slm arkadaşlar ben geldim:))) çocuklar gelmeden bi gireyim dedim.bugün arkadaşlarımla buluştuk ancak zaten aramın çok iyi olduğu iki iyi güzel insanla buluşabildik.asıl laf sokan arkadaşların işleri çıktığı içni gelemediler.ama bu 2 can dostum da çok şaşırdı beni görünce manken gibi olmuşsun neler yapıyorsun dediler.lesliyi fln anlatmıştım zaten telde bi daha anlattım.dengeli beslendiğimi herşeyi yediğimi kaçamak yaptığımı ama sonrasında dengelemeye çalıştığımı anlattım.sakın alma bi daha böyle çok iyi dediler.kendileri de vermek istiyor (özellikle bir tanesi tombiş ve aşırı tatlı düşkünü .tahlil yaptırması için ne zamandır ikna etmeye çalışıyorum ama çok yoğun hasta anneside var onada bakıyor fırsat bulamıyor)
kahvaltılık bişi yoktu gittiğimiz yerde kebap tarzı ve pasta vardı.iskender yedim onlara uydum ve sonrasında profiterol diye tutturdular.illa çok istiyorsanız alıp 3 e bölelim dedim kabul etmediler.o zamn ben almasam kzıarmısnız dedim bizimkinden yersen olur dediler.onlar aldı bende biraz onlarınkinden tırtıkladım...şaşırdılar yavaş yiyorum fln yaa sen işi kapmışsın işin sırrı yavaş yemek herhalde diyorlar.benim en sevindiğim nokta eskiden bu tür buluşmalarımızda ben onları yoldan çıkarır tatlı vs yer daha da doymazdım.bugn canım bile istemedi.hatta şimdi inanın midem bile bulanıyor.sizler sayesinde ben bu işi öğrenmişim.yani kaçamak bile yapsak dozunda olmayı öğrenmişiz.eskiden bu arkadaşlarla açık büfe gün oluyordu bi cafede oraya giderdik.inanın kaç pasta ,kaç börek, kaç kısır üstüne meyve suları vs yediğimiz hatırlamazdık bile...ben şimdi daha mutlu ve huzurluyum.ortanca kuzuma barbi bebek aldım (3 yaşı bitiyor ama reklamlarda nasıl seviyor barbiyi inşallah sevinir )doğum günü için.işte böyle.akşama yumurta haşlayıp salatyla veya pırasa yemeğiyle yiyeyim diyorum ama hala midem bulanıyor