Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrr...:3::3::3::16::16::16:

hayırlı haftalar olsun herkese...

pazartesi sendromu üstüne hastalık birde regl eklenince varın halimi siz düşünün....

megakentimiz istanbulda cumartesi günü o soğukta lapa lapa yağan karda elektriksiz ve susuz kaldık...:47::47::47:gidecek sobalı evi olan akrabalarda evde olmayınca mecburen günü ve geceyi battaniye altında geçirdim...

sonuç şiş bademcikler nefes aldırmayan bir öksürük ve halsizlik:2::2::2:

pazartesi sendromu üstüne hastalık birde regl eklenince varın halimi siz düşünün....

megakentimiz istanbulda cumartesi günü o soğukta lapa lapa yağan karda elektriksiz ve susuz kaldık...:47::47::47:gidecek sobalı evi olan akrabalarda evde olmayınca mecburen günü ve geceyi battaniye altında geçirdim...

ooyyyy kıyamam canım geçmiş olsunnnnn bugünn ıhlamur falan iç

sağol canım çocuk işte öyleler

hasta hasta birde donmuşşsun
geçmiş olsun bir iyleşemdin valla
saol canım sorma kesinti çok uzun değildi ama evimiz soğudu hemen zaten zor ısınıyor...

Canım çok geçmiş olsun.Astımın filan mı var?
saol canım. astımım yok ama bronşit geçirdim geçen mayısta cabuk takınıyorum birde sigara geçmişim var malesef etkiliyor.

Çok geçmiş olsun, bağışıklığın mı zayıfladı acaba? Üst üste geldi bu ara :( Kısa sürede temelli iyileşirsin umarım.

.
saol canım kesinlikle öyle bağışıklık sitemim zayıf herkesten daha fazla kendımı korurum ama hastalıklar yine bende. takviye olarak ne kullanabilirm acaba bilgin vardır eminim...

Nursena canım Allah yardımcın olsun canım ama bunun da bir alışma devresi olduğunu düşün ve kendini asla suçlama. Benim kızımda birinci sınıfta baya bir zorlandı hatta sınıfta kalma olmadığı halde öğretmenle kızıma cetvelle vurduğu için tartıştım ve kadın gıcıklığına bir tek kızımı sınıfta bıraktı o zaman. Ki sınıfta okumayı bile sökemeyenleri geçirdiği halde :26:
Baştan bende acaba birşey yanlış mı yaptım diye kendimi suçladım fakt sonra kendi haline bırakıp sadece okuldan geldikce bugün ne yaptınız ben o konuyu bilmiyorum bana da öğretirmisin dedikce bu sefer bana geldiğinde öğretebilmek için derslerini daha dikkatli dinler oldu :1:
Benimkide kardeşi doğduğundan beri çok sevmesine rağmen arada kıskanıyor ve kardeşine bağrıyor benim odama girme yada eşyalarımı elleme diye ama tabi ona sadece kızım biz sana öyle ypsak hoşuna gidermi dediğimizde anında kesiyor o tavrını.
Makyaj ve topuklu takıntısı benim büyüktede var güzelim korkma kendilerini keşfediyorlar :34:
Benim ki yakalandığında hemen kızma bana diyor bende daha bu yaşta makyaj yaparsa cildinin buruş buruş olacağını söyleyince anında yüzünü yıkıyor :1:
Bence dikkat cekmek için yapıyorlar ve bizler hep ilgili vce sabırlı davranırsak bir müddet sonra vazgeçerler diye düşünüyorum :34:
canımya öyle üzüldümki okuyunca o çocugun hayatından 1 yılı çaldı demek...ya kusura bakmayın sınıf öğretmeni arkadaşlarımızda var burda ama bende ilkokul öğretmenimden nefret ederdim.öğrenciler arasından ayrım yapardı, öğretmen cocuklarına ayrı ilgi gösterirdi.onun yüzünden başarılı olmama rağman okula karsı hep soguktum hakkımı helal etmiyorum.matematik öğretmenlerimi hep çok sevmişimdir matematiği çok sevidğimden...

Nevin ciğim,
geçmiş olsun bayağı kötüleşmişsin canım...
acil ve hava verildi deyince içim gitti.:(
Bizde oğlan için az gitmedik öyle.

saol Yenacım ben 1 günde tıkanma derecesıne geldım.sebebi ise sigara içmişliğim olması.inşallah kurtuldum o illetten.ve mayıs ayında bronşit oldum korktugum için hemen önlem almak istedik...şimdi bu sabah 6. iğnemi vuruldum 4 tane kaldı doktor değişik bir hastalık var bu sene öksürük uzun süre gitmez dedi.halsizlik fena yapıyor.kv dedeyim 2 gündür evde yalnız kalmama izin vermiyorlar aslınada iyide oldu insan kendini dinlemiyor saolsun cok ıyı bakıyor bana.kendisi küçük çaplı bir aktar gibidr yapmadığı karışım kalmadı...bende böyle:34:
)

ahh canımyaa biz hemen kv ye kaçtık kamp kurduk buraya zaten hastayım birde soğuk yemim dedim.burası tam teşkküllü yaşlı babane olunca hem kalorifer hem soba yanıyor ohhh..:1::1::1:

Günaydın ve yeniden merhabalar herkese kızlar :)

yeniden diyet çabalarıyla karşınızdayım :50: fazla söze gerek yok utancımı aşağıdaki çizelgeye yansıttım :14: geçen sene ramazanda 90 kiloyu görmüş biri olarak başımı nerelere vurmalıyım bilemiyorum ama olan oldu. Özledim hepinizi :17:

sonuç olarak işte geldim burdayım ben bu işte ustayım...:9:

Son düzenleme:

yeniden diyet çabalarıyla karşınızdayım :50: fazla söze gerek yok utancımı aşağıdaki çizelgeye yansıttım :14: geçen sene ramazanda 90 kiloyu görmüş biri olarak başımı nerelere vurmalıyım bilemiyorum ama olan oldu. Özledim hepinizi :17:

Hoş geldin olsun canım zararın neresinden dönsen kardır önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)))

offf çok kötü yaaa geçmiş olsun
günaydın derin doga nasılsınız

kusura bakma fadimeciim geçmişi okuyordum yeni gördüm bu sefer olacak heralde cumartesi harika bi rakam gördüm pazar kudurdum poacamı dersin soğan kebabımı götürdümmmmm sabah korktum ama yinede tartıldım almışım ama cumaya göre genede)))) eksideyim çok şükürler olsunnnnnnn

kızlar epey sıkıntılı olanlarımız var geçmiş olsun diyorum herkeze

özlettin kendini gelmen için kilomu alman gerekdi heee gel buraya ablan olarak kulağını çekicem:57:

çek valla abla :9: yok ya şirkette giremiyordum kk ya yoğunluktan. girsem bile okuyup çıkıyordum cevap vermeye fırsat bulamıyordum. şimdi de ikidebir kalkıyorum masadan ama olduğu kadar artık ara ara seslenirim inşallah :) bir de bildirimde bulundum mu tamam dadımdan yenmem :)

herkese hayırlı güzel haftalar dilerim
dermanabla sıkma canını ben de düne göre +300 üm ben de dün fazla yemedim ama hergün tartılmamak en iyisi galiba
cherry hoşgeldin tatlım ama doğanın da dediği gibi kilo almasan dönmeyecekmiydin :47:

günaydın dünya güzelleri,

oğlanı kreşe gönderdim acaip heyecanlandım. adam olduda kreşe gitti(haftanın 3 günü 9-13 arası kalacak orada) şimdi oturdum çalışıyorum. ömpüyorum herkesi herkese harika bir hafta dilerimmmmmm

çek valla abla :9: yok ya şirkette giremiyordum kk ya yoğunluktan. girsem bile okuyup çıkıyordum cevap vermeye fırsat bulamıyordum. şimdi de ikidebir kalkıyorum masadan ama olduğu kadar artık ara ara seslenirim inşallah :) bir de bildirimde bulundum mu tamam dadımdan yenmem :)

kızzzzzzzzzzzzzzz naber ya bende aldım kilo tam dayaklığız.

Tünaydınlar herkese
öncelikle geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ediyorum
çok zor günlerdi vallahi allah beterinden saklasın
40,6 lara kadar çıktı ateşi yatırcaktık vazgeçtik sonra
en son c.tesi ateşlendi gece dün iyi idi daha
bugünde kreşe gitmedi kayınvalidemler geldi onlar bakıcak bugun de biraz toparlanır yarn gidecek kreşe

yenacım ve beyzuşum sorumsuzca davrandım bildirim içn hbr veremedim malesef nete girme imkanım olmadı çok özür diliyorum :17:

diyet miyet hakgetire tabi bu arada bide yrn regl olucam iştahı sormayın az yedim ama hep zararlı aburcuburlar yedim :(
bugün toparlanıcam allah nasip ederse
yrn diyetisyen günüm bir fırça daha yiyecem

ayşem geçmiş olsun emire canım kreşe başlayan çocuklar sık hastalanıyor malesef benim yeğenim de aynı emir gibi sık hastalandı kreşe başladıktan sonra acillerde hava felan bile verildi kuzuya ama bu dönemi atlatınca rahatlayacaksınız inşallah

ayşecik emire geçmiş olsun çok ,

naber.

2 dilim yağlı ballı ekmek bol peynir ile kahvaltı yaptım oldu mu olmadı aaayyyyyyyyyyyyyy biri beni toplasınnnnnn

mutlu ben de 2dilim labneli ballı ekmekle yaptım kahvaltımı 2 de sarma yedim peynir zaten hep var bende yani demem o ki akşam ekmek yok bize bişey olmaz o zaman zaten ben 2 öğün yiyorum artık akşamı da hafif yeriz tamamdır mutlum

kızlar konu dışı ama çokkk canım sıkkın büyük kızım çokk bunalımda ders çalıştıramıyorum işi gücü evi dağıtma çantalarımı kıyafetlerimi topuklu AYAKKAILARIMI GİYME delircem kızıyorum dayanamıyorum bende küçükken giyerdim diyorum ellemiyorum ama sonu gelmiyo doğudayız öğretmene sorarsan iyi öğrenciler arasında diyo gel görki 1 dönemdir alfabeyi söktüler matematiğe yeni başladılar sabahtan beri babası ben 10 ar 10 ar saydırıyoruuz 30 la 90 ni karıştırıyo kızım 30 diyorum baştan başlıyo 10-20-90 yokk ağladım hırsımdan mutfaga girip yemek yememek içiin attım kendimi buraya ders çalışırken el illa ağzında kardeşi doğdu doğalı kıskançlık geçmed artıyo allah artıyo her dediği yapılıyo burda zor şartlarda mahrum hiç sosyal aktive yok ama mecburuz babamız burda evi memlekete götürsem daha kötü olacak anane babane yanında şimdiye kadar tek torun tek çocuktu kendimde hata arıyorum habire ama yetiştiremiyorum bende buanaldım artık dikkat eksikliği var sanırım netten araştırayım zaten oda olmasa yandım ben neyse kusura bakmayın hiç yapmadığım şeyi yaptım başınızı ağrıttım millette ne dertler var benimkii dert deil işte sabır sabırrr saıırr biraz sanırımmm
Bazen çok bunaltıyorlar insanı değil mi? Ben de kızımın kaprislerinden, şımarıklıklarından bıktım. Her dönem başka bir şey baş gösteriyor, 2 yaş civarı inatçılık başroldeydi bizde, sonra kıskançlık; bunları aştık şimdi kapris :))
Öğretmeni daha yeni başladıysa kızının da matematiğe ısınmamış olması normal bence, sizlerin ilgisiyle kısa sürede öğrenir eminim. Sosyal aktivitelere de üzülme derim, bu yaşta iki ihtiyacı var; biri ailesinin ilgisi diğeri oyun. Eğer sevdiği ve düzenli görüştüğü oyun arkadaşları varsa yeter de artar bile :)

...pazartesi sendromu üstüne hastalık birde regl eklenince varın halimi siz düşünün....

Çok geçmiş olsun, koca kentte elektrik yok-ısınma yok, sene 2012 ??? Özellikle çocuklu arkadaşlarım isyan ettiler, bazılarına 7-8 saat gelmemiş elektirik, bizde 2-2.5 saat yoktu sadece...

..............saol canım kesinlikle öyle bağışıklık sitemim zayıf herkesten daha fazla kendımı korurum ama hastalıklar yine bende. takviye olarak ne kullanabilirm acaba bilgin vardır eminim...

Ben ailem için uygulayıp faydasını gördüğüm takviyeleri ileteyim: 1.) Ev yapımı kefir. (Allerjiden bağışıklığa, bağırsak sorunlarından cilde faydaları sayısız) 2.) C vitamini, eşimle biz 1.000 mg alıyoruz, çocuklara 500 mg veriyorum. 3.) D vitamini, Kasım sonundan Mart sonuna kadar günde 10-15 damla çocuklara veriyorum, biz de 3 ayda bir ampül kırıp içiyoruz depo olarak :))

En az uygulayan benim, arada unutuyorum arada ihmal ediyorum ama çocuklarımda hiç ihmal etmem, bağışıklık için çok da faydasını gördüm maşallah :nazar::nazar:

Hoşgeldin :))

Ayşe tekrar geçmiş olsun canım, bayağı ağır geçirmiş yavrucak. Gribal enfeksiyon muydu virüs mydü, onu tam anlayamadım ben. İyiye gidiyor galiba çok sevindim. Çabucak toparlar inşallah.

Asuman, Mutlu, ballı ekmek filan ne oluyor kuzum?? Daha da yazacaktım ama hafta sonu sapıtmam aklıma gelince susuyorum. Kelin merhemi olsa... değil mi??

Mutlu, canım bak, hafta sonu tv'de tesadüfen bir elbise gördüm, işte şöyle bir şey giymek isterdim ama bunu giymek için böyle vücut ister tabii :(((

Son düzenleme:
Back
X