Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin, bizde seni özledik ve merak ettik..

geçmiş olsun emir'e hava değişikliği ve yol yorgunluğundan dolayı hastalanmıştır..
Yolunda gittimi işleriniz.?

hoşbuldum cnm
zaten hasta idi burda ama orduya gidince daha beter oldu garibim
sesi soluğu kesildi iyice dünyanın ilacını kullanıyoruz
burda bizim dr. antibiyotık falan vermişti
orduda götürünce o başka verdi antibiyotik vermedi
hangisi vericem şaşırdım iyice bende

ayşecim hoş geldin, geçmiş olsun. benim oğlanda ben de sürekli hastayız bu nedir anlamadım resmen krese verdiğim günden beri ne öksürük ne burnu durdu... ben de nursenanın annesinin dediği gibi doğurduğumdan beri 2 sene geçti 2 senede olduğum gribi, nezleği neredeyse 30 sene yaşamamısımdır...

inşallah geçecek bu durumlar...

saol cnm valla hala hastalıkla ugraşıyoruz bitsin artık
havalar azcık bozsa benim oğlanda bozuluyo

Kizlar yuvaya baslanan ilk sene maalesef her cocuk icin ayni. Evde steril buyuttugumuz yavrular biranda 40 cocuktan ayri mikrop paylasmaya basliyorlar... İlk sene icin bizim dr. Surekli ince bir burun akintisi ve ayda bir antibiyotik bile normal demisti.... İkinci sene daha az olacak ama 3. Yil rahatsiniz...

Ayse merak ettik seni.

Semos ve nurgu.. Kayiplariniz icin uzuldum. Kendi hayat hikayemde de uzuntuler oldugu icin bu konulari konusmaktan resmen kaciyorum. Basiniz sagolsun.

Haftasonu kaynvaldeler yaz programi yapiyordu... Yardimci ve cocuklarla Bodruma gelin Haziran'da dedi.. İlk olarak kafamda kac hafta var, kac kilo vermis olurum diye hesaplamaya basladigimi farkettim... Sonra rakam hosuma gitmedi... Biz yaz sonuna gelelim dedim... Zayifliycaz ya garanti....

Tv'de bir program izledik esi le.. Populer ya beslenme mevzulari. Onun aslinda ilgisini cekmezdi ama beyse izledi... Simdi evden bisuru seyi cikardik... Tatlandirici ve seker kullanmamaya karar verdik... İlginctir, 5 gunde istahim kendi kendine gitti... Yani kalici bisey midir bilemedim ama resmen istahsiz oldum... Oysa toplasan gunde 4 tane tatlandirici ya aliyordum ya da yok ama o bile iyi oldu... Zero da icmioz artik...

Umutum, yarin bulusalim artikin... Kefir de getir bize...
aynen öyle kreş mahvediyo çocukları bünye alışana kadar
orduya yerleşmek niyetindeyiz onunla uğraşıyoruz bakalım 2-3 aya kadar belli olur herhalde

Tünaydınlar efenim :42:

Maşallah bugün topicimiz neşelenmiş haftasonu kaçakları atmış kendini topice günah çıkarıyor :1: ( iyi ki 3 gün rejim spor yaptım sanki 20 kilo vermişim gibi hava yapıyorum :1: ) Ama ben olayı çözdüm arkadaş niye sürekli 2 ileri 1 geri gittiğimi çünkü 4 gün rejim yapıp 3 gün yiyormuşum :1: Cuma günü tartıdan sonra başlayıp pazartesiye kadar tıkınıp pazartesiden perşembeye kadar yapılan diyetten ötürü :1: Bundan sonra sadece Cuma günleri sadece 1 kaçamağa izin verdim kendime :32:

Mirayımla 4 gündür yürüyoruz maşallahhhhh Allah bozmasın inşallaaaahhhh :16: bana çok iyi geldi bu yürüyüşler henüz kilomu bilmiyorum tartılmadım ama yine de ruh ve beden sağlığım için çok yararını gördüm :32: bir de cuma günü 108 lerde birşeyler görürsem çifte mutluluk yaşayacağım.

Dün menümü paylaşmamışım şimdi farkettim :26: ama ne yediğimi hatırlamıyorum zaten :1: sporda toplamda 90 dakika oldu dün :23:

Bugün de 75 dakika yürüdük miraylaaa :21: geldim kahvaltımı yaptım şimdi de karnıbahar koydum ocağa pişsin yiyim de öğleden sonra cicişler almaya gidicez mirayla :32:

Herkese önerim sabah erken saatlerde yürüme imkanı varsa yürümesi kesinlikle çooooooook faydalı kabızlık sorunu çeken arkadaşlar için söylüyorum afedersiniz ama normalde günde 1 kere bazen 2 günde 1 kere WC çıkan ben günde 3 öğün wc çıkmaya başladım yürümeye başladıktan sonra herkese öneriyorum :16:

..
aynen öyle kreş mahvediyo çocukları bünye alışana kadar
orduya yerleşmek niyetindeyiz onunla uğraşıyoruz bakalım 2-3 aya kadar belli olur herhalde

Ayşe, hoşgeldin canım, Emir'e geçmiş olsun. Ordu'ya gittiğini bilmiyorduk, merak ettik seni. Sonra Mutlu haber verdi, kararınız hayırlı olsun. İşleriniz rast gider umarım.

günaydın şekerler:)))

asu ,yena,nevin iştah patlaması yaşıyoruz galiba....aslında öyle oluncada hepimiz mutsuz oluyoruz .dengeli beslenince daha karnım doymuş oluyor .abur cubur yiyince hiç doymuyorum.yenacım yaaa kaç haftadır iyi gittin öyle kendine garip garip yakıştırmalar yapma lütfen.:16::16:accık yoldan çıkmışın ve çıkmışız o kadar:34:
aslında mutlumun dediği gibi kendimizi yollara atsak spor yapsak çok iyi gelecek.ben kendi adıma söylim hiç bişi yapmıyorum ve acaip rahatsızım bu durumdan.ev temizleme çocuk peşinden dolanma gibi aktivitelerim olmasa çoktan 80 inide aşmıştım bu iştahla.neyse sabah kahvaltımı yazım:
5 kaşık nesfitle,5 gün kurusu kayısı ve biraz bademli yarım yağlı sütlü kahvaltı
arkadaşta ne yerim hiç bilmiyorum
ama akşam haşladığım karnıbaharı yoğurtlayıp yiycem eğer acıkırsam acıkmassam bişi yemem belki.reglimin 3.günündeyim spor yapasım yok bu nedenle.halsizim dudağımda kocada bir uçuğum var

neysem artık daha sık buralardayımmmmm mayıs sonu 72:34: ben hedefi böyle tutim da olmasada yaklaşım biraz daha
Cansel birebir 2 haftadır yaşadığım zararlı yediğimde kesinlikle doymuyorum düzenim bozuldu toplamaya çalışıyorum... bende kendime mayıs sonu 90 altına inme hedefi koydum ama inşallah... eğer verdiklerimi sporla vemiş olmasaydım hemen geri alırdım sporsuz olmuyor spor salonuna 1 hafta ara verdim haftaya devam edicem belimi zorladım ama bu hafta yürücem planlarım böyle...
Kizlar yuvaya baslanan ilk sene maalesef her cocuk icin ayni. Evde steril buyuttugumuz yavrular biranda 40 cocuktan ayri mikrop paylasmaya basliyorlar... İlk sene icin bizim dr. Surekli ince bir burun akintisi ve ayda bir antibiyotik bile normal demisti.... İkinci sene daha az olacak ama 3. Yil rahatsiniz...

Ayse merak ettik seni.

Semos ve nurgu.. Kayiplariniz icin uzuldum. Kendi hayat hikayemde de uzuntuler oldugu icin bu konulari konusmaktan resmen kaciyorum. Basiniz sagolsun.

Haftasonu kaynvaldeler yaz programi yapiyordu... Yardimci ve cocuklarla Bodruma gelin Haziran'da dedi.. İlk olarak kafamda kac hafta var, kac kilo vermis olurum diye hesaplamaya basladigimi farkettim... Sonra rakam hosuma gitmedi... Biz yaz sonuna gelelim dedim... Zayifliycaz ya garanti....

Tv'de bir program izledik esi le.. Populer ya beslenme mevzulari. Onun aslinda ilgisini cekmezdi ama beyse izledi... Simdi evden bisuru seyi cikardik... Tatlandirici ve seker kullanmamaya karar verdik... İlginctir, 5 gunde istahim kendi kendine gitti... Yani kalici bisey midir bilemedim ama resmen istahsiz oldum... Oysa toplasan gunde 4 tane tatlandirici ya aliyordum ya da yok ama o bile iyi oldu... Zero da icmioz artik...

Umutum, yarin bulusalim artikin... Kefir de getir bize...
çok doğru bir seçim yapmışsınız tatlandırıcılarda buluna msg adındaki katkı maddesi insanın tat alma duyusunu zayıflatıyor buda örneğin tatlı isteğimiz var ve 1 dilim kek bize yetecekken biz yemeğe devam ediyoruz...belki 10 yıldır çaya şeker ilave etmiyoruz eşimde kullanmıyor.. ama ben iş yerinde resmen cozutuyorum nefsime yeniliyorumm...ben napıcamyaa mesleğimide değiştiremem bu saatten sonra ama çok zor ...:18::18:
günaydın kzılar bende dün gelip menümü paylaşamadım eşimle sokağa attık kendimizi dağ tepe bayır yürüdük bacaklarım felaket ağrıyo şuan :)
sabah:2 dilim kepekli etimek
domates,salatalık,nane,maydanoz,4zeytin,yarım yumurta,1kk peynir,form çay
ara:bitki çayı, 1 avuç fındık
Öğlen:dondurma:(((öğün niyetine yedim çok canım istemişti
ara:kuru kayısı
Akşam:kumpir ama evde yaptım sıfır yağlı bide üstüne sadece yeşil zeytin mısır turşu yoğurtlu çakma rus salatası koydum:))
ara:1 tane muz

150dk tempolu yürüyüş:)5 saat gezinti yürüyüşüakşam 30 dakka spor
e bacaklarımda hal kalmamasının sebebi belli oturup kalkarken bile acıyo..

:nazar::nazar::nazar:

Ayşe, hoşgeldin canım, Emir'e geçmiş olsun. Ordu'ya gittiğini bilmiyorduk, merak ettik seni. Sonra Mutlu haber verdi, kararınız hayırlı olsun. İşleriniz rast gider umarım.

hoşbulduk tatlım saolsun mutlu aradı zaman öyle çabuk geçmişki anlamadım hbr vericektim ben mutluya aslında unutmuşum
eğer olursa gidicez bakalım inşallah olur

günaydın kızlarrr...

keyifler iyidir inşallah...

okudumda herkesin iştahı açıkmış sadece benim değil sevineyimmi üzüleyimmi...

yarın evlilik yıldönümüm göyaaa 90 altına düşüp gelinliğimi giyecektim ama sağlık olsun....seneye inşallah...
aldığım elbise için savaşa devam...
nevincimmm daha nice yıldönümlerine inşallahh canımm
Rabbim sağlık, huzur ve mutluluk dolu evlilik versin canım, bir yastıkta bir ömür huzurla ve sağlıkla yaşlanın arkadaşım :16::16::16:

merhaba güzeller
hafta sonu bana 500 gr olarak gelmiş öğün atladım dengesiz ve sağlıksız beslendim
cumartesi yürüdüm dün de 3mil leslie yaptım bugün de yapabilirsem iyi olur
küçük kızım evde büyük okulda
ayşecim emire geçmiş olsun orduda istediğiniz gibi bir düzen kurarsınız inşallah hayırlısıyla
umut size de geçmiş olsun neyse hafif geçiyormuş şükür
nevincim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice uzun mutlu yıllar geçirin sağlıkla inşallah seneye sığarsın gelinliğe de
yena hepimiz aynıyız kendine haksızlık etme
banu Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah

kızlar ben tam msj yazarken forum hızmet dısı kalmıs msjım gıtmemıs

herkes ıyıdır umarım. msjları okudum genelde bı içtah açıklığı var. aynı durum bende de var. yememek ıcın zor tutuyorum kendımı. gerçi istesem de evde zararlı bısey yok ama ıkı olkma bıle fazla yesem tüm haftanın emeği çöpe gidiyor. Geçen haftayı ıyı atlattım. haftasonu dıyetısyenın ızın verdıgı dondurmayı yedım bi tek. kaçamak yapmadım baska. gecen hafta sadece 3gun yuruyus yapabılmıstım. salı gunu kontrolum var o gune kadar 5 kez yuruyebılırsem cok ıyı olucak.

bugun 50dk yurudum. 320 kalorı harcamısım,5 km yürüdüm. yalnız öğlen yemegınde pırasa yedım ıcınde havuc vardı. resmen karnım aç şu an. pırasa pişirmiycem artık, ıspanak ya da pazı yaparım. yaz gelsın de karpuz taze fasülye yemek ıstıyorum ben yaa.

eşimle iddiaya girdik. yagdan ondan fazla kılo vermem lazım. kım fazla verırse tatil için giyim masrafları ondan olucak. malum dolaptakı hıcbısey olmuyo ustumuze. sıfırdan kıyafet almak gerekıcek yaz için. Eşime dedımkı ben kazanırsam yandın. 2 tane bıkını alıcam ve bana ucuz bıkınıler olmuyo dedım:)) sadece kom gıyebılıyorum üst bedenden dolayı malum. onda da çok azı oluyo toparlayıcı bıseyler bulmam lazım

herkese merhabalar:3::3::3:
dershaneden yeni döndüm ögle ögünü falan yok yani:50::50:
amaaa yarın deneme sınavım var onun heyecanındayım su an:18:

hemen bişiler hazırlayıp yemeliyim..sonra tekrar dönecem ben size:1::1:

[sıze=3]nevincimmm daha nice yıldönümlerine inşallahh canımm
rabbim sağlık, huzur ve mutluluk dolu evlilik versin canım, bir yastıkta bir ömür huzurla ve sağlıkla yaşlanın arkadaşım :16::16::16:
[/sıze]

merhaba güzeller
hafta sonu bana 500 gr olarak gelmiş öğün atladım dengesiz ve sağlıksız beslendim
cumartesi yürüdüm dün de 3mil leslie yaptım bugün de yapabilirsem iyi olur
küçük kızım evde büyük okulda
ayşecim emire geçmiş olsun orduda istediğiniz gibi bir düzen kurarsınız inşallah hayırlısıyla
umut size de geçmiş olsun neyse hafif geçiyormuş şükür
nevincim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice uzun mutlu yıllar geçirin sağlıkla inşallah seneye sığarsın gelinliğe de
yena hepimiz aynıyız kendine haksızlık etme
banu allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah

çooooooooooook teşekkür ederimm allahım sevidlerimizden ayırmasınnn...

slm kızlar bi kaç gündür bende yazamadım sizlere valla bu aralar pek keyifsizim nedendir bilmem belkide bu güzel havalarda çalışmak sinirimi bozuyo semirancığım seninde başın sagolsun canım çok üzüldüm gerçekten komşunuza bana gelecek olursak bende müthiş bir iştah patlaması yaşıyorm valla hafta sonu yedim tatlıları bi kaç gündür dondurma manyağı oldum çıktım ama bugün inşallah toparlıcam oysaki ne güzel 73.2 yi görmüştüm sabah 73.8 gördüm maalesef mayıs ayına 72 küsürlerle girsem çok cok iyi olacaktı ama olmucak sanırım cumartesi günü diyetisyenede gittim kilomda bi değişiklik yoktu hatta 300 gr artıdaydım onun tartısına göre fakat yağdan 1 kilo kaybım olmuş buda beni mutlu etti tabi bakalım bu cumartesi ne olacak belkide salı giderim çünkü o gün 1 mayıs ve hazirana 1 ay kalıyo inşallah en azından 68 kiloya düşerim hazirana kadar o zaman bayağı fark yaratacağıma eminim birde burda bazı arkadaşlar akçay altınoluk tarafından bahsetmişler bende şevke geldim heves ettim akçay tarafında otel bakmaya başladım bi tane buldum akçay resort otel eski türban tesisleriymiş başkada bulamadım acaba bana tavsiye edebileceğiniz başka bi otel varmı akçay yada altınoluk tarafında yardımlarınızı bekliyorum hepinizi çok çok öpüyorum

slm kızlar bi kaç gündür bende yazamadım sizlere valla bu aralar pek keyifsizim nedendir bilmem belkide bu güzel havalarda çalışmak sinirimi bozuyo semirancığım seninde başın sagolsun canım çok üzüldüm gerçekten komşunuza bana gelecek olursak bende müthiş bir iştah patlaması yaşıyorm valla hafta sonu yedim tatlıları bi kaç gündür dondurma manyağı oldum çıktım ama bugün inşallah toparlıcam oysaki ne güzel 73.2 yi görmüştüm sabah 73.8 gördüm maalesef mayıs ayına 72 küsürlerle girsem çok cok iyi olacaktı ama olmucak sanırım cumartesi günü diyetisyenede gittim kilomda bi değişiklik yoktu hatta 300 gr artıdaydım onun tartısına göre fakat yağdan 1 kilo kaybım olmuş buda beni mutlu etti tabi bakalım bu cumartesi ne olacak belkide salı giderim çünkü o gün 1 mayıs ve hazirana 1 ay kalıyo inşallah en azından 68 kiloya düşerim hazirana kadar o zaman bayağı fark yaratacağıma eminim birde burda bazı arkadaşlar akçay altınoluk tarafından bahsetmişler bende şevke geldim heves ettim akçay tarafında otel bakmaya başladım bi tane buldum akçay resort otel eski türban tesisleriymiş başkada bulamadım acaba bana tavsiye edebileceğiniz başka bi otel varmı akçay yada altınoluk tarafında yardımlarınızı bekliyorum hepinizi çok çok öpüyorum

Merhaba canım.Altınoluk'ta Akçam Otel var.Çok tutlan ve güzel bi yer.Denize sıfır ve çarşıya çok yakın.Bi araştır istersen...

günaydın şekerler:)))

asu ,yena,nevin iştah patlaması yaşıyoruz galiba....aslında öyle oluncada hepimiz mutsuz oluyoruz .dengeli beslenince daha karnım doymuş oluyor .abur cubur yiyince hiç doymuyorum.yenacım yaaa kaç haftadır iyi gittin öyle kendine garip garip yakıştırmalar yapma lütfen.:16::16:accık yoldan çıkmışın ve çıkmışız o kadar:34:
aslında mutlumun dediği gibi kendimizi yollara atsak spor yapsak çok iyi gelecek.ben kendi adıma söylim hiç bişi yapmıyorum ve acaip rahatsızım bu durumdan.ev temizleme çocuk peşinden dolanma gibi aktivitelerim olmasa çoktan 80 inide aşmıştım bu iştahla.neyse sabah kahvaltımı yazım:
5 kaşık nesfitle,5 gün kurusu kayısı ve biraz bademli yarım yağlı sütlü kahvaltı
arkadaşta ne yerim hiç bilmiyorum
ama akşam haşladığım karnıbaharı yoğurtlayıp yiycem eğer acıkırsam acıkmassam bişi yemem belki.reglimin 3.günündeyim spor yapasım yok bu nedenle.halsizim dudağımda kocada bir uçuğum var

neysem artık daha sık buralardayımmmmm mayıs sonu 72:34: ben hedefi böyle tutim da olmasada yaklaşım biraz daha

canım bende aynı durumdayım hoppidii gırtlak yiyorumm çok suçlu hissediyorum kendimi ama atlattım bugün birasscık:(((
bide kaç oldu sorucam unutuyorm gün kurusu dediğin şey nedir ilk defa duyuyorum:))

JÜLYET cim tam Altınoluk mu istiyosun bilmiyorum ama Akçay Altınoluk arasında Afrodit tatil köyü var.Bi de GÜRE de Saruhan termal otel var.Hepsi çok güzeller.Konaklamadım bizim yazlık olduğu için ama gittim.Düğün falan vardı.Afrodittede bi tanıdık abla kalıyordu.Hepsinin internet sitesi var canım seç beğen artık :) Altınoluk mükemmel zaten tatilin süper geçicek emin ol :) Tek sıkıntı bol oksijen olduğundan yediklerini çabuk yakıp çabuk acıkıyosun :) Ama uykusu süper 4-5 saatlik uyku 8 saate bedel miss gibii...

Ayse merak ettik seni.

sağol canım allah razı olsun düşüncen yeterli:))aynı şeyi senin içinde geçerli hatırlamak istemediğine göre ortak noktalar var. rabbim cümlemize hayırlısını versin:))
ama sağolun hepinizin sayesinde çok kolay atlattım:))allahım sizi başımdan eksik etmesin melekleriiiiimm:))

günkurusu kayısının doğal kurutulmuş olanı hani şu koyu renkli olan canım ben de onu daha çok seviyorum öbüründen daha lezzetli ve faydalı:56:

günkurusu kayısının doğal kurutulmuş olanı hani şu koyu renkli olan canım ben de onu daha çok seviyorum öbüründen daha lezzetli ve faydalı:56:

sağolsın canım yeni duydum valla:)) acaba gül kurusumu diyorum iyi okumaya çalışıyorum yanlışmı yazılmış falan baktımm hep aynı:))

bir malatyalı olarak sarı kuru kayısıyı daha çok sevıyorum, böyle hafif ekşimci bi tadı var ya ondan sanırım. günkuru bana çok tatlı gelıyor:)) ama daha faydalı orası kesın

bir malatyalı olarak sarı kuru kayısıyı daha çok sevıyorum, böyle hafif ekşimci bi tadı var ya ondan sanırım. günkuru bana çok tatlı gelıyor:)) ama daha faydalı orası kesın

Bende günkurusu manyağıyım :27: tatlı tatlı ohhhhhhh tatlı niyetine yiyorum zaten :1:

herkeste bir açlık ve yeme manyaklığı söz konusu sanırım bende bu kervandayım ne yazıkki :17::17:
bugün ki menüm;
kahvaltı:
-1 yumurta+40 gr beyaz peynir+1 dilim kepek ekmeği+3 bardak şekersiz çay+bol yeşillik
öğlen:
-fasulye kavurma + 1 kase yoğurt + bir kase haşlanmış yağsız makarna domates sosuyla+1 dilim uno denge light ekmek
akşam:
-1 buçuk kase makarna yağsız haşlanmış+3 kaşık yoğurt + salçalı sos :17:

abarttığım için ara öğün yapmadım akşama 200 gr sütle nescafe içmeyi düşünüyorum
2 lt su içtim ve 1 saat leslie var ama ne fayda
umarım yarın artı çıkmam diyetisyende :17::17::17::14::14::14:

Back
X