evlilik zorr yaa ben bilmiyordumm böle zor olduğunuuuu...demek herkezde var bu durumlarr....ben böle durumlarda ölüp bitiyorummm ayrılmaktan başka bişi gelmiyor hemen aklımaa...ama öğreniyorumkii öle kolay değill...sen maşallah üstesinden gelirsinn...üzme canını...çocukların anlamadığıı iyi olmuş ama en azından onlar üzülmemişş..çalışma konusundada hakkında hayırlısı olsunnnn....sen kirayı vermicem derkennn...kv mi alıyor sizdenn kiraaa???yani böle bişi olamaz heralde demii ben yanlış anladım heraldee...neysee üzme kendini hiçbişeyee değmezzzz...bencede çocukları bırakk çıkkın bi güzel başbaşa takılınnn doğumgününün tadını çıkarrr yarınn yine küsersinn
Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

Bakalım şimdilik iyi gibi kaçıncıya nereye istersen gidelim dönüştede kızları kardeşinden almaya giderken pasta alır ordada pasta keseriz diyor

Suikast mi planlıyor bana yoksa

Allahtan cumaya da çok var

ama bir yandanda yemeğe gideceğimize kendim için sağlıklı şeyler mi alsam diyorum :26: ama perşembe de eve alışveriş yaparkende eksikleri alabilirim :26:
Ay ne bileyim ne kadar sağlıklı birşeyler de yesem dışarda yine düzenim bozulursa diye korkuyorum :26:
.Bakalım daha karar veremedim ama adama Hiltona gidelim desem kabul edecek kıvamda
kızlar sinir küpüyüm şuanda
emirin gittiği kreşe eltimde kızını vermiş
emirle aynı sınıfta oluyolar diye sevinmiştim önce
çünkü çok özlüyo ve ada diye sayıklıyodu çocuk
ama eltim tembihlemiş öğretmenleri ve müdüremizi
emir adaya çok yaklaşmıcakmış zarar verebilirmiş
yazık çok yazık ne diyim
Şu eltini yolasım geldi yeminle

Allah akıl fikir versin ne diyeyim eminim kreştedkiler bile yakında ne mal olduğunu anlarlar

Sen üzme tatlı canını inşallah bir gün Rabbim onu sana muhtaç ederde neyin ne olduğunu anlar diyecektim ki kızının rahatsızlığını okudum :26: dediğin gibi Masumun günahı yok ve çok şanslı ki senin gibi bir yengesi var

Allah tez zamanda şifasını da verir inşallah ... Aminnnnn
benim ki de basladı şişman sakalarına, çok uzulmuyorum ama dozaj artıyor hergün. biz ya seviyoruz yahut çok sakiniz oysa onları parça parça edecek şeyleri takır takır sayarız da susuyoruz. ilk çıkmaya başladığımızda hungür hungür ağlatmıştım 1-2 kez. o zaman kıymetliydim gariptir.
Valla ben dün en sonunda gerkenleri söyledim

cevap verecek hali bile kalmadı ve bu günü yeni bir başlangıç olarak sayalım diyebildi ancak

Artık bu kaçıncı başlangıçsa

ama son olduğununda üzerine basa basa hatırlattım

Yaza kadar şu kilocuklardan kurtulup güzelce kızlarımla uzun bir tatil yapıp ondan sonrada gönlüme göre bir işe gireceğim ananda sıkıyorsa çoçuklara bakmasın dedim en sonunda

annemler emekli olup gelene kadar mecbur bakacak kaç senedir bir hayrını görmedim eğer hayır dersede annenıde kesinlikle sıradan geçiririm dedim

sen nasıl istersen dedi

ama kısmet önce bir tatilimi yapayım da sonrasını zorlada olsa ayarlamak zorunda kalacak
cecooooo doğum günün kutlu olsun bi sonraki doğum gününde çıtırmı çıtır bir hatun ol da göster şu herifine:)))adamlar bizi tüm gün görmedikleri içni ne kadar iş yaptığımızın çocuklarla nasıl vakit geçirdiğimizin farkında olamayabilirler.sen en iyisi bigün hiç bi ş yapmada görsün bakalım... akşm koltuğa yapışırsın tabi tüm günün yorgunluğu çöküyor hemkafa dağıtıyorsun.1,5 yaş ile ilgilenip aynı zamanda evi temzilemek yemek yapmak ne demek görsün....(yapmayınca)...internette bi paylaşım vardı çok güzeldi bulursma paylaşırrım.adamın biri eve geliyor ev darmadağan,yerlerde yemek döküntüleri,çocuklar birbirini yemiş ,her yer heryerde... adamın ödü patlamış ne oldu eve diye.karısına sorunca yok bişi yapmadım bugün demiş...tabi daha güzeldi anlatım.
Dün bende aynısını yaptım zaten

bir geldi yemek yapmak zorunda kaldı

bir yandan da kız bacaklarına dolanıp ağladı durdu

bulaşık makinesini boşaltıp tekrar doldurmak zorunda kaldı

oyuncakları toplayıp salonu süpürmek zorunda kaldı

en son sofrayıda kurup toplayınca şaftı kaydı

Dedim bu ne ki çamaşırı, bulaşığı, ütüsü, banyosu..... vs vs birde iki çocuk ki büyüğün birde dersleri var genelde

Allah yardımcın olsun ben çalışmayı tercih ederim dedi en son ama ben malımı tanıyorum en geç 1 hafta sonra yine özüne döner

neyse defolu cıktı bozulana kadar kullanır olmadı atarım çöpe