Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyet yapiyorum dr in verdigi bir de hergun 5 km yuruyorum

canım daha once de dıyetısyenın verdıgı lısteye uyup kılo veremedım dıyodun ya, demekkı yuruyusler ıse yaramıs. bır de kacamak yapmıyosun galiba onun da etkısı vardır. ben hergun yurumuyorum haftada 3,4 kez 4.5 -5 km yuruyorum yuruyus bandında. ben de söyle 2 kg yagdan versem cok ıyı olucak. su an 27 kg yag varmıs vucudumda. ıdealı 18mıs

Şu indirim sitelerinden birinden 3 tane yazlık ayakkabı aldım 100tl'ye. Yazlık ayakkabım yoktu hiç, tatilde giymek için rahat bişeyler alayım dedim. Nasıl sizce ayakkabılar. ayaklarım 40 numara bir de ön tarafı biraz geniş her ayakkabı olmuyo, bakalım hepsı olursa umarım iade etmek zorunda kalmam

ayakkabılarını çok sevdim özellikle mavi olanı güle güle giy:34::34:

canum super yaa. sırrın ne ne yaptın da bu kadar gıttı yagdan. 2900 cok cıddı bı rakam yag ıcın. benım de salı kontrolum var bakalım ben verebılmısmıyım cok endeselıyı

diyete uydum 15 günde 3-5 öğün dışında. bol bol yurudum.10-12 gun günde 1 saat ciddi hızla(kendime göre) ben dışarda yuruyorum.

canım daha once de dıyetısyenın verdıgı lısteye uyup kılo veremedım dıyodun ya, demekkı yuruyusler ıse yaramıs. bır de kacamak yapmıyosun galiba onun da etkısı vardır. ben hergun yurumuyorum haftada 3,4 kez 4.5 -5 km yuruyorum yuruyus bandında. ben de söyle 2 kg yagdan versem cok ıyı olucak. su an 27 kg yag varmıs vucudumda. ıdealı 18mıs

benim yağım çok guzelim. 35 kg. 3 kg gitmiş hali... benim herade 21-22 falan olmalı. yolum çokkkk. ama söyle bir 10 kg versem kendimi daha iyi hissedeceğim.

benim yağım çok guzelim. 35 kg. 3 kg gitmiş hali... benim herade 21-22 falan olmalı. yolum çokkkk. ama söyle bir 10 kg versem kendimi daha iyi hissedeceğim.

canım benım boy 1.64. benım boya gore sınır 11 le 18.5 arası. senın de deıgın gıbı 22 felandır heralde boydan ötürü. cok felan degıl yani benım zaten senden az olması lazım bodur tavuk olunca.

aynen canım ben de bı 10kg hedeflıyorum. bunun 8ı yagdan olsa bıle yeter bana. manken olmaya nıyetım yok kendımı 60lı kılolarda daha rahat hıssedıcem. ama bu saatten sonra ne olursa olsun haftada en az 2,3 kez yurumem gerekıyor. ınsülin direnci olunca metabolızmayı hep canlı tutmak lazımmıs. sımdı evdeyım de bakalım ıse baslayınca ve cocuk olunca ne olucak.

bugün fena gitmedim bakalım akşama ne edecem?yemek yapmadım daha.tarhana çorba ve spagetti yada balık yapim diyorum da balık yok ortada:1::1:eşim getirsede yapsam gerçi öğlende ton balık yedim küçüklerden.

mutluuu insülin direncin için neleri yememen gerektiğini söyledi diyetisyenin?bu arada çok tebrik ederim verdiğin kilo gayet güzel.yürüyüş olmazsa olmaz.insülin direnci olanlar hem çok acıkmayacak hemde hareket illaki yapacaklar.bende bi yürüyebilsem...çok seviyorum ama imkanım yok şu sıralar.bebişle çıksam sıcak,güneş veya rüzgar oluyor.akşm tüm bebeler evde oluyor.gece lesli yaparım belki.

bugün fena gitmedim bakalım akşama ne edecem?yemek yapmadım daha.tarhana çorba ve spagetti yada balık yapim diyorum da balık yok ortada:1::1:eşim getirsede yapsam gerçi öğlende ton balık yedim küçüklerden.

mutluuu insülin direncin için neleri yememen gerektiğini söyledi diyetisyenin?bu arada çok tebrik ederim verdiğin kilo gayet güzel.yürüyüş olmazsa olmaz.insülin direnci olanlar hem çok acıkmayacak hemde hareket illaki yapacaklar.bende bi yürüyebilsem...çok seviyorum ama imkanım yok şu sıralar.bebişle çıksam sıcak,güneş veya rüzgar oluyor.akşm tüm bebeler evde oluyor.gece lesli yaparım belki.

Cnm saol insulin direnci icin extra bisey demedi gayet siki ve sikici diyetim zaten zayifladikca dusecek dedi degerler okadar

sELAM KIZLARRRRRRR :122:

Yemek hazırlamaya girişmeden bir bakayım dedim :34:
Bugün çok güzel gitti beslenmem akşam girip yazarım sizlerede bakayım geçer not alacakmıyım :1:
Gerçekten sizin fikirleriniz ve deneyimleriniz benim için çok önemli kızlar o yüzden mutlaka uyarın beni :34:
Bazen doğru bildiklerim bile yanlış olabiliyor o yüzden her gün mutlaka yazacağım bari hata yaparsam bile anında öğrenir tek gün zararla kurtulurum :34:

Mutluuuuuuuuu Listeni mutlaka görmek isterim :122:
Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum umarım paylaşma fırsatın olurda bizimde löp löp yağlar erir :34:

neler yapabilirim bana biraz yardımcı olurmusunuz aslında ben daha önce diyet yaparak iki kez 18 kilo verdim şimdi nedense zorlanıyorum.birde kanser rahatsızlığı geçirdim o yüzdende kilo çok sakıncalı kanser hücrelerini besliyomuş vücuddaki yağlar...biranönce kurtulmam gerek kilolarımdan.....

Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin :34:
İnşallah kilolardanda kurtulur o riskide sıfıra indirirsin :34:
Allah hepimizin yardımcısı olsun ... Aminnnnnn

Ay bende mı kendime gelınlıgımı gıyme hedefı koysam. Nıkah tarıhımız 5 temmuz oldugu ıcın( dıgun 1 temmuz) temmuzda kutluyoruz biz. Bi 16kg alırsam gelınlıgıme gırerım:9::9::9: Ben 94 kıloluk gelindim

Anam benimde eşim geçenlerde amcaoğlunun kınasından sonra eccük sitem ettim diye ( anana uydun hiç birşeyim istediğim gibi olmadı hesabı :1: ) söz len 15.ci evlilik yıldönümünde seninle nikah tazeliyeceğiz sonrada gençlerle ( kuzenlerle ) gece eğlenceye gidiceğiz dedi :122: tam o vaadine sevinirken demezmi nasılsa o zamana kadar kiloda vermiş olursun ben damatlık sende gelinlik giyersin ama bu sefer söz karışmayacağım istersen straplez giy diye :122:
Resmen sevinç cığlığı bastım :60: gelinlik ve damatlıkla tekrar stüdyoda resim çekiliriz dedi :122: nasılsa anamın dükkanında bir kaç saatliğine istediğim gelinliği beleşe alırım :60: :60: :60:
Benim kesin kilo vermem farz oldu :34: o yüzden kendimi şartlandırdım kaçamak mimkin olduğunca olmayacak :34:

Şu indirim sitelerinden birinden 3 tane yazlık ayakkabı aldım 100tl'ye. Yazlık ayakkabım yoktu hiç, tatilde giymek için rahat bişeyler alayım dedim. Nasıl sizce ayakkabılar. ayaklarım 40 numara bir de ön tarafı biraz geniş her ayakkabı olmuyo, bakalım hepsı olursa umarım iade etmek zorunda kalmam

GÜlle gülle kullan canım hepsi çok çok güzel ama özellikle maviye bittim :34:
Aynısının siyahını kuzen aldı geçenlerde bir mağazadan 70 liraya :1: o biraz pahalıya almiş duysa sinirden kudurur :60:
İnanılmaz rahat onlar eminim memnun kalacaksındır :34:
Benimde ayaklar hem 40 hemde taraklı :1: hatta benim kızda 11 yaşında ama 39 - 40 giyiyor artık gelin olunca kesin oda anası gibi istediği ayakkabıyı bulamaz :1:

sELAM KIZLARRRRRRR :122:

Yemek hazırlamaya girişmeden bir bakayım dedim :34:
Bugün çok güzel gitti beslenmem akşam girip yazarım sizlerede bakayım geçer not alacakmıyım :1:
Gerçekten sizin fikirleriniz ve deneyimleriniz benim için çok önemli kızlar o yüzden mutlaka uyarın beni :34:
Bazen doğru bildiklerim bile yanlış olabiliyor o yüzden her gün mutlaka yazacağım bari hata yaparsam bile anında öğrenir tek gün zararla kurtulurum :34:

Mutluuuuuuuuu Listeni mutlaka görmek isterim :122:
Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum umarım paylaşma fırsatın olurda bizimde löp löp yağlar erir :34:

Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin :34:
İnşallah kilolardanda kurtulur o riskide sıfıra indirirsin :34:
Allah hepimizin yardımcısı olsun ... Aminnnnnn

Anam benimde eşim geçenlerde amcaoğlunun kınasından sonra eccük sitem ettim diye ( anana uydun hiç birşeyim istediğim gibi olmadı hesabı :1: ) söz len 15.ci evlilik yıldönümünde seninle nikah tazeliyeceğiz sonrada gençlerle ( kuzenlerle ) gece eğlenceye gidiceğiz dedi :122: tam o vaadine sevinirken demezmi nasılsa o zamana kadar kiloda vermiş olursun ben damatlık sende gelinlik giyersin ama bu sefer söz karışmayacağım istersen straplez giy diye :122:
Resmen sevinç cığlığı bastım :60: gelinlik ve damatlıkla tekrar stüdyoda resim çekiliriz dedi :122: nasılsa anamın dükkanında bir kaç saatliğine istediğim gelinliği beleşe alırım :60: :60: :60:
Benim kesin kilo vermem farz oldu :34: o yüzden kendimi şartlandırdım kaçamak mimkin olduğunca olmayacak :34:

GÜlle gülle kullan canım hepsi çok çok güzel ama özellikle maviye bittim :34:
Aynısının siyahını kuzen aldı geçenlerde bir mağazadan 70 liraya :1: o biraz pahalıya almiş duysa sinirden kudurur :60:
İnanılmaz rahat onlar eminim memnun kalacaksındır :34:
Benimde ayaklar hem 40 hemde taraklı :1: hatta benim kızda 11 yaşında ama 39 - 40 giyiyor artık gelin olunca kesin oda anası gibi istediği ayakkabıyı bulamaz :1:

canım normalde 75 lıraymıs. bambiden aldım canım. ayakkabılar guzel de ıste dedıgım gıbı ayaklar taraklı. umarım olur hepsi. yazın efıl efıl elbıselerle gıyerım. zaten ben topuklu gıyemıyorum ve cogu ayakkabı vuruyo ayagıma

yaaa mavışş çok cıcıymış bayuldum bıttım resmen nerden aldın hemen gonder sıteyı:)
bende 40 numra gıyıyorum sınır oluyorum bulamıyorum:)ya sewdıgımın nosu yok yada sacma sapan papuclar kalıyo
yoksa 3unumu 100e aldın:))

yaaa mavışş çok cıcıymış bayuldum bıttım resmen nerden aldın hemen gonder sıteyı:)
bende 40 numra gıyıyorum sınır oluyorum bulamıyorum:)ya sewdıgımın nosu yok yada sacma sapan papuclar kalıyo
yoksa 3unumu 100e aldın:))

canım trendyol, reklam vermek yasak ama sen görmemiş ol :)) evet 3ü yüztele:??baska ayakkabılar da var orda 40 numarası olan. mavı olanın renklerı de var

geçmşi okudum geldim bir soluk...aklımda kalanları yazmak istiyorum...

MUTLU tebrik ederim cok güzel kilo vermişsin haketmiştin..devamını dilerim arkadasım:46::46:

NEvin evlilik yıldönümünü kutluyorum saglıklı,huzurlu bir ömür boyu mutluluk diliyorum size:16:

hayırlıs olsun özlemcim..3ü de güzel..
hem de bambiden olunca eminim göründügünden de güzelidr:16:
benm ayaklarımda 40 numara idi..
ama bukadar kilolu degilken 39 gyiyordum.
haftasonu eşimle şöyle biraz bakındım.artık 39 a giriyorum:52::52::52:

kaç model denedim..hem de hep alısveriş yptıgım yerden ve 39 oldu.

sanırım cidden zayıfladıkça ayaklarda küçülüyor..yani bende öle oldu en azından.:16:

ORtikim destan yazdin bea... Aferin kiz sana...
Ben ve umut da yarin gidenzi... Bakalim terazinin ibresi kaci vurcak...

Ben 60-70 kg arasi iken 38 giyirdum 94 kilo iken 39 hamis kalip dogurunca 40 oldu ama simdi hafiften 39 olanmlarda var 38 olmaz kesin de sanirim 39 Olur zayiflarsam

canım normalde 75 lıraymıs. bambiden aldım canım. ayakkabılar guzel de ıste dedıgım gıbı ayaklar taraklı. umarım olur hepsi. yazın efıl efıl elbıselerle gıyerım. zaten ben topuklu gıyemıyorum ve cogu ayakkabı vuruyo ayagıma

Ben hamile kalana kadar hep yüksek topuklu giyordum ( bekarkende ) büyük kızıma hamile kalınca eşim yasakladı neymiş düşermişim :1: çok pipirikti sağ olsun lastikli eşortman yada etek giydiğimde bile ille göğsüme kadar eteği çektirirdi neymiş çocuğu boğarmışım :60:
Aslında okadar rahattım ki yükseklerle ama inat etti düz giyeceksin diye hatta ilk günler düz giydiğimde yürürken ayaklarım baldırlarım çekiliyordu sanki. Şimdide düze alıştım geçen kınada bile zor durdum topuklularla tabi yanıma tabanı bir yüksek almıştım yedek onlar beni ilerleyen saatlerde kurtarmıştı :1:
Devamlı yüksek topuklu giyince kaslar kısalıyormuş meğer sonra düze birden dönünce ağrı olması normalmiş. Doktorum doğumdan sonra yüksek topuklu giyeceksen yavaş yavaş daha yükseğine geç kas yırtılması bile olabilir demişti ama şükür olmadı :34:

Back
X