Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bildiirmi yapıp geçmişe dalayım yeni açabildim bilgisayarı evi temizledim bi arkadaş gelebilirim dedi bakalım ne etçem bebişi ancak uyutabildim .neyse

geçen hafta:78
bu hafta:75,7

Giden:2300gr:nazar::nazar::21::21::32::32:

spor:85 dkcık:24::24::24:

bu kadar az spora bu kadar çok gitti ama neden sır gibi sakladığım karışım inanın başka özel bişi yok.her zaman beslendiğim gibi beslendim hatta hsonu baya sapıtmıştım yani pazar günü 78 den fazlaydım valla

bildiirmi yapıp geçmişe dalayım yeni açabildim bilgisayarı evi temizledim bi arkadaş gelebilirim dedi bakalım ne etçem bebişi ancak uyutabildim .neyse

bu kadar az spora bu kadar çok gitti ama neden sır gibi sakladığım karışım inanın başka özel bişi yok.her zaman beslendiğim gibi beslendim hatta hsonu baya sapıtmıştım yani pazar günü 78 den fazlaydım valla

maşşallahh sana valla şu çayın tarifini bir daha verirmisin bu hafta bende yapayım

Bugün canım çok yemek istemedim ama aralarda azıcık kaçtı.
Sabah 3 badem.
Öğlen 3 galeta 1 bardak lıght cola.
Akşam tavuk yağsız karnıbahar salatası.
Akşamüstüde 1 galeta 1 ince dilimde kek yedim kekide minik ayşem yapmış çaya çağırdı beni zilli ondan yedim pekte güzel yapmıştı ama.
ellerine sağlık aysenin

[

teşekkürler canım senin de gider inşallah istediğin kilolar.evet yarın cuma bildirimi var herkes ne kadar kg verdiğini ve ne kadar spor yaptığını yazıyor.haftanın ilk 3 leri seçiliyor ve ödül veriliyor sanal olarak tabi:1::1::1:

aferin aferin sana.geçen hafta +400 ağır gelmişti bu hafta 75 görmezsen kendini atarsın biyerlerden:1::1::1:göreceğini düşünüyorum ama regl durumu ne oluyor bilemiyorum hiç regl olamadığım için:1::1::1:ben eskidende diyet yaparken hiç farketmezdim regl haftasında fazla çıkmışım az çıkmışım.burada öğrendim ben o haftada verirdim diyet yapmışsam.aaba bilmemenin verdiği psikolojimi bilemedim:52::52::52:

geçmiş olsun baya korkmuşsundur neyseki otobüs şansın vardı ve evine kavuşabildin şükür

canım kızın anası a çekmiş heralde maşallah becerikli olacak sende hergğn yaptıklarını anlatınca ben yoruluyorm yaww:1::1::1:bimdeki çiğ köfteyi ilk yoğurduğumda çok acıydı ben bunu yiyemem deim basur yüzünden ama sonra bekledikten sonra acı gelmedi bana anlamadım gitti.eşimde acı değild diyor ..geçmiş olsun tekrardan.ben pazardan beri içiyorum çayı ilk defa bugün ishal oldum bilmiyorumki neden oldum.çaydan olsa 1 bardakla bile olurdu eşin gibi.

hamsi bişi yapmıyor çok geç yemediysen ve sonrasında helva lüpletmediysen iyi bir menü diyet öncesi afiyet şeker olsun
çiğ köftede etki etmiş olabilir

ıslak kek ve su böreği vardı amaaaa hiç yemedim .evden yiyip çıkmıştım zaten 3 arkadaş daha gelecekti onlar yer ayıp olmaz diye düşünmüştüm.onlar yediler gerçekten bana darılmadı anlayışlı bir arkadaşım zaten.evde tarçınlı nesfit yemek iyi oldu canım da istemedi hiç gerçekten.
bravooo

asuuu yapıyormusun çayı?nasıl gidiyor???benim iyiydi bu hafta maşallah.bakalım yarın ne olacak?içindeki tarçından mı acaba nedir canım tatlı istemiyor.hatta sabah eşim sarelle yedi kahvaltıda canım çekmedi çekse sürerim biraz ekmeğe dayanamam yazni ama hiç çekmedi:nazar::nazar::nazar:ne yse kendi kendime nazarım değecek dimi ama iyi işte daha ne olsun.*canım daha çok tuzu şeyler çekiyor börek ,et kavurma fln.
o çayı içerken benimde canım tatlı istemiyor

ben gençken(daha gençken yani 25 lerde fln) gene arada diyet yapardım zaten kafama göre çok bilmiyordum o zamanlar dengeli beslenmeyi.form çaylar fln kullanırdım .ve 1 ayda 6 kg verdiğim bi dönem(istediğim kiloya iniyordum 6 kg ile) 10 günde 1 kaçamak yapardım ki ne kaçamak.kumpir yerdim tüm ve akşam yemeği olarak veya hamburger menü veya pizza menü gibi.ama genede kg verirdim hemde bu kadar spor yapmazdım yapardım ama kafama göre az az.metobolizmam daha hızlıymış kesin.şimdi 5 ay oldu nerdeyse ve verdiğim kilolara kıyıp bir hamburger menü veya kumpir yemedim çocuklarınkinden ısırdım sadece hamburgeri veya patetes aldım 3-5 tane ama iskenderi affetmiyorum veya lahmacn fln yiyorum veya börek yiyorum az tadında bırkaıyorum yada bırakmaya çalışıyorum.şu kısır tutkum da olmasaa::37::37::37:
evet gençken metabolizma daha hızlı oluyor

arkadaşlar bu akşam bavul hazırlamam gerekiyodu hazırladıktan sonra kaç kilo acaba diye tartmak istedim ama tartının üzerinde durmadı ben de önce tek başıma sonra da bavulla tartılıp öyle öğreneyim dedim.neyse kendim tartıldım sonra bavulu aldım elime ama tartının üzerinde 10 saniye zor durdum ağırlığından.sonra bir baktım tartıya diyete başlamadan önce olduğum kilodan 1 kilo eksik çıktı.inanamadım bir kez daha denedim.sözün özü 10 saniye zor taşıdığım bavulun ağırlığını yıllarca habersiz bi şekilde taşımışım ve hala çok daha fazlasını taşıyorum.ayaklarıma yıllarca ne büyük eziyet vermişim.bi de ben hiç topuklu ayakkabı giyemiyordum.dolgu topuklara bile 5 dakikadan fazla dayanamıyordum.bugün onları da denedim evde bildiğin yürüyüş yaptım çok az acıdı inşallah kiloların hepsi gidince incecik topuklularla da rahatça yürüyebilicem :))
ohh bavuldan fazl vermişsin

canım zaten yememişsin o kadar kek birşey yapmaz hele ayşecik yapmış ki o zaten çok tatlıdır hemde kalorisizdir :) ellerine sağlık prenesesin maşallah

canım sen beni çok iyi tanıyorsun harikasın :) +400 bana +4000 gibi gelmişti yeminle :) ama bu hafta çok yemedim zaten boğazım nedeniyle yiyemedim işimede geldi hani :) bakalım yarına ne olacak ama ben umutluyum, şişlikler azaldı gibi. reglimin 3. günü azaldı şişlikler. canım regl öncesi vücut su topluyor bu da kiloyu ister istemez fazlaymış gibi gösteriyor. bende eskiden sen gibi dikkat etmezdim,ay zaten kilomda yoktu 55 kiloda şişse ne olur şişmese ne olur değil mi yani :) aslında dediğin gibi bilmemek daha iyi :)
ay sen o kadar seviyorsan bu çiğköfteyi bir gün atlayın bize gelin eşim elazığlı pek güzel yapar ama ben yaptırmıyorum o ayrı :)

bizdede vardı o su böreği bende yemedim, mayalı haşhaşlı poğaça, elmalı kurabiye, makarna salatası, bisküvili pasta da vardı ama ben sadece makarna salatasını yedim :))) yarın büyük gün diye yoksa cuma olsa hüpletirdimallahtan değildi sonra 1 hafta birde ona uğraşırıdm bana göre kazasız atlattım :))) sanada helal olsun valla aferin kız sana

sende harikasın canım yarın büyük gün değil mi :)

ne güzel ya tatlı istememesi ,ben geçen hafta onu yediğim halde tatlı istiyordu canım. gerçi regl döneminde ne yapsan kar etmiyor ya :) benimde hep tuzlu çekiyor mesela hamurişleri :))) gözleme falan sarımsaklı köftede olur bak :)

inşallah canım ya senden ayrılmak istemem valla ,seviyorum sohbetini :)

hoşgeldin fıstık...
sağol canım dayandım valla ama yarın bildirim günü ya çok dikkat etmek gerek değil mi :)
sen pzt ye cumaya kadar onları erit :) bence dayan az kaldı bak yaza
bende canım senin sohpetini seviyorum

canım dün eve dönerken eksik malzemelri aldım ama başağrısı yüzünden dün yapamadım gündüz de tembellikten mi ne yapamadım yemekten sonra mutfağı topladım yapayım diye niyetlendim ama ocağın demirlerini de atmıştım makineye kaldı yine ama sabah ilk işim kaynatmak olacak eşim de içecek zaten

onları yemem büyük ihtimal canım kumpir istiyor ama onu da eşim ısmarlayacak öyle konuşmuştuk lahmacun iyi fi,kir ama

siz 2 kilo alırsınız artık meral de yemeye başlayınca ben 1 kilo aldım ama benim kızlar yemiyor zorla büyük kızım 4 tane yedi o da bol salatayla ekmek arası yaptım küçükte ondan az fazla işte gerisi eşimle bana kaldı

iyi geceler canım migrenim geçti gibi aslında hafif devam ediyor ama o beni sarsmaz
cicileri de çok güzeller çok severek aldım kahverengi bir pantolon üzerine tunik şeklinde kazak kısa kollu içine de boğazlı badi aldım çok güzel oldu dün giydim bile
bir de eceyle olan resmimizdeki bluzün mavisini aldım üzerimdeki kızımındı giyince çok sevdim kendime de mavisini aldım ama bir beden büyüğünü:1:
mavi bluzüm hariç diğerlerini lcw den aldım he bu arada pantolon 42 beden üstler de L :21:
ohh güle güle kullan güzelmiş tunik
Oğlum dün anneannesinde kaldı, bugün de akşamüzerine kadar onlardaydı, çok özlemişim sarı kafamı. Şimdi babasının yanından sesleniyor, "sidadik yapalım anne, sidadik" diyor. Kucağıma sokulup kollarını kendi vücudu ile benim vücudumun arasına sokuyor, buna "sıcacık" adını vermiş; uykusu gelince yapıyor. Gidip 10-15 dakika uğraşayım, uyutmaya çalışayım bari :))
öp öp sonra büyüyünce hiç lisede falan öptürmüyorlar kızımda babasına baba ıslak öpme diye yanağını siler
sıcacık yapın nede hoşmuş
Evet yaa bazen umutsuzluğa kapılsam bile anında kendime geliyorum vermemiş olsamda vucut kendini topluyor diye düşünüyorum :34:
ama işte artık tartıda da oynama olsun istiyorum.
Aslında kilo veremememin sebebinin çoğu zaman stres olduğuna da inanıyorum çünkü malum uzun zamandır KV sıkıntıları evin huzurunuda etkiliyor. Bana gelen birşey de olmasa eşimin gerginliği benide etkiliyor ister istemez.
Fakat bugün karar verdim bundan sonra ne KV nede eşim beni etkileyemiyecekler. Bundan sonra evimin işini yapıp çocuklarımla güzel ilgilenip sadece kendimi düşüneceğim :34: cünkü hayat benim hayatım ve kimse için onu feda etmeye deymez :26:
iyi kararlar vermişsin

,

iyi geceler kızlar.iyisinizdir inş hepiciğiniz.
kaç gündür takip edemedim topiği.pc açık olsa bile bakamadım oğlumdan..bu aralar huzursuz üst dişler geliyo sanırsam..birde regl oldum çok kötü geçer benim ama farlutal kullandığım için eskilere göre fazla kötü etmedi..bu hafta kendime bonus günü ilan ettim sanki..hiç yemediğim kadar yedim heleki bugün..burdan uzak kalmak gerçekten yaramıyo bana..istemeden takip edemedim ama geldim artıkın..birde örgü işine giriştim zar zor bi şapka ördüm acemi işi oğluma..bu hafta 90 dk sporum war şimdide 1 saat spor yapayım bari hamlamışımdır kaç gündür
umarım fazla zorlamaz dişleri

iyi gecelr..
umutçum benimkide öpülmeyi hiç sevmiyor ama bende günde kaç kez öptüğümü hatırlamıyorum hele şimdi konuşmalarına bayılıyorum daha çok mıncıklıyorum öpüyorum onu...
asumancım çok güzel tuniğin güle güle giy canım...
tebessüm geçmiş olsun canım daha düzelememişsiniz...ayyy kızına hiç kıyamam ben eşim gelince rahatlıyorum adamın tepesinde inmiyor gidip gelip öpüyor onu top oynuyorlar nasıl mutlu oluyor anlatamam...kız evladı çünki babaya daha düşkün oluyor, babasını hiç bir yere bırakmıyor akşam eve geldiğinde gizli kaçıyor eşim ....

benim baskül yine kafayı yedi ne bu şansızlığım basklden yana tatrıyor tarttıktan sonra bir anda 12 kilo tartıyor , bugün eşime pil aldırdım yine aynı değişmedi....
tartın bozulmuş yenisini al bence

Iyi geceler kizlarrrrrrrrr:3:
Yarin sabah doktora kan vermeye gidecegim icin kilo bildirimimi simdiden yapayim dedim. Guatr, kolestrol, seker vb tahlillerimi yaptirmak istiyorum. Hem zayiflamaya calistigimida söyliycem. Belki elime bir liste verir ya da diyetisyene falan yönlendirir. Sabah erken gidecegimiz icin simdiden bildirim yapayim dedim. Oradan cikincada pazar alisverisimi yapicam. Büyük ihtimalle gec kalirim bildirim icin. Yetkililere duyurulur :40::40::40:
He birde ben hic gram olarak yazmiyordum bu hafta itibariyle onuda yazmaya basliyorum. :34:
GECEN HAFTA : 95.700
BU HAFTA : 95.500 :17::17::17:
topu topu 200 gr vermisim :14::14::14:
SPOR : 140 dk :43:
umarım iyi çıkar sonuçlar
olsun kaçamağa ramen vermişsin
geçen hafta: 76.8

bu hafta: 75.4

gideeeeeeeeeeeeeeen 1400 allahım nihayet 75i gördüm ya artık herşey daha kolay olacak inşallah :)))

spor : 60dk beni dövebilirsiniz ama haftaya daha iyi olacak inşallah :)
bravoooo

ama resmen dün ac gezdim diyebilirim.

bu arada bir sürü alıntı yaptım hepsi uctu :( iş görüşmesi eşimin güzel geçti ama nafile. cunku resmen elektrik mühendisi arıyorlarmıs kriterleri yanlıs yazmıslar ilana. olmadı yani. neyse kısmet diyorum. Allah'ım zamanını bilir. Bekliyoruz. Sizler nasılsınız? Hepinizi özledim. günlerdir deli gibi sokaklardaydım hep. bugun yerime geldim oturabildim.
umarım kısa sürede bulur iş işsiz olmak zor helede erkek için

bravooooo ne yaptın kız bu hafta

kilo bildirimi

geçen hafta 80.1 hatta 2 hafta sürdü bu kilo

bugün 79.2 :52::52::52:
fark 900 gram

spor 120 dakka
yaşasın 8li rakamlardan kurtuldum artık
80 81 arasında ben 1 sene kalmıştım o yüzden inat etti baya

Tebrik ederim canım.Maaşallah Özlemle sen 75 i gördünüz.Darısı başımıza artık.
Karatayı bıraktıktan sonra gitti kiloların iyi ki bırakmışsın :9:

Son düzenleme:
kilo bildirimi

geçen hafta 80.1 hatta 2 hafta sürdü bu kilo

bugün 79.2 :52::52::52:
fark 900 gram

spor 120 dakka
yaşasın 8li rakamlardan kurtuldum artık
80 81 arasında ben 1 sene kalmıştım o yüzden inat etti baya

Kutlarım canım...Maaşallah...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Darısı 60 ların başına inşallah;en kısa zamanda....

çok gecikmedim inşallah kaçmanın sonu yok kilo bildirimimi yapayım(kilo beyanııım) umarım geleçek haftalarda listede de olurum.

94 kilooooooo

son bildirim 89 idi sanırım. 2 ayda 5 kilo süper istikrarlıyım.

kızlar şu linkten yararlandım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...86-karisimla-ayda-8-kilo-vermeniz-mumkun.html

ama ben 2 elma(kızmrızı kullandım) ve 1 er tatlı kaşığı karabiber karanfil kullndım.yalnız şu var geçen hafta 350 dk çok sıkı leslie yapmama rağmen 600 gr artı idim belki kas yaptım bilmiyorum .elimde herkste olmayan lesli linkleri var eşim bi yerlerden buldu tv den karıştırıp yaptım ve zor olan hızlı kısımlarını yaptım daha çok.uyuşuk kısımları hep atloyrdum....ve doğum sonrası(gerçi 1 yıl oldu ama ) şişliklerimi de attırdı gibi geldi bana yüzüklerim daha güzel oldu ve ayakkabılarım sıkmadı.herkeste ben kadar etki etmezse kızmayın bana güzeller:54::54::54:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...86-karisimla-ayda-8-kilo-vermeniz-mumkun.html

ama ben 2 elma(kızmrızı kullandım) ve 1 er tatlı kaşığı karabiber karanfil kullndım.yalnız şu var geçen hafta 350 dk çok sıkı leslie yapmama rağmen 600 gr artı idim belki kas yaptım bilmiyorum .elimde herkste olmayan lesli linkleri var eşim bi yerlerden buldu tv den karıştırıp yaptım ve zor olan hızlı kısımlarını yaptım daha çok.uyuşuk kısımları hep atloyrdum....ve doğum sonrası(gerçi 1 yıl oldu ama ) şişliklerimi de attırdı gibi geldi bana yüzüklerim daha güzel oldu ve ayakkabılarım sıkmadı.herkeste ben kadar etki etmezse kızmayın bana güzeller:54::54::54:

yaaaa süpersin kıskandım valla ama binkere maşallaahhhhhhhhhımı yolluyorum en içten. darısı başıma....

Canım mümkünse leslie linklerini de yollayabilir misin.Burdan veya özelden.Bende 2 tane var ikiside yavaş.Bu hafta sonu başlıcam.Seninkilerle başlayım mümkünse :)

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr :122:

Hepinize hayırlı cumalar diliyorum ve Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere en kısa zamanda inşallah nasip eder diyorum :34:

Gelelim bildirimime :122:

Geçen hafta 111.7 kg ( yanlış hatırlamıyorsam :1: )
Bu hafta 110.3 kg :122: :122: :122:

Rabbime binlerce şükür ilk hedefime ulaştım ve inşallah bundan sonra çok daha güzel rakamlar görüceğim :34: tabi sizlerde.
Doğum günüme kadar 99u görmem biraz zor olucak ama en azından baya bir yaklaşmış olurum inşallah.... Aminnnnnnnnn

Neyse şimdilik kaçtım ben bu gazla bir güzel temizlik yapayım da hem spor olsun hemde evim mis gibi olsun :122:
Yarından itibarende sporuma başlıyorum inşallah :34:

Hepinizi çoooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmm
İyiki varsınız ve iyiki sizleri tanıma fırsatı vermiş Rabbim bana :34:

:54::54::54::54::54::54::54:

Back
X