Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar:))))

tomurcuk hakkınızda hayırlısı.arkadaşların dediği gibi hamişlik belirtileri gibi duruyr ama kendinde bazı şüphelerini söylemişsin..doğrusunu yapıyorsun ne çok umutlandın,ne de hiç umutlanmadın tedbirinin alıp testini yapacaksın.hayırlısı olsun canım.bende aynı belirtileri yaşadım göğüste gerginlik,adetim gelecek gibi ağrı hatta kanamam bile oldu kahverengi 1 gün sürdü 10 gün sonra 1 gün daha kanamam oldu.ben hiç ihtimal vermediğim içni testte yapmadım.çünkü sadece 1kere korunmasız (tam korunmasız değil ama iyi bir korunmada değildi) olmuştu onda da gebe kalmışım.yani ilişki sayısı vs değil ne zaman olduğu önemli.hayırlısı canım tekrardan.ben öncesinde soğan kürü yapmştım zayıflamak içni meğer rahmi gebeliğe de hazırlıyormuş bu kür.sen kullanmışmıydın soğan kürü hatırlayamadım

evet canım şüphelerim yüzünden çok ümitlenemiyorum hayırlısı artık.Olumsuza hazırladım kendimi ama belli de olmaz işte.Yumurtlamadım gibi geliyor ama anlamamış da olabilirim.
Soğan kürü benim adet düzeni konusunda kurtarıcım oldu resmen.Pko var ya bende hep ilaçla adet oluyordum.Sıkıldım bıraktım ilaçları yine gecikmeler yaşayınca soğan kürü yaptım.1. uygulamada hemen işe yaradı.2. uygulamadada düzene soktu.yaklaşık 2-3 aydır 32-33 gübde geliyordu adetim ama bu ay 37 gün oldu hala bişey yok.Bakalım test yapıcam negatif olursa yaparım yine soğan kürü kurtatıcım o benim.bu ay Çörekotu bal tarçın yedim aklıma geldikçe.Öyle işte artık hakkımızda hayırlısı.Önemli olan hamile kalabilmek değil sağlıkla dünyaya getirebilmek.

Canım aslında biraz fazla kacırmıstım ana sekerlı unlu seyler degıldı yedıklerım. Veremem dıye cok korkuyorum. Bir de evde tartılmıyorum hassan bagırsak sendorumu olunca evde fazla cıkınca moralım bozuluyor. Umarım sen de yagdan vermıs olursun kontrolunde

saol cnm inşallah veririm bi 3 kilo eksik çıksam süper olacak

Canım senın hedefın kac. Ben de 1,2 ay sonra bırakımca kendım devam edıcem cunku 2 kısı cok zorluyo 220tl. Ama yazın tekrar gıderım bır kere kontrole

ben 97 ile başladım şu sıralar 76-77 arası durdum 1 aydır fln ama diyette yapaamdım bi nevi koruma gibi oldu.hedefim diyetisyen başta 80 ol yeter demişti boyum 179 bende önce 80 e indim baktım verebiliyorum ve de vermem gerek karnım çok şiş kocaman.yüzüklerim fln hala olmuyor devam ettim.hedefim 75 idi ama yaklaştıkça 72 ye düşürdüm.şimdi duruma göre bakacağım eşim böyle iyi diyor.ama ben 72 yi görünce karar vericem bu kiloaları vermek ne kadar zorsa almak bi o kadar kolay.bence de bırak o zman diyetisyeni zaten öğrendin nasıl beslenileceğini yeterince.80 in altına biraz inince bırakırsın 220 çok muş gerçekten.ben 1 kere gittim sonra kadın bana 1 ay gelme dedi.hatta yaz tatili girdi araya benim diyete başlamam sonraya kaldı.ve ben gitmeye karar verdiğimde doğum iznine ayrılmıştı.insülin direnci vardı bende bana şunları şunları kesnlikle yemem 30-60 dk arası yürü 4 hafta sonra gel dedi çok yardımcı oldu yaniii:35::35:

evet canım şüphelerim yüzünden çok ümitlenemiyorum hayırlısı artık.Olumsuza hazırladım kendimi ama belli de olmaz işte.Yumurtlamadım gibi geliyor ama anlamamış da olabilirim.
Soğan kürü benim adet düzeni konusunda kurtarıcım oldu resmen.Pko var ya bende hep ilaçla adet oluyordum.Sıkıldım bıraktım ilaçları yine gecikmeler yaşayınca soğan kürü yaptım.1. uygulamada hemen işe yaradı.2. uygulamadada düzene soktu.yaklaşık 2-3 aydır 32-33 gübde geliyordu adetim ama bu ay 37 gün oldu hala bişey yok.Bakalım test yapıcam negatif olursa yaparım yine soğan kürü kurtatıcım o benim.bu ay Çörekotu bal tarçın yedim aklıma geldikçe.Öyle işte artık hakkımızda hayırlısı.Önemli olan hamile kalabilmek değil sağlıkla dünyaya getirebilmek.

ay hadi bakalım.bende kızımı emziriyordum.adetm sökülmüyordu bi türlü 15 aylıktı.sökülsün diye soğan kürü yaptım (zayıflatıyorda) 2 ay yapabildim.düzene girdi derken senin gibi oldu gecikti.gene soğan kürü yaptım işe yaramadı 1 gün koyu leke geldi gitti.zencefil kürü bile yaptm meğer gebeymişim...yani gebelikten önce 2 kere gebeykende 1 kere(bilmiyor ve ihtimal vermiyordum tabi) soğan kürü yapmıştım bende..sende yapmışsın hadi bakalım hayırlısı:)))

Yok canım ıstanbul avcılardayım ben. Özel hastanede bı dıyetısyen benımkısı. Esımın ısyerınde bır kac kısı gıtmıs o sekılde duymustuk biz de. Ben tavsıye ederım yani ılgılı bır kadın.

canım ben gebzedeyim çok uzak oralar. medical parkda bir diyetisyen varmış randevu aldım yarın tanışcam bakalım.

senin eltiye de acaippp gıcık oldum.Allah bildği gibi yapsın.bu nasıl bir kin nefrettir günahsız kuzenleri bile görüştrmemek nasıl bir vicdandır....ayşecim hiç üzülme o kadın üzülmene bile değmez...senin narin kalbini kıran o kadın birgün cezasını çekpi pişmanda olurda ...senin için rahat olsun canım.bi de zayıfla cillop gibi dolaş eşin seni yere göğe sığdıramaz o zamn iyice erir hasedinden...eşin mutlaka seni böylede seviyordur ama ben benimkinin tavırlarından(çok sevdiğiin adım gibi biliyorum ama genede böyle daha farklı herşey bilmem benim adamdan bilemem kendime güvenim duruşum vs değiştiğimden) şuan daha iyi herşey. çok şükür:nazar:

senin eltiye de acaippp gıcık oldum.Allah bildği gibi yapsın.bu nasıl bir kin nefrettir günahsız kuzenleri bile görüştrmemek nasıl bir vicdandır....ayşecim hiç üzülme o kadın üzülmene bile değmez...senin narin kalbini kıran o kadın birgün cezasını çekpi pişmanda olurda ...senin için rahat olsun canım.bi de zayıfla cillop gibi dolaş eşin seni yere göğe sığdıramaz o zamn iyice erir hasedinden...eşin mutlaka seni böylede seviyordur ama ben benimkinin tavırlarından(çok sevdiğiin adım gibi biliyorum ama genede böyle daha farklı herşey bilmem benim adamdan bilemem kendime güvenim duruşum vs değiştiğimden) şuan daha iyi herşey. çok şükür:nazar:

ben 97 ile başladım şu sıralar 76-77 arası durdum 1 aydır fln ama diyette yapaamdım bi nevi koruma gibi oldu.hedefim diyetisyen başta 80 ol yeter demişti boyum 179 bende önce 80 e indim baktım verebiliyorum ve de vermem gerek karnım çok şiş kocaman.yüzüklerim fln hala olmuyor devam ettim.hedefim 75 idi ama yaklaştıkça 72 ye düşürdüm.şimdi duruma göre bakacağım eşim böyle iyi diyor.ama ben 72 yi görünce karar vericem bu kiloaları vermek ne kadar zorsa almak bi o kadar kolay.bence de bırak o zman diyetisyeni zaten öğrendin nasıl beslenileceğini yeterince.80 in altına biraz inince bırakırsın 220 çok muş gerçekten.ben 1 kere gittim sonra kadın bana 1 ay gelme dedi.hatta yaz tatili girdi araya benim diyete başlamam sonraya kaldı.ve ben gitmeye karar verdiğimde doğum iznine ayrılmıştı.insülin direnci vardı bende bana şunları şunları kesnlikle yemem 30-60 dk arası yürü 4 hafta sonra gel dedi çok yardımcı oldu yaniii:35::35:
Canım senın boyun baya uzunmus, ıdeal kılondasın sen resmen:) ama tabı kendını hangı kıloda ıyı hıssedıyosan onda ol tabii. biz esımle gıdıyoruz o yuzden pahalı oluyo. Basta kısı bası 90dı ben calısıyodum o zaman ama sımdı zam gelmıs bırde ben kpss ıcın ısten ayrıldım. Benım boy 1.64. Genelıkle karın ve bacaklarım kalın benım.

eşim aradı şimdi
adayı (eltimin kızı) doktora götürmüşler
uzun zamandır sol ayağının üstüne basamıyomuş yürüyemiyomuş
dr. da muayenede bişey görmemiş
çocuk nörolojiye gidin demiş
eşim dedi randevu ayarla bende dedim önce bizim hocamız baksın o yönlendirirse eger gideriz
tomogrofi falan da istemiş beyinden
randevuları 2013e

eşim aradı şimdi
eşim dedi randevu ayarla bende dedim önce bizim hocamız baksın o yönlendirirse eger gideriz
randevuları 2013e

Ayy canım geçmiş olsun yeğeninize.Günahsız sübyan.Allah kimseyi evladıyla sınamasın...

eşim aradı şimdi
randevuları 2013e

rabbim sen koru anası uyuz olabilir ama o küçük yavruya yazık. anacım çokmu içten gıcık olduk kadına ne?

Canım senın boyun baya uzunmus, ıdeal kılondasın sen resmen:) ama tabı kendını hangı kıloda ıyı hıssedıyosan onda ol tabii. biz esımle gıdıyoruz o yuzden pahalı oluyo. Basta kısı bası 90dı ben calısıyodum o zaman ama sımdı zam gelmıs bırde ben kpss ıcın ısten ayrıldım. Benım boy 1.64. Genelıkle karın ve bacaklarım kalın benım.

valla biri bana 97 kg iken 77 olacanda kendini beğenmicen dese yok canım olurmu tam ideal kilom derdim ama şimdi bakıyorum göbişim kocaman hala yani benim gerçekten göbeğim var.(hani azcık şiş olup koca göbeğim var diyenler gibi değilim gerçektn var)
o göbişim inerse kendimi iyi hissedeceğim.belki kilo vermekle inmeyecek egzersiz isteyecek ben çok lesli yaptım deli gibi.o nedenle kalça basenim inceldi ama göbiş gitmedi hala...bunda 3 çocuk doğurmamın etkisi fln da vardır muhtmeeln ama şansımı deneyeceğim 72 olmaya çabalayacağım yani kısmetse.

allahından bulsun cnm dicek bişey yok ben ona bi kötülük etmedim bunu bilir bunu söylerim

Ayy canım geçmiş olsun yeğeninize.Günahsız sübyan.Allah kimseyi evladıyla sınamasın...

amin cnm bende üzüldüm
yrn sabah gelicekler prof bakacak bakalım
2 kere aradı şimdi eltim beni
bişeyler sormak için

rabbim sen koru anası uyuz olabilir ama o küçük yavruya yazık. anacım çokmu içten gıcık olduk kadına ne?
aynen cnm inşallah bişey çıkmaz
3 gündür kasılarak uyanıyomuş gece

valla biri bana 97 kg iken 77 olacanda kendini beğenmicen dese yok canım olurmu tam ideal kilom derdim ama şimdi bakıyorum göbişim kocaman hala yani benim gerçekten göbeğim var.(hani azcık şiş olup koca göbeğim var diyenler gibi değilim gerçektn var)
o göbişim inerse kendimi iyi hissedeceğim.belki kilo vermekle inmeyecek egzersiz isteyecek ben çok lesli yaptım deli gibi.o nedenle kalça basenim inceldi ama göbiş gitmedi hala...bunda 3 çocuk doğurmamın etkisi fln da vardır muhtmeeln ama şansımı deneyeceğim 72 olmaya çabalayacağım yani kısmetse.

3 cocuk mu! Maşallahınız var o zaman. Bizde daha çocuk yokken şişkoyuz:))

evlilik zorr yaa ben bilmiyordumm böle zor olduğunuuuu...demek herkezde var bu durumlarr....ben böle durumlarda ölüp bitiyorummm ayrılmaktan başka bişi gelmiyor hemen aklımaa...ama öğreniyorumkii öle kolay değill...sen maşallah üstesinden gelirsinn...üzme canını...çocukların anlamadığıı iyi olmuş ama en azından onlar üzülmemişş..çalışma konusundada hakkında hayırlısı olsunnnn....sen kirayı vermicem derkennn...kv mi alıyor sizdenn kiraaa???yani böle bişi olamaz heralde demii ben yanlış anladım heraldee...neysee üzme kendini hiçbişeyee değmezzzz...bencede çocukları bırakk çıkkın bi güzel başbaşa takılınnn doğumgününün tadını çıkarrr yarınn yine küsersinn:1::1:

Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :34:
Bakalım şimdilik iyi gibi kaçıncıya nereye istersen gidelim dönüştede kızları kardeşinden almaya giderken pasta alır ordada pasta keseriz diyor :1: Suikast mi planlıyor bana yoksa :60:
Allahtan cumaya da çok var :1: ama bir yandanda yemeğe gideceğimize kendim için sağlıklı şeyler mi alsam diyorum :26: ama perşembe de eve alışveriş yaparkende eksikleri alabilirim :26:
Ay ne bileyim ne kadar sağlıklı birşeyler de yesem dışarda yine düzenim bozulursa diye korkuyorum :26:
.Bakalım daha karar veremedim ama adama Hiltona gidelim desem kabul edecek kıvamda :60:

kızlar sinir küpüyüm şuanda
emirin gittiği kreşe eltimde kızını vermiş
emirle aynı sınıfta oluyolar diye sevinmiştim önce
çünkü çok özlüyo ve ada diye sayıklıyodu çocuk
ama eltim tembihlemiş öğretmenleri ve müdüremizi
emir adaya çok yaklaşmıcakmış zarar verebilirmiş
yazık çok yazık ne diyim

Şu eltini yolasım geldi yeminle :47:
Allah akıl fikir versin ne diyeyim eminim kreştedkiler bile yakında ne mal olduğunu anlarlar :34:
Sen üzme tatlı canını inşallah bir gün Rabbim onu sana muhtaç ederde neyin ne olduğunu anlar diyecektim ki kızının rahatsızlığını okudum :26: dediğin gibi Masumun günahı yok ve çok şanslı ki senin gibi bir yengesi var :34:
Allah tez zamanda şifasını da verir inşallah ... Aminnnnn

benim ki de basladı şişman sakalarına, çok uzulmuyorum ama dozaj artıyor hergün. biz ya seviyoruz yahut çok sakiniz oysa onları parça parça edecek şeyleri takır takır sayarız da susuyoruz. ilk çıkmaya başladığımızda hungür hungür ağlatmıştım 1-2 kez. o zaman kıymetliydim gariptir.

Valla ben dün en sonunda gerkenleri söyledim :34: cevap verecek hali bile kalmadı ve bu günü yeni bir başlangıç olarak sayalım diyebildi ancak :34: Artık bu kaçıncı başlangıçsa :1: ama son olduğununda üzerine basa basa hatırlattım :34:
Yaza kadar şu kilocuklardan kurtulup güzelce kızlarımla uzun bir tatil yapıp ondan sonrada gönlüme göre bir işe gireceğim ananda sıkıyorsa çoçuklara bakmasın dedim en sonunda :1: annemler emekli olup gelene kadar mecbur bakacak kaç senedir bir hayrını görmedim eğer hayır dersede annenıde kesinlikle sıradan geçiririm dedim :1: sen nasıl istersen dedi :1: ama kısmet önce bir tatilimi yapayım da sonrasını zorlada olsa ayarlamak zorunda kalacak :34:

cecooooo doğum günün kutlu olsun bi sonraki doğum gününde çıtırmı çıtır bir hatun ol da göster şu herifine:)))adamlar bizi tüm gün görmedikleri içni ne kadar iş yaptığımızın çocuklarla nasıl vakit geçirdiğimizin farkında olamayabilirler.sen en iyisi bigün hiç bi ş yapmada görsün bakalım... akşm koltuğa yapışırsın tabi tüm günün yorgunluğu çöküyor hemkafa dağıtıyorsun.1,5 yaş ile ilgilenip aynı zamanda evi temzilemek yemek yapmak ne demek görsün....(yapmayınca)...internette bi paylaşım vardı çok güzeldi bulursma paylaşırrım.adamın biri eve geliyor ev darmadağan,yerlerde yemek döküntüleri,çocuklar birbirini yemiş ,her yer heryerde... adamın ödü patlamış ne oldu eve diye.karısına sorunca yok bişi yapmadım bugün demiş...tabi daha güzeldi anlatım.

Dün bende aynısını yaptım zaten :60: bir geldi yemek yapmak zorunda kaldı :1: bir yandan da kız bacaklarına dolanıp ağladı durdu :1: bulaşık makinesini boşaltıp tekrar doldurmak zorunda kaldı :1: oyuncakları toplayıp salonu süpürmek zorunda kaldı :1: en son sofrayıda kurup toplayınca şaftı kaydı :60:
Dedim bu ne ki çamaşırı, bulaşığı, ütüsü, banyosu..... vs vs birde iki çocuk ki büyüğün birde dersleri var genelde :34: Allah yardımcın olsun ben çalışmayı tercih ederim dedi en son ama ben malımı tanıyorum en geç 1 hafta sonra yine özüne döner :34: neyse defolu cıktı bozulana kadar kullanır olmadı atarım çöpe :60::60::60::60:

selaammm
ben haziran annesi adayı 6. ayda 93 kilo olmuş biri olarak aranıza katılıyorum : ((
sanırım doğumu yaptıktan sonra burdaki tavsiyelerinize acayip ihtiyacım olucak
hatta şimdiden ihtiyacım var
:43:

selaammm
ben haziran annesi adayı 6. ayda 93 kilo olmuş biri olarak aranıza katılıyorum : ((
sanırım doğumu yaptıktan sonra burdaki tavsiyelerinize acayip ihtiyacım olucak
hatta şimdiden ihtiyacım var
:43:

Allahım sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebeğini kuçağına almayı nasip eder inşallah :34:
Aramıza hoş geldin bu arada :3: emin ol doğru yerdesin :34:

Back
X