Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleykum arkadaslar ben geldim :)
bugün esimle ögleden sonra resmen yürüme maratonuna ciktik
gecmisi felan okuyacak takatim kalmadi ..umarim herkez insallahuRahman afiyettedir..

yediklerimide yazayim insallah
sabah :iki dilim cavdar ekmegi 1 tatli kasigi sürme peyniri 1 marul
öglen: iki kepce iskembe corbasi + bol salata
aksam: 1 domates ,1 süs biber ,yaklasik 200 gram kadar beyaz yogurt

Kizlar mehaba,

Bugun saolsun yine umut aradi. Bir zaman yaratip girdim. Cok yazamiyorum simdi. Acayip bir donem geciriyorum. Etrqfimdqki hersey sanki cok hizli akiyor, aksilikler ve sorunlar ile sorumluluklar dizboyu...

Kilo isleri de ustune gelince, basliycam artik dedim.. Bari bu alanda kendimi kasmiim dedim ve aninda kilo aldim tabi... 86 kilo oldum. Sinir... Ama ilginctir, bir donem boyu yedim yedim yedim... Cipsler filan gomdum yani.. Ki sevmem fazla ama daldim resmen..Ama uzun zaman kilo almadi. Sonra lastik koptu tabi 4-5 kilo birden aliverdim.. Neyse fazla gam yapmadi nedense yine de ...

hala da motivasyonum cok dusuk, iki gun diyet, ucuncu gun koyverme hali var... Cok hastaliklar ve buna bagli duzensizliklerim var.. Zaten hersey hasta olup yataklara dustugum bir zaman basladi... Simdi diyorum ki nasil o kadar iyi diyet yapabilioy musum... Nasil oyle iradeliymisim ve azimliymisim. subatta spora basliyorum. Umarim itici bir guc olur bana..

Kisaca boyle. Simdi gecmise bakiym.. asuman kesin 45 kiloya inmistir... Dalokim benim gibi bir buhran esigindeydi en son.. Umarim o benim kadar kilo almamistir..

Yena, ayse ve diger dostlar hepinizi ozledim..kendimi kendime size zaman ayirmaya zorlamaya calisacagim... Yoksa evde yerde yuvarlanan iki bebek, zirt pirt hastaliklar, kizin yogun programi derken... Sacimi bile taramiyorum kendimin...

MErhaba LEAH,
Seni merak ettik ve özledik...
En iddialı benim ,çok iddialı bir şekilde kilo vermiyorum..:1::1:

slm kizlarrrr
banucum aman ipin ucunu birakma yoksa ben gibi 2haftada 3kilo kadar felan alirsin ben daha tartilmadim ama 3kg almisimdir yediklerime göre az bilene ama toplanmaya karar verdim guatrdan problemlerim var 2 tane sislik varmis 2sene önce 6mmve 5mm mis ama simdi 12mm olmus buda moralimi bozdu simdilik kan sonucunu bekliyorum ve dr tedavime baslicak sintigrafi cekilecem ama bebisi emzirmeyi birakmam gerekmis iste böle termin alayim sintigrafi cekilmeye bebisi emzirmeyi birakcam
guatr acayip sinir yapiyor bende bende sinirlenmemeye calisiyorum bebis uyudumu islermi yapiyorum
yedim yedim ne oldu midem hazmetmedi, baska problemlerimde oldu,ve yemeye devam edersem seker hastasida olabilirim hamilelikde cikmisti dr dikkat et demisti ,bunlar benim toplanmama neden oldu ve herkesin dedigi gibi sen kiloyu veriyorsun ama yine aliyorsun dedikleri dogru cikarmamaya calisacam iste böyle
dün 70dakk yürüdüm +bu gün 90dakk toplam 160dakk firsat buldukca yürümeye caliscam ve cumaya kadar vereyim kac kiloyum bilmiyorummmm :53:

Canım çok geçmiş olsun..
KEndine dikkat et...

Teşekkür ederim Yenacığım ama hastalandım bile, şimdilik sadece nezle. Burnum civatası oynamış bir musluk gibi şıp şıp damlıyor :))

Ateş bir yana; sabaha karşı kızım 8. kez filan uyandı, ben de onunla fırladım tabii, tuvalete girdi ben oğlana bakmaya gittim (o da ağlamaya başladı sesimize), "anneeeee" diye bağırmasıyla koştum kıza baktım; yüzü gözü kan içinde. Korkmuş da yavrum, "hiç önemli değil kızım olur böyle hastayken, burnun biraz tahriş olmuştur" filan dedim. Görünüşte nasıl sakinim, o da rahatladı, yıkadım, üzerini değiştirdim bu arada burun kanamaya devam ediyor, tampon yaptım, 3-4 dk daha kanadı. Sakince uyudu, sonra ben bir panik. Sabahın dördü, kimseyi arayamadım, bir yandan düşünüyorum epey kanamış, yerlerde halıda, yatakta damlalar var. "Ya tansiyonu çıktıysa, ya başka bir şey olduysa" diye. Zaten uyuyamıyordum, tüy dikti. Öyle gözümü dikip izledim. Görünüşte sakin, sonradan evhamlı bir tip çiziyorum galiba :))
*Sabah anladık, fazla kurcalamaktan kanatmış burnunu. Biraz da sıkılan spreyler, sinüsleri açmak için uyguladığımız solüsyonlar hassaslaştırmış galiba :)

Canım yaa gece gece neler yaşamışsınız...Bizi hatırladım.:(
Kızım geniz eti ameliyatı olmadan önce oda öyle kurcalardı dediğin gibi çok sık burun açıcı kullanmaktan tahrişde oluyordu..
Bir gece kontrol için uyandığımda yastığı olduğu gibi kan içinde deliye döndüm korkudan resmen...
ertesi gün gittiğimiz KKB cı tahriş olduğunu söylemişti..
4,5 yaşında ameliyat oldu rahatladık çok şükür..

bizim karışım pek içilmeyecek bişey değil daha neler içiyoruz onlara göre şerbet gibi yani
tavuklu makarna çok güzel oluyor kaçamak yapmak isteyen denesin
makarnayı haşlamadan tereyağıyla kavuruyorum şehriye gibi sonra da tavuk suyuyla pişiriyorum pilav gibi haşlama değil yani kapattıktan sonra üzerine tavukları didikliyorum sarısaklı yoğurtla süper oluyor valla
bende çocuklara hep kavururm bide bulyon atıp suyunu döker pişiriirm yoğurt yada mayonezlae yerler ama senin tarif daha besleyici ama ben yaparsam öle 4-5 kaşık yiyemem sanırım lezzetli olur tavuklaaaa denemeli cumaya
gecmisi felan okuyacak takatim kalmadi ..umarim herkez insallahuRahman afiyettedir..

ama çokk azzzz yemişsinnn acıkmazmısın gece

aleyküm selam
ne güzel yürümüşsünüz benim canım da çok yürümek istiyor ama ankara -10larda olduğundan dışarı bile çıkamıyorum malesef
menün de az gibi geldi bana

bende çocuklara hep kavururm bide bulyon atıp suyunu döker pişiriirm yoğurt yada mayonezlae yerler ama senin tarif daha besleyici ama ben yaparsam öle 4-5 kaşık yiyemem sanırım lezzetli olur tavuklaaaa denemeli cumaya

ama çokk azzzz yemişsinnn acıkmazmısın gece

gerçekten çok lezzetli oluyor canım ben de birgün öğlen için yapıp doyasıya yiyeceğim:56:

Kolestorollerinede baktır canım.

Tiyatro gösterisi canım bakalım naıl olucak bende meraktayım.

Çeçmiş olsun umutcum çocuklara sırayla hastalanıyolar umarım biran önce düzelirler.

Sağol yenacım yarında ultrasonu var inşallah oda güzel çıkar şişman olmak ne zor daha küçücükken başlıyor hastahane serüveni.
Ayşe için ayça kayaya mesaj attım bize nasıl bir diet listesi verbilirsiniz diye kendisine gelemicemizi yazdım hem uzak hemde çok pahalı görüşmesi 350 tl miş inşallah geri döner en azından fikir verir.

Bended bugün diete başaldım bakalım onun dediği gibi yhapıyımda gece öğünü yok sanırım onda sen ne yedin akşam arasında.

Geçmiş olsun bahar gaz sancısı berbattır.

İnşallah bugün başladım umarım kaçmaz ilk günü atlattınmı arkası geliyor.

Sağol canım.
İnşallah vericez bu kiloları aslında misafirin geliyorsa onlara yapıcan yemekleri sebze ağırlıklı seç yanına yaptıklarında az ye bol sebzeni ye umarım elbiseni en kısa zamanda alır ve içine girersin benimde hayallerim var inşallah başarıcaz elbette arada koucak ama olsun durmak yok...

Ayşecim her hafta 1 kilo verebilsen ki istesek veririz yaza kadar herşey hallolmuş olur.

Ben dün gece ezdim onu beyzuş abla::)))korkudan bu saat oldu gelemedi tabi arada başını gösteriyor ama ben tüm çevikliyimle vuruyorum tepesine korkma gelmez artık hiç birimize::)))))))))

Neyse şükür bari istediğin gibi oldu.

Gerçekten misafir zor iş yapılanları görünce yapınca yemeden durmak ııııı bana görede değil.
Akşam arasında bir şey yemiyorum aynen diyete uyuyorum
Ben de bu grubunuzda diyete başlıyorum::))) Gerçi daha diyet listemi kararlamadım.., siteyi karıştırıyorum.
Hoşgeldin doğru yerdesin
Arkadaşlar merhaba..aranıza yeni katıldım ve umuyorum ki bu kiloları vereceğiz. Bir kaç gündür msj larınız okuyorum.dukan diyetine başladım pazartesi günü..aslında motive olmak için buraya girdim. Toplu halde dayanışma içersinde kilo verdiğinizi ve birbirinizi hiç tanımadığınız halde motive ettiğinizi görmek okumak güzel...şimdi banada aynısını yapyın =)) hamıleliğimde ve sonrasında aldığım kilolarımı veremiyorum.hepimize kolay gelsin..bi de bu k.lo cevtelini nasıl oluşturuyoruz yardımcı olursanız sevinirim....
Sende hoşgeldin eterya kendinden bahsedermisin kilo cetvetil nasıl yapılır diye bir sayfa vardı ben ordan yapıyorum
Sağol canım, kızım iyileşti çok şükür. Ama oğlanla başım fena dertte bu sefer. Ablası gibi uyumlu geçirmiyor o, çok huysuzluk yapıyor, dün gece 1 saat ancak uyuyabildim :(

Dediğin gibi yapacağım artık, sonuçta yabancı değiller. Öyle eleştirici filan kişiler de değillerdir hiç, ama benim tertibim meşhurdur aile içinde. Ünümü korumam lazım değil mi? :)) Yardımcım çok iyidir ama tertip içten gelen bir şey, göstererek olmuyor olamıyor, tüm çekmeceleri döküp ben baştan tertipliyorum her ay (yatak odası, çocuk odası, mutfak, salon ne varsa), bu ay yapamadım da, bu hafta yapmayı düşünüyordum onlar gelmeden. Ama olamayacak gibi.

Çok sağolun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için. Kızımın sabahtan itibaren ateşi kalmadı çok şükür. (Umarım akşama yükselmez) Bugün sabah doktora gittik, çok iyi buldu kulakta ve boğazda hiç enfeksiyon belirtisi yok :nazar: Gene de dikkat etmeye devam tabii. Ama oğlan kötüledi bu sefer ve onun boğazlar sınırdaymış, şimdiden geniz akıntısı da başlamış. Çok dikkatli takip etmem gerek yoksa 3 gün içinde antibiyotiklik olur :(
Doktor bu virüsün 7 güne kadar ateş yaptığını söyledi, bi iyi atlatmışız gene, ama ateşi de epey yüksekti :( Ben serinkanlıyımdır gerçi, ateş de bir savunma mekaniması ve maşallah kızımın bağışıklığı iyidir. Ama oğluş daha küçük, daha zayıf (kilo olarak da bünye olarak da) ve de inanılmaz huysuz. Ben de hiç uyuyamadım dün ve şırıl şırıl burnum akıyor :2:

Ellerine sağlık. Misafirlerim gelip gitsin ben de Kadıköy'de güvendiğim bir kasap var, oraya gidip şirden alacağım ve kendi peynir mayamı üretme çabasına başlayacağım :)) Çok merak ediyorum nasıl olacak, meraklılarını buldum nette, ne aletler almışlar görsen. Onlar aşmış, kalıp kalıp yapıp 3-5 ay dinlendiren mi ararsın, Fransız, İsviçre peynirlerine merak salanlar mı... Ben o derece ilerlemem herhalde, sürekli üretebileceğim 1-2 çeşit denemek istiyorum ama. Senin yöntemi de deneyeceğim ;)
**Artun Ünsal'ın kitabını aldım okumaya başladım bu arada. Peynirin tarihçesinden başlamış, daha ortaçağı yeni geçtim :)))

Benimki de aynı sona uğrayacak gibi görünüyor :)))) Olsun silbaştan yapmak da ayrı güzel :))

Çoktaaan gitmiştir canım, bir haftalığına gelmişlerdi zaten, bir kere kopunca tekrar geri gelemedi sanırım, 3 çocukla, devamlı koşuşturarak adapte olabilmek çok zor.
Senin bu motive haline de bayıldım, bize de bulaşsın azıcık :)))

Sağol canım :54: Kafama göre doktorlar da bulduğum için şanslıyım, doktorlar sinir oluyor aslında bizim gibi tiplere :)))
Deneyimlerini benimle paylaşırsan sevinirim kitabı da merak etmedim değil farklı peynirleri bende denemek istiyorum
bizim karışım pek içilmeyecek bişey değil daha neler içiyoruz onlara göre şerbet gibi yani
tavuklu makarna çok güzel oluyor kaçamak yapmak isteyen denesin
makarnayı haşlamadan tereyağıyla kavuruyorum şehriye gibi sonra da tavuk suyuyla pişiriyorum pilav gibi haşlama değil yani kapattıktan sonra üzerine tavukları didikliyorum sarısaklı yoğurtla süper oluyor valla
Çok güzel bir tarif Asumancığım denerim mutlaka tabi ben az yerim tereyağı yerine zeytinyağla yapsak daha hafif olmaz mı

iyi geceler ben geldim hoş sohbetinize katılmaya
muhteşem yüzyılı seyrettim yine çok güzel bir bölümdü
ve bu gün içim çok rahat çünkü 30 dk. dışarda yürüdüm
20 dk.leslie yaptım epeydir spor yapmıyordum iyi geldi:8::8::8::32:

$396507_272169126181245_132388806825945_717631_1662693747_n.webp her eve lazım ama bizim dolabın kapısı hiç açılmaz uygun kiloya gelene kadar gece yarısın dolabın arkasından tünel açarız artık

Son düzenleme:
:
Demek biliyorsun sende boyozu çok güzeldir değilmi.? sıcak sıcak yanında haşlanmış yumurta.:)
Fakat deli gibide yağlı..birde her yerde iyi yapamıyor boyozu belli yerlerden almak lazım...
Bornovada iki yer vardı pazar kahvaltılarında alırdık ama Bucaya taşınalı almadık hiiç..
Hangi yıllar burdaydın..??
...
95 -2000 arası oradaydım.biz önce alsancaktaydık fen edebiyat olarak sonra buca tınaztepeye taşındık...izmiri çok severim ama eşişim ikna edemedim bi türlü.o ankaraya bayılıyor ben sevmiyorum.denizsiz yerde yaşamak eziyet bana .çanakkaleliym ben denize aşığım:16::16::16::16: boyoz da canım istedi ımmmmmm olsada yesem:56::56::56:

:)

tamam canım, yapmam o zaman eee o zaman ben bunu o güne kadar ancak 1 kere yaparım hımmm o zaman yakın bir günde yapayım değil mi? bir lahananın hepsini mi yiyoruz 3e bölüp yoksa 3te birini mi 3 öğüne bölüyoruz? senin yazdığından anladığım tümünü yiyoruz :)

ya semiztou bi bağ yiyordum ama lahana çok zor yeniyor çiğ çiğ.istrediğin kadar ye ben yarım bile yiyemiyordum fazla gleiyordu.aslı semizotuyla aslında ama lahana ile denediğimde daha güz<el sonuçlar almıştım inşallah sende alırsın

Kizlar mehaba,

Bugun saolsun yine umut aradi. Bir zaman yaratip girdim. Cok yazamiyorum simdi. Acayip bir donem geciriyorum. Etrqfimdqki hersey sanki cok hizli akiyor, aksilikler ve sorunlar ile sorumluluklar dizboyu...

Kilo isleri de ustune gelince, basliycam artik dedim.. Bari bu alanda kendimi kasmiim dedim ve aninda kilo aldim tabi... 86 kilo oldum. Sinir... Ama ilginctir, bir donem boyu yedim yedim yedim... Cipsler filan gomdum yani.. Ki sevmem fazla ama daldim resmen..Ama uzun zaman kilo almadi. Sonra lastik koptu tabi 4-5 kilo birden aliverdim.. Neyse fazla gam yapmadi nedense yine de ...

hala da motivasyonum cok dusuk, iki gun diyet, ucuncu gun koyverme hali var... Cok hastaliklar ve buna bagli duzensizliklerim var.. Zaten hersey hasta olup yataklara dustugum bir zaman basladi... Simdi diyorum ki nasil o kadar iyi diyet yapabilioy musum... Nasil oyle iradeliymisim ve azimliymisim. subatta spora basliyorum. Umarim itici bir guc olur bana..

Kisaca boyle. Simdi gecmise bakiym.. asuman kesin 45 kiloya inmistir... Dalokim benim gibi bir buhran esigindeydi en son.. Umarim o benim kadar kilo almamistir..

Yena, ayse ve diger dostlar hepinizi ozledim..kendimi kendime size zaman ayirmaya zorlamaya calisacagim... Yoksa evde yerde yuvarlanan iki bebek, zirt pirt hastaliklar, kizin yogun programi derken... Sacimi bile taramiyorum kendimin...

3 çocuklu anne olmak ne zor dimi?günler günleri nasılda kovalıyor.insanın yemeyede bunlaıma girmeyede biçok sebebi oluyor.seni tekrar görmek çok güzel:)))hoşgelidn terkardan
Beyza naber? :)))) Sevindim canım uğradığına, telefonda konuşurken öyle bir tablo canlandı ki gözümde, uzuuuun zaman için senden umudu kesmiştim (uğramazsın diye) Hatta açtım bilgisayarı tam kızlara havadis veriyordum senden, böyle böyleymiş diye, çat diye elektirikler kesildi, yazdıklarım da gitti. Şimdi fırsat buldum, baktım seni gördüm hoş bir sürpriz oldu :34:

Belirtmeden geçemiycem, 40 bedenlerde misss gibi dolaşan arkadaşlar da var aramızda. Örneğin geçenlerde ece78 ve asumanzeynep buluşmuşlardı, fotoğraf koydular, kilolu sınıfından çıkmış arkadaşlar :nazar: Güzel giden birçok arkadaş var, bizim de umudumuz var, daha ne olsun :)
:17::17::17:

slm kizlarrrr
banucum aman ipin ucunu birakma yoksa ben gibi 2haftada 3kilo kadar felan alirsin ben daha tartilmadim ama 3kg almisimdir yediklerime göre az bilene ama toplanmaya karar verdim guatrdan problemlerim var 2 tane sislik varmis 2sene önce 6mmve 5mm mis ama simdi 12mm olmus buda moralimi bozdu simdilik kan sonucunu bekliyorum ve dr tedavime baslicak sintigrafi cekilecem ama bebisi emzirmeyi birakmam gerekmis iste böle termin alayim sintigrafi cekilmeye bebisi emzirmeyi birakcam
guatr acayip sinir yapiyor bende bende sinirlenmemeye calisiyorum bebis uyudumu islermi yapiyorum
yedim yedim ne oldu midem hazmetmedi, baska problemlerimde oldu,ve yemeye devam edersem seker hastasida olabilirim hamilelikde cikmisti dr dikkat et demisti ,bunlar benim toplanmama neden oldu ve herkesin dedigi gibi sen kiloyu veriyorsun ama yine aliyorsun dedikleri dogru cikarmamaya calisacam iste böyle
dün 70dakk yürüdüm +bu gün 90dakk toplam 160dakk firsat buldukca yürümeye caliscam ve cumaya kadar vereyim kac kiloyum bilmiyorummmm :53:

çok geçmiş olsun canım üzüldüm emzirmeyi bırkaman gerketiğine.ne kadardı bebişin?inşallah sonuçların iyi çıkar.çıkmasa bile ilaç tedavisi ile normale döner inşallah.hepimiz dönem dönem yeme krizlerine giriyoruz.hiç amaçsız sadece yemek...sonuçtada aldığımız kiloları görünce pişmanlık yaşıyoruz..iyiki burası var.yoksa bu krizlerden hiç çıkmazdım ben...

Hoşgeldiniz arkadaşlar. Kalıcı olur ve sık paylaşımda bulunursanız, burada kesinlikle destek bulabilirsiniz. :) Kendinizi tanıtıp, kilolarınıza dair bilgi verirseniz (alma hikayeniz, son durum vb.) sizi daha iyi tanırız. Diyet grupları ana sayfasında "Kilo çizelgesi nasıl yapılır" isimli sabit bir başlık var, orada detaylı açıklama bulabilirsiniz.

Teşekkür ederim Yenacığım ama hastalandım bile, şimdilik sadece nezle. Burnum civatası oynamış bir musluk gibi şıp şıp damlıyor :))

Ateş bir yana; sabaha karşı kızım 8. kez filan uyandı, ben de onunla fırladım tabii, tuvalete girdi ben oğlana bakmaya gittim (o da ağlamaya başladı sesimize), "anneeeee" diye bağırmasıyla koştum kıza baktım; yüzü gözü kan içinde. Korkmuş da yavrum, "hiç önemli değil kızım olur böyle hastayken, burnun biraz tahriş olmuştur" filan dedim. Görünüşte nasıl sakinim, o da rahatladı, yıkadım, üzerini değiştirdim bu arada burun kanamaya devam ediyor, tampon yaptım, 3-4 dk daha kanadı. Sakince uyudu, sonra ben bir panik. Sabahın dördü, kimseyi arayamadım, bir yandan düşünüyorum epey kanamış, yerlerde halıda, yatakta damlalar var. "Ya tansiyonu çıktıysa, ya başka bir şey olduysa" diye. Zaten uyuyamıyordum, tüy dikti. Öyle gözümü dikip izledim. Görünüşte sakin, sonradan evhamlı bir tip çiziyorum galiba :))
*Sabah anladık, fazla kurcalamaktan kanatmış burnunu. Biraz da sıkılan spreyler, sinüsleri açmak için uyguladığımız solüsyonlar hassaslaştırmış galiba :)

Çok teşekkür ederim :) Soruna özelden cevap yazdım canım :)))

teşekkür ettim:16::16:

arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum yardım edinnnnnn :((

bugün yediklerim (herşey akşam yemeğine kadar çok güzeldi)

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dillim kepekli ekmek
4 adet zeytin
1 kk light beyaz peynir
1 domates

öğle:
special k ve süt

veeeee akşam:tamı tamına 3 dilim pizza :(((

off zaten haftasonu 700 gram almıştım onu anca vermiştim zaten 1 haftadan beri bende bişey var az yesem de kilo veremiyorum 2-3 günden beri de biraz fazla yiyiyorum sanki ama bu kadar yeter yarın kaldığım yerden devam edicem ben öyle gayet mutluydum.pizzayı yerken mutlu olamadım ki zaten hep içimde bi şey vardı kızdım kendime yedim diye pişmaanımmmmm :((

akşam olmasa gündüz yiyedin akşamı hafif geçriridin.akşam daha kötü olmuş ama moral bozma artık olna olmuş.yola devam.yarına sıkı tut.akşam sadece sebze ye.öğlen çorba ve et ye.ara yapma bak telafisi olur bu şekilde.tabi slaata ve yoğurt ye bol bol.
ece senin karışıma devam ediyorum canım cumadan beri ama pek bir değişiklik yok bende tabii kaçamakalrım da var itiraf edeyim yarın akşama yine bir yere davetliyiz malesef ilk kez gideceğim bir ev mecbur yerim kötü oldu perşembe olması
ama karışımın rahatlattığı gerçek canım biraz daha fazla dikkat edebilseydim ben de daha iyi sonuç alabilirdim bir de bu hafat spor nerdeyse yok gibi lesliyi canım istemiyor dışarıya çıkmak da hastalığa davetiye olur biliyorsun ankara donuyor

ahh asuuu ne oldu bbizee...ben tam toparlanacam diyorum bi bakıyorum zararlı bişi yemişim.neyse artık azalmasamda sabit kalsam yeter ama sanırım artı olacam bu cuma

bugün gündüz güzeldi diyet için ama akşam yemeğinde tavuklu makarna yedim bol salatayla çok canım çekti napıyım bu haftadan da umutsuzum kısacası
nasıl bi tarif verdin asuuuu?canım çekti yapacam en kısa zamanda.ölçüsü varmı suyun?pilav gibi?

Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:

Hoşgeldin canım :3::3::3: Bizde seni özledik iddadaşım.
Sağ ol canım regl oldum sonunda ama ne regl gümbür gümbür geldi valla :1:
Bırak koltuklarımda krem bütün gün tedirgin oturmaktansa altıma son çare eski koyu bir havlu sermek zorunda kaldım :1:
İnşallah yarın daha iyi olurum ki KVyle baş edecek güçü bulurum :1:
Şükür çok fazla artıda değilim tartıda regl olduğum halde yani cumaya kadar inşallah biter şişliklerde giderse az da olsa eksi bildirim yapma fırsatım olur :34:
Birlikte güzel güzel bildirimler yapar kilolarımızı çatır çatır veririz :34:

bende çocuk bezi kullandım:1::1::1::1:yoksa uzunlar bile fayda etmiyordu.eşim diyor bebeğin bezini bitiriyon diye:1::1::1::17::17:

[

Eki Görüntüle 329197 her eve lazım ama bizim dolabın kapısı hiç açılmaz uygun kiloya gelene kadar gece yarısın dolabın arkasından tünel açarız artık

evde bir eşim bir ben olduğum için dolap boş sayılır ben diyete başladığımdan beri
dolaba fare düşse başı yarılır ama bu işten eşim zararlı çıktı dolaba gidip gelip bu ne ya sen zayıflayacan diye biz açlığımızdan mı öleceğiz diye söyleniyor:1::1:
eskiden poğça kurabiyeler tatlı çeşitleri eksik olmazdı artık abur cuburda aldırmıyorum
dolaptan eline bişey geçemiyor
:44: işin garip tarafı eşim benden hızlı kilo veriyor diyet yapmadığı halde ben sofrada ekmeği az yiyorum diye oda iyce azalttı ekmek yemeyi
ama ben zayıf koca istemiyorum zaten boyu 1.82 :19:

dermanabla yani sevimcim ben biraz tereyağı biraz da ayçiçek yağı kullanıyorum

Önümüzdeki günlerde denemeyi düşünüyorum 1 aydır hiç kaçamak yapmadım yarın tam bir ay doluyor 2 gün ara vereceğim bu iki günde biraz daha serbest olacağım tabi aşırıya kaçmamayı düşünüyorum emeğimi ziyan etmeye hiç niyetim yok

ece şu boyozu ben de merak ediyorum izmire gidip yesek bari
soğuklar olumsuz etkiliyor beni üşüdükçe enerji verici yiyeceklere meylediyorum dediğin gibi korusak yeter napalım hele ki sen zaten verilecek bişeyin kalmadı ben de 72 felan olsam razıyım aslında onu da yaza kadar halletsem o bile yeter
ya bir de ben çok üşüyorum ya tamam çok soğuk ama aşırı üşüyorum sanki azcık havalar ısınsa aktifleşsem ısınırım üşüdükçe pasifleşiyorum hareketi azaltıyorum malesef
makarnayı da pilav gibi pişiriyorum suyun ölçüsü yok ben pilavı da ölçmem suyunu çekince bakıyorum ihtiyaç varsa ekliyorum tekrar

bende çocuk bezi kullandım:1::1::1::1:yoksa uzunlar bile fayda etmiyordu.eşim diyor bebeğin bezini bitiriyon diye:1::1::1::17::17:

[

Valla benimde aklımdan geçmedi değilde az kalmış bezi şimdi bende ortak olsam çocuğunda bağırsaklarının fazladan çalışacağı tutar :60:
Sabah baktım başa cıkamıyorum bende ek yaptım :60: iki tane pedi peş peşe aynı anda takıp uzattım :60:

Anammmmmm Annemin arkadaşının hep dediği gibi kadınlık rezillik valla doğru nelerle uğraşıyoruz normal ev ve çocuk hariç :1:

Önümüzdeki günlerde denemeyi düşünüyorum 1 aydır hiç kaçamak yapmadım yarın tam bir ay doluyor 2 gün ara vereceğim bu iki günde biraz daha serbest olacağım tabi aşırıya kaçmamayı düşünüyorum emeğimi ziyan etmeye hiç niyetim yok

aşırıya kaçmadan ve gündüz yersen bişey olmaz canım
ara vermek iyi gelir sonra bıkkınlık olmaz şimdiden afiyet olsun

slm arkadaşlarımmm
yarın benim okuldan 3 arkadaşla buluşacağız kızılayda kahvaltı içni sözleştik.bende bu akşam bi sürü şey denedim en iyi hangi kıyafetimle görünüyorum diye...bakalım nasıl tepkiler alacağım.bebişimi görümceme bırakacağım onun da işi varmış biraz apar topar bi buluşma olacak ama hiç olmamasından hiç sosyalleşememekten iyidir.yarınki misafirim cumaya erteledim böylece.cumayada acaba kızlarıma doğum günümü yapsam diyorum bakalım hayırlısı.oğlum ve kızımı hsonu babanneye götürecek eşim 1 hafta fln kalacaklar çok mutlular(doğumgünleri normalde önümüzdeki hafta ama ayrı olacağız büyük ihtimal).ben bi yandan seviniyorum ama bi yandan da içimde çok garip bir hüzün ve huzursuzlukta var.hem 3 çocukla başedemem 15 tatilde diyorum hemde onlardan ayrı şehirlerde olmak beni korkutuyor...herşeye rağmen kayınvaldemde çocuklarla bi hafta geçirmekte istemiyorum çok sıkılırım biliyorum.eşim olunca güzel geçiyor ama izin alamayacağı için o olamaz.çocukların keyfinin yerinde olduğuna inanırsm önümüzdeki hafta bende çkaleye gitmeyi planlıyorum bebişle.ama biraz eşimle başbaşa kalalım(tek çocuklu en azından)..

Sağol Asumancığım teşekkür ederim kendime seni örnek alıyorum valla ne güzel verdin kilolarının çoğunu arada böyle duraklamak normal bence. Neyse ben çıkıyorum öpüyorum herkesi sabah görüşmek üzere hoşçakalın. Çok fazla kaynatmayın geçmişi okumak zor oluyor çok fazla olunca

ece sevindim senin adına iyi gelir arkadaşlarınla buluşmak
çocuklardan ayrı kalmak zor gelecektir sana ama azcık dinlenirsin hiç olmazsa
bir yerlere giderken ne giyeceğine karar vermek ne zor ben de dedim eşime yarın akşam ne giyeceğim pazara ne giyeceğim diye git al bişeyler dedi ama bakalım
kızılayda nereye gideceksiniz merak ettim

Back
X