Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın mutlu....ilacı içmicem zaten...inşallah gerek kalmazda rutin olur biter bu ay nasıl sıkıntı veriyor insana...kocaman göbek yaw kiloda veremedim zaten....mayıs sonu 90 lardan kurtulmayı çok istiyorummmAllahımm güç versin bizze...

Kurtulacaksin ama gercekten diyete tam uyunca bisiler Oldu bende ne yenmesi gerekiyorsa o satte yurumem ve hareket etmem gerekti insulin direncim de var. Ozetle neyzikki diyet yapmak baya bir is bizim gibi metobolizmayi yoyo yapanlar icin. Elbette seni adet tutuyor bu hafta ama bittiginde dikkat edip sporda yaparsan 1.5-2 kg gider zaten hemen. Ama dedigim gİbi 1 lokma bile kiriyor duzeni

kurtulacaksin ama gercekten diyete tam uyunca bisiler oldu bende ne yenmesi gerekiyorsa o satte yurumem ve hareket etmem gerekti insulin direncim de var. Ozetle neyzikki diyet yapmak baya bir is bizim gibi metobolizmayi yoyo yapanlar icin. Elbette seni adet tutuyor bu hafta ama bittiginde dikkat edip sporda yaparsan 1.5-2 kg gider zaten hemen. Ama dedigim gibi 1 lokma bile kiriyor duzeni

bunu en iyi anladığım dönem bu dönemdir zaten mutlu nerdeyse 9-10 aydır topikteyim ancak kilo vermeye başladım çünkü tam uymasamda artık bı işin düzenle olacağını anladım. Işteyken yediklerim yüzünden ancak sabit kalabildim çünkü iş dışında dikkat ediyordum yani kendimi kandırıyordum. Sporsuz olmadığınıda anladımmmmm...

Insülin direncin varmış peki ilaç vermedi sana o zaman diyetisyenin ona göre listeni düzenleyecek değil mi?

Herkese Günaydınnnnnnnn :122: :122:

Sabah erkenden büyük kızı kursa eşimide dışarı yolladıktan sonra hesapta az daha uyuyacaktım ama maşallah küçük cadı yine hacı yatmaz misali ayağa fırladı :1: Az keyif yaptıktan sonrada kahvaltımızı aradan cıkardık ve direk salona giriştik.
Hesapta çamaşır yıkayıp balkonun dışına serecektim ama hava maalesef yağmurlu artık mecbur balkonun içine sericeğim ( hiç sevmiyorum içeri sermeyi camı da kapalı olunca geceden sanki ertesi gün rutubet kokuyor gibime geliyor ama mecbur :26: )

Umarım kaçamaksız bir haftasonu olur herkes için :34:

İyi geceler arkadaşlar, üzgün büzgün bir haldeyim :( Akşam yemeğinde diyetin için ettim resmen :( Daha doğrusu zorla ettirildim. Normal şartlarda gayet başarılı bir akşam yemeği olarak görürdüm ben yediklerimi ama hep yazıyorum ya, şu haftalar neyin ne olduğunu göreyim diye harfiyen uymaya niyetliydim. Ama olmadı :(

Eşim birkaç gündür balık yemek istiyordu, bugün akşam gitmeye karar verdik. Konuşurken ani bir kararla her zaman gittiğimiz balıçı yerine şık bir balık restoranına gittik. Eşim çok nadir içer, bugün de bir kadeh içeceği tuttu. Balıkları ve mezeleri o seçti gidip. Ara sıcaklardan benim için de ısmarlamış. Gelince ben geri çevirdim, o da bozuldu. Tabağımdakileri ona aktarırken açıklamaya çalıştım, "biliyorsun disiplinli gitmeye çalışıyorum" dedim ama epey tavır yaptı. "Tek başıma oturup yiyip içeceksem ne anlamı var buraya gelmemizin" dedi, çocuklar da süper bir oyun odası bulmanın neşesiyle yanımıza bile uğramadılar, karı koca güzel bir yemek yiyecek ortam da vardı :( Baktım o da tabağına dokunmuyor, eşlik ettim mecburen. Ortam çok güzeldi, çocuklar çok uysaldı, güzel sohbet ettik filan ama bozmuş oldum işte :(

Yediklerimi de yazayım;
Izgara balık, 2 dilime eşdeğer kepekli ekmek, bol salata (Bu zaten normal akşam öğünümdü)
Ekstralar: İri bir adet kaşarla doldurulmuş mantar, 2 parmak genişliğinde kalamar ızgara, 3 parmak kalınlığında rulo böreğin üçte biri (avcı böreğine benzer içi karides-kaşar-yeşilliklerle dolu bir şeydi), baklava diliminden daha küçük bir parça sebzeli mısır ekmeği
Bardak bardak su

Gece öğünümü yemedim, sadece süt içtim 23.30'da. Normalde hafta sonu yürüyüş yapmıyorum, yarın yapmaya karar verdim. Sekteye uradım ama sonraki günler değiştirmeden devam edeyim diyorum?

*Yemeğe gittim, bunları bunları yedim filan yazınca da görgüsüzlük gibi oluyor ama burada yediklerimizi paylaştığımız için yanlış anlayan olmaz diye düşündüm :26:

Emin ol yanlış anlayan olmaz canım için rahat olsun :34: Üzme tatlı canını arada bir öyle kaçamaklar olabilir sonuçta baş başa yemek yemiş sayılırsınız bu durumda enişte haklı bir kereden birşey olmaz nasılsa bugün yada yarın yürüyüşe çıkarsan onlar erir gider :34:
Benim eşimde normalde çok sık alkol kullanmaz ama öyle bir keyif anı olduğunda oda ister eşlik etmemi :1: aslında bana yemek olmasa sırf mezeler bile yeter :1: bol bol değişik salatalar hele birde yoğurtlulara bayılırım yanınada 1 kadeh içiyorsa enişte ister tabi karşısındaki sevdiğinin ona uymasını :34:

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın :nazar:

Selam...hafta sonunuz güzel olsun inşallah.Bugün yağış başladı da nete girp geçmişi okuma fırsatım oldu.Dün o kadar yoğundum ki sabah işe geldiğimden akşam gidene kadar toplasan yarım saat oturmamışımdır...Haber bile okuyamadım ya felaket bi gündü...

Neyse öncelikle kilo verenleri ve sporcuları tebrik ederim.YENA ve BEYZUŞ ellerinize sağlık teşekkür ederiz.Bir ayı daha artısıyla eksisiyle tamamladık.Yaza yaklaştıkça kilo verişler çoğaldı çok şükür.

İyi kilolar verilmiş maşallah ama en çok dikkatimi çeken YENA ve MUTLU oldu ayrıca tebrik ediyorum onları da...

Ben bu hafta aynı kaldım.Diyetime dikkat ettim ama hafta başından beri hiç yürümedim.Ablamlar kayınvalidesine gitti ben de yağışlardan dolayı fırsat bulamadım.Olsun haftaya hava açık görünüyor.Daha dikkat ederim spor yapmaya.

Başım ağrıyor ve burnum da akıyor.Artık gribe 5 var kesin.Çok halsizim dün çok dermansız kaldım ve toparlanamadım.İstirahat etmeliyim ama nerde iş yerindeyim yine her cumartesi olduğu gibi...

Şimdilik hoşçakalın...Öpüldünüzzz...

merhaba güzeller hafta sonumuz enerjik mutlu geçsin inşallah :16::16::16:
kahvaltıda karbonhidrat yüklemesi yaptım resmen ya akşama cezalıyım
birazdan kızlarla çıkacağız hava kapalı ama yürüyerek büyük kızımı dersaneye bırakacağız ordan da küçük kızıma ayakkabı alacağız bakalım inşallah yağmur yağmaz

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar sizlerle sohbet etmeyi yazılarınızı takip etmeyi çok özledim
uzun süredir giremiyordum uzunca bir sürede bildirim yapamıycam diyete devam ediyorum çok şükür ama düzenli evde olmadığım için giremiycem nete
hepiniz allaha emanet olun rabbim iradenizi kuvvetlendirsin

umutcum sen de hiç canını sıkma listenden kaymış olsan da çok abartmamışsın ne güzel çocuklar da sizi üzmemiş eşinle güzel bir akşam yemeği yemişsiniz her zaman olan bişey değil
ya bana ne demeli bilmem ama sonuçta yarın yeni bir gün
Haklısın canım, aslında abartılacak bir şey değil de benim vardır böyle hafif takıntılarım. Bir şeyi illa kafamdaki gibi yapacağım, taktım mı da abartıyorum, yoksa dünyanın sonu değil. Oturup 5 dilim kremalı pasta filan da yemedim ;) ama kafamdaki tablonun dışına çıktım ya :)
Bu hafta geçsin, nasıl vereceğime bakalım, yeni listeyi alternatifli isteyeceğim zaten. Ya da bırakırım, böyle uzun zaman gidemem :)
Herkese Günaydınnnnnnnn :122: :122:

Sabah erkenden büyük kızı kursa eşimide dışarı yolladıktan sonra hesapta az daha uyuyacaktım ama maşallah küçük cadı yine hacı yatmaz misali ayağa fırladı :1: Az keyif yaptıktan sonrada kahvaltımızı aradan cıkardık ve direk salona giriştik.
Hesapta çamaşır yıkayıp balkonun dışına serecektim ama hava maalesef yağmurlu artık mecbur balkonun içine sericeğim ( hiç sevmiyorum içeri sermeyi camı da kapalı olunca geceden sanki ertesi gün rutubet kokuyor gibime geliyor ama mecbur :26: )

Umarım kaçamaksız bir haftasonu olur herkes için :34:

Emin ol yanlış anlayan olmaz canım için rahat olsun :34: Üzme tatlı canını arada bir öyle kaçamaklar olabilir sonuçta baş başa yemek yemiş sayılırsınız bu durumda enişte haklı bir kereden birşey olmaz nasılsa bugün yada yarın yürüyüşe çıkarsan onlar erir gider :34:
Benim eşimde normalde çok sık alkol kullanmaz ama öyle bir keyif anı olduğunda oda ister eşlik etmemi :1: aslında bana yemek olmasa sırf mezeler bile yeter :1: bol bol değişik salatalar hele birde yoğurtlulara bayılırım yanınada 1 kadeh içiyorsa enişte ister tabi karşısındaki sevdiğinin ona uymasını :34:

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın :nazar:

Haklısın canım, bir de böyle sebepsiz yere özel bir yemeğe çıkmayı hep ben teklif ederim, kırk yılda bir o istedi. Gidince de benim yaptığım gıcık bir davranış oldu ;) Neyse sonradan fazla kapris yapmadı da keyifli geçti akşamımız. Sabah tartıldım 300 gr artıydım, wc'den önceydi. Geride bırakacağız artık :)
Çamaşırlarda ben de aynı senin gibiydim, bizde balkon da yok, evde hiç olmayacak baktım kurutma maknesi aldım kısmen rahat ettim :)

....

Kızlar bu hafta sonu programımız feci. Dün zaten yemekte gümledim. Az sonra kızımın arkadaşının doğum günü var, genelde açık büfe kuruluyor gittiğimiz doğum günlerinde, kişi sayısı 40-60 arasında değiştiği çin parti evi tipinde mekan tutuluyor. Ben yarım paket diyet bisküvi götüreyim diyorum, elma-armut soyup yemek tuhaf kaçar şimdi orda. Yarın öğlen de eski kreş arkadaşları ve aileleri ile mangal programı yaptık. Ben direttikçe üst üste geldi bu hafta sonu organizasyonlar ;)

Herkese keyifli bir hafta sonu diliyorum, çocuklar güzel eğlenilerler umarım, 23 Nisan öncesi her yerde şenlik var :)

ben bebeğime hamileyken 30 kilo aldım , bebeğim 3 yaşında ama veremiyorum, diyetisyene gittim fayda görmedim,tüm gün oturarak çalışıncada spora zaman kalmıyor, ama aslında azmetsem yapabileceğimi biliyorum, bende sabır problemi var :( uzun diyetlere dayanamıyorum... ümitsiz vakayım sanırım

bu arada 92 kiloyum

mrb benım hıkayem cok uzun anlatması. ama herzaman kılolu oldum fakat bukadar sarkık degıldım. neyse evlıyım masa basında calısıyorum cumartesı de calısıyorum bana mantıklı bır dıyet ve spor programı lazım. artık hayatıma 30dan ıtıbareb zayıf devam etmek ıstıyorum buarada asırı spor da yapamıyorum ayagım kırıldı amelıyat oldum bır yıl once ve agrım oldu mesela dun bıraz fazla yurudum dıye. kafayı yemek uzereyım ne yapmalıyım bılmıyorum. masa bası ıs, zaman yok, tatıl yok, ayak sorunum var

HOŞ GELDİN ÇİTOSCUMM kız vercen du hele verip gitcez kim korkar kilolardan beyaaa:))

hos geldin matem ins sende verirsin canım:))

ravza hepimiz bebe mağduruyuk sanırım bende 107 den 91 e indim zar zor ... ravza görsel paylasımlarda bazı hareketler gösteriliyor .. calısan bayansınız evet ama bi 20 dk ayırın kendinize valla sporsuz verilmiyo hem sarkma olmuyo... sabıra gelince ben mayısdan eylüle kadar uğrastım veremedim 107 den 105 mi ne indim dr ye gittim hipotroid çıktı oymus sebebi ...eylülde tedavi diyet spor 92 oldum 1 ay 92 altına inemedim 93 oldum ve yeniden düzenli yemege ve spora basladım 5 günde 1,700gr vermisim...
kiloyu uzun vadeye yaymak daha mantıklı çünki hızlı verilen hemen geliyor :(

ben yaza kadar 70 olmak zorundayım bu yazda türlü türlü laf duymak istemiyom ve artık daha renkli güzel sekilde giyinmek istiyom:(((

ben de 107 oldum ama ıkı yıl once 94 tüm.hormon ılacları, hareketsız yasam, 2 kez tup bebek ve ayagından ayak amelıyatım hareketsız kalmak zorunda kalmam bu hale geldım.

Haklısın canım, aslında abartılacak bir şey değil de benim vardır böyle hafif takıntılarım. Bir şeyi illa kafamdaki gibi yapacağım, taktım mı da abartıyorum, yoksa dünyanın sonu değil. Oturup 5 dilim kremalı pasta filan da yemedim ;) ama kafamdaki tablonun dışına çıktım ya :)
Bu hafta geçsin, nasıl vereceğime bakalım, yeni listeyi alternatifli isteyeceğim zaten. Ya da bırakırım, böyle uzun zaman gidemem :)

Haklısın canım, bir de böyle sebepsiz yere özel bir yemeğe çıkmayı hep ben teklif ederim, kırk yılda bir o istedi. Gidince de benim yaptığım gıcık bir davranış oldu ;) Neyse sonradan fazla kapris yapmadı da keyifli geçti akşamımız. Sabah tartıldım 300 gr artıydım, wc'den önceydi. Geride bırakacağız artık :)
Çamaşırlarda ben de aynı senin gibiydim, bizde balkon da yok, evde hiç olmayacak baktım kurutma maknesi aldım kısmen rahat ettim :)

....

Kızlar bu hafta sonu programımız feci. Dün zaten yemekte gümledim. Az sonra kızımın arkadaşının doğum günü var, genelde açık büfe kuruluyor gittiğimiz doğum günlerinde, kişi sayısı 40-60 arasında değiştiği çin parti evi tipinde mekan tutuluyor. Ben yarım paket diyet bisküvi götüreyim diyorum, elma-armut soyup yemek tuhaf kaçar şimdi orda. Yarın öğlen de eski kreş arkadaşları ve aileleri ile mangal programı yaptık. Ben direttikçe üst üste geldi bu hafta sonu organizasyonlar ;)

Herkese keyifli bir hafta sonu diliyorum, çocuklar güzel eğlenilerler umarım, 23 Nisan öncesi her yerde şenlik var :)

Canım Kızının doğumgünü kutlu olsun :71: Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip etsin kızına ve tüm ailene :34: Aminnnn
Bence yarınki mangaldan pek korkma sonuçta ekmeksiz et yersin ( dukan hesabı :1: ) yanınada salata ohhh birde açık havada yemekten sonra çocuklarla yarım saat top oynarsan yediklerinden eser kalmaz bence :1:
Doğumgününde de elbette zararsız olan birşeyler de olacaktır :34: olmadı dediğin gibi diyet bisküvilerle idare edersin.
Umarım çok güzel vakit geçirirsiniz ama sen yinede artıları görmezsin inşallah ... Amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn :1:

mrb benım hıkayem cok uzun anlatması. ama herzaman kılolu oldum fakat bukadar sarkık degıldım. neyse evlıyım masa basında calısıyorum cumartesı de calısıyorum bana mantıklı bır dıyet ve spor programı lazım. artık hayatıma 30dan ıtıbareb zayıf devam etmek ıstıyorum buarada asırı spor da yapamıyorum ayagım kırıldı amelıyat oldum bır yıl once ve agrım oldu mesela dun bıraz fazla yurudum dıye. kafayı yemek uzereyım ne yapmalıyım bılmıyorum. masa bası ıs, zaman yok, tatıl yok, ayak sorunum var

İnşallah hedefine ulaşırsın :34: bence ümitsizliğe kapılma çünkü burada çoğumuz çok zor kilo veriyoruz hatta hala da yerimizde debelendiğimiz zamanlarda oluyor. En önemlisi kendine inanmak :34:
Bende insülin direnci ve pko var ve belki biliyorsundur bu durumda kilo vermesi çok daha zor hatta bir ara ben hayatta zayıflayamam tvde gördüğüm kilolular gibi artık yürüyemez hale geliceğim eğer yavaş yavaş kilo veremezsem diye düşünürken burayı keşfettim ve inan bana okadar güzel moral oldu ki :16:
Her gün gelip paylaşımda bulunup yazılanları bile okumak insana güç veriyor ve ben artık inanıyorum 2 sene sonrada olsa eski fıstık gibi halime kavuşacağım Allahın izniyle. Tabi buradaki tüm arkadaşlarımda öyle :16::16::16::16:

selamm herkesleree dicem ama kimsecikler kalmamış :9::9: bir ben bir mutlu :16::16: mutlucum nasılsın buarada??? dün canın sıkkındı arkadaşım merak ettim.

buarada bugün kahvaltıya gittik dışarı bende cozutma meraklısı olarak azcık cozuttum
kahvaltı;:
-yarım milföy böreği; sosis haşlama; yarım yumurta (yağda yapılmış), 1 simit, peynir çeşitleri, domates salatalık, 5 adet zeytin, 1 çeyrek gözleme, 8-9 bardak şekersiz çay

saanırım akşama sadece salata yiyeceğim, ya da çorba içerim, diyetisyenime mail attım cevap bekliyorum :14::14::14::17::17:

bunu en iyi anladığım dönem bu dönemdir zaten mutlu nerdeyse 9-10 aydır topikteyim ancak kilo vermeye başladım çünkü tam uymasamda artık bı işin düzenle olacağını anladım. Işteyken yediklerim yüzünden ancak sabit kalabildim çünkü iş dışında dikkat ediyordum yani kendimi kandırıyordum. Sporsuz olmadığınıda anladımmmmm...

Insülin direncin varmış peki ilaç vermedi sana o zaman diyetisyenin ona göre listeni düzenleyecek değil mi?

Valla acaip bir dr denkgeldim yazdim hatta insulin direncin icin korkunc dedi ama seker yukleme istedi ilactan once bende yaptirmadim igrasamayacagim atinca kilolari ve sporu guzel ve duzenli yaparsan duser dedi ozetle bol spor bol hareket diyetim zaten bayaaa agir

ben de adet gorebılmek ıcın sureklı hap kullanıyorum. erken menopozdayım 2 yıldır ve su an 29 yasıma gırecegım. yanı benım ıcın de kolay degıl kılo vermek. ayagım kırıldı, suan ıyı spor yapamıyorum bır yıl gecmıs olsa da. masa bası 6 gun calısıyorum zaman da yok yanı. ne yapmam lazım bılmıyorum ama ben hıc olmadıgım kadar zayıf olmak ıstıyorum artık. ama tabıkı oncelık 90-80 ınsem de yeter. bır basladı mı duzene bır alıstım mı 50lere kadar ınecegımı bılıyorum

merhaba bayanlar

2 gündür hastalıktan yıkılıyorum neredeyse..geçen akşam spor yaparken çok terledim sonra balkona çıkıp çamaşır topladım astım..ertesi günde çok fena oldum..5-6 aydır ilk defa bu kadar kötü oldum..eşim acile götüreyim dedi ama hiç yerimden kalkcak halim yoktu..işten gelince götürecek..sanırım iğne yemeden düzelemeyeceğim ilaç içiyorum ama etkisi yok hiç..bebeğimede bakacak kimsem yok yanımda eşimden başka.dün 87 geliyodum sabah..bugün tartıldım 85-86 arasıydım..sanırım uykuda kilo vermişim..bu arada kızlar karatay diyetini yapacağım..4-5 saatte bir yiyeceğim dün denedim gayette iyi oldu hiç canım tatlı istemedi ilk günde..sanırım beyin şartlanıyor..kitabını okumaya devam ediyorum hala.

Slm kızlar evimde şimdi misafir var sabahtan beri totom daha yer gördû gelen görümcem 3kaynım onları doyurdum şimdi çay içiyorlar .bende telden girdim ama pc gibi rahat yazamıyorun

merhaba bayanlar

2 gündür hastalıktan yıkılıyorum neredeyse..geçen akşam spor yaparken çok terledim sonra balkona çıkıp çamaşır topladım astım..ertesi günde çok fena oldum..5-6 aydır ilk defa bu kadar kötü oldum..eşim acile götüreyim dedi ama hiç yerimden kalkcak halim yoktu..işten gelince götürecek..sanırım iğne yemeden düzelemeyeceğim ilaç içiyorum ama etkisi yok hiç..bebeğimede bakacak kimsem yok yanımda eşimden başka.dün 87 geliyodum sabah..bugün tartıldım 85-86 arasıydım..sanırım uykuda kilo vermişim..bu arada kızlar karatay diyetini yapacağım..4-5 saatte bir yiyeceğim dün denedim gayette iyi oldu hiç canım tatlı istemedi ilk günde..sanırım beyin şartlanıyor..kitabını okumaya devam ediyorum hala.
çook geçmiş olsun aman dikkat et, sporda bende çok terlediğimde unutuyorum üstümü değişmeyi hemen ertesi gün kaıpıyorum şifayı artık çok dikkatli davranıyorum :14::14::14:

Valla acaip bir dr denkgeldim yazdim hatta insulin direncin icin korkunc dedi ama seker yukleme istedi ilactan once bende yaptirmadim igrasamayacagim atinca kilolari ve sporu guzel ve duzenli yaparsan duser dedi ozetle bol spor bol hareket diyetim zaten bayaaa agir

Mutlucum geçmiş olsun bu msjında okudum sen de de insülin direnci çıktı demek :25: üzüldüm senin adına ilaç verdimi doktor :26: hem neden korkunç dedi onu anlayamadım. bu topicteki 5 kişiden 2sinde var insülin direnci gayette normal çünkü insülin direnci kiloyla ortaya çıkan bir rahatsızlık ve en güzel ilacıda kilo vermek sıkma canını ben 1 senedir ilaç kullanıyorum ve gayette işe yarıyor kilo vermeye yardımcı sıkma canını bu sene sonu hepimizin üstünden 10-15-20şer kilolar kalkmış olacak ben inanıyorum Allahın izniyle inşallah :16:

Ayyy sabahın 7:30unda kalkınca bir türlü akşam olmadı ya zaman geçmiyor sanki :25: akşam 9-10 olsa da uyusam diye düşünüyorum :1: Sabah kalkıp yürümek çok iyi geldi bünyeme :46: biraz bünyemiz alışsın akşamlarıda yürüycem :46:

Back
X