...

Çok sevindim inan..
Allah yardımcıları olsun...Allah zeynebe güç ve sabır versin...
Çok güçlü bir kadın,hayranım ona...
tek başına ne mücadeleler veriyor...

Son düzenleme:
dr en son kontolde ümit vermiş gör bak senden daha sağlıklı olacak demiş ama tıbbi ayrıntıları bilmiyorum canım .arkadaşın forumda yazdığını aynen alıntılıyorum halimize şükredelim onada dua edelim diye:

......
haber verdi...O kadar duygulandım kı anlatamam...Bız bayram tatılı ıcın gıdıp geldık aılemın yanına.BUtun ıyı dıleklerınız ıcın hepınıze tek tek tesekkur ederım.Gunesım daha ıyı dıyebılecegım durumda,ama cok gerıledı.Kızlar foruma gırmıyorum artık,gıremıyorum,cunku dayanamıyorum.Gunesle bırlıkte ve az aralıkla dogan bır suru cocugu gormeye dayanamıyorum.Bız kı o zamanlar hangı bezı kullansak,hangı mama daha saglıklı,yemıyor ıcmıyor derdıne dusmusken sımdı benım kızıma hayat mucadelesı vermem cok acı gelıyor.Kalbım dayanmıyor...O kadar cok sey yasadımve yasamaya devam edıyorum kı hangını bırını anlatayım bılmıyorum.En sondan baslayayım.Salı gunu kızımın tekrar EEG cekımı vardı.Maalesef sonuc kotu Anne yuregım nasıl kaldırıyor bunları dıye ben bıle cok merak edıyorum.Uyurken nobet gecırıyor yıne.Uyanık halı duzgun.Sımdı de drun aramasını beklıyorum.Arasın da ne yapmam gerektıgını soylesın...O kadar yorgunum kı bazen uyuyup bı daha uyanmayasım var.Ama bebegım...Gunesım...Yuruyemıyor,konusamıyor,ellerını bıle kullanamıyor.Oturamıyor.Olsun bır gulumsemesı de yetıyor su an.Umutla ılerlemeye calısıyorum,ama cok zor...
Babası ılgısız.1 yılı askın ayrıyım.tek basıma mucadele edıyorum.Aılem destek olmaya calısıyorlar,ama buyuk pay bana kalıyor.Ne olur bızım ıcın dua edın.Yurumesını de gectım.Emekledıgını gorsem allahtan baska bırsey ıstemem...

işte içi yanan bir anne güçlü durmaya çalışan ve yanında kocası olmayan bir anne....zor yaşadıkları çok zor

MAhfettin ece beni.:14:
Bazen kendime çok kızıyorum..yaptığım şımarıklık diyorum insanlar neler neler yaşıyor sorunları büyütmede üstüme yok diyorum...
Allah yardımcısı olsun,inşallah hayırlı bir kapı açılır sağlığa ve huzura kavuşurlar..
Erkek kişilerin bencilliği işte..Baba adı altında insan dışı insan..

Neden peki hasta ben o kısmı anlayamadım özür dilerim.
Doğuştanmı,sonradanmı.?

Sağol canım :) Ağrı kesici de almadım, kanı sulandırıp kanamayı artırıyor diye, ondan mızıklanıyorum biraz :)
*'Biz onun yorgun olmadığı zamanları da biliriz' diyeceğim ama tümden de hakkını yemeyeyim :))

Umarım rahat bir gece geçirir prensesin. Geçmiş olsun tekrar.

.....

Bir kere daha iyi geceler, iyi sohbetler :16:
sanada iyi geceler canım
çok sağol
oyun grubunu ayarladın sanırım nasıl iyimi

bunada şükür ablacım
neefes alması yeter

>Tekrar geçmiş olsun.

Aramıza hoş geldin. İnşallah sende hedefine ulaşırsın
sağol canım
bizde seni özledik
sen nasıl oldun

YENAM;

çok güzel bir haber bu
geçen kendi nefer alabiliyor demişti şimdi daha iyi demekki
çok sevindim
görürsen slm söyle zeynep ablaya
onun kendi tahlilleri nasılmış acaba

......

alllahım tez zamada eski sağlığına kavuşur inşallah
çok zor hemde tek başına
yürek nasıl dayanır ya

Benimde uykum geldi sanırım..
Oturmak zor geliyor artık.:)
Hadi sizde yatın geç oldu.:)

İyi geceler Allah rahatlık versin..yarına 2 kg. eksik uyanalım.:))

......

Rabbim yerdımcısı olsun ve sabır versin inşallah ... Aminnnnnn
Güzel Allahımın yarattığı lutuflara bizlerin aklı ermez ama ben inanıyorum Rabbim o yüreği güzel ve güçlü Anneye gönlünden geçen mucizeyi gösterecektir inşallah ... Aminnnnnnnn

......

O anneyi öyle iyi anliyorumki :43::43::43:
Her nöbetin ardindan tek bir gülücük bile insana gercekten hayat veriyor. Kendini cok güzel ifade etmis.Anladigim kadariyla yavrucugu henüz bebis. Belki erken tedaviyle oda iyilesir. Tabi epilepsininde birsürü cesidi var. Allahim onunda sifasini versin insallahhhhhhhh :16::16::16:

Çok haklısın canım.Nefes alsın yeter;isterse bana anne desin....Sen de yavrularına sarıl öp benim için...

:16::16::16::16::16::16::16: Öperim ablacim bitanesin sen :16::16::16::16::16::16::16:

Back
X