Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım zaten yememişsin o kadar kek birşey yapmaz hele ayşecik yapmış ki o zaten çok tatlıdır hemde kalorisizdir :) ellerine sağlık prenesesin maşallahBugün canım çok yemek istemedim ama aralarda azıcık kaçtı.
Sabah 3 badem.
Öğlen 3 galeta 1 bardak lıght cola.
Akşam tavuk yağsız karnıbahar salatası.
Akşamüstüde 1 galeta 1 ince dilimde kek yedim kekide minik ayşem yapmış çaya çağırdı beni zilli ondan yedim pekte güzel yapmıştı ama.
canım sen beni çok iyi tanıyorsun harikasın :) +400 bana +4000 gibi gelmişti yeminle :) ama bu hafta çok yemedim zaten boğazım nedeniyle yiyemedim işimede geldi hani :) bakalım yarına ne olacak ama ben umutluyum, şişlikler azaldı gibi. reglimin 3. günü azaldı şişlikler. canım regl öncesi vücut su topluyor bu da kiloyu ister istemez fazlaymış gibi gösteriyor. bende eskiden sen gibi dikkat etmezdim,ay zaten kilomda yoktu 55 kiloda şişse ne olur şişmese ne olur değil mi yani :) aslında dediğin gibi bilmemek daha iyi :)[
teşekkürler canım senin de gider inşallah istediğin kilolar.evet yarın cuma bildirimi var herkes ne kadar kg verdiğini ve ne kadar spor yaptığını yazıyor.haftanın ilk 3 leri seçiliyor ve ödül veriliyor sanal olarak tabi
aferin aferin sana.geçen hafta +400 ağır gelmişti bu hafta 75 görmezsen kendini atarsın biyerlerdengöreceğini düşünüyorum ama regl durumu ne oluyor bilemiyorum hiç regl olamadığım için
ben eskidende diyet yaparken hiç farketmezdim regl haftasında fazla çıkmışım az çıkmışım.burada öğrendim ben o haftada verirdim diyet yapmışsam.aaba bilmemenin verdiği psikolojimi bilemedim
geçmiş olsun baya korkmuşsundur neyseki otobüs şansın vardı ve evine kavuşabildin şükür
canım kızın anası a çekmiş heralde maşallah becerikli olacak sende hergğn yaptıklarını anlatınca ben yoruluyorm yawwbimdeki çiğ köfteyi ilk yoğurduğumda çok acıydı ben bunu yiyemem deim basur yüzünden ama sonra bekledikten sonra acı gelmedi bana anlamadım gitti.eşimde acı değild diyor ..geçmiş olsun tekrardan.ben pazardan beri içiyorum çayı ilk defa bugün ishal oldum bilmiyorumki neden oldum.çaydan olsa 1 bardakla bile olurdu eşin gibi.
hamsi bişi yapmıyor çok geç yemediysen ve sonrasında helva lüpletmediysen iyi bir menü diyet öncesi afiyet şeker olsun
bizdede vardı o su böreği bende yemedim, mayalı haşhaşlı poğaça, elmalı kurabiye, makarna salatası, bisküvili pasta da vardı ama ben sadece makarna salatasını yedim :))) yarın büyük gün diye yoksa cuma olsa hüpletirdimallahtan değildi sonra 1 hafta birde ona uğraşırıdm bana göre kazasız atlattım :))) sanada helal olsun valla aferin kız sanaıslak kek ve su böreği vardı amaaaa hiç yemedim .evden yiyip çıkmıştım zaten 3 arkadaş daha gelecekti onlar yer ayıp olmaz diye düşünmüştüm.onlar yediler gerçekten bana darılmadı anlayışlı bir arkadaşım zaten.evde tarçınlı nesfit yemek iyi oldu canım da istemedi hiç gerçekten.
sende harikasın canım yarın büyük gün değil mi :)saat 7 buçuk gibi yedim sonrasında helva yemedim hatta elma yiyecektim onu bile yemedim sadece 2 ceviz yedim az önce
ne güzel ya tatlı istememesi ,ben geçen hafta onu yediğim halde tatlı istiyordu canım. gerçi regl döneminde ne yapsan kar etmiyor ya :) benimde hep tuzlu çekiyor mesela hamurişleri :))) gözleme falan sarımsaklı köftede olur bak :)asuuu yapıyormusun çayı?nasıl gidiyor???benim iyiydi bu hafta maşallah.bakalım yarın ne olacak?içindeki tarçından mı acaba nedir canım tatlı istemiyor.hatta sabah eşim sarelle yedi kahvaltıda canım çekmedi çekse sürerim biraz ekmeğe dayanamam yazni ama hiç çekmedine yse kendi kendime nazarım değecek dimi ama iyi işte daha ne olsun.*canım daha çok tuzu şeyler çekiyor börek ,et kavurma fln.
inşallah canım ya senden ayrılmak istemem valla ,seviyorum sohbetini :)inşallah oradanda sizlerle olacağım canım
yok bırakmam valla
Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Bugün çok şükür kurtuldum şu hastalığımdan sonunda artık yarından itibaren Allah nasip kısmet ederse yine bir bütün olarak devam ediceğim ve çok daha hareketli olabileceğim inşallah
Geçmiş çok fazla birikmemiş o yüzden cabucak okuyuverdim
Canım nerelerdesin kaç gündür merak ettim bende
Devamsızlık yapma bak biliyorsun hep birlikte çok daha verimli ve başarılı olabiliyoruz
Özlem harikasın ya valla iyi dayanmışsınben olsam dayanabilirmiydim bilmiyorum
Benide kardeşim çağırıyor ama sallıyorum fazla kaçmasın diyeama artık pazartesi gelirim dedim yeterrrrrrr
VAlla iyi cesaret Mutlucum ya bu havada o taraflara gitmekiyi aynı gün dönebilmişsin.
Birde dönüş yaptın ama özletme kendini bir çöööö diyip kaçmamotivasyonlarımız tavan yapsın yine
![]()
arkadaşlar bu akşam bavul hazırlamam gerekiyodu hazırladıktan sonra kaç kilo acaba diye tartmak istedim ama tartının üzerinde durmadı ben de önce tek başıma sonra da bavulla tartılıp öyle öğreneyim dedim.neyse kendim tartıldım sonra bavulu aldım elime ama tartının üzerinde 10 saniye zor durdum ağırlığından.sonra bir baktım tartıya diyete başlamadan önce olduğum kilodan 1 kilo eksik çıktı.inanamadım bir kez daha denedim.sözün özü 10 saniye zor taşıdığım bavulun ağırlığını yıllarca habersiz bi şekilde taşımışım ve hala çok daha fazlasını taşıyorum.ayaklarıma yıllarca ne büyük eziyet vermişim.bi de ben hiç topuklu ayakkabı giyemiyordum.dolgu topuklara bile 5 dakikadan fazla dayanamıyordum.bugün onları da denedim evde bildiğin yürüyüş yaptım çok az acıdı inşallah kiloların hepsi gidince incecik topuklularla da rahatça yürüyebilicem :))
ayyy cansellllllll bizim burada her hafta sonu gittiğimiz iskendercide o ,bende çoooooooooooook seviyorum :))) gerçi ben her hafta yemiyorum 2 haftaya 1 yiyorum ama eşim hiç affetmiyor :)oooooo gezerken harcarsın zaten yediklerini ama orada favorim HD iskender.kumpir yeme ,burger yemede ne yersen ye asu zararı olmaz kanımca
kesinlikle gençken daha çabuk veriliyor, azcık dolansan bile gidiyor kilolar hatta sen istemeden :) ben ne spor ne diyet yapmamışımdır ama şimdi hepsini yapıyorum.ben gençken(daha gençken yani 25 lerde fln) gene arada diyet yapardım zaten kafama göre çok bilmiyordum o zamanlar dengeli beslenmeyi.form çaylar fln kullanırdım .ve 1 ayda 6 kg verdiğim bi dönem(istediğim kiloya iniyordum 6 kg ile) 10 günde 1 kaçamak yapardım ki ne kaçamak.kumpir yerdim tüm ve akşam yemeği olarak veya hamburger menü veya pizza menü gibi.ama genede kg verirdim hemde bu kadar spor yapmazdım yapardım ama kafama göre az az.metobolizmam daha hızlıymış kesin.şimdi 5 ay oldu nerdeyse ve verdiğim kilolara kıyıp bir hamburger menü veya kumpir yemedim çocuklarınkinden ısırdım sadece hamburgeri veya patetes aldım 3-5 tane ama iskenderi affetmiyorum veya lahmacn fln yiyorum veya börek yiyorum az tadında bırkaıyorum yada bırakmaya çalışıyorum.şu kısır tutkum da olmasaa:![]()
ben boşuna mı damacanaları indirelim diyorum :) ben 1 damacanayı indirdim ,2.dende 3-4 kilo gitti :)arkadaşlar bu akşam bavul hazırlamam gerekiyodu hazırladıktan sonra kaç kilo acaba diye tartmak istedim ama tartının üzerinde durmadı ben de önce tek başıma sonra da bavulla tartılıp öyle öğreneyim dedim.neyse kendim tartıldım sonra bavulu aldım elime ama tartının üzerinde 10 saniye zor durdum ağırlığından.sonra bir baktım tartıya diyete başlamadan önce olduğum kilodan 1 kilo eksik çıktı.inanamadım bir kez daha denedim.sözün özü 10 saniye zor taşıdığım bavulun ağırlığını yıllarca habersiz bi şekilde taşımışım ve hala çok daha fazlasını taşıyorum.ayaklarıma yıllarca ne büyük eziyet vermişim.bi de ben hiç topuklu ayakkabı giyemiyordum.dolgu topuklara bile 5 dakikadan fazla dayanamıyordum.bugün onları da denedim evde bildiğin yürüyüş yaptım çok az acıdı inşallah kiloların hepsi gidince incecik topuklularla da rahatça yürüyebilicem :))
ozaman bişicik olmaz afiyet olsun .bende hamsiyel 1 dlm ekmek yiyorum yoksa doymuyorum 1 kg yu 4 e bölüyoruz zaten ben o kadarcıkla doyamamkiiii.fazla yapsamda bir tepisiyi geçecek çocuklarda çok seviyorlar hamsiyi.bazen takılıyorum yemeyin bana verin diye yooook diyorlar hepsini yiyeceklermiş daha meral yiyemiyor bide o yerse ne etcez bilmem
canım dün eve dönerken eksik malzemelri aldım ama başağrısı yüzünden dün yapamadım gündüz de tembellikten mi ne yapamadım yemekten sonra mutfağı topladım yapayım diye niyetlendim ama ocağın demirlerini de atmıştım makineye kaldı yine ama sabah ilk işim kaynatmak olacak eşim de içecek zatenasuuu yapıyormusun çayı?nasıl gidiyor???benim iyiydi bu hafta maşallah.bakalım yarın ne olacak?içindeki tarçından mı acaba nedir canım tatlı istemiyor.hatta sabah eşim sarelle yedi kahvaltıda canım çekmedi çekse sürerim biraz ekmeğe dayanamam yazni ama hiç çekmedine yse kendi kendime nazarım değecek dimi ama iyi işte daha ne olsun.*canım daha çok tuzu şeyler çekiyor börek ,et kavurma fln.
onları yemem büyük ihtimal canım kumpir istiyor ama onu da eşim ısmarlayacak öyle konuşmuştuk lahmacun iyi fi,kir amaoooooo gezerken harcarsın zaten yediklerini ama orada favorim HD iskender.kumpir yeme ,burger yemede ne yersen ye asu zararı olmaz kanımca
siz 2 kilo alırsınız artık meral de yemeye başlayınca ben 1 kilo aldım ama benim kızlar yemiyor zorla büyük kızım 4 tane yedi o da bol salatayla ekmek arası yaptım küçükte ondan az fazla işte gerisi eşimle bana kaldıozaman bişicik olmaz afiyet olsun .bende hamsiyel 1 dlm ekmek yiyorum yoksa doymuyorum 1 kg yu 4 e bölüyoruz zaten ben o kadarcıkla doyamamkiiii.fazla yapsamda bir tepisiyi geçecek çocuklarda çok seviyorlar hamsiyi.bazen takılıyorum yemeyin bana verin diye yooook diyorlar hepsini yiyeceklermiş daha meral yiyemiyor bide o yerse ne etcez bilmem
Kızlar iyi geceler, geçmişe bakıyorum ama arada gelip merhaba diyeyim dedim. Asuman bak, bu sefer gitmeden yakaladım seni, nasıl oldu migrenin? ne cicler aldın anlat bakalım bize :)
akşam tartılmışsın bie akşam yanıltıcı olur sıl sabah göreceksin ksein daha çok vermiş olduğunu göreceksinsana.
bi arkadaşımız da su damacaları taşıyoruz demişti senin valizi 10 sn zor tuttun bu kadar kilo bizlere yük ayaklarımıza bacaklarımıza yük gerçekten.inşallah kurtuluruz hep birlikte canım
akşam tartılmışsın bie akşam yanıltıcı olur sıl sabah göreceksin ksein daha çok vermiş olduğunu göreceksinsana.
bi arkadaşımız da su damacaları taşıyoruz demişti senin valizi 10 sn zor tuttun bu kadar kilo bizlere yük ayaklarımıza bacaklarımıza yük gerçekten.inşallah kurtuluruz hep birlikte canım
Oğlum dün anneannesinde kaldı, bugün de akşamüzerine kadar onlardaydı, çok özlemişim sarı kafamı. Şimdi babasının yanından sesleniyor, "sidadik yapalım anne, sidadik" diyor. Kucağıma sokulup kollarını kendi vücudu ile benim vücudumun arasına sokuyor, buna "sıcacık" adını vermiş; uykusu gelince yapıyor. Gidip 10-15 dakika uğraşayım, uyutmaya çalışayım bari :))
ben çıkıyorum fıstıklar hepinize iyi geceler![]()
ayyy cansellllllll bizim burada her hafta sonu gittiğimiz iskendercide o ,bende çoooooooooooook seviyorum :))) gerçi ben her hafta yemiyorum 2 haftaya 1 yiyorum ama eşim hiç affetmiyor :)
kesinlikle gençken daha çabuk veriliyor, azcık dolansan bile gidiyor kilolar hatta sen istemeden :) ben ne spor ne diyet yapmamışımdır ama şimdi hepsini yapıyorum.
kısırı bende çok severdim midemi bozdu diye yiyemiyorum tiksindim resmen
1 dilim mi ben hamsi yerken yarım ekmeği götürüyorum :))) ekmeği normalde hiç aramam ama balıkla yemediğimide yerim :)
güle güle giy cicilerini.demek kızını kazağından aldın bozulmadımı???canım dün eve dönerken eksik malzemelri aldım ama başağrısı yüzünden dün yapamadım gündüz de tembellikten mi ne yapamadım yemekten sonra mutfağı topladım yapayım diye niyetlendim ama ocağın demirlerini de atmıştım makineye kaldı yine ama sabah ilk işim kaynatmak olacak eşim de içecek zaten
onları yemem büyük ihtimal canım kumpir istiyor ama onu da eşim ısmarlayacak öyle konuşmuştuk lahmacun iyi fi,kir ama
siz 2 kilo alırsınız artık meral de yemeye başlayınca ben 1 kilo aldım ama benim kızlar yemiyor zorla büyük kızım 4 tane yedi o da bol salatayla ekmek arası yaptım küçükte ondan az fazla işte gerisi eşimle bana kaldı
bir de eceyle olan resmimizdeki bluzün mavisini aldım üzerimdeki kızımındı giyince çok sevdim kendime de mavisini aldım ama bir beden büyüğünü
mavi bluzüm hariç diğerlerini lcw den aldım he bu arada pantolon 42 beden üstler de L![]()
inşallah :)) maşallah senin az kalmış ben daha yolun çooook başındayım ama acayip motiveyim buraya yazmak da ayrı bi motive kaynağı benim için :))
ben çıkıyorum fıstıklar hepinize iyi geceler![]()
Eki Görüntüle 325481
işte bu tuniğim ben çok sevdim kahve pantolon ve kahve boğazlı badiyle giydim güzel oldu
hoşgeldin fıstık...
sağol canım dayandım valla ama yarın bildirim günü ya çok dikkat etmek gerek değil mi :)
sen pzt ye cumaya kadar onları erit :) bence dayan az kaldı bak yaza
Eki Görüntüle 325481
işte bu tuniğim ben çok sevdim kahve pantolon ve kahve boğazlı badiyle giydim güzel oldu
sağol canım al sen de ben çok sevdim şimdi nette bir de kırmızını gördüm hatta eşime onu da alayım dedim de başka model alırsın dediçok beğendim güle güle giy.başka rengini de benmi alsam![]()
Gerçekten çok güzelmiş, güle güle giy hepsini. Şöyle 7-8 kilo versem ben de yeni bir şeyler almak istiyorum kendime, gerçi dolap dolusu ufak beden kıyafetim var ama 4-5 sene önceden kalma oldukları için ilave yapmak gerekir :) Sen verdin kiloları, alırsın tabi birer ikişer :)))
Gittik, sıcacık yaptık ama 3 dakika sürmedi, "anne adi sen isini yap, ben tule yapidam" dedi bana. Şimdi kule yapmakla meşgul :) Öptüm teyzesi, ama kızıyor bana, öpme beni diye :) Ablasının aksine sevmiyor fazla öpülmeyi. Ama hiç kusura bakmasın günde 100 kere filan öpüyorum, annesi değil miyim, öperimmm.