İyi geceler arkadaşlar, üzgün büzgün bir haldeyim

Akşam yemeğinde diyetin için ettim resmen

Daha doğrusu zorla ettirildim. Normal şartlarda gayet başarılı bir akşam yemeği olarak görürdüm ben yediklerimi ama hep yazıyorum ya, şu haftalar neyin ne olduğunu göreyim diye harfiyen uymaya niyetliydim. Ama olmadı
Eşim birkaç gündür balık yemek istiyordu, bugün akşam gitmeye karar verdik. Konuşurken ani bir kararla her zaman gittiğimiz balıçı yerine şık bir balık restoranına gittik. Eşim çok nadir içer, bugün de bir kadeh içeceği tuttu. Balıkları ve mezeleri o seçti gidip. Ara sıcaklardan benim için de ısmarlamış. Gelince ben geri çevirdim, o da bozuldu. Tabağımdakileri ona aktarırken açıklamaya çalıştım, "biliyorsun disiplinli gitmeye çalışıyorum" dedim ama epey tavır yaptı. "Tek başıma oturup yiyip içeceksem ne anlamı var buraya gelmemizin" dedi, çocuklar da süper bir oyun odası bulmanın neşesiyle yanımıza bile uğramadılar, karı koca güzel bir yemek yiyecek ortam da vardı

Baktım o da tabağına dokunmuyor, eşlik ettim mecburen. Ortam çok güzeldi, çocuklar çok uysaldı, güzel sohbet ettik filan ama bozmuş oldum işte
Yediklerimi de yazayım;
Izgara balık, 2 dilime eşdeğer kepekli ekmek, bol salata (Bu zaten normal akşam öğünümdü)
Ekstralar: İri bir adet kaşarla doldurulmuş mantar, 2 parmak genişliğinde kalamar ızgara, 3 parmak kalınlığında rulo böreğin üçte biri (avcı böreğine benzer içi karides-kaşar-yeşilliklerle dolu bir şeydi), baklava diliminden daha küçük bir parça sebzeli mısır ekmeği
Bardak bardak su
Gece öğünümü yemedim, sadece süt içtim 23.30'da. Normalde hafta sonu yürüyüş yapmıyorum, yarın yapmaya karar verdim. Sekteye uradım ama sonraki günler değiştirmeden devam edeyim diyorum?
*Yemeğe gittim, bunları bunları yedim filan yazınca da görgüsüzlük gibi oluyor ama burada yediklerimizi paylaştığımız için yanlış anlayan olmaz diye düşündüm :26: