Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap valla hazırlardada çok güzel şeyler var zaten ben çoğunlukla hazır alıyorum ahh eskiden yapardım ama alınca onca kiloyu tövbe ettim::)))
Sendemi öle diyosun canimcim bakin kizlar kanima giriyosunuz böle yapcam galiba![]()
Sağolasın beyzuş abla biraz daha rahatladım inanki çok yaramazdır ayşe hani ne ipte ne kazıkta tam onluk yani ama bugün yaptıkları ve çok yemesi dokunmadı dr soruyor iştah kaybı hareketlerde azalma çok şükür hiçbiri yok o yedikçe kudurdulça mutlu oldum bir ara ebru çıldırmıştı evin muhtelif yerlerini sularla yıkamış temizlik yapmış yavrum ama dedim ebruya aman bu sefer kızma çok şükür bak hareketli buda sağlıklı demek diye Allahım kimsenin evladına dermansız dert vermesin.Sizler iyi ki varsınız canım benim....
D vitamini takviye ederler;sorun olmaz canım....Sağlık konularını netten okuyunca bayıl yat zaten canım.Korku filmi gibi valla....
Bir takım testler tek başına hastalık ifade etmezler canım.Mutlaka bir kaç test veya USG,MR vs gibi incelemelerle desteklenmesi gerekir;mesela bahsettiğimiz test şeker testi gibi değildir.
Şeker yüksekse tamamdır ama LDH bir çok tanıda kullanılır;en çok kalp krizi geçirdiğinden şüphelenilen hastalarda kullanılır...Başka hastalıklarda da kullanılır ama dediğim gibi bazı durumlarda yüksekliği mutlaka başka testlerle desteklenmeli yoksa bir anlamı olmaz...Ayşecikte böyle bir sorun olmadığına göre telaşa gerek yok inşallah....Yüreğini ferah tut;her şey iyi olacak canım...
İyi geceler beyzuş abla tatlı rüyalar.İyi geceler arkadaşlar...
Hepinizi öpüyorum..Allah rahatlık versin...
Iyi geceler ablacim...İyi geceler arkadaşlar...
Hepinizi öpüyorum..Allah rahatlık versin...
Yap valla hazırlardada çok güzel şeyler var zaten ben çoğunlukla hazır alıyorum ahh eskiden yapardım ama alınca onca kiloyu tövbe ettim::)))
Sağolasın beyzuş abla biraz daha rahatladım inanki çok yaramazdır ayşe hani ne ipte ne kazıkta tam onluk yani ama bugün yaptıkları ve çok yemesi dokunmadı dr soruyor iştah kaybı hareketlerde azalma çok şükür hiçbiri yok o yedikçe kudurdulça mutlu oldum bir ara ebru çıldırmıştı evin muhtelif yerlerini sularla yıkamış temizlik yapmış yavrum ama dedim ebruya aman bu sefer kızma çok şükür bak hareketli buda sağlıklı demek diye Allahım kimsenin evladına dermansız dert vermesin.
Hosgeldin cnm
Ben kendi adima bugünüde atlattim ya Allahtan baska bise istemiyorum
Sen nasilsin bakalim ???![]()
kızlar bişey sorucammm ben lasly yapıyorum baya vücudum toparlandı kalça falan kalmadı ama miğdyle göbek var nası spor yapsam erir aceba laslyke gidecekk gibi deil mekikmi iyi gelir denemedim hiçç üst kkalın alt ince benim bacakllar falan
yediklerim sabah 1 simit 2 kaşık lor 5 zeytin 1 bardak süt
öğlen 1 dlm sütlü tatlı
arada 2 galeta
akşam 5 kaşık pilav 3 kaşık kurutulmuş yeşil fasulye kavurması 1 kaşık yoğurt
gezmede 1 dlm ince sütlü tatlı 1 türk kahve
geldm hemen 1 saat lasly yaptımmm
Slm kizlaaarrrrrr..... Ben geldimmm...
Merak edip ilgilenen bütün arkadaslarima coooook tesekkür ediyorummm...
Sabah saat 8 de kizim okula gitti. O gidince bende biraz yattim saat 10a kadar uyumusum. 11de klinikteydik. Cabuk uyumasi icin surup verdiler. Etkisini göstermesi icin yarim saat kadar bekledik. Sonra EEG odasina alindi. Annecim ben uyumak istemiyorum dedi ama 2 dkkaya kalmadan uyuyakaldi bebisim.
Neyse EEG si cekildi. Eve gidebilirsiniz dediler. Sonuclari profesör inceliycekmis. Ya eve telefon ederiz ya da cocuk doktorunuza haber veririz dediler. Bizde evel geldik öglen 1 bucuk gibi. Saat 2 de bi yattik oglusumla aksama kadar uyumuyuz.Bi uyandim hava kararmis bile
Yani sizin anlayacaginiz sonuclari ögrenemeden geldik.
Haber alir almaz sizlerede söylerim canlarimmm...
![]()
sağol ablacım zordu gerçektenİyi akşamlar ASUCUĞUM;
Geçmiş olsun canım;çok zordur migren Allah yardım etsin....
Cicileri güle güle kullan...Eminim çok yakışmıştır.Pantolon aldınmı?
sağol canımya gittikçe artıyor salgınlar
ee kalabalıklaşıyoruz mikrop dolu ne olacak olanı bu
valla benimde
geçmiş olsun migren ağrısı zor canım geçmiş olsun
şeker koymuyorsan bir sorun olmaz diye biliyorum
sağol ceco ben de inanırım nazara zaten başım ağrıyınca ilk iş eşime okuturum ama bu sefer bişey yok dedi geçmedi de zatenHoşgeldin tekrar
Eeee sende nescafeyi şekersiz iç şekerim
İnsan alışıyor valla ben önceden bol şeker tüketirken artık çayıda nescafeyide hatta türk kahvesini bile şekersiz içiyorum
Baştan insanın ağzı burnu buruşuyor ama alışınca çok daha lezettli geliyor üstelik şu an şekerli çay yada kahve içsem tatlı niyetine sayarım kesin
Canım Allah yardımcın olsun berbat birşeydir Baş ağrısı inşallah daha iyisindir.
Birde bilmiyorum belki batıl inanç dersin ama ben nazara çok inanıyorum ve illede kötü niyetli insanlardan değil sevdiklerinden de nazara gelebileceğine inananlardanım
Sen yine de kendi kendine bir Nas ve Felak oku derim şifa niyetine
İnşallah birşeyciğin kalmaz birazdan.
sağol ilknurum çok fena yaaaDinlendik sayilir ablacim yusufum yine uyudu ama erkenden :26:
Ooooooooo baya kalabalikmis
Bence sen bi teklifte bulun bakalim en azindan denesemiydim demezsin
Güle güle giy cicilerni cnmcim ayrica cok gecmis olsun.Ne pis illettir su migren yaw :18:
asuu bende merak etmiştim seni geçmiş olsun canım
ben bugn kendime bimde satılan paketten çiğ köfte yaptım ve öğlen öğününde 7-8 tane yedimbundan sonra akşamı haiff geçiririm diyordum ama ara öğün bile yaptım 2 saat sonra badem ve incir yedim akşam yemeğinde 1 ince dlm börek çorba salata yedimmm.çiğ köftenin bir tanesi 50 cal imiş
![]()
Geçmiş olsun Ayşeciğim...İnşallah şimdi çok iyidir Emircik...Bu yıl çok çekti hastalıktan yavrucak...
Allah hakkında hayırlısını versin inşallah canım;sağlıkla...
umut canım teşekkür ederim.ama annecim havalar fena deyip göze alamadığından ertledi.biraz daha bekleyeceğim...Sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim, umarım tamamen iyiye gider. Annen için de şimdiden gözün aydın :)
bir dilimle kalsan yine çok olmaz ama dayanamaz insan valla dayanmak zor
ben kokusuna bile dayanamıyorum tatlıların
ama bir dilim 30 gramsa 140 kalori yapar
dayanma kısmında olumsuzummm![]()
Slm kizlaaarrrrrr..... Ben geldimmm...
Sabah saat 8 de kizim okula gitti. O gidince bende biraz yattim saat 10a kadar uyumusum. 11de klinikteydik. Cabuk uyumasi icin surup verdiler. Etkisini göstermesi icin yarim saat kadar bekledik. Sonra EEG odasina alindi. Annecim ben uyumak istemiyorum dedi ama 2 dkkaya kalmadan uyuyakaldi bebisim.
Neyse EEG si cekildi. Eve gidebilirsiniz dediler. Sonuclari profesör inceliycekmis. Ya eve telefon ederiz ya da cocuk doktorunuza haber veririz dediler. Bizde evel geldik öglen 1 bucuk gibi. Saat 2 de bi yattik oglusumla aksama kadar uyumuyuz.Bi uyandim hava kararmis bile
![]()
geçmiş olsun dünki soğukta dışarı çıkıpta boğaz acısı cekmeyen varmı.bende de farenjit var hemen acır sabah kalktığımda hissederim. geçmiş olsun...bende hastalandım boğazım ağrıyor yutkunamıyorum bile
ne salgın bu ya herkez hasta
ahhh migrenn ne zor eşimden biliyorum keza ablası da öyle.ilaç kullanıyormusun bilmiyrum ablacım ama ben eşime ilaçla birlikte göz çukuarlarına masaj yapıyorum.burna yakın yerdeki boşluk varya oraya bastırıyorsun iki baş parmağınla en az 5 dk bekliyorsun denemeni tavsiye ederim. hee dün gezdik diyorsunya soğuk vurdumu hemen ağrır..iyi akşamlar hepinize güzeller
sabah eşimle yürdük kahvaltımızı yaptık bana ciciler aldık eve geldik yine yürüyüerek kızım öğlen geldi yemeğini yedi öğleden sonra arkadaştaydım 6 da eve geldim orda başağrım başaldı ve malesef azıttı geçmedi migren ne kötü ya yeni yeni gözüm açılıyor az da olsa hemen yatacağım sanırım
yenacım oh mis olmuşun ne güzel ben de kendime gelebilirsem yarın kardeşime gideceğim boya işlerimi o yapar da bakalım beyazlar gözüküyor iyice
ayy emircik baya hasta oldu o zaman.ayşe o yüzen görünmedi akşam üstü..çokçokk geçmiş olsun hepinizin yavrularına..Herkese iyi geceler arkadaşlar geçmişi okudum maşallah coşmuşsunuz yine bizler iyiyiz bugün aldımız sonuçlarda D vitaminimiz çok düşükmüş ötekiler iyiymiş inşallah cumada güzel sonuçlar alıcaz inşallah.
Ayşenin oğluşu bugün çok hastaydı yazmış zaten bir ara hastahaneye yatırcaklardı ama sonra eve yollamışlar bişey olursa getirirsin demişler iki günde izin vermişler evde çocuğuyla olması için inşallah emircikte biran önce iyileşir yavrum perişan olmuş.
asuu bende merak etmiştim seni geçmiş olsun canım
ben bugn kendime bimde satılan paketten çiğ köfte yaptım ve öğlen öğününde 7-8 tane yedimbundan sonra akşamı haiff geçiririm diyordum ama ara öğün bile yaptım 2 saat sonra badem ve incir yedim akşam yemeğinde 1 ince dlm börek çorba salata yedimmm.çiğ köftenin bir tanesi 50 cal imiş
![]()
geçmiş olsun...günaydın kızlarrrrr
aksam 1 değişiklik yaptık 11de herseyi kapadık uyuyalım bi aksamda erkenden dedik..zaten ben hala kötüyüm..öyle bir halszilik varki..
kolumu kaldırasım yok..buraya yazmak bile zorluyur artık(
erken yatınca da bu saatte ayağa dikildimm:))
günaydın avrasya...hoşgelmişsin.
herkese günaydın
ayşem emirine çok geçmiş olsun canım
nevincim senin sonuçların da iyiymiş gözümüz aydın yaza kadar gitsin kilolar gelsin bebiş inşallah canım
ben küçük kızımı gönderip doğru yatağa gitmeyi planlıyorum daha sersem gibiyim uyuyum da kendime geleyim öğleden sonra da yürüyüşe giderim inşallah
mekik çekmeyi deneyeyim benm yürüme hatta dışarı çıkma gibi bi llüksüm yok malesef evde olunca iyi geliyor bana yormuyoda fazla hakikaten basen bacak olmaması şans ama göbeğe göre pantolon aldınmı bacaklar bol okuyo bady giydimmide miğde göbek kat kat oluyoSagol meryemcim sagol cnm
Insallah öyle olur cnm aksini düsünmek bile istemiyorum cünkü :18:
Masallah cnm iyi gidiyorsun. Özellikle leslie yapman icinde alkisliyorum yürekten
Ben cok üseniyorum canim hic leslie yapmak istemiyor ama etkisinin büyük oldugunu düsünüyorum.Onun yerine firsat buldukca yürüyüs yapiyorum
Migde icin dedigin gibi herkes mekigin iyi geldigini söylüyor. Sabah akam 50ser mekik ceksen inan bana cok farkeder.
Ben yapamiyorum sanirim en azindan senin kilona inmem lazim. Ne güzel alt bedenin inceymis ben bütünüm ya heryerimde fazlaliklarim var. Kol bacak ne ararsan varBu konuda cok sanslisin cidden :26:
net ten bakayım hiç platese heveslenmedim ebru şallı tığ gibi bide plates yapıyo kadın hiç bi zaman öğle zayıf olamıcamdan mıdır kıskançlıkmıdır nedir hemen kanalı diştiririmohh siz sağlıklı olunda kilolar gider merak etme
grip olacaksındır
bol meyve ye
bak demiştim uyutmak içinmi gece uyandırma
merak etme bence iyi çıkacak sonuçlar
mekik çekmen lazım
ama eğer denersen platesin karın egzesizleride iyi gelir
bende bi ara nescafe ye dadanmıştımm ayyy ne kilo yapıyomuş meğerse helede kremsı bence çok kahve istersen ya şekersiz yada hazır türk kahveleri var şekersiz yada az şekerli olandan işyerinde içbilirsin bide yeşilll çayyyyy içmeyi dene acayip ödem atıyoooherkese iyi geceler öncelikle
topiğe ilk defa dün yazmıstım
bugün yediklerimi yasam öncelikle
sabah yarım simit
öğlen peynirli sandviç
aksam kıyma kavurması ve yogurt salata
aralarda yani karnım acıkınca galeta yedim
2.5 lt su ama maalesef spor yok
yalnız benım bi derdim daha var nescafeyi bırakamıyorum ben cok zararı olurmu ?:26:
şimdiden teşekürler
bi an benim yazdıklarııa alıntı yaptın sandım aynen beni anlatmışsın bende deli gibi lesli yaptım ve ealt tarafım gitti karın mide duruyor.twist yapmaya çalışacağım bu hafta hiç canım çekmiyor.halsizim de...leslinin göbek mide yok kalça var.nasıl işse ben anlamadım![]()
hastalık sardı herkesi ya bu ne böyle iyileşelim bir an önce... bende şunu bir atlatayım kaldığım yerden devam edeceğim inşallah.bence sende aynen devam et çünkü yaza ne kaldı :)Bende şükür çok daha iyiyim. Yarın en geç öbürgün bir şeyciğim kalmaz inşallah
Ondan sonra artık biraz daha sıkı sarılmam lazım şu düzenli ve sağlıklı hayatıma yoksa yerimde saymaya devam ederim ancak![]()
tamam canım hatim indirirken tüm topiğe gönderirim artık :))) ama benim zor regl oldum ya sen okuyuver bu cuma :))))Azicik öyle oldu cnm, öyle gerekliydi
Cok sagol Gülcüm. Insallah senin kizinda esinde daha iyidir
Cok sagol cnmcim. Amin insallahhh
Rabbim insallah görümcenin kizininda sifasini vermistirrr.
tomurcukkk cok sagol tatlim. Öpüyorum
Sonuclar henüz belli degil cnm bakalim insallah hayirlisi olur
Cok sagol cnm arkadasimmm
Benim icinde indir benim icinde indir
Ooooohhhh misler gibi olmussun sihhatler olsun
canim benim sizlerde sagolun. Henüz belli degil . Insallah temiz cikar
Banucum cok sagol tatlisim. Iyiki sizlerde varsiniz.
Geldim cnm burdayimmmmm. Ay cok seviyorum sizi merak edilmek gercekten güzel seyyy![]()
canım inşalah çok güzel haberlerle geleceksin ,hayırlısıyla inşallahSlm kizlaaarrrrrr..... Ben geldimmm...
![]()
ayyy sen tazelesen biz hepimiz katılırız nikaha :))))İyi geceler arkadaşlar;
Kusuruma bakmayın ;geciktim biraz.Sülüüüman'laHürrem'in nikahına gittimde....Muhteşemdi....
Ayyy birden nikah tazeleyesim geldi.....![]()
canım çok geçmiş olsun sende benim gibi olmuşsun kıyamam sana ,ıhlamur falan iç ben kaç gündür çorbayla ve sıcak içeceklerle yaşıyorum dün yemek yedim yabende hastalandım boğazım ağrıyor yutkunamıyorum bile
ne salgın bu ya herkez hasta
canım ya sen çalışıyor musun böyle simitle poğaçayla öğün geçirmişsin ,bence çok sağlıklı değil gibi en azından yanında yeşillik falan tüketseydin. nescafeyi hemen bırak ya da 1 paketi 3e bölerek falan içherkese iyi geceler öncelikle
topiğe ilk defa dün yazmıstım
bugün yediklerimi yasam öncelikle
sabah yarım simit
öğlen peynirli sandviç
aksam kıyma kavurması ve yogurt salata
aralarda yani karnım acıkınca galeta yedim
2.5 lt su ama maalesef spor yok
yalnız benım bi derdim daha var nescafeyi bırakamıyorum ben cok zararı olurmu ?:26:
şimdiden teşekürler
iyi olmuş valla, bazen insan sinirleniyor değil mi?bende biraz tv bakıp yatayım
iyi geceler kızlar
günlerdir diyet yapıyorum kilo alıyorum demiştim bu akşam bozdum valla 1 kase kuruyemiş yedim ohh
yarında diyetisyende randevum var![]()
aslında bir arkadaşım çok güzel yapıyor ay kaç kez tarifini istedim vermedi hain :)))) ama kızlar 3 2 1 poğaçası demişlerdi ve çok lezzetli ve bereketli demişlerdi hatırlarsan ,onu yap istersen canımKizlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr....
Imdaaaaaaaatttttttttttt.....
Yarin misafirim varmis bana acil basitten tuzlu kurabiye tarifi lazim. :18::18::18:
Varmi deneyipte yaptigi güzel tarifi olan ???![]()
amannnnnn yedin gitti işte düşünme artık ,sen verirsin hemasuu bende merak etmiştim seni geçmiş olsun canım
.tebessüm sana da geçmiş olsun koşturmaktan halsz düştün herhalde.çerez yiyeceğine meyve yede düzel emi
biumut az kalmış ama bu aylar braz daha yavaş geçer biraz daha ağırlaşır insan her bakımdan.sağlıcakla alırsın inşallah yavrunu ismide çok uyumlu olmu ş ne güzel sen ve eşinle
ceco seni azminden dolayı tebrik ediyorum yani arkadaşa gidip bişicik yememişsin aferin sanaa
![]()
canım ya sen iyileşemedin di mi?günaydın kızlarrrrr
aksam 1 değişiklik yaptık 11de herseyi kapadık uyuyalım bi aksamda erkenden dedik..zaten ben hala kötüyüm..öyle bir halszilik varki..
kolumu kaldırasım yok..buraya yazmak bile zorluyur artık(
erken yatınca da bu saatte ayağa dikildimm:))
günaydın avrasya...hoşgelmişsin.
kahvaltımı yapayımm akşama ıspanak yıkanacak hiç sevmem eşim börek istiyo ama yapmıcam valla dayanam yerim perşembe günü olurmu hiççç![]()
ya şu diziyi bir tek ben izlemiyorum sanırım birde öyle bir geçer zaman ki onuda izlemiyorum ,bende mi tuhaflık var anlamadım gitti ,gerçi ben komedi tarzı seviyorum diğerleri zaten bu boş dünyada beni kasıyor, amannnnnnnn benim derdim bana yeterken birde onları düşünmeyeyim diyorum :))))
Eki Görüntüle 325057 kahvaltımmm kızlarrrrr peynir lor peynir çok gelelebilir yağlı deil