sELAM KIZLARRRRRRR :122:
Yemek hazırlamaya girişmeden bir bakayım dedim

Bugün çok güzel gitti beslenmem akşam girip yazarım sizlerede bakayım geçer not alacakmıyım

Gerçekten sizin fikirleriniz ve deneyimleriniz benim için çok önemli kızlar o yüzden mutlaka uyarın beni

Bazen doğru bildiklerim bile yanlış olabiliyor o yüzden her gün mutlaka yazacağım bari hata yaparsam bile anında öğrenir tek gün zararla kurtulurum
Mutluuuuuuuuu Listeni mutlaka görmek isterim :122:
Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum umarım paylaşma fırsatın olurda bizimde löp löp yağlar erir
Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin

İnşallah kilolardanda kurtulur o riskide sıfıra indirirsin

Allah hepimizin yardımcısı olsun ... Aminnnnnn
Anam benimde eşim geçenlerde amcaoğlunun kınasından sonra eccük sitem ettim diye ( anana uydun hiç birşeyim istediğim gibi olmadı hesabı

) söz len 15.ci evlilik yıldönümünde seninle nikah tazeliyeceğiz sonrada gençlerle ( kuzenlerle ) gece eğlenceye gidiceğiz dedi :122: tam o vaadine sevinirken demezmi nasılsa o zamana kadar kiloda vermiş olursun ben damatlık sende gelinlik giyersin ama bu sefer söz karışmayacağım istersen straplez giy diye :122:
Resmen sevinç cığlığı bastım

gelinlik ve damatlıkla tekrar stüdyoda resim çekiliriz dedi :122: nasılsa anamın dükkanında bir kaç saatliğine istediğim gelinliği beleşe alırım

Benim kesin kilo vermem farz oldu

o yüzden kendimi şartlandırdım kaçamak mimkin olduğunca olmayacak
GÜlle gülle kullan canım hepsi çok çok güzel ama özellikle maviye bittim

Aynısının siyahını kuzen aldı geçenlerde bir mağazadan 70 liraya

o biraz pahalıya almiş duysa sinirden kudurur

İnanılmaz rahat onlar eminim memnun kalacaksındır

Benimde ayaklar hem 40 hemde taraklı

hatta benim kızda 11 yaşında ama 39 - 40 giyiyor artık gelin olunca kesin oda anası gibi istediği ayakkabıyı bulamaz