Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş buldum canım
iyim banu
valla bilmem heralde az hasarlı geçti en azından abur cubur yemedim
aslında bu gün çok acıktım canım baya tatlı istiyordu 1 incirle kahve içtim açlığımda tatlı isteğimde geçti

:46::46::46::46: süper valla benimde canım kaç saatir tatlı istiyor ama inat ettim yemiyeceğim artık dayanamazsam yarın sabah 1 KK kadar tahin helvası ( eşimle cocuklar yedi benim aklım kaldı :60: ) yerim olmazsa nasılsa akşama kadar rahat rahat eritirim :34:
Tabi yarına kadar aklımdan cıkması daha süper olur :34:

:46::46::46::46: süper valla benimde canım kaç saatir tatlı istiyor ama inat ettim yemiyeceğim artık dayanamazsam yarın sabah 1 KK kadar tahin helvası ( eşimle cocuklar yedi benim aklım kaldı :60: ) yerim olmazsa nasılsa akşama kadar rahat rahat eritirim :34:
Tabi yarına kadar aklımdan cıkması daha süper olur :34:

valla ben senin yerinde olsam yer yatardım aklımda kalacağına mideme insin nefsimi körleyecek kadar yerdim ben
ama sen beni dinleme yinede sabahı bekleyecek iradeyi göstere biliyorsan helal olsun sana

Nursena canım Allah yardımcın olsun canım ama bunun da bir alışma devresi olduğunu düşün ve kendini asla suçlama. Benim kızımda birinci sınıfta baya bir zorlandı hatta sınıfta kalma olmadığı halde öğretmenle kızıma cetvelle vurduğu için tartıştım ve kadın gıcıklığına bir tek kızımı sınıfta bıraktı o zaman. Ki sınıfta okumayı bile sökemeyenleri geçirdiği halde :26:
Baştan bende acaba birşey yanlış mı yaptım diye kendimi suçladım fakt sonra kendi haline bırakıp sadece okuldan geldikce bugün ne yaptınız ben o konuyu bilmiyorum bana da öğretirmisin dedikce bu sefer bana geldiğinde öğretebilmek için derslerini daha dikkatli dinler oldu :1:
Benimkide kardeşi doğduğundan beri çok sevmesine rağmen arada kıskanıyor ve kardeşine bağrıyor benim odama girme yada eşyalarımı elleme diye ama tabi ona sadece kızım biz sana öyle ypsak hoşuna gidermi dediğimizde anında kesiyor o tavrını.
Makyaj ve topuklu takıntısı benim büyüktede var güzelim korkma kendilerini keşfediyorlar :34:
Benim ki yakalandığında hemen kızma bana diyor bende daha bu yaşta makyaj yaparsa cildinin buruş buruş olacağını söyleyince anında yüzünü yıkıyor :1:
Bence dikkat cekmek için yapıyorlar ve bizler hep ilgili vce sabırlı davranırsak bir müddet sonra vazgeçerler diye düşünüyorum :34:

Son düzenleme:
Iyi geceler arkadaslar ben geldiiimmmmmm :3::3::3:
Gecmisi bi okuyayim dedim yoksa merak ediyorum :17:
Nasilsiniz bakalimmm ???:28::28::28:

Kızlarrrrrrrrrr bana müsaade azda kocacığımla ilgileneyim birde küçük cadıyı uyutacağım daha :34:

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Hepiniz yarın akşama kadar Allaha emanet olun
Kendinize iyi bakın

Öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnn :54::54::54::54::54:

Kızlarrrrrrrrrr bana müsaade azda kocacığımla ilgileneyim birde küçük cadıyı uyutacağım daha :34:

Kendinize iyi bakın

güle güle iyi geceler
demek kocanla ilgileneceksin:1::1:

Hoşgeldinnnnnnnnnnn :122:

İyiyiz şükür seni sormali :34:
Bende iyiyim hamdolsun cnm. :16::16::16:
Gidiyorsun sanirim banucum iyi geceler Allah rahatlik versin :5:

hoş geldin ilknurcum
ben geçmişi çok nadir okuyorum eğer birikmiş sayfa azsa okuyorum ama genelde çok birikmiş oluyor ve merak etmeme rağmen hepsini okuyomıyorum

Hosbuldum canimcimmm :16::16::16:
Bende cok cok fazlaysa söyle bir göz gezdiriyorum ama genelde okuyorum. :34::34::34:

güle güle iyi geceler
demek kocanla ilgileneceksin:1::1:

:1: ne yapayım güzelim başladı son zamanlar söylenmeye çok geç yatıyorsun falan demeye :1:
Birak benim iki cadıda benden evvel babalarının yanına giriyorlar sonra ben acıkta kalıyorum :60: ya kızın yatağı bana kalıyor yada koltuk :60: yatağımı istilağ ediyor sıpalar :1: bari onu koruyayım

banu sakarin ne ki anlamadım:44:
Şeker yerine kullanılan tatlandırıcı eczanelerde satılıyor.
Iyi geceler arkadaslar ben geldiiimmmmmm :3::3::3:
Gecmisi bi okuyayim dedim yoksa merak ediyorum :17:
Nasilsiniz bakalimmm ???:28::28::28:
Hoşgeldin canım nasılsın.

Kendinize iyi bakın

İyi geceler ceco sende Allaha emanet ol.

Pıssst kızlar gece gece ne yapıyorsunuz hııı..:1:

Back
X