- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Canım sımdı sende hem hemeroıd var hem de anal fissür yanı makat catlagı. Makat catlagıda kabızlıkdan dolayı ıkınmadan oluyor. Tuvalet sonrası yanma da ondan kaynaklanıyor. Doktora gıttıgınde sana fıtıl ve krem verır ama kabızlık çözülmezse onlarda uzun surelı fayda etmez.
Ic hemeroıd de olsa dıs hemeroıd de olsa derecelerı var. Elıne fındık kadar bısey gelıyorsa kabızlıga baglı olusmus 1 ya da 2. dereceden hemoroıddır. Cok sorun yasamazsın ılla amelıyata gerek yok ama makat catlagı ıcın hıc kabız olmaman lazım. Benım de hem ıcte hem dısta mınık hemeroıdlerım ve makat catlagım var. Muayne oldum doktor amelıyata gerek yok sımdılık ama kabız olma dedı.
Yarın ılk ıs marketten kefır al canım hazır olanlardan. Onu gunde en az 2 bardak iç. Ayrıca bol hareket etmen lazım. Çayı demlı ıcme ve kahveden uzak dur bii süre
Canım çok sağ ol azda olsa rahatladım dediğin gibi benim fındık kadar kabızlığa bağlı. Ya ameliyat dediğin gibi care değilmiş zaten zamanla tekrar oluşurmuş. Benim küçük görümce 3.cü kez ameliyat oldu ama yine var. Kıza da hiç gülmedim ama bak banada aynı şey oldu

Ya şu kefiri pek içemiyorum ben sevmiyorum onun yerine ayran içsem

Hareket işinide dediğin gibi yarından itibaren yaparım Allahın izniyle

Çayı şekersiz içiyorum diye zaten açık içiyorum kahvede kaç gündür içmiyordum allahtan ama bundan sonra daha dikkatli olurum

Neyse bana müsaade eşime hesapta 5 dakika önce birazdan yatarız demiştim

Yarın inşallah eksilerde bildiri yapar herkes

Hepiniz Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
Hayırlı geceler ve hoş sohbetler diliyorum ve kaçıyorummmmmmmmm

Sabah inşallah erkenden bildirimi yaparım