Aklıma geldi, yazmayı unutmuşum; Mutlu'ya BGK demiştim, onu açıklamayı. Gerçi çok daha güzel açıklamalar bulduk ama, az önce Mayıs'a kadar kilo vemrek bahsi geçince ben de anlatayım dedim. Önce arkadaşımla aramızdaki diyaloğu anlatayım, YGK'nın ne olduğunu; oradan anlaşılacaktır zaten :))
Yıllar önce çok yakın bir arkadaşımla buluştuk. Surat bir karış içeri girdi: "Üfff bu ne kızım ya, beni ne diye çağırdınız bilmiyor musunuz ben YGK'yım" dedi.
Ben - YGK'mı, o da ne? Dur dur söyleme biz tahmin edelim.
Arkadaşım - İyi hadi bakalım.
Biz (diğer arkadaşlar) - Yüksek Gürültü Kurumu
A - Pöfff daha neler.
B - Yolunacak Güzel Kaz
A - Geçinizz.
B - Yüzümüze Geğiren Kadın
A - Yuh. İyice geyiğe sardınız, bilemezsiniz zaten. Söyleyeyim; YGK; Yazla Gelen Kadın. Yaz benim mevsimim, yazla neşelenirim, kendimi iyi hissederim. Böyle soğuk günlerde bir yere çağırmayın beni. (Hikayenin başına dönersek, kapıdan girince kendine neden YGK dediği anlaşılıyor :)
O günden beri sık sık aramızda kullanırız bu kısaltmaları, eşim YGA'dır örneğin, ben KGK :) Mutlu bence de sen BGK'sın. Baharla Gelen kadın. Moralin ve motivasyonun yükseliyor,enerji doluyorsun, mücadele ruhun geliyor vb. Ama bahara da 2 ay var, kilolarla savaş için baharı beklemeyelim ama baharda tam atağa kalkacağına eminim :)
bayıldım, birara toparlanma umudumda arttı bu tanımlama ile. benim burcum aslan, o yuzden yazı sıcağı güneşi çokkkkkkk seviyorum. ha kışı sevmezmiyim hayır kış ne de olsa yazı güzel kılan en önemli neden. kışın bol üşüyüp, yazı özlerken insan kuluçkaya yatmış gibi bir anda güneş açınca meyve vermeye başlıyor. tanıma bayıldımmmmmmm