Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

noldu kız sen haftasonu kilo mu verdın... 2 kg ustune çıkıyorsun heralde... bana 1 yeter...

off canım o adet konusu benım de canımı sıkıyo. Ben de 4,5 gun önce olucam, yarın da kontrolum var. Tartıda fazla cıkarsam kesın adetten dıyorum cunku bu sefer hem cok yurudum kendıme göre, hem de dıkkat ettım zorlandım bi de. Bakalım kas yag ne olmus.

Bır de ben az uyuyunca yuzugum olmuyo parmagıma. Yüzüklerımızı daha yenı aldık, ben kaybettıgım ıcın esımınkını de sattık beraber baska bısey aldık. Ben bıraz dar aldım ıyıkı de oyle yapmısım sımdı dar oluyo. zaten oncekı yuzugum (kaybettıgım) cok bollasmıstı. Yalnız bızım yuzukler el ısı oldugu ıcın bollasma ya da daraltma yapmıyoruz demıstı kuyumcu.

yavrularr selaaammm :16::16::16::16:

okula gittim geldim , yarın yine tatil olunca bi sevindirik oldum haaa:24::24::24::24::24:

MUTLU listeni yaz bakiim bi bacısıı , benim burda diyetisyen imkanım yok malesefff , o yüzden eldekilerle bişeler yapcaz artıkın :51::51::51::51:

benim adetten bi kaç gün önce başlar canım 2 gün sonra falan iner şişliğim..ama yüzük konusuna gelince benim mevsimsel olarak değişim gösteriyo sanırım bazen sıkıyo bazen bol gelio bende daraltıp bollaştırıyorum ara ara..Erzuruma geldiğimde mesela çok dar geliyodu bollaştırdım şimdi iyi 7-8 aydır

aaa şekerim sendemi Erzurumdasın ?? bende Erzurumda okudum üniyi , çoookk seviyorum Erzurumu , birde çook özledimm :17::17::17:

Haydi kızçeler ben kaçar yemeğim yok daha
kayınannemler bizdee yemek beklerler tembel gelin pcnin başIInda:27::27: GÖRŞŞŞ

Son düzenleme:
kızlarrr bu şarkı benden tüm topic arkadaşlarıma , kaderdaşlarıma gelsin :32::32::32::32::32:

SON ŞİŞMANLIK NEYE YARAR , HERKESİN GÖBEĞİ VAR , DİYETE KADARRR :1::1::1::1::1::1:

kızlarrr bu şarkı benden tüm topic arkadaşlarıma , kaderdaşlarıma gelsin :32::32::32::32::32:

SON ŞİŞMANLIK NEYE YARAR , HERKESİN GÖBEĞİ VAR , DİYETE KADARRR :1::1::1::1::1::1:

Ay sen çok yaşa emi hiç gülesim yoktu :60: :60:
Artık bütün gece dilime donalır bu şarkı :1:

Ben öğlende kaş göz arasında mutfağı toparlarken yemeğimi yaptım :34: az zeytinyağlı dolma :1:
Akşam 1 Tane dolma, 1 kase yoğurt birde bol salata yiyeceğim :122: olur demi mutluuuuuuuu :122:

slm kızlar ben geldim netteki sorun halledildi allahıma bin şükür ayy ben buralara takılmadımmı cozutuyorum hemde o biçim neyse sabah normal kahvaltımı yaptım sonra gezmedeydim
öğle yemeği yemedim diye cozutum malesef neyse akşama salata yaapyım yoğurtla götüreyüm olmucak böleee kendimi hiç zayıflamamış çok kilolu hissediyorum neden aceba nutlu oalmıyorum ben dahada zayıflamak istiyorum ama çok pisss gaza gelmem lazımmmm

selam kızlarrr:16::16: bir süredir menümü yazmıyordum ;:56:
sabah:1 kase nesfit
öğle:10 tane yaprak sarma 1 bardak ayran
ara:1 salatalık
akşam:6-8 kaşık patlıcan yemeği(az yağlı-etsiz) 1 kase yoğurt çorbası
şimdiye kadar 2 litre su yatana kadar 3 litre içerim.yeşilçayı spordan sonra içiyorum birazdan da yürüyüşe gidicem ankarada hava çokk güzel :3::3:

Ben öğlende kaş göz arasında mutfağı toparlarken yemeğimi yaptım :34: az zeytinyağlı dolma :1:
Akşam 1 Tane dolma, 1 kase yoğurt birde bol salata yiyeceğim :122: olur demi mutluuuuuuuu :122:

Banuuu bende çook güldüm canım yaa, öyle böyle değil sesli güldüm hani :1::1::1::1::1:

oyy canım cok yakınmıssın bızım memlekete. gercı gecen malatyaya gıtmıstın zaten. bızım köy( kürecik)in arkası elbıstan hemen. esınde mı ogretmen canım

evet canım Malatyaya giderken Kürecikten geçtik , zaten tam Malatya Elbistan geçiş noktası Kürecik , neyse bi dahaki sefere el sallarım senin için :3::3::3::3::3:

eşimde sınıf öğretmeni kuzum , örtmengiller familyasıyız yani :27::27::27:

yavrularr selaaammm :16::16::16::16:

okula gittim geldim , yarın yine tatil olunca bi sevindirik oldum haaa:24::24::24::24::24:

MUTLU listeni yaz bakiim bi bacısıı , benim burda diyetisyen imkanım yok malesefff , o yüzden eldekilerle bişeler yapcaz artıkın :51::51::51::51:

aaa şekerim sendemi Erzurumdasın ?? bende Erzurumda okudum üniyi , çoookk seviyorum Erzurumu , birde çook özledimm :17::17::17:

ay neresini özledin canım benim ben bir an önce geçsin şu şark da memleketime döneyim diye bakıyorum:43:
şarkıya bayıldım bende bu arada kocama söylüyorum oda gülüyoo:1:

ay neresini özledin canım benim ben bir an önce geçsin şu şark da memleketime döneyim diye bakıyorum:43:
şarkıya bayıldım bende bu arada kocama söylüyorum oda gülüyoo:1:

valla öğrencilik yıllarım harikaydı Erzurumda ondan sebep özledim sanırım :27::27::27:

memleket neresii şekerimm ? eşin ne iş yapıyor , asker yada polismi ??

valla öğrencilik yıllarım harikaydı Erzurumda ondan sebep özledim sanırım :27::27::27:

memleket neresii şekerimm ? eşin ne iş yapıyor , asker yada polismi ??

olabilir bende öğrenciliğimden dolayı manisayı özlüyorum bazen..aslında çok özlenilcek bi yer değildi o yıllarda:))
izmirliyiz canım biz eşim de polis..sıcak memleketten gelince buralarda çok zor geçiyo günler:ssz:
neyse herkese iyi akşamlar eşim açlıktan bayılcak şimdi kalkıyım da sofrayı hazırlıyayım:56:
görüşürüzzz kızlar kaçamaksız yiyin akşam yemekleriniiii

herkese merhaba...sabah kalktım kahvaltımı yaptım haşlanmış yumurta yarım yağlı beyaz peynir,bal ve çok az çavdar ekmeği yedim...2 saat sonra yoğurtun içine pul biber ve yulaf ezmesi koyarak yedim birazdanda zeytinyağlı fasülye,yoğurt ve çavdar ekmeği yiyecem.2 lt suyumuda içtim aradada yarım yağlı süt ve leblebi yemeyi düşünüyorum....herşey iyi hoşta şu su içmesi insanı mahfediyo ama malesef susuzda olmuyo...bugün yürüyüş yapmadım vücudumu çok fazla alıştırmak istemiyorum şimdiden harekete.kilo vermem yavaşladığında sıklaştıracam inşallah...ben önceki diyetimde hiç spor yapmadan ilk ay 8 kilo vermiştim bakalım şimdi verebilecekmiyim...şimdilik benden bu kadar kızlar Allaha emanet olun....

:1::1::1::1::1::1::1:sen çok yaşa Aynurum:1::1::1::1:

hahaha bende güldüm vallahi sesli sesli iddiadaşım:1::1::1:
:27::27::27:arada zeytinyağlı dolmaya bayılırım:27:

aksama bende yapayımda sabah kalkar pişiririm..
herkes saglıklı seler yazıo,pazılar,taze fasülyeler...
benm canım da çeke çeke dolma çeksin zaten olmuşum koca bir patlıcan dolmaaaaaa:35:

selam kızlar yorgunluktan bayılıcam sanırım
dışarıda inanılmaz bir sıcak vardı gözlerim başım o kadar çok ağrıyor ki inanılmaz yani
en azından kaçamaksız ve hareketli bir gün geçti, ama yeme isteyim çooook fazla nasıl kırıcam anlamadım sanırım adetten oluyorr :14::14:
menüm:

kahvaltı:
-mantarlı yumurta+40 gr peynir+ 1.5 dilim uno denge light ekmek+1 bardak şekersiz çay+ domates salatalık
öülen:
-1 kaşarlı tost (yanımda bir şey götürmedim ne yazıkki)
ara öğün:
-1 tane kek (küçüklerden) + 1 şekersiz çay
akşam:
-bol salata+ patlıcan yemeği (4 kaşık kadar) + 40 gr peynir + 2 dilim uno denge light ekmek

3 lt su + 1 saat yürüyüş

ben bu kiloları nasıl vericme yine umutsuzluk yine stresss anlamadım gitti :14::14::14::14:

selam kızlar yorgunluktan bayılıcam sanırım
dışarıda inanılmaz bir sıcak vardı gözlerim başım o kadar çok ağrıyor ki inanılmaz yani
en azından kaçamaksız ve hareketli bir gün geçti, ama yeme isteyim çooook fazla nasıl kırıcam anlamadım sanırım adetten oluyorr :14::14:
menüm:

kahvaltı:
-mantarlı yumurta+40 gr peynir+ 1.5 dilim uno denge light ekmek+1 bardak şekersiz çay+ domates salatalık
öülen:
-1 kaşarlı tost (yanımda bir şey götürmedim ne yazıkki)
ara öğün:
-1 tane kek (küçüklerden) + 1 şekersiz çay
akşam:
-bol salata+ patlıcan yemeği (4 kaşık kadar) + 40 gr peynir + 2 dilim uno denge light ekmek

3 lt su + 1 saat yürüyüş

ben bu kiloları nasıl vericme yine umutsuzluk yine stresss anlamadım gitti :14::14::14::14:

hayatım mevsım donumlerınde ınsanın ıstahınde degısmeler oluyo normaldır

Dersaneye gıderken ben yanımda sandwıc goturuyorum. mıgrosta 50 gr yuvarlak ya da uzun tahıllı ekmeklerden satılıyo, ıcını cıkarıyorum, ıcıne beyaz peynır lıght kasar domates marul felan koyuyorum, ara ogun olarak da kuru kayısı ve fındık goturuyorum gayet doyurucu oluyo

Back
X