- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen istediğinde hemencecik toparlarsın canım benim
dersler yoğun ben sürekli bir yetiştirme kaygısıyla ders çalışıyorum ama sıcakta sınıfın içinde de dışında da havasızlıktan ölicem zannettim bugün canım o kadar basıuk ve sıcak bir hava vardı ki rüzgar esince azda olsa nerden nerden diye yer belirleyip oraya gitmeye çalışıyordum
zaman yaklaştıkça stresim artıyor, sıcak bir yandan benim yaz tümden zor gecicek asumancım yaaaa![]()
Gunaydin bahar miray iyi yuruyusler. Ben ilk uc icin su koyayim simdiden 87 sularindan pek cikamayacak gibiyim cumartesi kontole gidiciim belki diyetisyene ama pek umidim yokkkk iyi bir rakam icin bu hafta 300-500 idare etcez gibi. Haydi Nurgul haydiiii
amin canım inşallaahh Rabbim herkesin emeklerinin karşılığını versincanım benim Allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
ben de elbet toparlarım biraz böyle idare edeyim bakayım
tüm topiğimize güzel bir gün diliyorum ben de gidip kahvaltımızı hazırlayım![]()
ece ben de cumadan beri bıraktım diyeti felan kasmıyorum kendimi bu ara dün biz de mavigöldeydik ama 8 de evden çıktık en güzel yeri kaptık :))
orasıda saat 10 11 e kadar doldu taştı resmen canım neyse siz de güzel vakit geçirmişiniz önce moraliniz bozulsa da sonu iyiymiş
bugün de dondurma kuruyemiş felan yedim ben de yani yalnız değilsin canım
Uzun süredir takip etmeme rağmen kayıt olalı fazla zaman olmadı. Ben daha çok tüp bebek tedavisi kısmıyla ilgiliydim. Fakat doktorum en son 90 kiloya düşmeden tedaviye başlarsam senin için çok sıkıntılı olur dedi. kilom 101,5 boyum 165 cm. Şu anki hedefim 90 mecburi olan kısım fazlasıda olursa hiç fena olmaz. nefes almakta ve hareket etmekte kısmen zorlanıyorum. çabuk yoruluyor ve sürekli yorgun hissediyorum. Kıyafet konusuna hiç girmemeyi tercih ederim. Her bedene ait bir gardorabım mevcut. Tek olduğumu hissetmekte gerçekten çok kötü bir duygu. Burada sizlerin yanında yalnız hissetmeyeceğimi düşünüyorum. Hepimiz aynı hedef için buradayız. Umarım bende başarılı olabilirim.
Herkese başarılar hanımlar![]()
Uzun süredir takip etmeme rağmen kayıt olalı fazla zaman olmadı. Ben daha çok tüp bebek tedavisi kısmıyla ilgiliydim. Fakat doktorum en son 90 kiloya düşmeden tedaviye başlarsam senin için çok sıkıntılı olur dedi. kilom 101,5 boyum 165 cm. Şu anki hedefim 90 mecburi olan kısım fazlasıda olursa hiç fena olmaz. nefes almakta ve hareket etmekte kısmen zorlanıyorum. çabuk yoruluyor ve sürekli yorgun hissediyorum. Kıyafet konusuna hiç girmemeyi tercih ederim. Her bedene ait bir gardorabım mevcut. Tek olduğumu hissetmekte gerçekten çok kötü bir duygu. Burada sizlerin yanında yalnız hissetmeyeceğimi düşünüyorum. Hepimiz aynı hedef için buradayız. Umarım bende başarılı olabilirim.
Bugün 1 mayıs her yıl bugün içim farklı bir sevinç,hüzün,heyecan ve yeni umutlarla yenilenir..
Bunun sebebi sanırım çocukluğumda her 1 mayısta mahelleli olarak piknik yapmamızdır..
Özellikle babam çok mutlu olurdu hayal meyal hatırladığım kareler ve bana bugün bayram kızım derdi..
Çocuk işçilerinin olmadığı,sigortasız çalışılmayan, kadının, erkeğin emeğinin sömürülmediği bir dünya dileğiyle kutlu olsun..
Lisedeyken arkadaşlarla bağıra bağıra mırıldandığımız harika melodi.:) Manu Chao - Bella Ciao - YouTube
------------
Gelelelim bireysel haberlere.:))
Çok fenalardayım reglim gecikti bir haftayı aşkın süredir..gerginim,şişim.boğum boğum oldu parmaklarım her bir yanım.
dikkatliyim yürüyüşlerimi yapıyorum her tartıldığımda 2-3 kilo artı görmek canımı sıkıyor çok fena..
az kaldı yine deli gibi yememe.Çok korkuyorum..
1 hafta daha geçsin değişiklik olmazsa doktora gideceğim..
canım sakın yeme bak bende 10 gün regle gecikmesi doktora iç regl ol derkene tam 3 hafta kaybettim + bile oldum doktora git bekleme...beklemek stres yapıyor zzaten. Hamilelik ihtimali varmı?