canım tarçınlı elmalı limonlu bir karışım var onu yaptım pazardan beri...
2 elma
1 limon kabuklarıyla 2,5-3 lt suya at
1 tatlı kaşığı top karabiber öğütülmemiş yani
1 talı kaşığı karanfil
2 çubuk tarçın
hoşaf gibi olanan kadar kaynat.her ana yemekten sonra 1 büyük bardak iç....tadı da güzel.bewn dolaba koyuyorum 2-3 gün yetiyor çünkü çıkarıp üstüne sıcka su döküyorum buz gibi içmemek için ılık içiyorum
çok geçmiş olsun canım inşallah kaynar parmağın dikkat et kendine.malesef nazar da değiyor mutlu bir ailesiniz çok şükür böyle tatlı sabırlı becerkli bir anne..Rabbim korusun hepimizi ve kuzucuklarımızı ailelerimizi kötü gözlerden
canım karanfilsiz olmaz sanırım bence en tez zmanda edin karanfili.inşallah işe yarar canım.senelerdir aynı kiloada kalman etkiloyrdur mutlaka ama vücudunu şaşırtmalsın herhalde.ben 79 un altını çok uzun zamandır görmemiştim.gördüğümde 10 gün fln dı çünkü hamiş kalıp hem 90 üstü oldum sonrasında.o nedenle bu kiloda zorlanırım derken bu karışım işe yaradı ama bilemem devamı geleckemi yoksa bu haftalı bişeymiydi???(inşallah değildir geçici tabi) ama geçen haftalarda dere otu uyguladım zaten emziren olmasam detoksta yapardım kesin:))))şok diyet yapmazdım ama detoks yapardım.benim bir detoks vardı bi ara yazmıştım o güzel verdiriyordu ve ertesi güne almıyorrdum onu anlatırım bi ara.bi günde 500-1000 gr arası gidiyordu.ender saraça ait bir detokstu ama şimdi yok nedense ben eskiden yazdığım bi yerlerde olduğu içni tekrar bulabiliyorum
inşallah hepsi temiz çıkacak
offf offf offf eşini de diyeyte sok seni yoldan çıkarıyor resmen.benim eşim beni yoldan çıkarmaz hatta hep ben onu çıkarırdım.adam ben diyet yaparken kilo veriyor sağlıklı beslendiğimiz içni.üstelik sıfır spor taltı çikolataya rağmen...sadece ekstra ben yemediğimi çin gece kek yapmayı bıraktığım içni o da kg verdi.93 fln dı şimdi en son 89 olmuşbi takımına sığamıyordu sığıyor artık:)))senin eşin kilolu değilmi peki ?bi daha balana kahvaltıya giderken pastaneye uğrama bence nede olsa ikinizde rejimdesiniz.kuru incir çiğ badem al git:)))ben bu sabah dışardaydım gelirken çocukalra simit alayım dedm sonra evde dünden hamur işi vardı az pizza ve gözleme neyse dedim görüsem pastaneyi canım çeker almadım gitti.onlarda zaten gözleme ve pizzayı paylaştılar sevinererk .ben bi kurabiye yedim gerçi ama açma fln alsam yerdim baya
çok geçmiş olsun beyza ablam.annelere kıyamıyoruz tabi.onlarda bebek gibi ilgi bekliyorlar yaşlılıklarında.bi de hasta olunca daha içimiz acıoyr.Alalh şifa versin inşallah çözümü olan bişeydir.arkadaşımın annesi alzemier hastası ve o kadar bitkinkiii...dul kalmış bir arkadaş ve 30lu yaşlarında.hiç özel hayatı kalmamış çok zor günler geçiriyor.annesi onun elini tutarak uyuyordu. o kadar bunlamştıki anlatamam diyordu.senin bebeklerin büyüyecek benimki geri gidecek diyordu.inşallah ölye değildir anneciğin
tebrikler.40 günde 6 kilo yani yaklaşık 7 hafta demek.kaçamaksız ve sporlu olaiblir bir hedef gibi.
sizede çok geçimş olsun bu şekilde hasta bakmak hem hasta için hem yakınları için çok zor.Allah hepinize sabır versni
amannnn asu yaaa bişi yememişsin kız.akşamı da gayeeet hafif geçirmiş vede kurt gibi acıkmışsın bile.haftaya kimse tutamayacak seniiiiiii
teşekkürler:)herkes adına aldım tebriğiii
ayyy nasıl korkmuşsunuz çok geçmiş olsun yaa.evde kilit olsa bi olmasa biii.bizim banyoda içerden kilitleniyor ama dışardan kilitlenmiyor garip yapmışlar.benim ortancam da banyoya dalardı her fırsaatta ve eliyle wc yi karıştırıdı

:53
şimdi en küçüümde keşfetti.kapıyı açacak kadar büyüdüğünde aynı zorluğu yaşayacağız.sizin ki daha kötüymüş ama wc ye elinin sokması da iğrençç yani,
abur cuburu kaçırmışsın biri seni durdursunnnnn.aslında beni ide durdursun.bugün de dışarı da yiyecek gibiyiz bakalım ne etçem