Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esim gene Baku'ye uctu..

Yarin umutla bulusup organik pazara gidicez. Bolcana da yurucez ve oglen de salatamizi yiycez...

Cok uykum var ama yatmak istrmiyorum. Az once de bitane albeni yedim. Hem de oylesine yedim yani. Ac da degildim..

Bir arkadasim USA'ya gitmisti 7 ay evel. 97 kiloyla gitti. Bugun beni ariyor. Dukan yaptim 2 ayda 15 kilo verdim diye. Skype yaptik. Erimis resmen. Diger yandan o da bana diyor.. Sen de 60 lari gormussundur artik, iyi gidiyordun diye... Ebemi gordum dedim...

Selam kızlarrrrrr :122:

Sabah:
3/4 bardak taze sıkılmış greyfurt suyu ( tam bir bardak değildi )
2 haşlanmış yumurta
2 Dilim Jambon

ara:
Az şekerli nescafe ( ne güzel şekersiz içiyordum iki gündür azda olsa kullanmak istiyor canım )

Öğlen:
1 Koca kase az yağlı bol limonlu Salata ( marul, domates, salatalık )

aradan 2 saat sonra az peynir ekmek ( peynir yağlıydı :14: )
ara:
1 Elma

Akşam:

1 tabak Sarımsaklı yoğurtlu Semiz otu salatası
6 - 7 YK bulgur pilavi
1 bardak gazoz :14:

Yemekten sonra 1 tane cornet :14::14: sonrada 2 avuç çekirdek :14::14::14:
2 kaseye yakında çilek :14::14::14:

banucuğum bu yedikleriniyiyerek 3-5 kg versen bile sonrasında tıkanırsın. diyetin çok ağır. doymadığın için birşeyler istiyorsun. bence dikkat etmek lazım az yıyerek de kilo verilmiyor neyazıkki yoksa tutardık boğazımızı 1 hafta cillop olurduk.olmuyor. kilolarımız da çok. yolumuz uzun. ben geçen sene başladığım yola devam ediyorum. düşün geçen seneden 6 ay bu seneden 2 say. 8 aydır uğraşıyorum. tek bildiğim. sık ve doğru beslenmek...tek salata bir öğun olmaz, 2 yumurta biraz janbonla kahvaltı yaparsak yarın nasıl yiyeceğiz. bir salatalıkla öğün bir yumurtayla kahvaltımı yapıcaz. ne bileyim dikkat et...

Esim gene Baku'ye uctu..

Yarin umutla bulusup organik pazara gidicez. Bolcana da yurucez ve oglen de salatamizi yiycez...

Cok uykum var ama yatmak istrmiyorum. Az once de bitane albeni yedim. Hem de oylesine yedim yani. Ac da degildim..

Bir arkadasim USA'ya gitmisti 7 ay evel. 97 kiloyla gitti. Bugun beni ariyor. Dukan yaptim 2 ayda 15 kilo verdim diye. Skype yaptik. Erimis resmen. Diger yandan o da bana diyor.. Sen de 60 lari gormussundur artik, iyi gidiyordun diye... Ebemi gordum dedim...

albeni ahhhhhh ahhhhh beni de kuruyemiş dün malup etti. akşam tokken yedim bende yemeğin ustune gereksiz x1 milyon du. amannn yat yarın bak harika bir programın var...

Esim gene Baku'ye uctu..

Canım hele bı zaman gecsın o kıloları gerı almasın da ondan sonra sevinsin bence.

benim daha doğum yapmadan göğüsler sarkık:(( bacaklar kollar yumuşadı. O kadar kilo alıp verirsem olacağı o. doğumdan sonra babane gibi olurum artık.

canım bana bir dokun heryerim resmen suya taş atmışsın gibi lupür lüpür dalgalanıyor. her gün 1 saat yurumeye çaba gösteriyorum ama tam pelte oldum. hiç kasım yok sanki yumuşakça mutlu:27:

Esim gene Baku'ye uctu..

:1::1::1: Gece gece güldürdün beni Allahta seni güldürsün :34:
Bende bazen tam yazacak oluyorum ebemi ye yakın birşeyler ama sonra aman kızlar şimdi anaaa diye şaşırırlar diyorum vazgeçiyorum :1: aslında gerçekten bazen içimizden geldiği gibi yazınca rahatlıyor da insan.
Ya şu dukanı zararlı diyorlar ama bakıyorumda herkes onunla zayıflıyor. Kitabı bende yok herhalde birazda ondan kafam şu dukanı basmadı ama böyle sonuçlar görünce kitabı alsammı diye düşünmüyor değilim yani.

Offfffff offfff valla şu zayıflama işi gerçekten çok zor yaa haziranda 85 i görürüm diyordum ama şimdi nah görürsün diyorum :1:
2li rakamlara bile düşsem bayram ediceğim o hale geldim :25:

Bu arada Allah kavuştursun :34: İnşallah sağ sağlim en kısa zamanda döner eşin :34:

Mutluuuuuu canım aslında çok haklısın ama işte ne bileyim nette sağlıklı beslenme adı altında birşeyler bulmaya calışıyorum ama sonra ay bu fazla gelir yemesemde olur gibilerinden çıkarıyorum sonuç ortada akşama kadar iyi gidiyor sonra sapıtıyorum :26:
Aslında açlıktan değil can sıkıntısından yiyorum galiba yada fazla abartınca vucut eksik olanı aniden istiyor bende anam krize girdim hesabı abartarak veriyorum ama dediğin çok doğru ömür boyu uygulayacağım bir beslenme olmalı.
İyisimi ben yine klasik az ye herşeyden ye şekline döneyim :34:

Esim gene Baku'ye uctu..

ben sevmiyorum bu diyet listesi olayınıda ismi olan diyetleride
bikere hayatı boyu hep dukanmı yapcak mutlaka bir yemek sistemi kurması lazım oyuzden bence bizim yaptıgımız daha iyi biz yemek stilimizi yavas yavas degiştiriyoruz o arada adapte oluyoruz tabi :34:
ama senin cevaba bayıldım ben :))

canım bana bir dokun heryerim resmen suya taş atmışsın gibi lupür lüpür dalgalanıyor. her gün 1 saat yurumeye çaba gösteriyorum ama tam pelte oldum. hiç kasım yok sanki yumuşakça mutlu:27:

az önce aynadan baktım. normalde çatlak çok yoktu bende ama bu son kilo verme olayından sonra bel bölgem kasıklara doğru dalga dalga beyaz çizgiler oluşmuş:((( Yazın bikini giyicem o halimle. Mayo felan zaten gıyemem cunku toparlamıyo üst tarafımı. Sadece kom'dan balenlı sutyenler oluyo onu da bakalım zayıflayınca uygun bedenını bulabılecekmıyım. Sizler gene dogumdan sonra kılo almışsınız, ben 15 yasından beri ugrasıyorum bu belayla. Büyük göğüslü olmak çok zor. Küçük olsaydı sarksa bile içi süngerli vs giyip toplarsın. Mesela tek omuz ya da straplez seylere çok özenirim ama hiö giyemedim. Benim giydiğim iç çamaşırların askısı çıkmıyo çünkü. Askısı çıkanlar bana olmuyo. Magic diye pahalı bi markanın vardı düğünde almıştım ama o da iki katı büyük gösteriyo. Çocuk düşünmesen hemen küçültürdüm, çocuktan sonra küçültücem artık.

merhabalar ben daha yeni üye oldum.yazdıklarınızı okudum insan motive oluyor.keşke bende sizler gibi irademe sahib olabilsem.benimde çok acil zayıflamam gerekiyor ama yapamıyorum.bende 96 kiloyum 161 boyum yani durumum çok vahim ne yapacağımı bilmiyorum yaaaa.....3 haneli rakamlara gelmeden bişeyler yapmam gerek...

ben sevmiyorum bu diyet listesi olayınıda ismi olan diyetleride
bikere hayatı boyu hep dukanmı yapcak mutlaka bir yemek sistemi kurması lazım oyuzden bence bizim yaptıgımız daha iyi biz yemek stilimizi yavas yavas degiştiriyoruz o arada adapte oluyoruz tabi :34:
ama senin cevaba bayıldım ben :))

daha önce yazmıstım buraya eşimim kuzenıyle bi dukan krizimiz olmuştu. Kız gelıp eşimle bana ama siz çok kilolusunuz kabul edin normal yoldan kilo vermeniz çok zor demişti. Kendisi dukanla ayda 6 kg vermişti o zamanlar. Sonra gene kılo vermiş. Geçen bi gördüm fazlasını almış ama hiç sesi çıkmıyo. Eğer 3,5 kil fazlalıgım var bi türlü veremıyorum dıyolarsa tamam mantıklı ama bizim kilomuz fazla. Yemek yemeyi öğrenemezsek o kilolar hoop geri gelir ki nitekim de geldi. Çoğumuz denedik bu tarz kısa yolları

Kızlar ben 2.3 gram dogmusum. ;Çok zayıfım dıye bi de annemle babam ilk çocuke ve tecrübesizlikten sürekli yoğurt, kemik suyu ile beslemişler beni:))) Babam saatle yemek yedirirmiş bana. Hatta bi kere bahçede oturuyolarmış. Babam koşarak eve gitmiş annem bişey oldu sanmış. Meğerse yogurt saatim gelmişmiş:))

merhaba arkadaşlar bende 96 kilo ve 1.65 boydayım aslında uzun zamandır buradayım devamlı diyet başarı öykülerini okuyorum gıpta ile bakıyorum kilo veren arkadaşlara.ben hayatım boyunca 2 günden fazla diyet yapamadım.ne olacak halim bilmiyorum.doğumdan sonra 20 kilo aldım.eşimle aramın soğumasından çok korkuyorum.inşallah burada bana yardımcı olursunuz.bebeğimden vakit buldukça girmeye çalışacağım.sevgiyle kalın

merhabalar ben daha yeni üye oldum.yazdıklarınızı okudum insan motive oluyor.keşke bende sizler gibi irademe sahib olabilsem.benimde çok acil zayıflamam gerekiyor ama yapamıyorum.bende 96 kiloyum 161 boyum yani durumum çok vahim ne yapacağımı bilmiyorum yaaaa.....3 haneli rakamlara gelmeden bişeyler yapmam gerek...

Aramıza hoşgeldin o zaman :3:
İnşallah yavaş yavaşta olsa bu kilolardan kurtulacağız :34: Ümitsizliğe kapılma inşallah o 3lü rakamları görmeyeceksin ve inşallah benim gibi 3lü rakamlarda olanlarda 2lilere düşecek :34:

merhaba arkadaşlar bende 96 kilo ve 1.65 boydayım aslında uzun zamandır buradayım devamlı diyet başarı öykülerini okuyorum gıpta ile bakıyorum kilo veren arkadaşlara.ben hayatım boyunca 2 günden fazla diyet yapamadım.ne olacak halim bilmiyorum.doğumdan sonra 20 kilo aldım.eşimle aramın soğumasından çok korkuyorum.inşallah burada bana yardımcı olursunuz.bebeğimden vakit buldukça girmeye çalışacağım.sevgiyle kalın

hoşgeldin canım

Doğumdan sonra demişsin hamileyken ne kadar kilo aldın. Daha öncesinde zayıfmıydın peki. Eşin seni her halinle sever merak etme. Ama sağlık için zayıflamak lazım. Umarım herhangi bir hastalığın yoktur. 2 gunden fazla yapamamanın sebebi salakça diyet listeleri olabilir.Kendisi suçlama. Günde 6 öğün beslen, yemeklere her zamankinden az yağ ve salça koy tuzu biraz azalt. Tatlıyı haftada bir kederen fazla yeme ve eger vaktın varsa gunden en az yarım saat yuruyus yap kımse tutamaz seni

İşte aynen böyle benimkiler:(( Bu kadar büyük olunca küçültme esnasında süt bezleri zarar görebilirmiş. En iyisi doğumdan sonrası sanırım.

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    4 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar size hoş sohbetler ve hayırlı geceler :3:

Sabah kızı ve eşimi işe yolluyacağım inşallah bir daha yatmamda işlerimi bitirip biraz spor yaparım :34:
Perşembede kızın okulu yok okulda sınav var diye o günde dışarı atarım kendimi işim olmayacağına göre :34:

Neyse yarın görüşürüz
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

:54::54::54::54::54:

daha önce yazmıstım buraya eşimim kuzenıyle bi dukan krizimiz olmuştu. Kız gelıp eşimle bana ama siz çok kilolusunuz kabul edin normal yoldan kilo vermeniz çok zor demişti. Kendisi dukanla ayda 6 kg vermişti o zamanlar. Sonra gene kılo vermiş. Geçen bi gördüm fazlasını almış ama hiç sesi çıkmıyo. Eğer 3,5 kil fazlalıgım var bi türlü veremıyorum dıyolarsa tamam mantıklı ama bizim kilomuz fazla. Yemek yemeyi öğrenemezsek o kilolar hoop geri gelir ki nitekim de geldi. Çoğumuz denedik bu tarz kısa yolları

evet önemli olan yemek yemeyi düzene oturtmak bende tum mesele sıkıntıdan yemek yememeyi ögrenmek:34:

hoşgeldin canım

Doğumdan sonra demişsin hamileyken ne kadar kilo aldın. Daha öncesinde zayıfmıydın peki. Eşin seni her halinle sever merak etme. Ama sağlık için zayıflamak lazım. Umarım herhangi bir hastalığın yoktur. 2 gunden fazla yapamamanın sebebi salakça diyet listeleri olabilir.Kendisi suçlama. Günde 6 öğün beslen, yemeklere her zamankinden az yağ ve salça koy tuzu biraz azalt. Tatlıyı haftada bir kederen fazla yeme ve eger vaktın varsa gunden en az yarım saat yuruyus yap kımse tutamaz seni

ayyyy inşallah şu andan itibaren daha dikkatli beslenicem.83 kilo ile hamile kaldım 105 kilo idim doğum yaptığımda.evlendiğimde 75 kiloydum yani hiç öyle zayıf çıtır bişi olmadım ben.amaa şimdi o kadar çok istiyorum ki anlatamam.Allah nasip ederse ilk hedefim 80 sonra 60 kilo olmak biliyorum çok kolay olmayacak ama sıkıcam dişimi.desteklerinizi bekliyorum.gün gün yazıcam buraya.
şimdilik herkese ii geceler.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

iyi geceler kızlar...kaç gündür yine uğrayamadım ,çok yoğun bir 1,5 ay geçirdim inan evde oturmayı özledim artık ,anneannemin ameliyatı dayımın oğlunun nişanı nikahı derken iki ev arasında koşturmaktan mahvoldum,birde üzerine nazın huysuzlukları iyice yemeğe itti beni aslında diyet yapsaydım bu 1,5 ay içerisinde 10 kilo verirdim ne vermesi ben üzerine aldım bile..dayımın oğluna balıkesir kız istemeye ve nişana gitmiştik bir ay önce düğün eylülde olacaktı birden haftasonu nikah yapıldı ,ne olduğunu anlayamadık bile aceleleri neydi bilmiyorum bu kadar neymiş efendim kız birkaç ay önce buraya gelip düğüne kadar düzenini kurmak istiyormuş,bu kadar acil bir evlilik ne kadar sürecek merak ediyoruz ...
pazar akşamıda doğum günümdü kocam bana pasta almış görümcemlerde kutladık hep beraber birde nike ayakkabı aldı eşim bana doğum günü hediyesi inşallah artık kızımı anneme bırakıp yürüyüşlere çıkabilirim...

Back
X