Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah teyzemize Allah nazarlardan korusun inşallah bende onda alzhaimer olduğunu sanmıyorum olabilir tuzlu geldiyse tansiyon yükseldi belkide.Banucuğum;
Annem 87 yaşında..Çoğu işini kendi görüyor.Banyosuna biz yardım ediyoruz ama inan ayaklarını bile bize yıkatmıyor.Kendi sabunlamaya çalışıyor...Hayata çok bağlı ve işe yaramak istiyor.Yıkanan çamaşırları evin içinde kurutulanları asıyor,topluyor,katlıyor...Beceremese de yün örmeye çalışıyor.Hep gezmeye gitmek istiyor.Hele restorana gitmeye bayılıyor...Bütün bunları görünce yaşlılık kaynaklıdır inşallah diyorum..
Bir de ben fazla besledim ve az tuzlu yaptım diye turşu yemesine izin verdim.Sanırım tansiyonu yükseldi.Korkmasın diye bu saatte ölçmeyeyim.Yarın kendi tansiyonumu kontrol eder gibi yapıp onunkini de ölçeceğim....Ablam duyarsa beni gebertecek ;turşu yüzünden....
Haklısın yalnız yaşamakta önemli ama merak olmasa hiç yaniii.Sağol canımMerak olduktan sonra daha iyilerini öğrenir, daha iyilerini de yaparsın eminim. Biraz yalnız yaşamanın da etkisi olabilir, 17 yaşında üniversiteye başladım, 25 yaşında evlenene kadar -2 yılı yurtta- yalnız yaşadım. Mecbur haşır neşir oluyorsun mutfakla :)
yyyaaaaa ne güzel kısatma olmuş.![]()
Özür dilerim canım...
Bu gün biraz canım sıkkın;tabii bu işimi eksik yapmama mazeret değil ama kusuruma bakma lütfen...
Annemde uzun süredir;unutkanlık ve zaman algısında karmaşa var ancak bu gün epeyce çoğaldığını ve sıklaştığını hissettim...
Bir süre benimle yabancıymışım gibi konuşup bana;benden bahsediyor...Çok moralim bozuldu.Yaşına göre normal tabii ama acaba beyinle ilgili yeni bir atakmı acaba diye devamlı izlemedeyim..
Tekrar kusura bakma canım.Kafam karışık biraz....
oyyy yerim ben onu ya :)
çok beğendim canım güle güle giy...
tamam işte bende o salatayı otluyorum kaşar ve mısırını yemeden :) bende iskenderi çok severim ama kalorisi belli ,hatta o ekstra mis gibi kokan tereyağı varya onuda istemiyorum ama nasıl güzel kokuyor ya ,ekmeklerinide çok az yiyorum ne yapayım en azından ideale inene kadar yapacağım bunu sonra yerim :)))
künefesini hiç yemedim bak oranın çok mu lezzetli?
valla nedense ben midemi bozandan çocukluktan beri tiksinir birkaç sene yemem, eskiden haylayf diye bir bisküvi vardı gerçi hala var üstü şekerli onun yemiştim çok küçüktüm ve midem bulanmış kusmuştum onu 5-6 sene yemedim belki daha fazla, daha sonra sosis ve şimdide mercimek köfte ve kısırdan bu şeklideyim iyi mi kötü mü bilmiyorum :)
aynen öyle canım ben balığı bulsam ekmeğe doyarım :) allahtan yok düşünsene halimi papatyadan fena olurdum ekmek ekmek diye :) gerçi kızın hakkını yemeyeyim iyi bu son zamanlarda. sen ne güzel 1 dilimle doyuyorsun ay ben nerde imkansız helede yanında sumaklı soğan salatası bol limonlu offffff yenmez mi ekmek hııııı :) bu hafta balık almalıyım :))))
canım stres gerçekten etkili hiç stres yapma ,kimseyide kafana takma ,hiç kimse senden değerli değil...
ayy bizdede aynı sorun üst dişler göründü patlamak üzere ve benimki çok huysuzbu arada nasıl benzer durumlar ya bende regl oldum :)
bende zekai tunca'nın gülü susuz seni aşksız bırakmazını çok severim biizm şarkımız olur :))) gerçi tanrım şarkısıda güzeldir ay ben o adamın her şarkısını severim
benimkide banyodan çıkmak istemiyor ya ağlıyor ve daha 8 aylık ,odaya küveti geldiğinde kucağımdan iniyor ve pıtır pıtır ilerleyip üstüyle başıyla içine girmeye çalışıyor ben onu soyana kadar dayanamıyor :))) inşalalh hep böyle olur
maşallah kızıma ya, gider canım gider sen şartlandırma kendini gitmiyor diye
güzel sonuçlarla dön inşallahcanım
ay 200 vermiş ol ya benim geçen haftaki gibi 400 alsaydın emin ol daha kötü :)
oyyyyyy çok güzel bunlar ellerine sağlık canım, ne beceriklisin sen maşallah daha dün ne yapsam derken kaç çeşit çıkarmışsın, bende senin gibi hızlıyımdır yeterki ne yapacağımı bileyim :))))
bekle bekle bende seni bekliyorum :))))
gayet güzel canım
sende süpersin bak gidiyor artık
sen yakalayacaksın az kalmış ama umut azmederse zor işin bak :)))
canım sadece sporla olmuyor ki yemenide ona göre ayarlaman gerek, kaloriden uzak dur tatlım, yedin mi böreğinden ? gerçi bulgurlu yemeğini yapacağım demiştin ama...
ayy asu sen verdikçe inan ben vermiş gibi seviniyorum, sen bana umut oluyorsun yani duraksama olsada belli bir zaman sonra veriliyor değil mi? az ya da çok gidiyor işte
ellerine sağlık yenaaaa...tebrikler kızlaaar................HAFTANIN 1.si ______________ - 2.3 kg.____________ ece78![]()
![]()
:118:
HAFTANIN 2.si _____________ - 1.5 kg.____________TozToprak![]()
![]()
![]()
![]()
HAFTANIN 3.leri ____________ - 1.4 kg._________Ceco34 & İlbatum![]()
:122:
![]()
![]()
kollay gelsin beyzuss hayırlı haber -ler alırsın inşallah dr danSağol Mutlucuğum...
Nursenacığım;
Annem 24 yıl önce beyin kanamasından ameliyat oldu.O gündem beri az az unutkanlıklar başladı.Bu güne geldik çoğaldı....Umarım alzheimer değildir de yaşlılık bunamasıdır;razıyım...Kesin doktora gitmeliyiz ama bu gece epey üzerine düştüm;biraz zaman geçsin şöyle 3-5 gün gibi o'nu telaşlandırmadan dahiliye kontrolü gibi götürmem lazım.Bakalım yarın ne durumda olacak...
Eğer kitapta değişik bir bilgiye rastlarsam yazarım ben de, kendi mayamı yaptıktan sonra ben de farklı tarifler denemek istiyorum.
Pazartesi günü ekmek için de kendi mayamı üreteceğim, hep marketten kuru maya alıp yapıyordum ekmeği, bazen de eski hamur ile yapıyordum. Kendim maya üretip (tam buğday unu ve kuru üzümden) ekşi maya ile yapmayı deneyeceğim artık. Sentetik mayalar için de iyi şeyler söylenmiyor
Ellerine sağlık :)
ablacım annene çok geçmiş olsun inşallah geçici bir durumdur ,rabbim şifa versin, ne güzel her işini yapıyormuş ama siz yinede bir uzmanla görüşseniz hani beyinle ilgili olabilir mi demişsin ya o nedenle söylüyorum.Özür dilerim canım...
Bu gün biraz canım sıkkın;tabii bu işimi eksik yapmama mazeret değil ama kusuruma bakma lütfen...
Annemde uzun süredir;unutkanlık ve zaman algısında karmaşa var ancak bu gün epeyce çoğaldığını ve sıklaştığını hissettim...
Bir süre benimle yabancıymışım gibi konuşup bana;benden bahsediyor...Çok moralim bozuldu.Yaşına göre normal tabii ama acaba beyinle ilgili yeni bir atakmı acaba diye devamlı izlemedeyim..
eşimde tutturdu ne zamandır yemiyorsun iskender yiyelim diye ama ben ıspanak yiyecektimbugün yediklerimi yazayım
sabah klasik kahvaltı haşlanmış yumurta ile
saat 2 buçukta da iskender yedim malesef ben lahmacun yiyecektim ama ben hariç 5 kişiye uymak zorunda kaldım
akşam elma 3 ceviz 3 4 kuru kayısı
çok gezdim dönüşte de 40 dk yürüdüm
şimdi çok açım inşallah artıya felan geçmem gerçekten istemeyerek yedim
ay bende seni yaşlı sandımdı :))) ay sen 40 bile değilsin sadece benden 5 yaş büyüksün ve daha çoooooooooooooook gençsin canım ya ... benim annemde 50 küsür ama benden genç ,çıtır valla her zaman güzel,alımlı,bakımlı olmuştur ve kilosunu hep korumuştur ama ben pazçozum ya :))) biz genciz fıstığım tamam mı :)))Hahahaaha yok canım, yaşlı demedim ki, sen daha gençsin dedim, 30'u geçince 5-6 sene bile çok fark ediyor kilo vermede:) Tin tin deyince yaşlı gibi anlaşılmıştır :) Yoksa günümüzde 40-45 nedir ki? Benim 57-58 yaşında arkadaşım var, akranım gibi anlaşırım, çok kafa dengidir, fıstıktır ayrıca.
Ben henüz 40 olmadım ama epey yaklaştım canım. 36 yaşındayım, hatta 2012'ye girdiğimizden beri 37 demeli galiba :)))
Çok geçmiş olsun Banu, aslında ucuz atlatmışsın, tehlikeli bir yerden kesmemiş çok şükür. Tahminine gelince, çok beğendim, orjinalinden daha güzel bir yakıştırma olmuş ama tutmadı. Üçte biri tuttu diyeyim sana :))
Hiiii vallahi bu çok iyiymiş, cuk oturuyor. Ama değilll. Sizin tahminleriniz daha güzel uydu aslında, benimki daha basit bir cümle, "bu muymuş" demeyin işte, bizim evde çok kullanılır bu kısaltmalarYarına yazacağım ne olduğunu. Ama sen tam anlattığın gibi bir BGK'sın aynı zamanda; "başarılı güzel kadın" yani
Çok sevindim canım, gözünüz aydın. Emir de ilaçlarını içip daha çabuk iyileşir inşallah. Tekrar konuşursan sen de selam söyle Ayşe'ye..
Geçmiş olsun. Yorulduysa, uykusuz kaldıysa etkilemiştir belki. Ya da bir şeye kafası takıldıysa? Büyük teyzem çocuklarının bir sorununa kafasını taksa çok daha unutkan oluyor. Dilerim yaştan kaynaklı geçici bir durumdur.![]()
sağol canım sen de çok güzel vermişsin............
ellerine sağlık yenaaaa...tebrikler kızlaaar................
Günaydın tomurcuk az önce kilo çizelgene dikkat ettim de ilk hedefim seni yakalamak bundan sonra bende 89 kilo olucam en kısa zamandaHerkese günaydın ve iyi hafta sonları...Ama kimsecikler yok ki![]()
Yok canım, ama başka yerde giyemeyeceğim, özel bir şey olsun istiyorum. Yani bir şey alayım, sonra da kullanayım tarzında değil. Düğün sahibi olduğumuz için; böyle bir fırsat varken tuvalet tarzı bir şey giyip saçımı da güzel bir topuz yaptırmak istiyorum. Ama öyle ağıııır bir şey de olsun istemiyorum, bakalım becerebilecek miyim seçmeyi.
Aslında straplez giymek isterdim ama kilom müsait olsa bile göğüslerim elvermez giymeyeİkide birde çekenlere sinir olurum, ben de onlardan olmayayım :)
iyi bulmuşum dimiseninkide güzel ama becerikli güzel kadın
süperiz biz
![]()
Günaydın tomurcuk az önce kilo çizelgene dikkat ettim de ilk hedefim seni yakalamak bundan sonra bende 89 kilo olucam en kısa zamanda
Günaydın Sevim abla.Benim kiloma bu ay sonu itibari ile düşersin inşallah.Sonrada 79 ları yakalamaya çalışırsın.
Ben aslında 2 sene önce 103 kilo ile başlamıştım diyete.Her gün düzenli yürüyüş yapıyordum.Evdeydim o zaman çalışmıyordum ve 7 aralıktan 15 şubata kadar 85 e düşmüştüm.Sonra işe başladım şubay ayında ve kilomu korumaya devam ettim veremedim hiç.Sonra bir hamilelik süreci geçirdim ve düşükle sonuçlandı.kilo aldım psikolojim bozulmuştu.93 e çıktım geçen yaz.Sonra burayı keşfettim ve 86 lara kadar indim tekrar topikteki arkadaşların motivesi sayesinde.Sonra yazın dedemi ve dayımı üst üste kaybedince yine saldım kendimi.Eşim de kıl dönmesi ameliyatı oldu ve evde bakıma ihtiyacı vardı.Yine aldım kilo ve 92-93 lere çıktım.Ve tekrar başladım burada palaşımlara.İnşallah devam edebilirim.Tek sorunum vakitsizlikten dolayı yürüyüş yapamamak.Ama evde leslieye başlamayı düşünüyorum.bende Özlemin (ilbatum) kilosunu yakalamaya çalışıyorum :) 75 olunca inşallah hamile kalırım ve bebeğim olur.Kısaca böyle hikayem aslında totalde 18 kilo vermiştim (103 ten 85 e) ama 8 kilosunu geri alıp 93 e çıktım yine 89 a düştüm şükür.Durmak yok yola devam her ne kadar kaçamaklı da olsa devam etcem :))
yok ya nerde biz ikimizde biraz geç iyleşiyoruztebessüm,
nasıl oldunuz.?
İyileştiniz umarım..
evet kaçılmıyor malesefsaol canım..hafta sonu küçük yeğenim bizdeydi..oda bronşit çok kötü öksürüyodu..ewde olsak bile bi şekilde bulaşıyo hastalık
çok güzel yeni kıyafetlere girebilmeksaol canım inş kısa zamanda atlatır..
bu arada dolapta 3 tane kot pantolonum wardı hamile kalmadan önce giyiyodum..bugün bi deneyeyim dedim içine girdim ayy nasılda mutlu olsum..ne güzel bişeymiş kilo vermek..artık diyet eğlenceli gelmeye başladı
ilbatum
kaç kiloyla başladın sen tickerın yokya ondan soruyorum merak ettimde :)
sağol canım hala düzelmedi aynı balgam eklendiUmarım öyle olur canım, ben de onun için çabalayacağım :)) Nasıl oldunuz; kızın nasıl, sen nasılsın bu arada?
Hakikaten iyi niyetlerle :))) Ama şu da var; eşimin ailesinde fazla kilosu olan hiç kimse yok, giyinmeye süslenmeye de pek meraklıdırlar. Herkesin şık ve zarif olduğu bir ortamda ben mecburen kiloları kapatıcı abiye modellerine mahkum olmak, resimlerdeki tek kilolu kadın olmak istemem :)) Bir de yaşım müsaitken şööyle prenses gibi giyinip, saçımı makyajımı özel bir yerlere yaptırdığım bir gece yaşamak istiyorum. Yakınlarda başka bir fırsat yok gibi :))
Eylül'e kadar çok iyi lacağımıza kuşkum yok, havalar ısındıkça topiğimiz de ısınır çünkü. Ama sen her durumda zarif ve güzel anne olacaksın, buna eminim.
benim listenin aynısı canımBen kaçayım, epeydir bilgisayar başındayım, oğluma oyun grubu aramaktan bir hal oldum. Dünya kadar mail attım, telefon açtım filan...
Bu arada listemi bir yerlere kayıt etmişim, bilgisayarda, onu buldum sizlerle de paylaşayım. Yaklaşık 3.5 sene önce 3 ayda 12 kilo kadar vermiştim bu liste ile.
Sabah: Elma çayı(o aralar onu sevdiğim için)
2 dilim taze kaşar peyniri
2 dilim tam buğday ekmeği (Uno dilimi inceliğinde)
Domates (ben domates yemediğim için salça), salatalık, bol maydonoz-yeşillik
*Bunu yağsız tost olarak da, ekmek peynir olarak da yiyebiliyordum. Değişim istediğimde 1 yumurta, 1 dilim peynir, domates biber maydonoz karabiber vb. katarak yaptığım omlet yanında 2 dilim tam buğday ekmeği ile yiyebiliyorum. BAzı sabahlar 2 dilim ekmek yerine yarım simit yiyebiliyorum.
*2 saat sonra
Ara: Meyve (1 kivi ya da 1 küçük elma)
2 saat sonra
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği (6 yemek kaşığı dolusu)
Yoğurt (1 su bardağı dolusu kadar olmalı)
Salata (Tercihen bol yeşillik)
2 dilim tam buğday ekmeği veya 4 yemek kaşığı dolusu bulgur pilavı veya 1 kupa haşlanmış makarna
*Başlangıçta kremasız, ağır olmayan bir kase çorba da içilebilir bu durumda ekmeği 1 dilim azaltıyoruz.
2 saat sonra
Ara: Meyve (1 armut ya da 1 elma)
2 saat sonra
Ara: 6 adet badem ya da fındık ya da bunların yerine 3 adet kuru kayısı
2 saat sonra (en geç 20.00'de)
Akşam: 3 köfte kadar ızgara veya haşlama veya fırında et. (beyaz ya da kırmızı) veya 1 porsiyon balık veya 8 yemek kaşığı dolusu kurubaklagil yemeği
1 kase cacık veya 1 bardak ayran
Salata (bol yeşillikle)
2 dilim tam buğday ekmeği veya 4 yemek kaşığı dolusu bulgur pilavı veya 1 kupa haşlanmış makarna
*Başlangıçta kremasız, ağır olmayan bir kase çorba da içilebilir bu durumda ekmeği 1 dilim azaltıyoruz.
En geç 21.30'da
Ara: Meyve (15 adet kiraz ya da 10 adet yeşil erik ya da 1 dilim karpuz)
Günde en az 6-8 bardak su ve 2-3 fincan şekersiz yeşil çay
Temel liste bu ama yemek değişimleri yapmak, kuruyemiş (örneğin 1 çay bardağı ayçiçeği), meyve eklemeleri yapmak, öğleyin farklı bir alternatif olarak az yağlı kısır yapmak gibi alternatifler de vardı. Bunları o haftaki durumuma, yağ kaybıma göre dengeliyorduk. Ayrıca bazı sebze ve meyvelerde yasak vardı. Bunların neden yasak olduğunu tam hatırlayamıyorum sanırım glisemik indeksi yüksek olduğu içindi. Yasak olanlar: Patates, bezelye, kereviz, yer elması, havuç, enginar, havuç, turp, kırmızı lahana, mısır. Ancak ben şimdiki diyetimde çiğ olarak bu sebzeleri tüketiyorum.
ayy ne güzel ellerine sağlıkGeçen hafta peynir yapmayı denedim ve başarılı oldum çocuklar ve eşim peynirime bayıldılar tabi 5 kilo sütten yapınca hemen bitti ilk fırsatta yeniden deneyeceğim daha fazla sütle tabi az olunca herkes birbirine bakıyor kim yiyiecek diye önce gözlerini doyurmak lazım hem çok lezzetli oluyor hemde tertemiz içine sine sine yiyorsun vallahi denemek isteyen herkese tavsiye ederim beni yüreklendiren arkadaşlara da teşekkür ederim
afiyet olsun fazla olmamışIspanaklı börek yaptım 2 dilim yedim..
Birde elmalı kurabiye yaptım ondanda 1 adet yedim..fena değilim bence gayet iyi,insan ölçülerinde yedim iyi oldu.:))
Toplamı 1000 kaloriyse bile yine iyi..Sabah kahvaltısıylaydım arada sütlü nescafe içtim..
İyi kurtardım.:)
ayyy geçmiş olsun ,ıcanımSelam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Bugün havayı biraz güzel görünce temizlik aşkım kabardı
Açtım bütün camları ve tüllerimide yıkadım bir güzel. O arada camlarımı sildim ve salonda temizlenmedik köşe bırakmadım
Baya bir yoruldum hatta eşim kaç kere aradı bırak cumartesi birlikte yaparız dedi durdu.
Meğer adamın içine doğmuş bir şey olucak diye tabi o camdan korkmuş ama yine neticede başıma gelen camla ilgili oldu :26:
Çok sevdiğim bir cam fanus vardı; şöyle bir tozunu alayım derken sen fanus resmen elimde parçalandı ve sol orta parmağım baya derin kesildi öyle böyle değil. Durmadan kan aktı ve bir an panik yaptım ne yapıcağım diye :26:
Birde kan aktıkca başladı başım dönmeye Allahtan kızım yanımdaydı hemen babasını aradı oda zeytinyağını bir bardağa koy içine parmağını sok dursun dedi. Şükür kanaması durdu ama tabi baya büyük kesik olduğu için birleşmedi orası :26: en sonunda güzelce sardım ama hala zonkluyor resmen
Eşim ya sen ne zaman güzel bir şeye niyetlensen birşeyler sanki engel olmaya calışıyor dediaslında doğru söylüyor çünkü devamlı aynı şey oluyor.
Benim bol bol dua etmem gerekiyor anlaşılan
Aminnnnnnnnnnnnnn yüreği güzel Ablam
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ve hep güzel insanlarla karşılaştırsın .... Aminnnnnnnn
Fisün canım nerelerdesin yaaaa özledik valla seni
Sık sık gel ki şu kiloların birlikte üstesinden gelelim
Ablacığımmmmmmmmm ellerine ve emeğine sağlık
Anammmmmmmmmm ilk 3e girmiş ve yine prenses olmuşum
Özlemmmmmmm canım arkadaşım az kaysana bir kenarada ben ilişivereyim
Bu arada kızlarrrrrrrrrrrr harikasınız
İnşallah başarılarımız tüm topikce daim olur ve çok daha güzel başarılara doğru ilerleriz
Harikasınız kızlarrrrrrrrrrrr
İnşallah haftaya bende spor listesinde yerimi alırımmmmm
Ucundan azıcık da olsa tahta totoşum deymiş bulunuyor
İddadaşım fena çekişiyoruz farkındamısın :122: :122: :122:
Bu yarış baya bir eğlenceli geçecek bence
BGK tahminimi söylüyorum
Bağımsız Güçlü Kadın
Yakınmı tahminim uzakmıbende merak ettim şimdi
![]()
şükür iyi çıkmışBugün ayşenin bir tahlili çıktı çok şükür temizmiş şimdi bir tanede pazartesi çıkıcak o gün birde tekrarlanıcaklar var Allahın izniyle onlarıda temiz bir şekilde atlattıkmı kocaman bir oh çekicez.
ablacım yaşına göre baya iyi yaşıyormuşÖzür dilerim canım...
ohh nazar çıkmış takım gitmiş ama olsun sen iyisin önemli olan oCanım çok geçmiş olsun...
Bende bugün bir su bardağı birde çok sevdiğim kahve fincanın tekini kırdım takımı bozuldu diye nasıl üzüldüm..
Oooh harika...
Banucuğum afiyet olsun diyeyim..
Beyzuşum canım benim,üzülme lütfen diyeceğim ama elinde değil sonuçta annen onu öyle görmek çok fena...
Allah yardımcısı olsun inşallah ilerlemez onun için dua edelim..
Ama benim bildiğim ilaçları var ilerlememesi için yanlışmı biliyorum acaba...
Benim rahmetli teyzem erken yaşta alzheimer olmuştu geçmişi çok net, cam gibi hatırlıyordu.. fakat yakın zamanı karıştırıyordu dediğin gibi..
Yüksek tansiyona bağlmaıştı dr. ne kadar doğru bilemiyorum...
Canım iyi çıkar sonuçları yüreğini ferah tut...
ekşi hamur mayası yapıyormusun yada nasıl yapılır biliyormusunEğer kitapta değişik bir bilgiye rastlarsam yazarım ben de, kendi mayamı yaptıktan sonra ben de farklı tarifler denemek istiyorum.
Pazartesi günü ekmek için de kendi mayamı üreteceğim, hep marketten kuru maya alıp yapıyordum ekmeği, bazen de eski hamur ile yapıyordum. Kendim maya üretip (tam buğday unu ve kuru üzümden) ekşi maya ile yapmayı deneyeceğim artık. Sentetik mayalar için de iyi şeyler söylenmiyor
Ellerine sağlık :)
canım annene ve tayzene allah kolaylık versin bakanada zor ama en zoru yaşayana tabiBeyzuş ablacım çok zor bilirim çünkü annanem 11 yıldır alzhaimer teyzem bakıyor bakımıda zor ama aslında en zor olanı hiç bir şekilde artık ne sen ne o sana ulaşamıyor buda insana acı veriyor mesala ben artık oraya gitmek istemiyorum ondan sıkıldığımdan değil asla ama onu öyle gördükce içim çok acıyor ben onun dinç hallerini bildiğimden inşallah annendeki yaşlılıkla ilgilidir ama tabi doktora götürmek çok önemli nizde annanemi zor götürmüştük daha sonra kandırdık dahiliye diye zaten ordaki doktorlar hastalara bişey belli etmeden muayenelerini yapıyolar bizim gitmemiz çok iyi olmuştu alzhaimerin hızı en azından kesilmişti tabi bunda teyzeminde payı çok büyük hala yürümede çok zorlansada teyzem onu en azından evde yürütüyor altını bezlesede tuvalete götürüyor masya alıyo yemek için hiç yatırmadı çünkü gerçekten yatarsa kalkamaz durumda teyzemin sabrı ve ilaçlarında desteğiyle yaşamaya çalışıyor benim annanem 85 yaşında senin annen kaç yaşında.Çok geçmiş olsun....
İnşallah beyzuş abla inan bu saate kadar nette tahlil ve sonuç araştırması yapıyorum ya doktor olucam bu yaştan sonra yada kör:)
Sağol canım pazartesiyide atlatırız inşallah iyilikle.
Sağol canım inşallah yok ilknurcum merak etme o tamamen benim oburluğumla alakalı::)))
Sağol canım.
Sorma ya çok olmuş dimi inşallah cumaya bu iş benden çıkmaz.
Ellerine sağlık canım ama zormuş ya bana göre değil yani::))
Çok şükür yenacım iyi haberler alıyoruz.
Ne diyebiliriz artık yedim dönüşü yok dimi:)
Saçmaklama ya ne ağlaması sen kaç kilo istiyodunki bak bana hiç vermedim.
Yarın misafir geleceğini haber aldım ön hazırlık yapıyordum.:)
Baba oğul erken uyudu kızımla henüz uyumadık..Yarın ve pazar günü dersanesi olmadığından izin aldı geç uyumak için.:)
Yeni hazırlanıyor prenses yatağa girmeye.:)
İyi geceler..