Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kil o bildirimi.................

geçen hafta........119.5

bu hafta.............119

günaydın kızlar çarşamba perşembe oruç tuttum orda durdu tartı ilerlemedi çok yemedim bile miğrenim tutuyor oruç olunca ilacım kalmamış bu gün yedim bende epey borcum var yavaş yavaş ihtiyarlamadan bitireyim diyorum kısmettt.

geçen hafta.....94,4

bu hafta..........93,9

umuttttt kaldı 2.5 kilo :)

Son düzenleme:
geçen hafta: 76.8

bu hafta: 75.4

gideeeeeeeeeeeeeeen 1400 allahım nihayet 75i gördüm ya artık herşey daha kolay olacak inşallah :)))

spor : 60dk beni dövebilirsiniz ama haftaya daha iyi olacak inşallah :)

Oğlum dün anneannesinde kaldı, bugün de akşamüzerine kadar onlardaydı, çok özlemişim sarı kafamı. Şimdi babasının yanından sesleniyor, "sidadik yapalım anne, sidadik" diyor. Kucağıma sokulup kollarını kendi vücudu ile benim vücudumun arasına sokuyor, buna "sıcacık" adını vermiş; uykusu gelince yapıyor. Gidip 10-15 dakika uğraşayım, uyutmaya çalışayım bari :))
oyyy yerim ben onu ya :)
Eki Görüntüle 325481
işte bu tuniğim ben çok sevdim kahve pantolon ve kahve boğazlı badiyle giydim güzel oldu
çok beğendim canım güle güle giy...
bende her hafta sponu yemiyorum canım zatn her hafta sonu çıkamıyoruz çocukalrın hastalıkları derken ama her haftasonu yesem bıkmam.salata da alıyoruz ohhh miss.eskiden bi de künefe de alırdık oda güzledi ama 4 aydır künefe de yemiyorum .bi ara marketten alıp evde yapıyordum neyse çok konuşmayayaım da canım çekmesin.benim de çiğ köftemi bozdu acaba miğdemi bende tiksensem bari:1::1::1:

sen çok balık bulamadığını söylüyordun isabet oluyor o zaman yoksa bi ton ekmek yiyecekmişsin baksana.aslında bende bol ekmekle yerdim ama şimdi ekmeği katık ede ede az az parçalaya parçalaya yiyorum oyun yapıyorum nefsime çok yiyorum xzannetsin diye.işe yarıyor sankii

güle güle giy cicilerini.demek kızını kazağından aldın bozulmadımı???:1: üstler L oldu demek harikasın.pantolon başka markada deneseydin bakalım kaç olacak merak ediyorum lcw ile farklımı diğer markalar???
eşin kumpir ısmarladığında ya bölüşün yada panorada görmüştüm ben koca bir kumpiri götürürken o minklerinden aldı bebek kumpir sende ölye yersin o zaman:1: zaten zayıfçana bişeydi.bende doymam belki diyeki doymuyordum o zaman yanı diet kolada almıştım:52::52::52:
biz artık 1,5 kg balığı daha büyük bir tepsiye sığdırsak iyi olacak:1::1::1: gerçi temizlenmiş alıyoruz 2 kg ama 2 kerede yiyioruz.eşimle biz bi o kadar daha olsa yeriz de neyse diyoruz 2 kerede yemi olalım.üşengeçlikten :1: hazırlaması pratik oluyor bi dahaki sefere evde bişi yoksa hemen hazırlıyoruz

burada olmasam hala kaç kilo vermiş olurdum bilmem.burası beni çok motive etti halada ediyor.kilo vermekten sonra almamak ve korumakta büyük iş yoksa hemen 90 lara çıkmak zor bi iş değil.inallah buralardayım daha yani görüşürüz

hadi bakalım iyi geceler bende kaçar muhteşemi izliyecem tivibudan akşam çocuk gürültüsünden anlayamıyorum bigün sonra iyi oluyor
tamam işte bende o salatayı otluyorum kaşar ve mısırını yemeden :) bende iskenderi çok severim ama kalorisi belli ,hatta o ekstra mis gibi kokan tereyağı varya onuda istemiyorum ama nasıl güzel kokuyor ya ,ekmeklerinide çok az yiyorum ne yapayım en azından ideale inene kadar yapacağım bunu sonra yerim :)))
künefesini hiç yemedim bak oranın çok mu lezzetli?
valla nedense ben midemi bozandan çocukluktan beri tiksinir birkaç sene yemem, eskiden haylayf diye bir bisküvi vardı gerçi hala var üstü şekerli onun yemiştim çok küçüktüm ve midem bulanmış kusmuştum onu 5-6 sene yemedim belki daha fazla, daha sonra sosis ve şimdide mercimek köfte ve kısırdan bu şeklideyim iyi mi kötü mü bilmiyorum :)
aynen öyle canım ben balığı bulsam ekmeğe doyarım :) allahtan yok düşünsene halimi papatyadan fena olurdum ekmek ekmek diye :) gerçi kızın hakkını yemeyeyim iyi bu son zamanlarda. sen ne güzel 1 dilimle doyuyorsun ay ben nerde imkansız helede yanında sumaklı soğan salatası bol limonlu offffff yenmez mi ekmek hııııı :) bu hafta balık almalıyım :))))
Evet yaa bazen umutsuzluğa kapılsam bile anında kendime geliyorum vermemiş olsamda vucut kendini topluyor diye düşünüyorum :34:
ama işte artık tartıda da oynama olsun istiyorum.
Aslında kilo veremememin sebebinin çoğu zaman stres olduğuna da inanıyorum çünkü malum uzun zamandır KV sıkıntıları evin huzurunuda etkiliyor. Bana gelen birşey de olmasa eşimin gerginliği benide etkiliyor ister istemez.
Fakat bugün karar verdim bundan sonra ne KV nede eşim beni etkileyemiyecekler. Bundan sonra evimin işini yapıp çocuklarımla güzel ilgilenip sadece kendimi düşüneceğim :34: cünkü hayat benim hayatım ve kimse için onu feda etmeye deymez :26:
canım stres gerçekten etkili hiç stres yapma ,kimseyide kafana takma ,hiç kimse senden değerli değil...
iyi geceler kızlar.iyisinizdir inş hepiciğiniz.
kaç gündür takip edemedim topiği.pc açık olsa bile bakamadım oğlumdan..bu aralar huzursuz üst dişler geliyo sanırsam..birde regl oldum çok kötü geçer benim ama farlutal kullandığım için eskilere göre fazla kötü etmedi..bu hafta kendime bonus günü ilan ettim sanki..hiç yemediğim kadar yedim heleki bugün..burdan uzak kalmak gerçekten yaramıyo bana..istemeden takip edemedim ama geldim artıkın..birde örgü işine giriştim zar zor bi şapka ördüm acemi işi oğluma..bu hafta 90 dk sporum war şimdide 1 saat spor yapayım bari hamlamışımdır kaç gündür
ayy bizdede aynı sorun üst dişler göründü patlamak üzere ve benimki çok huysuz :( bu arada nasıl benzer durumlar ya bende regl oldum :)
Benim bu gece hiç uykum yok TSM dinliyorum

Müzeyyen Senar'dan duydumki unutmuşsun
bende zekai tunca'nın gülü susuz seni aşksız bırakmazını çok severim biizm şarkımız olur :))) gerçi tanrım şarkısıda güzeldir ay ben o adamın her şarkısını severim
Kızlar zararın neresinden dönülürse karır değil mi? Bir yola çıktık, hepimiz sonuna kadar gider, bitiş çizgisini görürüz inşallah.

Sizlere iyi geceler dileyeyim, arada yazdıklarınızı okuyup, arada katılayım diyorum ama fındık kurdu izin vermiyor, iyice sapıttı anne beni yıka (banyoda suyla oynamak için) diye ağlamaya başladı.

İyi uykular, yarına iyi bildrimler hepimize :))
benimkide banyodan çıkmak istemiyor ya ağlıyor ve daha 8 aylık ,odaya küveti geldiğinde kucağımdan iniyor ve pıtır pıtır ilerleyip üstüyle başıyla içine girmeye çalışıyor ben onu soyana kadar dayanamıyor :))) inşalalh hep böyle olur
Bu aralar iştahım pek yok ama genede gitmiyor kilocuklar teyzesi ayşe çok beceriklidir.

Oyy yerim ben onun konuşmasını ne tatlı oluyolar dimi canım benim ne kadar sıkılsada bende öpüyorum...

Güle güle giy çok güzelmiş canım.

Gerçekten ne şans be derincim.

Bugün konuşmadık ama yarın arıycam inşallah biraz düzelmiştir emircik.
maşallah kızıma ya, gider canım gider sen şartlandırma kendini gitmiyor diye
Iyi geceler kizlarrrrrrrrr:3:
Yarin sabah doktora kan vermeye gidecegim icin kilo bildirimimi simdiden yapayim dedim. Guatr, kolestrol, seker vb tahlillerimi yaptirmak istiyorum. Hem zayiflamaya calistigimida söyliycem. Belki elime bir liste verir ya da diyetisyene falan yönlendirir. Sabah erken gidecegimiz icin simdiden bildirim yapayim dedim. Oradan cikincada pazar alisverisimi yapicam. Büyük ihtimalle gec kalirim bildirim icin. Yetkililere duyurulur :40::40::40:
He birde ben hic gram olarak yazmiyordum bu hafta itibariyle onuda yazmaya basliyorum. :34:
GECEN HAFTA : 95.700
BU HAFTA : 95.500 :17::17::17:
topu topu 200 gr vermisim :14::14::14:
SPOR : 140 dk :43:
güzel sonuçlarla dön inşallahcanım
ay 200 vermiş ol ya benim geçen haftaki gibi 400 alsaydın emin ol daha kötü :)
oyyyyyy çok güzel bunlar ellerine sağlık canım, ne beceriklisin sen maşallah daha dün ne yapsam derken kaç çeşit çıkarmışsın, bende senin gibi hızlıyımdır yeterki ne yapacağımı bileyim :))))
herkese günaydın :16:
hayırlı cumalar rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah
umutcum sen de güle güle giy kotunu canım içine girdikten sonra alacağız tabii dar da olsa nasılsa veriyoruz değil mi:34:
evet gelelim ilknura zaten karnım açlıktan kıyılıyo tartılacam diye su bile içmedim sen de koymuşun güzel mamaları noldum ben düşün bakalım hepsinden isterim nasılsa cuma bugün yerim affetmem ellerine sağlık canım hepsi güzel görünüyorlar
ben de biraz daha bekleyim öyle tartılacam belki bikaç gram daha eksik çıkarım:1:
bekle bekle bende seni bekliyorum :))))
günaydın kızlar bu aralar eşimin rahatsızlıgı yüzünden topige zamanım hiç kalmıyor geçmişi okuyamadım hastalara acil şifa diliyorum ALLAHTAN
KİLOM
GEÇEN HAFTA 101 .6
BU HAFTA 101.3
gayet güzel canım
kil o bildirimi.................

geçen hafta........119.5

bu hafta.............119
sende süpersin bak gidiyor artık
günaydın kızlar çarşamba perşembe oruç tuttum orda durdu tartı ilerlemedi çok yemedim bile miğrenim tutuyor oruç olunca ilacım kalmamış bu gün yedim bende epey borcum var yavaş yavaş ihtiyarlamadan bitireyim diyorum kısmettt.

geçen hafta.....94,4

bu hafta..........93,9

umuttttt kaldı 2.5 kilo :)
sen yakalayacaksın az kalmış ama umut azmederse zor işin bak :)))
günayydınn o kadar spora 500 gr anca gitmişşşş off yaniiii

kilom 85.500
spor300 dk
canım sadece sporla olmuyor ki yemenide ona göre ayarlaman gerek, kaloriden uzak dur tatlım, yedin mi böreğinden ? gerçi bulgurlu yemeğini yapacağım demiştin ama...
geçen hafta 79.6
bu hafta 79.2
giden 400gr şükür
spor 230dk

ayy asu sen verdikçe inan ben vermiş gibi seviniyorum, sen bana umut oluyorsun yani duraksama olsada belli bir zaman sonra veriliyor değil mi? az ya da çok gidiyor işte

Günaydın,
Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun...

Kilo bildirimim
Geçen hafta : 89,00
Bu hafta : 89,30 :37:

Artık kaçamaklardan dolayı ne kadar artıya geçtiysem +300 ü yapışık vaziyette hala.Neyse bunada şükür.Bu hafta sonu leslieye başlıyorum zaten.İnşallah toparlıcam...

ama resmen dün ac gezdim diyebilirim.

bu arada bir sürü alıntı yaptım hepsi uctu :( iş görüşmesi eşimin güzel geçti ama nafile. cunku resmen elektrik mühendisi arıyorlarmıs kriterleri yanlıs yazmıslar ilana. olmadı yani. neyse kısmet diyorum. Allah'ım zamanını bilir. Bekliyoruz. Sizler nasılsınız? Hepinizi özledim. günlerdir deli gibi sokaklardaydım hep. bugun yerime geldim oturabildim.

gunaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize

kilom regl oldum o yüzden 200 gr fazla

kılom gecen hafta --93,9

bu hafta------------94

spor 170 dk

kılo veren veremeyen herkezı tebrık ederım

kilo billdirimi:
geçen hafta:106.9
bugün:105.0
giden kilo:1.9 :))

spora gelecek olursak hiç gelmeyelim aslında yok denecek kadar az sadece mekik ve toplasan 1 saati geçmeyen yürüyüş var.bu hafta sınavlarım vardı ama önümüzdeki hafta bitiyor.tatilde bu sporsuzluğumu telafi edicem inşallah :))

Nursena - tebessüm77 - umutthepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızım bugün daha iyi eşimde az önce işine gitti düzeldiler şükür kızım biraz iştahsız sanırım hastalığın etkisi bu kadar düzeldi ya o da düzelir

gideeeeeeeeeeeeeeen 1400 allahım nihayet 75i gördüm ya artık herşey daha kolay olacak inşallah :)))

Süpersin... Maşallah arkadaşıma... :nazar: :nazar: :nazar: :46: :46: :46::54:

süpersin. bak oldu işte. süper süper süperr tebrik derim canım :)

geçen hafta 79.6
bu hafta 79.2
giden 400gr şükür
spor 230dk

:nazar::nazar: süperrrrr :) tebrik ederim asucan :) benim diyetisyenin adıda asuman :)

Nursena - tebessüm77 - umutthepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızım bugün daha iyi eşimde az önce işine gitti düzeldiler şükür kızım biraz iştahsız sanırım hastalığın etkisi bu kadar düzeldi ya o da düzelir

cok gecmis olsun dermanablam :)

kilo verebilen veremeyen herkesi kutluyorum. önümüzdeki hafta daha dikkatli olacagım olmak zorundayım. 82 leri görerek gitmezsem eger benim asucan dediki yeşimcim artık korumaya alırız mevcut kilonu 2 ay kadar cunku cok sıkı tutmaya basladı vücudun dedi. bende mutlaka bu hafta kacamaksız bir hafta gecirmeliyimki en azından 75 olana kadar bir koruma dönemi girmesin :)

Son düzenleme:
kilo bildirimi 111.5 aslında baskül bir sürü rakam verdi 110 109 12 yine bir bozukluk var ben en fazlasını yazdım...

süpersin. bak oldu işte. süper süper süperr tebrik derim canım :)

:nazar::nazar: süperrrrr :) tebrik ederim asucan :) benim diyetisyenin adıda asuman :)

cok gecmis olsun dermanablam :)

kilo verebilen veremeyen herkesi kutluyorum. önümüzdeki hafta daha dikkatli olacagım olmak zorundayım. 82 leri görerek gitmezsem eger benim asucan dediki yeşimcim artık korumaya alırız mevcut kilonu 2 ay kadar cunku cok sıkı tutmaya basladı vücudun dedi. bende mutlaka bu hafta kacamaksız bir hafta gecirmeliyimki en azından 75 olana kadar bir koruma dönemi girmesin :)

2 ay boyunca aynı kilonu mu koruyacaksın sonra yeniden vermeye devam edeceksin öyle mi ben mi yanlış anladım

Back
X