- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Yorumlariniz icin Allah razi olsun insallah
Gecen hafta cok cekindim kilomu yazmaya ama artik 150 yi görmedigimden galiba yazabilirim insallah
Gecen persembe 153,0 idim,simdi ise Allahin izni ile 146,6 ya düstüm
Beslenmeye gelince bir kac sayfa evvelden nasil 40 kilo verdigimi yazmistim ,ayni o sekilde devam ediyorum,
sabahlari iki dilim cavdar ekmegi yanina 1 haslanmis yumurta salatalik biber bir tane kuru incir.
Öglenleri ne pisirdigimse onu yiyorum ama porsiyonlarin büyüklügüne ve yemekleri haslama buglama tarzi pisirmeye dikkat ediyorum
Aksamlari yagsiz 1 porsiyon yogurt, bol salata 1-2 kuru incir 1 elma yada yarim ayva
Gün icinde 2 litre su
karbonhidratlari sadece haftada 1-2 defa bir porsiyona kadar azalttim o yüzden hep üsüyorum
sporda tabi kilo bu kadar olunca öyle hareket etmeside sinirlaniyor
haftada 1-2 gün bayanlar arasi yüzme,hergün oldugum yerde 1000 adim yürüyorum ,sabah aksam da esimle yürüyüs yapiyoruz..birde youtube yag yakici aerobik görüntüleri var onlardan gücümün yettigince faydalaniyorum
Yorumun icin Allah razi olsun tsk ederim ama benim kilolarda normal ilk haftalar böyle olmasi
Sonraki haftalarda baya yavasliyor vermem
Canım yorumundan sonra gerçekten tebrik ederim seni.Ben ilk okuduğumda şok diyet yaptın zannetmiştim yalan yok.Ama listen güzel gayet sağlıklı.Ayrıca yürüyüş ve spor yapman da çok güzel tabii.Kilon fazla olduğu için o kadar gitmiş demekki haklısın.Allah yar ve yardımcımız olsun.İnşallah sağlıklı bir şekilde ulaşırız hedeflerimize...Başarılar...
Son düzenleme: