Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlarrr :16::16::16::16:
bugün daha iyiyim çook şükür :128::128::128:
serumla iğnenin etkisi oldu sanırım.

bu sabah tam 87yi gördüm tartıda
:24::24::24::24: hastalıktanmı bilemedim ama güzeldi yaniii :32::32::32::32:

aman sizlerde dikkat edin kendinize valla bu havalar çoook aldatıcı çoookk
:27::27::27:

görüşürüssss , herkeslere öpücüklerrrr
:54::54::54::54:

:nazar::nazar::46::46:

Umuttçuğum,sen dün koyun sütünden bahsetmiştin.Mümin abinin 3-5 koyunuda var istedim bende ama satmadığını söyledi.kendileri için peynir yapıyorlarmış.:)
Birde iki koyunun kuzuları olmuş nasıl minik ve sevimli oğlumu götürdüğümde delirdi onları görünce, fotolarını falan çektik..:)

Yemeğimi yaptım mutlu dan kopya çektim taze bezelye ve bulgur pişirdim. salata malzemelerini yıkadım..

Kızım gelince kuaföre gideceğiz..Saçlarıma şöyle bir hareket istiyorum dalga vb.
birde kaş bıyık yoluncak..
Kızımında kısalıcak saçları, fön istiyor..Saçları dalgalı olduğu için düz saç hastası babasına çekmiş benim çok düz çünkü...

Umuttçuğum,sen dün koyun sütünden bahsetmiştin.Mümin abinin 3-5 koyunuda var istedim bende ama satmadığını söyledi.kendileri için peynir yapıyorlarmış.:)
Birde iki koyunun kuzuları olmuş nasıl minik ve sevimli oğlumu götürdüğümde delirdi onları görünce, fotolarını falan çektik..:)

Tüh, 1 litrecik olsun verseymiş. Bu Mümin abi de burnundan pek kıl aldırmıyor galiba :1: Peynir ya da süt ürünü satıyorlar mı peki?

Koyun sütü bulmak çok zor ve de pahalı. Ben böyle biliyorum en azından, biz de Pazar günü çocuklarla uçurtma uçurmaya gittik, burnumuzun dibinde (bilenler için Çavuşbaşı yolu-Beykoz) kırlık alanlarda pek çok inek-öküz gördüm. Mis gibi de otlanıyorlardı. Sahiplerini tanıyıp güvenmek zor oluyor, bir de devamlı gidip alması var. Yoksa ineklerin ortamı gayet güzeldi :)

Yarın organik pazarda keçi sütü araştıracağım ben de, UHT olanlar var ama ben onları istemiyorum, açık bulmaya çalışacağım, en kötü ihtimalle cam şişede bulabilir miyim bakacağım :)

** Anne kız bakıma gideceksiniz demek ;) Şimdiden sıhhatler olsun, resim koysanız da biz de görsek ;)

Son düzenleme:
Umut ataturk orman ciftligi magazalarinda 1 litrelik keci sutu cam sisede var. Senden ogrenmeden evel ben ordan inek sutlerimi de alihordum. Keci sutu cam sisede ve 5 tl litrasi. Bu arada tele bakiorm simdi.

Yemeğimi yaptım mutlu dan kopya çektim taze bezelye ve bulgur pişirdim. salata malzemelerini yıkadım..

Kızım gelince kuaföre gideceğiz..Saçlarıma şöyle bir hareket istiyorum dalga vb.
Kızımında kısalıcak saçları, fön istiyor..Saçları dalgalı olduğu için düz saç hastası babasına çekmiş benim çok düz çünkü...

herkesin derdi nbaşka bende dalglara bayılıyorum....

bünyenin diyete yani yeni bir beslenme stiline alışma biçimi varmış öyle demişti bana doktorum
birde mesela ilk 2 hafta tam gaz devam edersen, kaçamklar yaptıkça toplarsan kilo vermen durmak yerine devam edermiş, gr gr da olsa verirmişşsin
ben doktorumun yalancısıyım
bence moralini bozma yeni bir başlanmış bir program sonuçta :34::34:

canım önceliklee mutlu senelere, daha nice güzel yaşları ve mutlulukları olsun ve tabiki sizinle sevdikleriyle :16::16:
ah ahh o nişantaşı pazarı beni benden aldı, tüm tezgahlardan bir şeyler almak istedim
ama en çok çantalar ve cüzdanlar kaldı aklımda :14::14: çanta ayakkabı ve cüzdan manyaklığı olan ben, yanlış bir pazar gezmesi yaptım, hala ordaki çantaların hayalini kuruyorumm :14::14:
AYY BENDE ÇANTA HASTASIYIM ÇANTALARIMA ZEKAT DÜŞÜCEK ARTIK AMA KENDİMİ ALAMIUYORUM ÇOK PARA VERİYORUM SONRADAN PİŞMAN OLUYORUM AMA DAYANAMIYORUM ZATEN ŞİŞKOYUM İSTEDİĞİM KIYAFETLERİ ALAMIYORUM BARİ ÇANTAYI ALIYIM:53:

OHH NE GÜZEL KIZINLA KUAFÖRE GİTMEK..İYİ BAKIMLAR...
Tüh, 1 litrecik olsun verseymiş. Bu Mümin abi de burnundan pek kıl aldırmıyor galiba :1: Peynir ya da süt ürünü satıyorlar mı peki?

Koyun sütü bulmak çok zor ve de pahalı. Ben böyle biliyorum en azından, biz de Pazar günü çocuklarla uçurtma uçurmaya gittik, burnumuzun dibinde (bilenler için Çavuşbaşı yolu-Beykoz) kırlık alanlarda pek çok inek-öküz gördüm. Mis gibi de otlanıyorlardı. Sahiplerini tanıyıp güvenmek zor oluyor, bir de devamlı gidip alması var. Yoksa ineklerin ortamı gayet güzeldi :)
...

hafta sonu eşimle tuzlanın bi köyüne gittik adak kurbanı aldık..çiftlik koyun kuzu inek tavuk allah ne verdiyse...bende oradan yumurta alıcam nasipse...kv süt alıyor oradan ama bu mevsimde koktuğu için çekincelerim var...alışmam lazım artık...

kızlarrr
bana enginarlı bir tarif verirmisiniz klasik ustu garnıturlu olanından değilde. etli tavuklu falan da olabilir. ama soyulmuş hazır var.

Son düzenleme:

aynurcum geçmiş olsun cnım..
gerçi ben yazana kadar geçmiş sanırım:1::1::1::1::1::1:

demek bakımlar yapılacak ana-kız:23::23::23::23::23::23:
ahh ahhh ne çok imrendim..bende genç kızken annemle kuaföre gitmeye bayılırdım:43:

ben de senden kopya çektim bezelyem taze degil ama aksam bizde de menü aynı:52::52::52::52::52:

ebrucum..alıntı yapmıstım yok şimdi:50::50::50:
çok geçmiş olsun canm..bende 2 gündür kafamı kaldıramıordum bahar çarpmış bana:30::30::30:

şimdi süper bomba gibiyim..bu hafta böle geçsin çünkü:45::45::45:

selam kızlar teyzemin kızına gittim yürüyüş bandına çıktım yarım saat yürüdüm yine 5 6 arası nasıl terledim anlatamam her yerim sırılsıklam oldu felaket birşeymiş, ben şimdiye kadar karşıydım yürüyüş bandına açık havada yürümenin keyfi başka diyordum ama bu gidişle alacam heralde...çünki kızı hergün kime bırakıpta yürüyüşe çıkayımki, ama onunlada zor oluyor hergün oraya gitmek ,heralde artık gitmeyeceğim evde leslie ile idare ederim artık, tabiki o kadar ter atamıyorum hiçbir sporda ben....

mutlu bizimde bugün menüde enginar vardı ama babam rahatsızlanınca annemler yemeğe gelmedi yarına kaldı artık beraber yiyeceğiz çünki....
dana eti veya kuzu eti haşlıyoruz onu önce sonra soğanı kavurup etlerini at içine ardından biraz kavrulunca enginarlarıda koy ,saradıktan sonra biraz su ilave et inmesine yakında limon ve un ile terbiye yapıyoruz .istersen dereotuda ekleyebilirsin sana kalmış biz zeytinyağlısına koyuyoruz...

şimdi öğle yemeği zamanım geldi yumurtalı kabak pişirdim kendime birde semizotu salatası yanında yoğurt ve bir dilim ekmek yiyorum ...

ebrucum..alıntı yapmıstım yok şimdi:50::50::50:
çok geçmiş olsun canm..bende 2 gündür kafamı kaldıramıordum bahar çarpmış bana:30::30::30:

şimdi süper bomba gibiyim..bu hafta böle geçsin çünkü:45::45::45:

Oooo Meryemcim hoşgeldin.Görünmüyodun kaç gündür.En son Veysele gittim çalışmam lazım bu ay çok diyodun. :1: Çalışmalardan bize fırsat mı kalmadı kııızzz :9: Klasik başım ağrıyo sendromuna girmeyeydin bari :27:

Şaka bi yana teşekkür ederim geçmiş olsun dileğine.Sanada geçmiş olsun canım...

Son düzenleme:
asu doum gunleriniz kutlu olsun..

Derin , yena ve diger egeliler... Resmen bana kitap yazmanizi istiyorum. Ege'nin sebze yemekleri diye... Yemin ederim...

Hergun bana tarif verin, yenanin. Oirasali kerevizden sonra bu enginarli tarifi de yaziorm...

Oooo Meryemcim hoşgeldin.Görünmüyodun kaç gündür.En son Veysele gittim çalışmam lazım bu ay çok diyodun. :1: Çalışmalardan bize fırsat mı kalmadı kııızzz :9: Klasik başım ağrıyo sendromuna girmeyeydin bari :27:

Şaka bi yana teşekkür ederim geçmiş olsun dileğine.Sanada geçmiş olsun canım...

ahahhaha aklına neler gelmişşşş:27::27::27::27::27:
vallahi aynen öle oldu.başım agrıyrdu...kolumu kıpırdatacak halim yoktu.
pc açmadm dgru dürüst ölece yattaım haftasonu:50::50:

ama şimdik dipçik gibiyim:60:
bende teşekkür ederim sana bebem:16::16::16::16:

AYY BENDE ÇANTA HASTASIYIM ÇANTALARIMA ZEKAT DÜŞÜCEK ARTIK AMA KENDİMİ ALAMIUYORUM ÇOK PARA VERİYORUM SONRADAN PİŞMAN OLUYORUM AMA DAYANAMIYORUM ZATEN ŞİŞKOYUM İSTEDİĞİM KIYAFETLERİ ALAMIYORUM BARİ ÇANTAYI ALIYIM:53:

...
:9::9::9:
alemsin nevin yaaaa :16: yok ben direkt şöyle bakıyorum yaklaşık 6-7 aydır olaya, nasılsa zayıflıyorum kıyafet almama gerek yok çantaya cüzdana ver parayı diye (ama çoook pahalı alıyorum sonrada ne çok para verdim buna diyorum :17: )
en son aldığım kotuda sevdiceğimin zoruyla aldım, bir şeyin kalmadı artık bir kot al kendine dedi :9::9:
çocuk sürekli aynı kıyafetlerle görmekten bezdi beni sanırım :17::9::9:

selam kızlar teyzemin kızına gittim yürüyüş bandına çıktım yarım saat yürüdüm yine 5 6 arası nasıl terledim anlatamam her yerim sırılsıklam oldu felaket birşeymiş, ben şimdiye kadar karşıydım yürüyüş bandına açık havada yürümenin keyfi başka diyordum ama bu gidişle alacam heralde...çünki kızı hergün kime bırakıpta yürüyüşe çıkayımki, ama onunlada zor oluyor hergün oraya gitmek ,heralde artık gitmeyeceğim evde leslie ile idare ederim artık, tabiki o kadar ter atamıyorum hiçbir sporda ben....

mutlu bizimde bugün menüde enginar vardı ama babam rahatsızlanınca annemler yemeğe gelmedi yarına kaldı artık beraber yiyeceğiz çünki....
dana eti veya kuzu eti haşlıyoruz onu önce sonra soğanı kavurup etlerini at içine ardından biraz kavrulunca enginarlarıda koy ,saradıktan sonra biraz su ilave et inmesine yakında limon ve un ile terbiye yapıyoruz .istersen dereotuda ekleyebilirsin sana kalmış biz zeytinyağlısına koyuyoruz...

şimdi öğle yemeği zamanım geldi yumurtalı kabak pişirdim kendime birde semizotu salatası yanında yoğurt ve bir dilim ekmek yiyorum ...

canım super tarif kolayda görünüyor ne kadar su koyayım nekadar pişer. gibi sorunlarım var ama.:46::46::46::46::46:

Back
X