Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende normalinde yapıyordum ama bu geçen haftadan beri götürmüyorum, zaten bir tek pazartesi günü ihtiyaç var diğer günler yiyip çıkıyorum evden, acıkmıyorumde öyle olunca ara öğün götürüyorum yanımda bisküvi falan hallediyorumhayatım mevsım donumlerınde ınsanın ıstahınde degısmeler oluyo normaldır
Dersaneye gıderken ben yanımda sandwıc goturuyorum. mıgrosta 50 gr yuvarlak ya da uzun tahıllı ekmeklerden satılıyo, ıcını cıkarıyorum, ıcıne beyaz peynır lıght kasar domates marul felan koyuyorum, ara ogun olarak da kuru kayısı ve fındık goturuyorum gayet doyurucu oluyo
inanılmaz sıcaktı hemde yağmur yağacak gibiydi ama yağmadıelif çok sıcaktı bugün yine birden yaz bastırdı
yediklerinde biişey yok canını sıkma fazla değil bence
kızlarrr bu şarkı benden tüm topic arkadaşlarıma , kaderdaşlarıma gelsin
SON ŞİŞMANLIK NEYE YARAR , HERKESİN GÖBEĞİ VAR , DİYETE KADARRR![]()
selam kızlar yorgunluktan bayılıcam sanırım
dışarıda inanılmaz bir sıcak vardı gözlerim başım o kadar çok oağrıyor ki inanılmaz yani
en azından kaçamaksız ve hareketli bir gün geçti, ama yeme isteyim çooook fazla nasıl kırıcam anlamadım sanırım adetten oluyorr
menüm:
kahvaltı:
-mantarlı yumurta+40 gr peynir+ 1.5 dilim uno denge light ekmek+1 bardak şekersiz çay+ domates salatalık
öülen:
-1 kaşarlı tost (yanımda bir şey götürmedim ne yazıkki)
ara öğün:
-1 tane kek (küçüklerden) + 1 şekersiz çay
akşam:
-bol salata+ patlıcan yemeği (4 kaşık kadar) + 40 gr peynir + 2 dilim uno denge light ekmek
3 lt su + 1 saat yürüyüş
ben bu kiloları nasıl vericme yine umutsuzluk yine stresss anlamadım gitti![]()
canım bende normalinde yapıyordum ama bu geçen haftadan beri götürmüyorum, zaten bir tek pazartesi günü ihtiyaç var diğer günler yiyip çıkıyorum evden, acıkmıyorumde öyle olunca ara öğün götürüyorum yanımda bisküvi falan hallediyorum
bende çavdar ekmeğine yapmıştım çok güzel oluyor öylede işe hem ekmek yoktu bugün evde hemde çok acele çıktım
bu mevsim dönümleri beni mahfetti zaten özlem ya, iştahımı açtı, halsizlik getirdi falan
sürekli su içiyorum falan ama yokm kar etmiyor yani, iştahım bir açıldı ben bile inanmıyorum mutfaktan kaçarcasına uzqaklaşıyorum yoksa her gittiğimde bir şeyler götürürüm
inanılmaz sıcaktı hemde yağmur yağacak gibiydi ama yağmadı
yediklerim fazla değil canım bugünde 2 gün yediklerim bana ağırlık yaptı resmen
birde istanbula gitme telaşı var, kotumu giyiniyim güzel duruyum diyorum
ama sanki zaman geçtikçe zorlşıyor gibi geliyor kilo verme işi![]()
Saol cnm rabbim kimseyi hastaneye düşürmesin. Eksikliginide göstermesin Aminnntoksin geçmiş olsun canım sorunsuz atlamışsınız şükür
evet canım demirle tatlı isteğinin ilgisi var. benim demirim eksik ve acıkmalarım halsizliğim ondan oluyormuş. o yüzden kahvaltı öncesi ya kuru üzüm siyah olanından ya da kuru erik yiyerek başlıyorum güne ve sebze yemeklerimi ve salatalarımı hep koyu yeşil bitkilerden seçiyorum. ama dediğin gibi nefis bu gerçekten bir defa tatlı yiyince sürekli yemek istiyorsun ne yazık kiCnm ben bu ay demir vitamini aldım o zaman hic cnm tatlı çekmedi ilgisi varmıdır bilmemm.gelcek ay birdaha deneyeyim bakalım ne olcak . Ama tatlıya başlayınca devamını istiyor nefis.
Kızım çıktı opeden 3dişini almışlar çürümüş iyicene. 3De dolgu yapmışlar rabbime şükür ler oldun sağ selim çıktı
canım 5 günlüğüne gelicem istanbula sevdiceğimi görmeyeooo Istanbula gezmelere mı gelıyosun. Kac gun kalıcaksın bakalım. Ben de gecen h&m magzasından yazlık tatıl ıcın bıseyler bakaım dedım, sort baktım ıste denız kenarında gıyerım dıye 40 beden. Sort oldu ama bıraz dar, masus dar aldım. Eve geldım denedım bacaklarımın govdeyle bırlestıgı yerde ıc bacaklarım boyle tombos tombıs, sankı bı et parcası yapıstırmıslar oraya. Esımın de dedıkı bacakların zor zayıflıyo senın. sort yakısmadı(( ancak orası bıraz kuculursa yakısır.
evet canım demirle tatlı isteğinin ilgisi var. benim demirim eksik ve acıkmalarım halsizliğim ondan oluyormuş. o yüzden kahvaltı öncesi ya kuru üzüm siyah olanından ya da kuru erik yiyerek başlıyorum güne ve sebze yemeklerimi ve salatalarımı hep koyu yeşil bitkilerden seçiyorum. ama dediğin gibi nefis bu gerçekten bir defa taKtlı yiyince sürekli yemek istiyorsun ne yazık ki
buarada çok geçmiş olsun kızına şükür atlatmışsınız
canım 5 günlüğüne gelicem istanbula sevdiceğimi görmeye
yaa benim kotun bacaklarıda öyle duruyor sabah denedim yine mide bölgesinde incelmeler simitlerde azcıkta olsa gitme var ama popo ve bacaklar sanki gram gitmiyor anlamadım neden olduğunu![]()
powerplate diye bir spor var plastesle birlikte yapılıyormuş. benimle aynı doktora gelen ve o sporu yapan biri vardı kadını ilk gördüğümde sallanıyordu bacakları falan 1 ay sonra sıklaşmış resmen şoka girdim, çok fazla etkisini gördüm hemde 1 ayda dedi, gitmeyi çok istiyorum ona bir kaç kişiden daha gördüm ama inanılmaz pahalı zaten cihaz çok pahalı 5000 euro mu dolar mı ne öyle bir şeymiş tam hatırlamıyorum
gerçi verdiğim kilolar ve sporla devam edince incelme görüyorum ama sanırım hızlı sonuç göremediğin için her yerim için o tombul tarifini kullanmak haksız olmuyor gerçekten. sanki her yağdan kilo verdikçe yağlarım kat kat ortaya çıkıyor biraz gidiyor geri çıkyor falan diye düşünüyorum katman katamn resmen
amann ne vardı accık aile yapımda zayıflık olsaydı, tüm ob
ezler bizim ailede maşallaahh [/QUOT
Cnm papatyamı emzirken demir vitamini içiyordum. Dolapta buldum bende ictim 5gün felan hatta meyveli yoğurt yemek için aldım yiyemedim cnm hiç istemedi. Bitene kadar kullanayim demirleri
bu gün bana çok uzun geldi sabah olsada evime gitsem papatyamii özledim. Mayısın 15de 3gece kadar ayrı kalcam nasıl dayancam![]()
aaa neden ayrı kalıcaksınCnm papatyamı emzirken demir vitamini içiyordum. Dolapta buldum bende ictim 5gün felan hatta meyveli yoğurt yemek için aldım yiyemedim cnm hiç istemedi. Bitene kadar kullanayim demirleri
bu gün bana çok uzun geldi sabah olsada evime gitsem papatyamii özledim. Mayısın 15de 3gece kadar ayrı kalcam nasıl dayancam![]()
aaa neden ayrı kalıcaksın
evet bencede iç ama demir seviyen normalse fazla yüklemeside iyi değil
evet canım demirle tatlı isteğinin ilgisi var. benim demirim eksik ve acıkmalarım halsizliğim ondan oluyormuş. o yüzden kahvaltı öncesi ya kuru üzüm siyah olanından ya da kuru erik yiyerek başlıyorum güne ve sebze yemeklerimi ve salatalarımı hep koyu yeşil bitkilerden seçiyorum. ama dediğin gibi nefis bu gerçekten bir defa tatlı yiyince sürekli yemek istiyorsun ne yazık ki
buarada çok geçmiş olsun kızına şükür atlatmışsınız
canım 5 günlüğüne gelicem istanbula sevdiceğimi görmeye
yaa benim kotun bacaklarıda öyle duruyor sabah denedim yine mide bölgesinde incelmeler simitlerde azcıkta olsa gitme var ama popo ve bacaklar sanki gram gitmiyor anlamadım neden olduğunu![]()
powerplate diye bir spor var plastesle birlikte yapılıyormuş. benimle aynı doktora gelen ve o sporu yapan biri vardı kadını ilk gördüğümde sallanıyordu bacakları falan 1 ay sonra sıklaşmış resmen şoka girdim, çok fazla etkisini gördüm hemde 1 ayda dedi, gitmeyi çok istiyorum ona bir kaç kişiden daha gördüm ama inanılmaz pahalı zaten cihaz çok pahalı 5000 euro mu dolar mı ne öyle bir şeymiş tam hatırlamıyorum
gerçi verdiğim kilolar ve sporla devam edince incelme görüyorum ama sanırım hızlı sonuç göremediğin için her yerim için o tombul tarifini kullanmak haksız olmuyor gerçekten. sanki her yağdan kilo verdikçe yağlarım kat kat ortaya çıkıyor biraz gidiyor geri çıkyor falan diye düşünüyorum katman katamn resmen
amann ne vardı accık aile yapımda zayıflık olsaydı, tüm obezler bizim ailede maşallaahh
canım ben sayfalar arasında kaçırdım mı acabaBüyük Kizima bronkoskopi yapcaklar evden 2saat uzak hastanemiz mecbur yatili kalcam grazdaki hastanemiz çok büyük ve çok iyi ciger uzmanı. Ordan gelincede 15 gün sonra türkiye heyacanlaniyom
demir vitamini ilk başladığında felan3gün içerim yeter heralde![]()
Bende şey düşünürüm kadın okurlarından prim almak için yazarlar bu şekil düşünmeseler bile..
Ama dediğin gibi bir erkeğin bunu dile getirmesi süper..
Çok yorucu işin..Kolaylıklar diliyorum..Eşinle dönüşümlü çalışıyorsunuz özellikle değilmi çocuklar için..
Birde ne diyeceğim Denizli'de 1 mayıs ne ayak.:)
ne gereği varki toplanıyorlarmı ordada.:)
geçmiş olsun toksin kızına..ne olduğunu bilmiyorum ama tez atlatsın inşallah..Büyük Kizima bronkoskopi yapcaklar evden 2saat uzak hastanemiz mecbur yatili kalcam grazdaki hastanemiz çok büyük ve çok iyi ciger uzmanı. Ordan gelincede 15 gün sonra türkiye heyacanlaniyom
demir vitamini ilk başladığında felan3gün içerim yeter heralde![]()