- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Günaydın...
Banucum gözünüz aydın.Çok sevindik hepimiz.İnşallah diğer tahlillerde de iyi neticeler alırsınız.Allah yar ve yardımcınız olsun...
İlknur geçmiş olsun oğluna.Dualarım sizinle.İnşallah sonuçları iyi çıkar.Hayırlı haberlerle gel inşallah...
Canım geçmiş olsun sana da.Allah tez zamanda şifanı versin.Senin çocuğun var mı?
Kızlar ayşenin dediği gibi sabah yanına gittik sağolsun çok ilgilendi sanki kendi çocuğu gibi koşturdu ayşenin peşinde sağolsun.Yapılan tahlillerde bir tanesinde yükseklik çıktı ldh sanırım vücutta yeni hücre oluşu demekmiş ama öteki sonuçlar güzel çıktı orda ayşe bir hocasına gösterdi enfeksiyondan olma sebebi yüksek dediler ordan çıktıktan sonra ebrunun içi rahat etmedi randevu aldımız doktora gittik oda baktı o tahlil yüksek çıktı diye biraz tedirgin oldu boğaz ultrasonu istedi hemen gittik onu çektirdik çünkü bu ultrasondo herşey çıkıcak dedi çok şükür oda temiz çıktı şimdi bir hafta sonra tahliller tekrarlanıcak birde cuma günü çıkıcak tahliller önemli dedi ama tahminimce onlarda güzel çıkıcak dedi.
Kızlar çok sağolun tüm desteğiniz ve dualarınız için sizleri çok seviyorum....
Banucum gözünüz aydın.Çok sevindik hepimiz.İnşallah diğer tahlillerde de iyi neticeler alırsınız.Allah yar ve yardımcınız olsun...
Kizlar daha öncede söylemistim oglusum epilepsi hastasiydi. di diyorum cünkü 3 yil tedavi gördü . 7. aydan beri artik ilac kullanmiyor.
6 ayda bir kontrole cagiriyorlar. Bu gece 3 te kaldiricaz. Doktor öyle söyledi. Bi anlam veremedim ama gece 3 ten sonra uyumamasi lazimmis. Sabah 11 de de randevumuz var . EEG si cekilcek. Rutin kontrolleri var. Ama ben her kontrolünde inanilmaz stres oluyorum. Allahim diyorum iyi bisiler söylesin yine. Cünkü kesin birsey söylemiyorlar. Yani tekrarlamaz artik diyemiyorlar. Sizden ricam lütfen bize bu gece dua edin. Oglusum bidaha hastalanmasin. O günleri birdaha yasamak istemiyorum. Allahim tüm yavrularimizi korusunnn...
![]()
İlknur geçmiş olsun oğluna.Dualarım sizinle.İnşallah sonuçları iyi çıkar.Hayırlı haberlerle gel inşallah...
herkese günaydın...
sizleri okuyupta yazamamk öyle kötüki.. dün doktora gittik eşimle tahlil sonuçlarım normal . doktor içi yağlı bir kist ilaçla gececek cinsten değil kontrol altında tutacagız 2 ay sonra gel dedi.hormon salgılamıyormuş. kanserle ilgili testlerde temiz hamd olsun...ama gebelik düşünmesen daha iyi dedi 2 ay boyunca.. durumu anlatttım niyetimiz zaten yazın tedaviye başlamaktı.. nasibimiz ne varsa onu göreceğiz benim korkum yumurtalıgımı kaybetmekti inşallah öyle birşey olmaz...
şimdiii hedef kilo verme işini hızlandırmak olmalı tabikide her şerde bir hayır vardır....İrade gücü istiyorummmm
dün işe geç geldim hersey bıtmıs zaten üretimin çoğu izinli slaı günleri dedim ohh kızlarla rahat rahat sohbet ederim anaaa bi bakarım kipatronlarım(iki kardeşler) bide müdürüm üretime geldi. makaron yapıcaklarmış şu kilosu çok pahalı olan renkli kurabiyelerden.mecburen onlara eşlik ettik malzemelr filan 3 çeşit yaptılar bir tanesi benzedi.ustabaşının yaptılarını beğenmiyolar güya...
o zaman düşündümde çalışmak gelişmek geliştirmek için adamlar günlerdir fransızca videolar izleyip yapmayı öğrenmişler kii sadece pastaneye bağlı değiller servetleri çok ama
sürekli çalışıyorlar. Bu arada 1 yılı geçti buarada iş hayatım patronlarla ilkkez böle sohbetimiz oldu kendileri hacıdırlar ama yaşları genç.baya kastı beni genelde üretime uğramazlar saolsunlar ee böle yönetici koymuslar gerek duymuyorlar(kim mi tabikide bennn)
günüm böle geçti dün. bir güzel haberim daha var annem gelebilir samsundan eğer bir sıkıntı çıkmazsa...inşallah çok özledim anneciğimi...![]()
Canım geçmiş olsun sana da.Allah tez zamanda şifanı versin.Senin çocuğun var mı?