selam fıstıklarrrrrr nasılsınız bakalım? ben çok yorgunum yine okul yolları göründü bana ,oğluşumdan ayrı olmak yaramıyor bana ben bunu anladım
sizler nasılsınız bakalım? kusura bakmayın giremiyorum ,beni unutmayınnnnnnnnnnn
Unuturmuyuz şekerim. Bugünün daha iyi geçmiştir umarım, yollarda perişan olmuşsun geçmiş olsun

Neyse ki az kaldı bahar gelsin de hepimiz rahatlayalım.
Selam kızlarrrrrr :122: :122: :122:
... Yarın doğum günüm ve biz birbirimize girdik bir gün öncesinde....
Banucuğum geçmiş doğum günün kutlu olsun. Mutlu, huzurlu, sağlıklı ve de çıtır nice yaşlara...
kızlar sinir küpüyüm şuanda
emirin gittiği kreşe eltimde kızını vermiş
emirle aynı sınıfta oluyolar diye sevinmiştim önce
çünkü çok özlüyo ve ada diye sayıklıyodu çocuk
ama eltim tembihlemiş öğretmenleri ve müdüremizi
emir adaya çok yaklaşmıcakmış zarar verebilirmiş
yazık çok yazık ne diyim
Ayşeciğim arkadaşlar zaten eltinin densizliği için gerekenleri söylemişler; ama ben kreşin tavrını da çok garipsedim. Bu bilgiyi sana kim verdi bilmiyorum (yöneticiler mi, öğretmen mi) ama eltin böyle bir şey söylediyse bile bunu sana iletmeleri bence çok yanlış. Bu bilgiyi sana ileten kişiye karşı dikkatli ol derim... Profesyonel olmadıklarını düşündüm ben...
Umut canım inanki elticilik değil de ilk izlenim 6. hissime güvenirimde pek çaktırmıyorum. Aslında görümceler hiç beğenmediler tavrını yani tedirgin oldular. benle ilk tanıştıklarında aldıkları elektiriği alamadığını söylediler. bense eltim tarafından konuştum. Herkes farklı bir aileye girince bocalıyor. Ben Artvinliyim aslen ve oranın rahatlığı ile büyüdüm Rizelilere gelin gittim onu bile yadırgadım çünkü bizimki gibi değildi aile yapısı. EE o kızcağız elazığlı tabiki çekinecek acaba ben ne ile karşılaşacağım diye onada hak verin dedim. Birde yaşam tarzları çok farklı bizimkiler kokoş tayfası olduğundan

Benden 2 yaş küçükmüş...Herkes yuvasında mutlu olsun inşallah tek temennim odur hep söylerim bana yakın olana ben daha yakın olurum yok kendini çekmek isterse de kendi bilir yani.....
Ben de aynı senin gibi düşünüyorum. Annem bana ailevi konularda "kızım sen iyi ol, sonunda herkes yaptığından utanır" diye öğüt verir. Ama ben bana iyi olana karşı çok iyiyimdir, kötü olana da hiiiiç iyi filan değilimdir

Dediğin gibi herkes evinde mutlu olsun, temennim bu :) Çok şanslıyım aslında, eşimin ailesinin huyları da fizikleri gibi güzeldir (tüm teyzeleri ve kv çok şekerdir, çok da bağlıdırlar birbirlerine) amaaaa gene de bir yanım, dur ben bir zayıflayayı da gözleri gelin görsün diyor

Gerçi zayıf halimi de biliyorlar, eskidim ben ama neyse :)))
slm kızlar:))))
....internette bi paylaşım vardı çok güzeldi bulursma paylaşırrım.adamın biri eve geliyor ev darmadağan,yerlerde yemek döküntüleri,çocuklar birbirini yemiş ,her yer heryerde... adamın ödü patlamış ne oldu eve diye.karısına sorunca yok bişi yapmadım bugün demiş...tabi daha güzeldi anlatım
...
Ben şöyle biliyorum onu canım; adamın biri eve geliyor ki ne görsün; girişte oyuncaklar yığılı, koltukların minderleri dağılmış, mutfak ağzına kadar kirli tabaklarla dolu, çöp kokmuş, yataklar toplanmamış, çocuk ağlıyor sümükleri akmış, yerde kuruyemiş kabukları, banyodan kokular geliyor vs.vs. Adam şaşkınlıkla soruyor karısına "ne oldu buraya böyle, hırsız mı girdi, yoksa sen yaralandın bir şey mi oldu?" kadın gayet sakin gülümsüyor, yattığı yerden "yooo" diyor, "hani sen bana eve geldiğinde 'bütün gün ne iş yapıyorsun ki?' diyordun ya" "eeeeeee?" "heh, işte bugün hergün yaptıklarımı yapmadım" demiş. Tam kelimeler bu olmayabiir ama buna çok benzeyen bir hikayeydi :))
.....Bugün iki komik olay yaşadım birincisi yemeğe kıymalı karnabahar yapmak için karnabaharı yemeklik hale getiriyorum bir yandan ağzıma atıp duruyorum..
Bir baktım yarısı ancak kalmış..:))))
Ohaaaa dedim yani ayuluğun bu kadarı.:))
Ben de o işi pişirdikten sonra yapıyorum Yenacığım, "bakayım pişmiş mi", "pişmiş hımmm, biraz da şurasından alayım" filan derken bir bakıyorum tencerenin üçte biri yok :))
Kızlar ben bı de bısey sorucam. Aranızla eşiyke kan uyusmazlıgı olan var mı. Herkes cok korkutıyo ben kan uyusmazlıgı varsa cok tehlıkelı felan dıye. Tedavısı varmıs sanırım degılmı
Yakın bir arkadaşımda vardı canım, doktoru "hiiiç birşeycikler olmaz, tehlikesi de yoktur, sadece bir iğne vuruyoruz" demişti. Anne ve bebek arasındaki kan uyuşmazlığına bağlı etkileşimi önlemek için iğne vuruluyor. Ama onlarda anne pozitif, baba negatifti, anne negatifse başka bir önlem alınıyor mu onu bilemiyorum...