Çok üzüldüm çok :2: Halimize şükretmeyi hatırlattı bize

(
Yok canım ayarlayamadım, dün gittiğimiz deneme dersiydi, çocuklar biraz daha ufak yaş grubu, biri yaşıttı sadece. Bir de Canan Residence'ın içinde açılmış bir yer, aslında site sakinleri için ama dışrıdan kabul ederim dedi sahibi. Benim oğlanın ne yazık ki vurma, tekmeleme, saç çekme gibi davranışları var. Daha önce sadece uyarıyor hatta ciddi ciddi azarlıyordum ama şimdi çok üzülmeye başladım. Kızımda hiç görmedik böyle şeyler

Yoldan geçen çocuklara filan da yapıyor

Neyse uzattım, orada çocuklara da vurdu, engelledik ve eğitmen de alışacağını söyledi ama böyle özel bir yerde sorun olabilir. Yarın bir gün site sakinleri "dışarıdan geliyor, çocuklarımıza zarar veriyor, istemiyoruz" diyebilirler, uğraşamam hiç. Bir de mekanı çok küçük buldum olmadı

(
Annesiz oyun grubu çok, ama ben bırakmak istemiyorum, anneli gruplar da ya fahiş fiyat ya uzak, bizim site yönetimi de duyuru asmamı kabul etmedi, sitedeki yaşıtlarımızla tanışıp bir eğitmen tutmak istemiştim. en geç bir hafta içinde bulacağım bir çözüm :))
Çok güzellermiş, teşekkür ederiz. İyi geçmiştir bugün kontrolünüz umarım.
Çok geçmiş olsun Ayşeciğim, dediğin gibi virütik olsun da antibiyotiksiz atlatsın diye dilekte bulunacağım. En kısa zamanda iyileşir umarım.
Sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim, umarım tamamen iyiye gider. Annen için de şimdiden gözün aydın :)
Canım benim ya, kıyamam ben ona. "Allah analı babalı büyütsün" derler ya, ne güzel bir temenni aslında. Neyse ki az kalmış kavuşmanıza, bir daha Allah ayırmasın :)
Bu gece sen hepimiz için 8 kg için dua et o zaman, bu hesapla yaklaşık 2.5 gitmiş olur bizden

Ben de bayılıyorum erikli tarçınlıya, daha önce de yazmışımdır, denediklerimin en güzeli bence. Yenacığım pek benzeşiyor bizim damak tadımız, diyette olmasak tadıp beğendiğim ne varsa sana yetiştirirdim ben :))
....
Özlem, nasıl oldun canım? Daha iyi misin?