Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlarrr
bugün daha iyiyim çook şükür :128::128::128:
serumla iğnenin etkisi oldu sanırım.
bu sabah tam 87yi gördüm tartıdahastalıktanmı bilemedim ama güzeldi yaniii
aman sizlerde dikkat edin kendinize valla bu havalar çoook aldatıcı çoookk
görüşürüssss , herkeslere öpücüklerrrr![]()
Umuttçuğum,sen dün koyun sütünden bahsetmiştin.Mümin abinin 3-5 koyunuda var istedim bende ama satmadığını söyledi.kendileri için peynir yapıyorlarmış.:)
Birde iki koyunun kuzuları olmuş nasıl minik ve sevimli oğlumu götürdüğümde delirdi onları görünce, fotolarını falan çektik..:)
Yemeğimi yaptım mutlu dan kopya çektim taze bezelye ve bulgur pişirdim. salata malzemelerini yıkadım..
Kızım gelince kuaföre gideceğiz..Saçlarıma şöyle bir hareket istiyorum dalga vb.
birde kaş bıyık yoluncak..
Kızımında kısalıcak saçları, fön istiyor..Saçları dalgalı olduğu için düz saç hastası babasına çekmiş benim çok düz çünkü...
AYY BENDE ÇANTA HASTASIYIM ÇANTALARIMA ZEKAT DÜŞÜCEK ARTIK AMA KENDİMİ ALAMIUYORUM ÇOK PARA VERİYORUM SONRADAN PİŞMAN OLUYORUM AMA DAYANAMIYORUM ZATEN ŞİŞKOYUM İSTEDİĞİM KIYAFETLERİ ALAMIYORUM BARİ ÇANTAYI ALIYIMbünyenin diyete yani yeni bir beslenme stiline alışma biçimi varmış öyle demişti bana doktorum
birde mesela ilk 2 hafta tam gaz devam edersen, kaçamklar yaptıkça toplarsan kilo vermen durmak yerine devam edermiş, gr gr da olsa verirmişşsin
ben doktorumun yalancısıyım
bence moralini bozma yeni bir başlanmış bir program sonuçta
canım önceliklee mutlu senelere, daha nice güzel yaşları ve mutlulukları olsun ve tabiki sizinle sevdikleriyle
ah ahh o nişantaşı pazarı beni benden aldı, tüm tezgahlardan bir şeyler almak istedim
ama en çok çantalar ve cüzdanlar kaldı aklımdaçanta ayakkabı ve cüzdan manyaklığı olan ben, yanlış bir pazar gezmesi yaptım, hala ordaki çantaların hayalini kuruyorumm
![]()
OHH NE GÜZEL KIZINLA KUAFÖRE GİTMEK..İYİ BAKIMLAR...Yemeğimi yaptım mutlu dan kopya çektim taze bezelye ve bulgur pişirdim. salata malzemelerini yıkadım..
Kızım gelince kuaföre gideceğiz..Saçlarıma şöyle bir hareket istiyorum dalga vb.
Kızımında kısalıcak saçları, fön istiyor..Saçları dalgalı olduğu için düz saç hastası babasına çekmiş benim çok düz çünkü...
Tüh, 1 litrecik olsun verseymiş. Bu Mümin abi de burnundan pek kıl aldırmıyor galibaPeynir ya da süt ürünü satıyorlar mı peki?
Koyun sütü bulmak çok zor ve de pahalı. Ben böyle biliyorum en azından, biz de Pazar günü çocuklarla uçurtma uçurmaya gittik, burnumuzun dibinde (bilenler için Çavuşbaşı yolu-Beykoz) kırlık alanlarda pek çok inek-öküz gördüm. Mis gibi de otlanıyorlardı. Sahiplerini tanıyıp güvenmek zor oluyor, bir de devamlı gidip alması var. Yoksa ineklerin ortamı gayet güzeldi :)
...
aynurcum geçmiş olsun cnım..Selam kızlarrr
bugün daha iyiyim çook şükür :128::128::128:
serumla iğnenin etkisi oldu sanırım.
bu sabah tam 87yi gördüm tartıdahastalıktanmı bilemedim ama güzeldi yaniii
aman sizlerde dikkat edin kendinize valla bu havalar çoook aldatıcı çoookk
görüşürüssss , herkeslere öpücüklerrrr![]()
Yemeğimi yaptım mutlu dan kopya çektim taze bezelye ve bulgur pişirdim. salata malzemelerini yıkadım..
ebrucum..alıntı yapmıstım yok şimdi
çok geçmiş olsun canm..bende 2 gündür kafamı kaldıramıordum bahar çarpmış bana
şimdi süper bomba gibiyim..bu hafta böle geçsin çünkü![]()
Oooo Meryemcim hoşgeldin.Görünmüyodun kaç gündür.En son Veysele gittim çalışmam lazım bu ay çok diyodun.Çalışmalardan bize fırsat mı kalmadı kııızzz
Klasik başım ağrıyo sendromuna girmeyeydin bari
Şaka bi yana teşekkür ederim geçmiş olsun dileğine.Sanada geçmiş olsun canım...
AYY BENDE ÇANTA HASTASIYIM ÇANTALARIMA ZEKAT DÜŞÜCEK ARTIK AMA KENDİMİ ALAMIUYORUM ÇOK PARA VERİYORUM SONRADAN PİŞMAN OLUYORUM AMA DAYANAMIYORUM ZATEN ŞİŞKOYUM İSTEDİĞİM KIYAFETLERİ ALAMIYORUM BARİ ÇANTAYI ALIYIM
...
selam kızlar teyzemin kızına gittim yürüyüş bandına çıktım yarım saat yürüdüm yine 5 6 arası nasıl terledim anlatamam her yerim sırılsıklam oldu felaket birşeymiş, ben şimdiye kadar karşıydım yürüyüş bandına açık havada yürümenin keyfi başka diyordum ama bu gidişle alacam heralde...çünki kızı hergün kime bırakıpta yürüyüşe çıkayımki, ama onunlada zor oluyor hergün oraya gitmek ,heralde artık gitmeyeceğim evde leslie ile idare ederim artık, tabiki o kadar ter atamıyorum hiçbir sporda ben....
mutlu bizimde bugün menüde enginar vardı ama babam rahatsızlanınca annemler yemeğe gelmedi yarına kaldı artık beraber yiyeceğiz çünki....
dana eti veya kuzu eti haşlıyoruz onu önce sonra soğanı kavurup etlerini at içine ardından biraz kavrulunca enginarlarıda koy ,saradıktan sonra biraz su ilave et inmesine yakında limon ve un ile terbiye yapıyoruz .istersen dereotuda ekleyebilirsin sana kalmış biz zeytinyağlısına koyuyoruz...
şimdi öğle yemeği zamanım geldi yumurtalı kabak pişirdim kendime birde semizotu salatası yanında yoğurt ve bir dilim ekmek yiyorum ...