Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Kızlar

Yağmurlu karanlık bir Erzurum sabahıyla yine karşınızdayım :1:
Bugün çooook işim var yağmur kesilse güneş açsa falan böyle ne güzel olurdu :31:

Diyet listeme uymadığım 3 gün içinde şunu farkettim 1 hafta olmasına rağmen midem nasıl küçülmüş sabah kahvaltı akşam gözleme arada su böyle geçti 2 günüm. 1 günde ayıptır söylemesi ben iskender seviyorum diye iskender yiyelim dedi onur normalde tabağı siler süpürürdüm zorla yuttum lokmaları etlerini yiyim bari dedim :27: pilavıyla yoğurdu kaldı :21: Diyet listemi özledim valla sebze özledim :1: Bugün tam gaz devam inşallah :46:

kızlar ben geldimmm:17::17::17:
ama utanaraktan dün akşam eve gitmedik kv lerde bütün aile toplandı aman yarabbim neler hazırlamışlar türlü türlü salatalar yemekler ucundan yedim yemek zorunda bırakıldım ama gece nasıl uyudum anlatamam sabaha kadar kabuslar gördüm...

kaldığım yerden devam edeceğim tabikide bugün planım 0 kaçamak ve akşam spor inşallah..

Aynur cum çok geçmiş olsun bu dönemde acayip bir salgın var korkuyorum bende bir hastalandığımda aciilk olurum bi sürü iğne:50::50::50:Allah şifa versin...

kızlar ben geldimmm:17::17::17:
ama utanaraktan dün akşam eve gitmedik kv lerde bütün aile toplandı aman yarabbim neler hazırlamışlar türlü türlü salatalar yemekler ucundan yedim yemek zorunda bırakıldım ama gece nasıl uyudum anlatamam sabaha kadar kabuslar gördüm...

kaldığım yerden devam edeceğim tabikide bugün planım 0 kaçamak ve akşam spor inşallah..

Aynur cum çok geçmiş olsun bu dönemde acayip bir salgın var korkuyorum bende bir hastalandığımda aciilk olurum bi sürü iğne:50::50::50:Allah şifa versin...

canım abartmadan yemişsin bişey olmaz bugün hafif ye ve boool su iç azcık da spor olsa süper olur
ben de gideyim yürüyüşüme gelince görüşürüz

kizlar tasinma esnasinda netim kesilince
bu forumda reelden tanidigim seymacim nikli bacidan öte bir arkadasim var
o bu basliga kilomu bildirse olurmu acaba?

akabeciğim,taşınma işlerinde kolaylıklar diliyorum...
Tabiiki olur neden olmasın...

herkese günaydın :16::16::16:
bugün güneşli bir gün birazdan küçük kızım da gidince doğru nişantaşı pazarına yollanacağım yokuşlar beni bekler:66:
yarın kızkardeşimin perşembe de küçük kızımın doğum günü var hediye bakmam lazım bizim doğumgünü sezonu açıldı:1:

Şimdiden mutlu,sağlıklı seneler diliyorum..:71:
Kolay gelsin sana..

------

Günaydıınnnn.

Gunaydin guzellerim nasiliz sabah sabah enerjisi bol mutlu ve sagliklli bir gun diliyorum herkese. :54:

Asum pazarda iyi gezmeler bilirsin ben pazalara bayilirim

Nevincigim dun gece umut bisiler yazmis daha dogrusu arkadasi ona hatirlatmis 20 sene oncesine hayiflanmayalim diye sen o 20 seneyi kaybetmeden neolur herseyinle tum enerjinle bu bizi kisitlayan ve sagligimizi alan bu kilolari gondermek icin harcamaliyiz. Buyuk birsey manken olmaya calismiyoruz ki biz normal olmaya calisiyoruz

Baharim sana da kolay gelsin. Yukaridaki nevin icin yazilanlar hepimiz icin gecerli :54:

Gunaydin guzellerim nasiliz sabah sabah enerjisi bol mutlu ve sagliklli bir gun diliyorum herkese. :54:

Nevincigim dun gece umut bisiler yazmis daha dogrusu arkadasi ona hatirlatmis 20 sene oncesine hayiflanmayalim diye sen o 20 seneyi kaybetmeden neolur herseyinle tum enerjinle bu bizi kisitlayan ve sagligimizi alan bu kilolari gondermek icin harcamaliyiz. Buyuk birsey manken olmaya calismiyoruz ki biz normal olmaya calisiyoruz

Baharim sana da kolay gelsin. Yukaridaki nevin icin yazilanlar hepimiz icin gecerli :54:

Mutlu önceden olsa ben yine yedim nasıl olsa diye salar giderdim şimdi en azından o yok bende bunada şükrediyorum. dün gec aşırı vicdan yaptım eşimde çok yemedin neden bu kadar stres yapıyorsun diyor..ee bilmiyorki adam verirken gram gram alırken kilo kilo...artık önümüze bakıcaz.

netten aldığım 46 beden albisem geldi...zaten alt kısmı bol ama üstten göğüsler izin vermedi kapanmasına mayıs sonuna kadar o elbiseye giricem ALLAHIN İZNİYLE...

güünayyydınnn kızlar nasılsınız dün felaket baş ağrılı bi gün geçirdim bütün gün uyudum resmen
allaha şükür ugün iiyim hayırlı günler dilerim herkeze

selamlar fıstıklarım

kaaaaaç aydır yerimde sayıyorum ne olcak benim durumum hiç düğün dernek yaz kış hiç bişiyi umursamaz oldum. eşimede söyledim yok öyle yarım bırakmak dedi. bu aralar sakin davranıyor ama sanırım çok kızacak ve izmitte gittiğim diyetisyene götürcek beni. hadi bakalım.

Mutlu önceden olsa ben yine yedim nasıl olsa diye salar giderdim şimdi en azından o yok bende bunada şükrediyorum. dün gec aşırı vicdan yaptım eşimde çok yemedin neden bu kadar stres yapıyorsun diyor..ee bilmiyorki adam verirken gram gram alırken kilo kilo...artık önümüze bakıcaz.

netten aldığım 46 beden albisem geldi...zaten alt kısmı bol ama üstten göğüsler izin vermedi kapanmasına mayıs sonuna kadar o elbiseye giricem ALLAHIN İZNİYLE...

44 beden 2-3 tunik tsirt falan aldım. 3 hafta kadar önce tam senin dediğin gibi memişten sıktı ve ben bunları giyemezsem dedim özellikle 90-91 kapanında. ama kilo veremesem de vucudum toplandı. yıne de çok rahat olumuyor ama umudum var kısaca savaşa devam 46 değil 40 bedene kadar ineceğiz. normal olacağız ama bugun bu dakika başlayacağız. yediğimiz herşey bizden çok şey çalıyor. çiğnediğimiz şeye dikkat edelim karşılığını nasıl öduyoruz....

44 beden 2-3 tunik tsirt falan aldım. 3 hafta kadar önce tam senin dediğin gibi memişten sıktı ve ben bunları giyemezsem dedim özellikle 90-91 kapanında. Ama kilo veremesem de vucudum toplandı. Yıne de çok rahat olumuyor ama umudum var kısaca savaşa devam 46 değil 40 bedene kadar ineceğiz. Normal olacağız ama bugun bu dakika başlayacağız. Yediğimiz herşey bizden çok şey çalıyor. çiğnediğimiz şeye dikkat edelim karşılığını nasıl öduyoruz....

40 beden rüya gibi hayalim benimyaa yıl sonu olabilse bende eşimle iddiamı kazansam ama sağlıklı gitmesini istiyorum az az kalıcı...

Kalori hesabı tutmak lazım ama sıkılıyorum ben hemencecik listeye filanda uyamadım pöfff azmimiz daim olsunda bize bunlar kilo veremez gözüyle bakanları şöle şapa oturtalımmm:1::1::1:

Berbat bir gece gecirdim. Ortanca bir suredir uyumakta direniyor. 21:30 a kadar onla ugrastim. 23 gibi yattik. Bu sefer bebek zirt pirt kalkip agliyor. 4 defa kalktim. Her seferinde emzirip pispisladim koydum. Hearlde sabah oldu diye bir baktim saat daha 01:30... Tabii bu boyle sabaha kadar surdu..

Bu arada ortancayi yatarken bezliyorum. Cunku kardes geldiginden beri evde koyveriyor... Neyse aksam uyutmustum ve baktim bez yok.. Neyse dedim.. Sabaha kadar da her kalktigimda baktim isememis.

En son kizi 6:30 da kaldirip yolladim ve isememisti, ben de eime ben artik 2 saat uyucam ellemeyin dedim.. Saat 8 de evde feryat... Bir kalktim ki oglan her here kaka yapmis.. Odasi, yatagi.. Esim onu yikiyor ben de odayi carsafkari yatagi temizledim.. 9 da diyetisyen randevum vardi.. Kosa kosa yetistim. Evden cikarken 1 kilo vermis gordum ve sevinek gittim ama kadinin terazisinde sadece 400 gr eksikti.. Cok moralim bozuldu..
Umut gibi tam gaz kacamaksiz degilim ama yine de iyi gidiyordum.. Kadin da dedi her diyet denesi bir oncekinden daha barisizdir diye.. Su isi bir solukta bitiremedik.. Surundukce surundu...

Berbat bir gece gecirdim. Ortanca bir suredir uyumakta direniyor. 21:30 a kadar onla ugrastim. 23 gibi yattik. Bu sefer bebek zirt pirt kalkip agliyor. 4 defa kalktim. Her seferinde emzirip pispisladim koydum. Hearlde sabah oldu diye bir baktim saat daha 01:30... Tabii bu boyle sabaha kadar surdu..

Bu arada ortancayi yatarken bezliyorum. Cunku kardes geldiginden beri evde koyveriyor... Neyse aksam uyutmustum ve baktim bez yok.. Neyse dedim.. Sabaha kadar da her kalktigimda baktim isememis.

En son kizi 6:30 da kaldirip yolladim ve isememisti, ben de eime ben artik 2 saat uyucam ellemeyin dedim.. Saat 8 de evde feryat... Bir kalktim ki oglan her here kaka yapmis.. Odasi, yatagi.. Esim onu yikiyor ben de odayi carsafkari yatagi temizledim.. 9 da diyetisyen randevum vardi.. Kosa kosa yetistim. Evden cikarken 1 kilo vermis gordum ve sevinek gittim ama kadinin terazisinde sadece 400 gr eksikti.. Cok moralim bozuldu..
Umut gibi tam gaz kacamaksiz degilim ama yine de iyi gidiyordum.. Kadin da dedi her diyet denesi bir oncekinden daha barisizdir diye.. Su isi bir solukta bitiremedik.. Surundukce surundu...

Bayağı zorluyor seni ortancan,küçüğüde kıskanıyor doğal olarak..

Diyetisyenin ne doğru söylemiş her bırakıp yeniden başlamak 1-0 yenik başlamamıza sebeb oluyor ama yinede akıllanmıyorum kendi adıma..

Son düzenleme:
herkeslere günaydın görüşmeyeli umarım herkes iyidir hasta olanlar uyuyamayanlar var gördüğüm kadarıyla hepinize geçmiş olsun
bende çok fena grip oldum 3 gündür ahhhhh bu havalar :5:
hepinizi öpüyorum canlar :16:

güünayyydınnn kızlar nasılsınız dün felaket baş ağrılı bi gün geçirdim bütün gün uyudum resmen

Geçmiş olsun..Senindemi migrenin var..

Son düzenleme:
herkeslere günaydın görüşmeyeli umarım herkes iyidir hasta olanlar uyuyamayanlar var gördüğüm kadarıyla hepinize geçmiş olsun

Sanada geçmiş olsun..

Bende acaip halsizlik var.Hapşırık aksırık sıkıldım artık..

Günaydın cicişlerrrrrrrrrr :60:

Ayyy bugün daha sabahtan kafayı yemiş bir şekilde uyandım :1:
Ufak cadıyı dün gece ne yaptıysak uyutamadık en son saat gece 1e doğru aramıza aldık belki yatakta uyur ama nerdeeeeeeee :1: yatağın içinde zıplayıp durdu, bıdı bıdı birşeyler anlatmaya çalıştı anlaşılmasada, yorgan altında gezip bir beni bir babasını gıdıklayıp durdu, yorgan altından buse yook diyip durdu bende aaa nerde ki buse dedikçe yorgan altından çeee diye cıkıverdi :1:, ablasını uyandırmak için adını bağırıp durdu hatta birde en son emmeyi 6 ay önce bıraktığı halde ille meme diye tuturdu :60: artık uykusuzluktan ve sinirden gülmeye başladım.
Eşim bir ara uyanıp ya patlat şuna bir tane de uyusun dedi bende eee madem patlatınca uyuyacak o zaman sen niye patlatmıyorsun dedim :34:
Uyanık kızına kıyamıyor beni öne sürüyor ufaklık onu kötü bellemesin diye :34:
En son saat 2yi geçiyordu uyuyabildik sabahta 7de hortladık çok direndim ama 10 dakikadan fazla uyutmayınca sonunda tan sağtürk saç modelimle yataktan çıkıverdim :60: :60: okadar özledim ki gece deliksiz ve rahat uyumayı. Cadı okadar deli uyuyor ki bir bakıyorsun eli suratımda bir bakıyorsun ayağı :1:

Neyse bana nasılsa uyku haram bende işlerime girişeyim öğlende cadıyı uyutabilirsem yine uğrarım nasılsa :34:
Herkese kaçamaksız ve güzel bir gün diliyorum :71:

Allah yardımcın olsun gerçektende sabah sabah çekilmeyecek şeylerle karşılaşmışsın.
Tartı olayına bence çok takılma ödem olabilir yada bir iki güne kadar biraz daha dikkat edip yine 1 kiloya tamamlarsın nasılsa :34:

Çok geçmiş olsun aman dikkat et nasıl bir gripse bu sene geldimi zor gidiyor :34:
Rabbim tez zamanda şifanı verir inşallah :34:

herkese günaydın :16::16::16:
bugün güneşli bir gün birazdan küçük kızım da gidince doğru nişantaşı pazarına yollanacağım yokuşlar beni bekler:66:
yarın kızkardeşimin perşembe de küçük kızımın doğum günü var hediye bakmam lazım bizim doğumgünü sezonu açıldı:1:

asu benım yerımde hedıye al kız:1:

sağlıklı beslenmek ne güzel şeymiş değerini anladım..evet bugün sıkı tutmam lazım yoksa hopp hemen + dayım...iyi yürüyüşler ablacım..
yürüdüm 80 dk canım tabii yok sağlıklı beslenmek gibi ben artık açken daha mutlu oluyorum azcık kaçırınca çok kötü hissediyorum kendimi
akabeciğim,taşınma işlerinde kolaylıklar diliyorum...
Tabiiki olur neden olmasın...

Şimdiden mutlu,sağlıklı seneler diliyorum..:71:
Kolay gelsin sana..

------

Günaydıınnnn.
sağol canım

gezdim canım güzeldi ben de seviyorum pazarları tezgahlar yeni açılıyordu daha sakin sakin gezdim
taşlara taktık bu ara eşimle taşlara baktım bikaç bişey aldım
geçmiş olsun canım

sana da geçmiş olsun canım
leah yarım kiloya razıyız zaten değil mi vermişssin yine sen ona bak bence bir de zor bir gece geçirmişin ödemin felan da vardır kısacası moral bozmak yok

Back
X