Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo bildirimimi yapmadan önce açıklama yapmak zorundayım sanırım çünkü bu kadar spor ve rejime 3 kilo alınmaz :1:

Benim baskülüm yanlışmış :14: kendi tartımın doğru tartmadığını düşündüğüm için miraya geldim burda tartıldım bir de ne göreyim meğersem ben 112.2 kiloymuşum :43: evde de bir baskülüm 112.3 ölçmüştü bu hafta kaç kilo verdim bilemiyorum daha önce tartılmadım çünkü ama maalesef durum bu ben 99a inmek istedikçe basküller beni yukarı çekiyor çok mutsuzum :14: :14: :14:

Kilo bildirimi : 112.2 :30:

Spor : 610 dk. :nazar:

güzel baharım,
benim listemi uygulsana çok basit ve doyurucu bir liste bayaaaa da detaylı yazdım. spor öyle 1 hafta yapılınca verdiren birşey değil kanımca. ben 6 haftadır yuruyorum bu 2 haftadır kilo veriyorum verip aldım bir 3 hafta hatırlarsınız. zaten önce hafta da 5 defa 45 dk ile başlamak ve vucudu zorlamamak önemli.

uzme kendini canım. bozmadan 2 hafta daha devam et. çokfark edecek...

Mutlu harikasin, beni e gectigin gibi, gecen seneki kilona da geldin. Aferin kiz sana..

saol ortağım. evet geçen senen son noktama çok yaklaştım sanırım en az kilom 86 idi.
sen de konsantre olsan kitabını yazarsın diyetin sporun.sen beni yakalarsın da geçersin de. canım benim. 6 larda bu işi bitireceğiz.. mezun olacağız.

Kilo bildirimimi yapmadan önce açıklama yapmak zorundayım sanırım çünkü bu kadar spor ve rejime 3 kilo alınmaz :1:

Benim baskülüm yanlışmış :14: kendi tartımın doğru tartmadığını düşündüğüm için miraya geldim burda tartıldım bir de ne göreyim meğersem ben 112.2 kiloymuşum :43: evde de bir baskülüm 112.3 ölçmüştü bu hafta kaç kilo verdim bilemiyorum daha önce tartılmadım çünkü ama maalesef durum bu ben 99a inmek istedikçe basküller beni yukarı çekiyor çok mutsuzum :14: :14: :14:

Kilo bildirimi : 112.2 :30:

Spor : 610 dk. :nazar:

Arkadaşım sakın üzeyim deme kendini sen bu hafta tartının hışmına uğradın yoksa ben senin kilo verdiğine inanıyorum..
mutsuz falan olmak yok rejim ve sporla mutlu yarınlar yakındır bize:52:ama dün dediğim gibi ben senin başının belası olucam:52:sporda artık ben o aleti sevmiyorum ay düşçek gibi oluyorum demek yok :20:her alete bincez tamam mıı??bak hem daha yemek saatlerinde eve baskın yapıp neler yediğini kontrol etçem:27:
hadi artık mutfağa geçip şu ikramları hazırlayalım yoksa misafirlerim aç kalcak:1:

kızlar selam.ben yeni geldım aranıza.benımde cokkk fazla kilo problemım var.üstelık rahatsızım ve tedavi göryorum:((benide aranıza alırmısınız şuan kilom 102 :((psikolojım bozuldu kendıme güvenım gitti çok istiyorum kilo vermek.diz kapağımdan sorunum olduğu için sporda yapamıyorum pekk yardımınıza ihtiyacımm varrrrrrrrrrrrr :((
hoşgeldin aramıza umarım en kısa sürede sende eksilere doğru inersin :3::3:

hayırlı cumalar kızlar..geçmi kaldım bildirim için acaba

yena abla

geçen hafta kilom:87
bu hafta:86
fark :1

beyzuş abla

spor:80 dk

kilo veren dereceye giren kilo vermek için çabalayan arkadaşları tebrik ederim şimdiden

hoşgeldın canım aramıza kılo kaç acaba:)
bıde guldurdun benı ya baslamadan vazgecıyosun:)))zayyıflamak ıstıyorum ama oluyo demıssın demekkı şımdıye kadar tam olarak ıstememıssın:))
sana bı önerım var KAPIŞALLIMMI(aynurcum yok onun gorevını üstlenıym:)
cuma gunlerı tartı gunumuz:)

harikasınız ya olur valla belki de ihtiyacım olan böyle bir kapışmadır...

hoşgeldın canım aramıza kılo kaç acaba:)
bıde guldurdun benı ya baslamadan vazgecıyosun:)))zayyıflamak ıstıyorum ama oluyo demıssın demekkı şımdıye kadar tam olarak ıstememıssın:))
sana bı önerım var KAPIŞALLIMMI(aynurcum yok onun gorevını üstlenıym:)
cuma gunlerı tartı gunumuz:)

bu arada kilom söylemeye utanıyorum ama 104 malesef :(

ben geldimmm.ahhh ii bari yetişmişim:52::52::52::52:

gerci 1 degişiklik yok ama..
hatta +200gr :31::31:

ama şöle dedi diyetisyenim bu hafta 600gr ya yakmısım ama 1kg ödem olusunca bünyede görünmüyormus.

bu ödem nedir yaa..
3hanelilerden kurtulmak istiyorum ben artık:97:

tatlım düzenli paylaşım ve bildirim şart..
Yanlış hatırlmaıyorsam bebeğinden dolayı düzenli paylaşım yapamayacağını söylemiştin..
Eğer öyleyse sadece motive amaçlı aramızda bulun özka gibi...
Düzenli olmayınca listeye ekleyemem..

mutlaka düzenli bildirim gerektiğini bilmiyordum... yine de sağolun. herkese başarılar dilerim.

Kızlar chery nerelerde ben 2 aydır girmiyodum ama aylar önce onunla kapışıyoduk =)) ne durumda yahu geçtimi beni acep? Haberi olan varmı?

akşam yetişemedim diyetisyene malesef eşim dedi c.tesi gidersin markete gittik alışverişe
ordudan geldiğimden beri boştu dolap fare düşse kafası yarılırdı yani :)
yarın sabah yeni ve güzel bir başlangıç olur inşallah
rabbim azim ve sabır versin hepimize

başlangıç tarihi: 05.07.2011
başlangıç kilom: 104
geçen haftaki kilom: 87.7
bu haftaki kilom:85.7
fark: 2
toplam fark:18,3

Kızlar ben de lazere gıttım geldım. Top sakalımdan kurtuldum sımdılık ama gene cıkacaklar:((( Bazen bırak ya dıyorum gene cımbızla al. Markete gıderken bıle utanıyorum çenemdekı kıllardan. Insallah bıraz olsun azalır da rahat ederım:((

ben bu hafta şunu farkettım. Haftada 4 gun yuruyus yapınca benım bagırsaklar calısıyo. Şu an proteın gunumde olmama ragmen 3 gundur masallah hergun wc ye cıkıyorum:)) Dıyetısyene gıdecegım gun de wc ye cıkarsam super olucak. O gun sabah erken kalkıp evde cıplak ayak yurumeyı dusunuyorum:9::9::9: Bazen ıse yarıyo wc acısından. Her ne kadar bızım evdekı tartıda kılo vermemıs olsam da umarım yagdan vermısımdır.

Kılo veren herkescıklerı kutluyorum.

başlangıç tarihi: 05.07.2011
başlangıç kilom: 104
geçen haftaki kilom: 87.7
bu haftaki kilom:85.7
fark: 2
toplam fark:18,3

maşallah ne güzel vermişsin neler yapıyorsun püf noktası nedir dukanla biraz verdim şimdi karataya geçtim spor yapıp diyet yaptıgım halde gitmiyor kilolar ben nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum

kilo veren sabit kalan herkesi kutlarım.

ben yurusemde koşsamda sabahki tartımın altına nemedim. ama o da iyi.şükür...:nazar::nazar::nazar:

kilo bildirimim

geçen hafta 88.7

bu hafta 87.5

1.200 gr:nazar::nazar::nazar::nazar:

diyetisyen tartısı şu an aynı.

mutlucum çok memnun oldum gözün aydın valla çok sevindim nerelerdeymiş senin şu listen bir göz atayım bakayım

Back
X