Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bnm aynı durumdayız inan o testleri cok yasadım i,lk senemde pkodan olmuyo her gittiğim doktor kilo vericeksin derken bn bişi olmaz olur die düşündüm ama suan kafama o kadar iyi yerleştiki tabi bn 1,5 sene uğrastıktan sonra anladım bu zaman sürecindede kullandığım ilaçlarla kilomu biraz daha katladım keske diorum keske en basında dikkat etseydim 3 aşılama ((bir tanesinde tuttu 5 hftalık düştü)) en son ocak ayındada tüp bebek denemesi ama olmadı doktorumu değiştirdim tedaviye başladığımdan beri 3. doktorum buda kilo ver deyince dank etti şimdi mayısı bekliorum tabiki kilo vererek mayısta 2. tüp bebek denemem olucak.. ve gercekten bu pko lanetini yaşamayan bilemez allahın gücüne gitmesinde..

Dün bi makale okudum, doktorun biri demişki pcos'lu hastalar tüp bebek denemek için acele etmesin. Öncelikle kistlerin tedavi edilmesi lazım demiş. Ama anladığım kadarıyla 1,2 sene tedaviyi bekleyip de bebeği olmayanlar çok fazla. Doktora demesi kolay tabii. Ben de endişelenmeye başladım aslında. Seneye çocuk düşünüyoruz ama bende de pcos var. İlaçsız hasta olabılıyorum fakat bazen gecıkme oluyor bazen duzenlı. Kilo verdiğim için baya düzeldi fakat gene de korkuyor ınsan

Eşimin kuzeni avukat, doktor ona da sende pcos var demiş. Kız kardeşinde de var zaten.İkis de zayıflar ama zayıf- şişman farketmiyormuş sanırım. Neyse bu avukat olan kıza doktor kesınlıkle hamıle kalamazsın demiş. O da hıc korunmamıs nasılsa kalmam dıye. Bebek dusunmuyolardı ama hamıle kalmıs. Cahilliğe bakarmısın arastır et demi doktor öle dedı dıye hemen ınanmak ne demek. Umudunuzu yitirmeyin sonuçta tedavisi olan bir hastalık

Kızlar ben bı de bısey sorucam. Aranızla eşiyke kan uyusmazlıgı olan var mı. Herkes cok korkutıyo ben kan uyusmazlıgı varsa cok tehlıkelı felan dıye. Tedavısı varmıs sanırım degılmı

bu sabah kahvaltı yapamadım kıslarrrr......şimdi öğlennnn

ıspanak...üstü 3 kaşık yoğurttt...2 dilim tam bugday ekmeğii....

şimdide bi portakal yemeyi düşünüyorum 2. yide aldım ama ona gerek kalmas inş....

sabah kahvaltısı yapmadığım zamanlarda ben çok acıkıyorum
gözüm dönüyor resmen :27::27:

portakalın üzerine bir kaşık yoğpurt ve üzerine keten tohumu dökersen iştahını kapatıyor canım
gerçi herkes keten tohumunu sevmezde en azından bir öneri tatlım :34::34:
bende işe yarıyorrr

selam kızlar...

menü paylaşmaya başlasam iyi olacak saldım çayıra mevlam kayıra havasından çıkmış olurum...:1:

sabah
1 elma

kahvaltı
1,5 dilim tam buğday ekmek,yağsız peynir,yeşilzeytin,çay

türk kahvesi

öğle
kocaman bir kase karışık salata,1 tabak türlü

akşam
yoğurtlu kereviz salatası,kıymalı karnıbahar

nedense su içemiyorum bu aralar...:(( bol çay...
bitki çayları içiyorum ama ödemim var özellikle sabahları ellerimi yumruk yapamıyorum parmaklar dolma gibi uyanıyorum...:ssz::68:

Kızlar merhaba :)) İki gündür giremedim. Sabahın köründe oğlumu kreşe götürmek, beklemek günümü epey böldü. Gelince koştur koştur işleri yap, dışarıya git gel filan derken düzenim şaştı.
Bu arada Pazartesiden beri daha dikkatli gitmeye çalışıyorum, eşimi de ikna ettim gittikçe büyüyen göbeğini eritmek için, o da akşam atıştırmalıklarına son verdi ve dikkat etmeye başladı, "ne zor şeymiş yahu, sigarayı bırakmak gibi" diyor ben de "yaaaa işte öyle canım, ne sandın" diyorum. Hatta dün sigarayı daha kolay bıraktığını (1.5 paket içiyordu) söyledi :) Bir de dalga geçiyor benimle; "ben filinta gibi olunca kızlar peşimi bırakmaz, pişman olursun, uyarayım" diye. Ben de gayet cool biçimde "sen sağlıklı ol, yaşam kaliten artsın, kızlar filan vız gelir tırıs gider bana" dedim. Ama içimden "dur ben bir zayıflayıp eski şeklime bürüneyim sen gör o zaman" dedim. Kendileri 3 günde 1 kilo verdi bile, sinir oldum tabii.
Kendi miladımı başlattım güya ama devamlı aç geziyorum :( Halbuki yeterli miktarda yiyorum, lifli e glisemik indeksi düşük şeyler de yiyoyrum ama psikolojik mi regl yüzünden mi bilinmez kurt gibi hissediyorum kendimi. Hafta sonu sapıtmalarımın yanı sıra ufak kaçamaklarım da oluyor. Örneğin dün annemin yaptığı börekten iki kere ısırdım, 1.5 çorba kaşığı haşlanmış nohutu tuzlayıp yedim (bunu ara öğün yaptım artık), bugün öğle yemeği olarak domates soslu makarda (4 çorba kaşığı) yedim filan falan. Cuma günü aynı çıksam da sonraki haftaya kesin eksiye geçeceğim, söz verdim kendime. Hedefim 30 Mart'a kadar en az -3 :)))
Geçmişi okuyordum, mola verdim, şimdi geri döneyim :))

sabah kahvaltısı yapmadığım zamanlarda ben çok acıkıyorum
gözüm dönüyor resmen :27::27:

portakalın üzerine bir kaşık yoğpurt ve üzerine keten tohumu dökersen iştahını kapatıyor canım
gerçi herkes keten tohumunu sevmezde en azından bir öneri tatlım :34::34:
bende işe yarıyorrr

önerilerin bendede işe yarıyorr çok teekkürlerrr.....artık elmalarımı tarçınlı yiyorumm:1: yoğurtlu portakalı denemiştim bi keree gülben ergende görmüştümm...ama meyveli yoğurdu normaldede yiyemiyorumm...bir portakalla yırttımm allahtan inş akşamı hafif atlatırımm...pasoo yoğurt yiyorumm ben inş oda kilo aldırmazzz..öğlen yoğurtlu ıspanak..akşam yogurtlu kabak hep yoğurtt....ama peynirle yumurta yiyemiyorum sevmiyorum çünkü onların yerine dengelenir inşallahh...bide benim sütümde yoğurdum da light değil..çok zararı olurmu??

önerilerin bendede işe yarıyorr çok teekkürlerrr.....artık elmalarımı tarçınlı yiyorumm:1: yoğurtlu portakalı denemiştim bi keree gülben ergende görmüştümm...ama meyveli yoğurdu normaldede yiyemiyorumm...bir portakalla yırttımm allahtan inş akşamı hafif atlatırımm...pasoo yoğurt yiyorumm ben inş oda kilo aldırmazzz..öğlen yoğurtlu ıspanak..akşam yogurtlu kabak hep yoğurtt....ama peynirle yumurta yiyemiyorum sevmiyorum çünkü onların yerine dengelenir inşallahh...bide benim sütümde yoğurdum da light değil..çok zararı olurmu??

öğlen ve akşam yediğin 2 kase yopurt sana yararı var ama zararı yok
çünkü en fazla yağ yakan besinler proteinlermiş
bende öğlen ve akşam yemklerinde yoğurt yerim (sevmediğim halde)
ve kesin 1 bardak süt nescafe veya zencefil+tarçın katarak

ya meyveli yopurt gibi olmuyor aslında güzel tadı var dene derim :34::34:

şimdi ara öğün yiyeceğim
tatlı canım istedi
bende elmanın üzerine tarçın dökeceğim şimdi
sonra ne tatlılar yediğimi hayal ederim artık
:9::9:

Kızlar ben bı de bısey sorucam. Aranızla eşiyke kan uyusmazlıgı olan var mı. Herkes cok korkutıyo ben kan uyusmazlıgı varsa cok tehlıkelı felan dıye. Tedavısı varmıs sanırım degılmı

tam bilemiyorum özlem ama muhim olan bebek ile anne uyumu yoksa mudahale oluyor o da çözümsüz değil bildiğim. bebek doğunca oluyor.

selam fıstıklarrrrrr nasılsınız bakalım? ben çok yorgunum yine okul yolları göründü bana ,oğluşumdan ayrı olmak yaramıyor bana ben bunu anladım :(

sizler nasılsınız bakalım? kusura bakmayın giremiyorum ,beni unutmayınnnnnnnnnnn
Unuturmuyuz şekerim. Bugünün daha iyi geçmiştir umarım, yollarda perişan olmuşsun geçmiş olsun :( Neyse ki az kaldı bahar gelsin de hepimiz rahatlayalım.

Selam kızlarrrrrr :122: :122: :122:

... Yarın doğum günüm ve biz birbirimize girdik bir gün öncesinde....
Banucuğum geçmiş doğum günün kutlu olsun. Mutlu, huzurlu, sağlıklı ve de çıtır nice yaşlara...
kızlar sinir küpüyüm şuanda
emirin gittiği kreşe eltimde kızını vermiş
emirle aynı sınıfta oluyolar diye sevinmiştim önce
çünkü çok özlüyo ve ada diye sayıklıyodu çocuk
ama eltim tembihlemiş öğretmenleri ve müdüremizi
emir adaya çok yaklaşmıcakmış zarar verebilirmiş
yazık çok yazık ne diyim
Ayşeciğim arkadaşlar zaten eltinin densizliği için gerekenleri söylemişler; ama ben kreşin tavrını da çok garipsedim. Bu bilgiyi sana kim verdi bilmiyorum (yöneticiler mi, öğretmen mi) ama eltin böyle bir şey söylediyse bile bunu sana iletmeleri bence çok yanlış. Bu bilgiyi sana ileten kişiye karşı dikkatli ol derim... Profesyonel olmadıklarını düşündüm ben...
Umut canım inanki elticilik değil de ilk izlenim 6. hissime güvenirimde pek çaktırmıyorum. Aslında görümceler hiç beğenmediler tavrını yani tedirgin oldular. benle ilk tanıştıklarında aldıkları elektiriği alamadığını söylediler. bense eltim tarafından konuştum. Herkes farklı bir aileye girince bocalıyor. Ben Artvinliyim aslen ve oranın rahatlığı ile büyüdüm Rizelilere gelin gittim onu bile yadırgadım çünkü bizimki gibi değildi aile yapısı. EE o kızcağız elazığlı tabiki çekinecek acaba ben ne ile karşılaşacağım diye onada hak verin dedim. Birde yaşam tarzları çok farklı bizimkiler kokoş tayfası olduğundan:9::9:
Benden 2 yaş küçükmüş...Herkes yuvasında mutlu olsun inşallah tek temennim odur hep söylerim bana yakın olana ben daha yakın olurum yok kendini çekmek isterse de kendi bilir yani.....
Ben de aynı senin gibi düşünüyorum. Annem bana ailevi konularda "kızım sen iyi ol, sonunda herkes yaptığından utanır" diye öğüt verir. Ama ben bana iyi olana karşı çok iyiyimdir, kötü olana da hiiiiç iyi filan değilimdir :27: Dediğin gibi herkes evinde mutlu olsun, temennim bu :) Çok şanslıyım aslında, eşimin ailesinin huyları da fizikleri gibi güzeldir (tüm teyzeleri ve kv çok şekerdir, çok da bağlıdırlar birbirlerine) amaaaa gene de bir yanım, dur ben bir zayıflayayı da gözleri gelin görsün diyor :27: Gerçi zayıf halimi de biliyorlar, eskidim ben ama neyse :)))
slm kızlar:))))
....internette bi paylaşım vardı çok güzeldi bulursma paylaşırrım.adamın biri eve geliyor ev darmadağan,yerlerde yemek döküntüleri,çocuklar birbirini yemiş ,her yer heryerde... adamın ödü patlamış ne oldu eve diye.karısına sorunca yok bişi yapmadım bugün demiş...tabi daha güzeldi anlatım
...
Ben şöyle biliyorum onu canım; adamın biri eve geliyor ki ne görsün; girişte oyuncaklar yığılı, koltukların minderleri dağılmış, mutfak ağzına kadar kirli tabaklarla dolu, çöp kokmuş, yataklar toplanmamış, çocuk ağlıyor sümükleri akmış, yerde kuruyemiş kabukları, banyodan kokular geliyor vs.vs. Adam şaşkınlıkla soruyor karısına "ne oldu buraya böyle, hırsız mı girdi, yoksa sen yaralandın bir şey mi oldu?" kadın gayet sakin gülümsüyor, yattığı yerden "yooo" diyor, "hani sen bana eve geldiğinde 'bütün gün ne iş yapıyorsun ki?' diyordun ya" "eeeeeee?" "heh, işte bugün hergün yaptıklarımı yapmadım" demiş. Tam kelimeler bu olmayabiir ama buna çok benzeyen bir hikayeydi :))
.....Bugün iki komik olay yaşadım birincisi yemeğe kıymalı karnabahar yapmak için karnabaharı yemeklik hale getiriyorum bir yandan ağzıma atıp duruyorum..
Bir baktım yarısı ancak kalmış..:))))
Ohaaaa dedim yani ayuluğun bu kadarı.:))
Ben de o işi pişirdikten sonra yapıyorum Yenacığım, "bakayım pişmiş mi", "pişmiş hımmm, biraz da şurasından alayım" filan derken bir bakıyorum tencerenin üçte biri yok :))

Yakın bir arkadaşımda vardı canım, doktoru "hiiiç birşeycikler olmaz, tehlikesi de yoktur, sadece bir iğne vuruyoruz" demişti. Anne ve bebek arasındaki kan uyuşmazlığına bağlı etkileşimi önlemek için iğne vuruluyor. Ama onlarda anne pozitif, baba negatifti, anne negatifse başka bir önlem alınıyor mu onu bilemiyorum...

Son düzenleme:
kızlar benim kendime inancım çok azalmış yahu, hiç zayıflayacakmışım gelmiyor. nedense yine balon gibi söndü içimdeki umutlar. offffff.

dalko dün gece fene ateslendi saat 6 da düşürebildim. 10 da başladı tekrar. yine ilaç verdim 13 gibi dr götürdüm. dr fena dedi boğazı şişmiş, bronşit başlangıcı dedi. akciyere akıntı var dedi, iğneyi yazdı. neyse vurdurdum, ateş düşürücüsü, öksürük şurubu bir de soğuk algınlığı ilacımız var. umarım bu gece daha iyi olur. uyuyor şimdi.

Selam kızlar ben geldimmmmmmm :122: :122: :122:
Canım iddadaşım yüreği güzel arkadaşım ağzından bal damlamış balllllllllll :71:
İnşallah seneye dediğin gibi 40 kilo vermiş olur ve gerçektende güler geçeriz :34: Tabi sen inşallah okadar vermiş olursun okadar olmasada :1: neden diyeceksin :34: inşallah seneye sende kucağında bebişle yada karnındaki kuzunun doğacağı günleri sayıyor olursun :34:
Rabbim sanada adaşım Banuya da hatta diğer isteyen bütün KK kadınlarınada en kısa zamanda bebiş müjdesi vermeyi nasip eder :34:... Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :34:
Canım iddiadaşım Amin Aminnnn... senin de agzından bal damlamış bal:1::1:
tabiki veririz canım bir sene de 40 kg olmuyacak sey degil ya da tamam ben okadar verememiş olsam da bebişim olsun yeter.bana en büyük hediye olur zaten..
herkese günaydın
24 saattir kar durmadı bugün okullar tatil
çok şükür bugün dünden 1 kilo eksiğim neyseki ödemmiş bir kısmı artılarımın 81 çıktım bugün
öğleden sonra arkadaşlar gelecek çoluk cocuk
hamur mayaladım haşahaşlı çörek poğaça felan yapayım sütlü tatlı da yaparım bişeyler daha eklerim bakalım şimdilik aklımda yok bişey
markete çıkıp geleyim almam gerekenler var
görüşürüz kızlar
ohh sana cok imreniyorum arkadasım ne güzel arkadaslarına gitmen gelmen hiç bitmiyor.
ben evlenince gurbete geldigim için burda ne tanıdıgım var ne de bir arkadasım.
arkadas toplantılarını,gülüp eglenmeyi öle özledimki.:5:
Günaydınnn..

Test sonucum NEGATİF tabiki :) Ben biliyorum kendimi.Ama hiç üzülmedim.Çünkü alıştım artık böyle hayal kırıklıklarına.İdrarı damlatıp kalbin küt küt atarken ve beklerken yalnızca tek bir kırmızı çizgi çıkmasına... Olsun napalım hayırlısı böyleymiş.
Hele bir durun şöyle yaza kadar kilo vereyimde öyle hamile kalayım dimi ama çıtır çıtır anne adayı olayım :)

Göğsümdeki sızlamalar hala geçmedi.Yarın doktora gidicem inşallah.Prolaktinim yükseldi sanırım...
Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim...
aaa sasırdım ebrum aslında belirtiler aynıydı ama kısmet sanırım..daha zamanı gelmemiş.senin iyi olup moralini bozmamana sevndm ama evet yazın 60larında olunca daha güsel olur:16:
sanırım yarın Veyselcigimin yolunu tutacaksın...ayyy beni sölesen tanır...
10kilo verdigimi sölemiştim gecen ay gittigimde adam benim için çok mutlu oldu vallahi.:9:
dalko dün gece fene ateslendi saat 6 da düşürebildim. 10 da başladı tekrar. yine ilaç verdim 13 gibi dr götürdüm. dr fena dedi boğazı şişmiş, bronşit başlangıcı dedi. akciyere akıntı var dedi, iğneyi yazdı. neyse vurdurdum, ateş düşürücüsü, öksürük şurubu bir de soğuk algınlığı ilacımız var. umarım bu gece daha iyi olur. uyuyor şimdi.

geçmiş olsun arkadasım..Allah şifa versin minicik yavruna.
umarım cok agrısı rahatsızlıgı olmadan topalrlar kendini..

kızlar benim kendime inancım çok azalmış yahu, hiç zayıflayacakmışım gelmiyor. nedense yine balon gibi söndü içimdeki umutlar. offffff.

canım hepimiz aynı dönemleri yaşıyoruzz yapmaa böylee:25::25:
keşke çabuk bir süreç olsa ama olmuyor iştee :25::25:
bende biraz kaçırdığımda hemen sönüyor umutlarım amaa
aslında öyle olmamamız lazım
hepimiz birbirimize inanırsak vericez inşallaahh :16::16:

akşam menüsü:
-tavuk gögsü ile yapılmış yağsız sebzeli sote (salçasız)
-patlıcan salatası (sarımsaklı yoğurtlu)
-1 adet kepeli etimek
-3 adet bisküvi
-çayyy (şekersiz)

:16::16::16:

Mutlu ogluna gecmis olsun. Bu kis amma surunduk arkadasim ya.. Bu arada baska seylere bozulup bozulup kendinden umudu kesme... O kadar kiloyu verdi , recetesi sende, yolinu biliyorsun kendine inan...
Bu arada iyiki varsiniz, oglumla ilgili dertlerim vardi, bugun umut ve semiran ile konustum. İcime su serpildi. Semosum canim benim, elinden geldigi gibi yardimci oldu bana.. Bir tanesiniz hepiniz... Kemik bir ekip olduk...

Yena, karnibahari cig mi yedin kiz??? Bende ne var biliyor musun, kimse gormeden ve hizlica yersem kilo yapmaz inanci var... Gercekten... O kadar cabuk yiyorum ki zararlilara baslayinca inanamazsin...

Akabe,

Hoşgeldin ,hastamıydın.? neden yoktun pek hatırlamıyorum...

hosbuldum YENAcim tsk. ederim
ayaklarimda ödem olustugundan doktorun verdigi ani bir karar ile hastaneye yattim
ama dietimden asla ve asla taviz vermedim
yikilmadim ayaktayim :):)
138.9 kg geliyorum
bu arada menümüde paylasayim

sabah kahvalti
1 dilim ekmek,1 yumurta az peynir
öglen 1 porsiyon bezelye yemegi,1 porsiyon tam tahilli makarna
aksam 1 dilim ekmek+salata
1 fincan sütlü türk kahvesi

Mutlu ogluna gecmis olsun. Bu kis amma surunduk arkadasim ya.. Bu arada baska seylere bozulup bozulup kendinden umudu kesme... O kadar kiloyu verdi , recetesi sende, yolinu biliyorsun kendine inan...
Bu arada iyiki varsiniz, oglumla ilgili dertlerim vardi, bugun umut ve semiran ile konustum. İcime su serpildi. Semosum canim benim, elinden geldigi gibi yardimci oldu bana.. Bir tanesiniz hepiniz... Kemik bir ekip olduk...

Yena, karnibahari cig mi yedin kiz??? Bende ne var biliyor musun, kimse gormeden ve hizlica yersem kilo yapmaz inanci var... Gercekten... O kadar cabuk yiyorum ki zararlilara baslayinca inanamazsin...

bende çok çabuk yemek yiyorum
nasıl çzöcem bilmiyorum
yemeği hazırlamak uzun yemenk 10 dakika
aklıma gelince yavaşlıyorum ama sonraaa yine tam gaz devam bi bakmışım yemek bitmişş

bende yasak bişey yiyorsam öyle tıkıştırıyorum ağzıma
sanki yediğimde kilo almıycam
diceklerki bu kız yemiyor kilo alıyorrr
sonra bi bakmışım vurmuşum 105leree
ama ardık gelsin 80ler 70ler 60larrr
:32::32::32::32:

Canım Özlemim bende seni çok özledim canım.Ben seni yarın boşsun zannediyordum.Bugün de mi evdesin yoksa.
Geçmiş olsun tatlım ya.Yolda kalmışsınız.Zor bi durum tabi.Allah beterinden korusun.Rabbim hayırlısını bilir ama bu kış bi fena geçiyor valla.Yazın da bi o kadar sıcak olcak heralde.Ramazan ayı da yaza geliyor.Allah sabrını verir artık dayanırız bi şekilde.
Canım bi kaç gündür göğüslerimde sızlama ve karnımda adet olcakmışım gibi sancı vardı.Burda sordum kızlara.Hamile olabilirsin deyince test yaptım sabah.Negatif çıktı tabi.Ben tahmin ediyordum yani hazırlıklıydım o sonuca.Çünkü yumurtlama hissetmedim hiç.Nasip böyleymiş diyorum artık.Pko düzelmeden kilo vermeden kolay olmayacak bu hamilelik işi belli oldu.Sen benim için örneksin.Sende pko luydun ve zayıflayınca hamiş kaldı.Strese girmemem gerekiyor.Çünkü stres prolaktin hormonumu yükseltiyor.Dün biraz araştırdım nette prolaktin süt hormonu ya hani sen de bilirsin göğüslerin süt dolduğunda sızlama olur.Bende ona bağladım ama aslını astarını yarın doktordan öğrencez artık.
yok bitanem ya boş değilimde kar nedeniyle okullar tatil oldu :) bende oğluşuma 1 gün daha ayırabildim ilaç gibi geldi valla.
sağol canım kaldık valla :) dün çok kötüydü burası korku filmi gibiydi resmen ya. hatta memur servisi orada kalmış gelememiş hepsi orada tanıdklarının evlerinde kalmış. jandarma çıkışa izin vermemiş.
yazında serin olacakmış diye duydum bende ama bilemiyorum ay ne çok sıcağı ne de soğuğu seviyorum ,hep ılık olsa hava ne güzel olur ya :)
canım sen umudunu yitirme asla rabbim sanada nasip edecek zaman sadece zaman. kimler hamile kaldı ya . prolaktin sorunu olan bir arkadaşım vardı o da kalmıştı meraklanma . bir jel vardı onu kullanmıştı adını hatırlayamıyorum ama sorarım presed gibi birşeydi. araştır belki tam adını bulursun bir sonraki ay yumurtlamadan önce kullanmaya başla tamam mı tatlım. inşallah güzel sonuçlarla gelirsin dualarım seninle ebrum.
ceccoooo :16::16:
tatlım yaa senin alattıkların hem yüzümde bir gülümseme oluşturdu hemde benzer bir durumu yaşadığım için
erkeklerin geç haklısın demesi aslında bizi üzmekten ve daha fazla sinirklendirmekten başka bir işe yaramıyorr
ah bir bilseler anında söylemenin ne kadar önemli olduğunu:44::44:

doğum gününün güzel geçmesine ve mutlu olmana çok sevdindim tatlımm :16::16:

ilbatumm ; ankarada 1 metre kar var canım yaaa
wallaa sabah herkes perperişan yollara düşmüşşş :25::25:
inşallahh kesilir bugünde herkes evlerine rahatça ulaşırrr

kızlar sabah menüm:
- 1 haşlanmış yumurta
-2 dilim beyaz (yağsız) peynir
-2 dilim denge light kepekli ekmek
-bol yeşillik
-şekersizz çayyy

bugün tammmm 89 u gördüm :52::52:
cumaya inşallahh 88-87 görürümmm
burayada yağdı ya valla sıkıldım artık offffff
yediklerin çok güzel maşallaj sana
Eki Görüntüle 357661 Eki Görüntüle 357660 Eki Görüntüle 357662
merhaba bayanlar..bayadır doğru düzgün topiği takip edemedim.iyisinizdir inşallah. annemlere geldim yine
eliptik bisiklet bulmuştum ikinci el temiz satılmış :(
110 kiloyken giydiğim kotumu ve 92 kiloda giydiğim kotumu ekliyorum 1 parmak eksilmişim kotlarımdan..
oooo bayağı fark var canım benim ya.
canım benim komşumda bu sorun vardı iğne yapmışlardı. şükür sağlıcakla doğdu zaten ilk bebekte sorun çok olmazmış sonrakilerde oluyormuş genelde. yok tehlikesi falan. herkese inanma canım ya ben birebir yaşadım komşumda. rabbim sağlıcakla isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Unuturmuyuz şekerim. Bugünün daha iyi geçmiştir umarım, yollarda perişan olmuşsun geçmiş olsun :( Neyse ki az kaldı bahar gelsin de hepimiz rahatlayalım.

Yakın bir arkadaşımda vardı canım, doktoru "hiiiç birşeycikler olmaz, tehlikesi de yoktur, sadece bir iğne vuruyoruz" demişti. Anne ve bebek arasındaki kan uyuşmazlığına bağlı etkileşimi önlemek için iğne vuruluyor. Ama onlarda anne pozitif, baba negatifti, anne negatifse başka bir önlem alınıyor mu onu bilemiyorum...

unutmayın umutcummmmmm :) iyi geçti şükürler olsun oğluşumla olunca iyi oldu valla :) öyle ya gelseydi şu bahar offf

bu arada hedefinde gayet güzel hepimiz ulaşırız inşallah hedefimize :)

hosbuldum YENAcim tsk. ederim
ayaklarimda ödem olustugundan doktorun verdigi ani bir karar ile hastaneye yattim
ama dietimden asla ve asla taviz vermedim
yikilmadim ayaktayim :):)
138.9 kg geliyorum
bu arada menümüde paylasayim

sabah kahvalti
1 dilim ekmek,1 yumurta az peynir
öglen 1 porsiyon bezelye yemegi,1 porsiyon tam tahilli makarna
aksam 1 dilim ekmek+salata
1 fincan sütlü türk kahvesi

çoook geçmiş olsun arkadaşımmm...şimdi nasılsın iyisindir inşallahh...maşallah diyetide bozmamışsınn aynen devamm....

Back
X