- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
mutluuuuu; eşim geldi şimdi işi varmış şişlide beni almak için uğramış
eğer erkenlice gidersem doğru diyetsyene gidicem :)
Canım hanı dıyetısyen degıstırmek ıyı gelır bakımından önermıstım. Uzak canım haklısın bıze de uzak da ben alıstım bı kere. Cogu zaman kılo veremedım ama yılmadım. Benım de cok moralımın bozuldugu zamanlar oldu. Özlem sen her ısı basardın, meslek lısesınden mezun olmana ragmen cok ıstedıgın muhendıslıge gecebılsın, derslerının saymamalarına ragmen onca dersı verıp zamanında okulu bıtırdın dedım ıcımden hep. Bunu mu basaramıycaksın. Sen de oyle yap canım. Tamam bazen streslı oluyoruz, mutsuz oluyoruz. Evde bulundurmazsan yemezsın ınanki. Eşinle de konus. Sana yardımcı olsun. O da bogazını tutsun senın yanında yemesın bıseyşer. Tek basına yapmak zor olabılıyor gercekten. Geçen esım bana dıyokı eger ben de dıyet yapmasaydım sen de yapamazdın. Ben engel olurdum sana, ye ya bısey olmaz derdım. Gercekten de oyle. Benım esım dıyet yapmıyoken pılavsız yemek yemezdı. Bana sureklı bıber dolması yaptırırdı. Zaten bız ne zaman bırlıkte kadar verdık o zaman basarılı olduk. Ev halkı da bıze uymalı canım. eger bızı sevıyolarsa saglıgımızı dusunuyolarsa onlar da saglıklı beslenecek lamı cimi yok.