- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
kilo verenleri,sabit kalanları ,alsalar bile çabalayanları tebrik edrim.yena ve beyza abla şimdiden elleirnize sağlık.
kızlar dün bi komşuma gttim arkadaş 3 ay önce doğum yaptı.bi görseniz göbek fln zaten yok.zaten her gördüğümde çabasız 2-3 kg eksiliyor...dün orda bi güzel arkadaşın yaptığı mamalardan yedim.(valla çok açtım affetmedim öyle saymadım bile ne yedim)..dönüşte bize paket yaptı kalan mamalrı.ben bunları hayatta yiyemem evde bozulur siz çocuk çocuk yersiniz dedi....ben evde mama olunca ertesi güne hepsini hallaetmeden içm rahat etmiyor.ama arkadaşın canı çekmiyormuş.unutuyormuş sonrada bozuluyormuş keza kocasıda aynıymış.o da insan bizde insan:)))bizim neden çekerki dimi?
Ya aynen ya. evde börek çörek olsun ben mutfaga gıdıp ondan bıraz bıraz yıyıp bıtırmeden rahat edemem. ama bazı ınsanların evınde o zararlı ama lezzetlı seyler güncerle bekler nasıl oluyosa. Off acaba zayıflasak da bu hep böyle mi olucak bayanlar. Hadı ben sımdı evde yapmıyorum ama bı mısafır felan geldıgınde mecbur yapıcam. kalanı da alın yanınızda goturun dıyemezsın. bır kac kere çöpe attım mecburen