105 kilo ile başladım ben diyetisyene, ben son 2-2buçuk aydır stresten falan ara ara saldım topladım falan baya cozuttuğum anlar oldu, ama artık beynime nasıl yerleştiyse kaçırdığımda (mesela öğlen dışarda döner yediysem akşam eve gelip yağsız nar ekşili sade salata yedim ekmeksiz falan), ya yerimde saydım ya 300-400 gr lar falan aldım. bir tek 2 hafta önce 1 kilo almıştım düğnya başıma yıkıldı gerçi hemen toparlandım maşallahım varSen bu dıyetısyene kac kılodayken baslamıstın canım. haftada 1 kılo yagdan gayet ıyı. ayda 4 kılo eder bence super. ben daha yavas verıyorum bır de ınsülin direnci var kesınlıkle etkılıyor kılo vermeyi.

evet canım sizin insülin direnciniz var ve en azından benden işiniz 2 kat daha zor, benim insülin direncim yok, sadece demir eksikliğim olduğu için beyin doymakta zorluk çekermiş ve acıkma sıkılığı yaşarmışım, ama sabah kahvaltı öncelerimde siyah üzüm, siyah erikle bunları dengeledik biraz ve sebzerlerinde yeşilini tercih ettik.
hep yağdan gitti şimdiye kadar en fazla 2 kilom ya da en fazla 3-4 kilom sudan gitmiştir. (tam değerlerim bende yok, dosyamda doktorda duruyor ama haftaya yazıp getiriyim). bu azimle gidersem ve hiç bozmazsam ve düzenli spor yaparsam yağdan gitmeye devam edecek kilolar.