bir ayda verisin o kiloyuçok gecikmedim inşallah kaçmanın sonu yok kilo bildirimimi yapayım(kilo beyanııım) umarım geleçek haftalarda listede de olurum.
94 kilooooooo
son bildirim 89 idi sanırım. 2 ayda 5 kilo süper istikrarlıyım.
geçmiş olsun canımhayırlı cumalar arkadaşlarım..kilomu yazıp çıkacağım oğlumu hastaneye götüreceğim öksürük başladı ilerlemesinden korkuyorum
geçen hafta kilom:99,50
bu hafta:98
spor:165 dakika
ilalçlalrını ihmal etme daha grip başlangıcı imiş her kez ahasta bu ara salgın var
haftaya daha çok vereceksin bak görKızlar Merhaba,
Güzel kilo veren arkadaşlarımız var, onları tebrik ederek başlayayım. Ben de sabahın yedisinde heyecanla çıktım tartıya. Bilen biliyor, yılbaşında ayda 3 kilo diye hedef koymuştum ya; geçen hafta 500 gittiği için "bu hafta 800 gr ve üstüdür umarım, yoksa kalan iki haftada hedefi tutturmam çok zor olacak" diye düşünüyordum. ve dınınınımmm büyük hayal kırıklığı -200 gr( Tamam hafta sonu epey kaçamaklıydı ama ne dilim dilim pasta yedim ne tabak tabak baklava. Akşam kuruyemiş, restoranda 1-2 meze filan
Hafta içi şakır şakır yağmur altında yürümüş olmam, akşamları yemekten sonra gram yememiş olmam, porsiyonlara dikkat etmem, suyu iki katına çıkarmış olmam hiç fark yaratmamış demek ki?? Regl oldum desem, 3 gün geçti sonlarına yaklaştım, şişlik gitmiştir artık. Bir tek bu hafta 3 gün, 11'den sonra kalktım, fazla uyudum yani, denge altüst yine. Neyse çok bozuldum işte, yılbaşı kararlarımı düşündükçe mutlu oluyordum halbuki.
Geçen hafta: 83.1 kg
Bu hafta: 82.9 kg
Spor: 125 dk yürüyüş
:2:
bende bir hafta 100 gram verdim haftaya 1200 verdim
paşamızın okulu hayırlı olsun onada sanada iyi gelecek inşallahdoğa, ah ki ah bir nazarlandım ki sorma yazdan bu yana neredeyse verdiğim 10 kilo yu aldım. ama insan evladı gibi yemedim. kabul etmek lazım belki normal yesem en azından 85-86 idare ederdim. moralim çöktükçe abur cubura yağa tuaza tatlıya gömüldüm. elbet ödülümde nemen şişmem oldu.
oğlanı kreşe yazdırdım haftanın 3 günü 3 saat gidecek. ben de o zamalarda olmazsa spora falan giderim (aldığım işi teslim ettikten sonra). önümüzdeki 3 ay bir hızla atsak ohhh 7 lerde yaz aylarına girsekkkk oh ne süper olur dimi...
sporada başlarsın ohh
ellerine sağlık tüm dereceye girenleri kutlarımHAFTANIN 1.si ______________ - 2.3 kg.____________ ece78![]()
![]()
:118:
HAFTANIN 2.si _____________ - 1.5 kg.____________TozToprak![]()
![]()
![]()
![]()
HAFTANIN 3.leri ____________ - 1.4 kg._________Ceco34 & İlbatum![]()
:122:
![]()
![]()
kızlar süpersiniz
:))) bende seni öptüm o zaman..:)
Teşekkür ederim uyardığın için..
Evet tatlım artı olmamak bile benim için iyi olacak artık..
Çok rahatım ve baskıda hissetmiyorum kendimi..
Yalnız ben çarşamba günü 600 gram eksideydim bu sabah -300 gram olmuş şaşırdım..
Cuma sabahı sendromu sanırım..:)
cuma stresi yarında çık tartıya bak daha az olacak kesin
beyzuş ablam alıntı yaptım ama silinmiş ellerine sağlık