Hoşgeldin, bizde seni özledik ve merak ettik..
geçmiş olsun emir'e hava değişikliği ve yol yorgunluğundan dolayı hastalanmıştır..
Yolunda gittimi işleriniz.?
hoşbuldum cnm
zaten hasta idi burda ama orduya gidince daha beter oldu garibim
sesi soluğu kesildi iyice dünyanın ilacını kullanıyoruz
burda bizim dr. antibiyotık falan vermişti
orduda götürünce o başka verdi antibiyotik vermedi
hangisi vericem şaşırdım iyice bende
ayşecim hoş geldin, geçmiş olsun. benim oğlanda ben de sürekli hastayız bu nedir anlamadım resmen krese verdiğim günden beri ne öksürük ne burnu durdu... ben de nursenanın annesinin dediği gibi doğurduğumdan beri 2 sene geçti 2 senede olduğum gribi, nezleği neredeyse 30 sene yaşamamısımdır...
inşallah geçecek bu durumlar...
saol cnm valla hala hastalıkla ugraşıyoruz bitsin artık
havalar azcık bozsa benim oğlanda bozuluyo
aynen öyle kreş mahvediyo çocukları bünye alışana kadarKizlar yuvaya baslanan ilk sene maalesef her cocuk icin ayni. Evde steril buyuttugumuz yavrular biranda 40 cocuktan ayri mikrop paylasmaya basliyorlar... İlk sene icin bizim dr. Surekli ince bir burun akintisi ve ayda bir antibiyotik bile normal demisti.... İkinci sene daha az olacak ama 3. Yil rahatsiniz...
Ayse merak ettik seni.
Semos ve nurgu.. Kayiplariniz icin uzuldum. Kendi hayat hikayemde de uzuntuler oldugu icin bu konulari konusmaktan resmen kaciyorum. Basiniz sagolsun.
Haftasonu kaynvaldeler yaz programi yapiyordu... Yardimci ve cocuklarla Bodruma gelin Haziran'da dedi.. İlk olarak kafamda kac hafta var, kac kilo vermis olurum diye hesaplamaya basladigimi farkettim... Sonra rakam hosuma gitmedi... Biz yaz sonuna gelelim dedim... Zayifliycaz ya garanti....
Tv'de bir program izledik esi le.. Populer ya beslenme mevzulari. Onun aslinda ilgisini cekmezdi ama beyse izledi... Simdi evden bisuru seyi cikardik... Tatlandirici ve seker kullanmamaya karar verdik... İlginctir, 5 gunde istahim kendi kendine gitti... Yani kalici bisey midir bilemedim ama resmen istahsiz oldum... Oysa toplasan gunde 4 tane tatlandirici ya aliyordum ya da yok ama o bile iyi oldu... Zero da icmioz artik...
Umutum, yarin bulusalim artikin... Kefir de getir bize...
orduya yerleşmek niyetindeyiz onunla uğraşıyoruz bakalım 2-3 aya kadar belli olur herhalde