Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo bildirimimi yapmadan önce açıklama yapmak zorundayım sanırım çünkü bu kadar spor ve rejime 3 kilo alınmaz![]()
Benim baskülüm yanlışmışkendi tartımın doğru tartmadığını düşündüğüm için miraya geldim burda tartıldım bir de ne göreyim meğersem ben 112.2 kiloymuşum
evde de bir baskülüm 112.3 ölçmüştü bu hafta kaç kilo verdim bilemiyorum daha önce tartılmadım çünkü ama maalesef durum bu ben 99a inmek istedikçe basküller beni yukarı çekiyor çok mutsuzum
![]()
![]()
Kilo bildirimi : 112.2
Spor : 610 dk.![]()
Mutlu harikasin, beni e gectigin gibi, gecen seneki kilona da geldin. Aferin kiz sana..
Kilo bildirimimi yapmadan önce açıklama yapmak zorundayım sanırım çünkü bu kadar spor ve rejime 3 kilo alınmaz![]()
Benim baskülüm yanlışmışkendi tartımın doğru tartmadığını düşündüğüm için miraya geldim burda tartıldım bir de ne göreyim meğersem ben 112.2 kiloymuşum
evde de bir baskülüm 112.3 ölçmüştü bu hafta kaç kilo verdim bilemiyorum daha önce tartılmadım çünkü ama maalesef durum bu ben 99a inmek istedikçe basküller beni yukarı çekiyor çok mutsuzum
![]()
![]()
Kilo bildirimi : 112.2
Spor : 610 dk.![]()
Mutlu harikasin, beni e gectigin gibi, gecen seneki kilona da geldin. Aferin kiz sana..
hoşgeldin aramıza umarım en kısa sürede sende eksilere doğru inersinkızlar selam.ben yeni geldım aranıza.benımde cokkk fazla kilo problemım var.üstelık rahatsızım ve tedavi göryorum(benide aranıza alırmısınız şuan kilom 102
(psikolojım bozuldu kendıme güvenım gitti çok istiyorum kilo vermek.diz kapağımdan sorunum olduğu için sporda yapamıyorum pekk yardımınıza ihtiyacımm varrrrrrrrrrrrr
(
hoşgeldın canım aramıza kılo kaç acaba:)
bıde guldurdun benı ya baslamadan vazgecıyosun:)))zayyıflamak ıstıyorum ama oluyo demıssın demekkı şımdıye kadar tam olarak ıstememıssın:))
sana bı önerım var KAPIŞALLIMMI(aynurcum yok onun gorevını üstlenıym:)
cuma gunlerı tartı gunumuz:)
hoşgeldın canım aramıza kılo kaç acaba:)
bıde guldurdun benı ya baslamadan vazgecıyosun:)))zayyıflamak ıstıyorum ama oluyo demıssın demekkı şımdıye kadar tam olarak ıstememıssın:))
sana bı önerım var KAPIŞALLIMMI(aynurcum yok onun gorevını üstlenıym:)
cuma gunlerı tartı gunumuz:)
tatlım düzenli paylaşım ve bildirim şart..
Yanlış hatırlmaıyorsam bebeğinden dolayı düzenli paylaşım yapamayacağını söylemiştin..
Eğer öyleyse sadece motive amaçlı aramızda bulun özka gibi...
Düzenli olmayınca listeye ekleyemem..
mutlaka düzenli bildirim gerektiğini bilmiyordum... yine de sağolun. herkese başarılar dilerim.
başlangıç tarihi: 05.07.2011
başlangıç kilom: 104
geçen haftaki kilom: 87.7
bu haftaki kilom:85.7
fark: 2
toplam fark:18,3
kilo veren sabit kalan herkesi kutlarım.
ben yurusemde koşsamda sabahki tartımın altına nemedim. ama o da iyi.şükür...
kilo bildirimim
geçen hafta 88.7
bu hafta 87.5
1.200 gr
diyetisyen tartısı şu an aynı.