Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sen istediğinde hemencecik toparlarsın canım benim :16:

dersler yoğun ben sürekli bir yetiştirme kaygısıyla ders çalışıyorum ama sıcakta sınıfın içinde de dışında da havasızlıktan ölicem zannettim bugün canım o kadar basıuk ve sıcak bir hava vardı ki rüzgar esince azda olsa nerden nerden diye yer belirleyip oraya gitmeye çalışıyordum
zaman yaklaştıkça stresim artıyor, sıcak bir yandan benim yaz tümden zor gecicek asumancım yaaaa :14::14:

canım benim Allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın inşallah :16:
ben de elbet toparlarım biraz böyle idare edeyim bakayım

tüm topiğimize güzel bir gün diliyorum ben de gidip kahvaltımızı hazırlayım :54:

selam arkadaşlar

nasılsınız ?

yazmasamda ara ara girip son sayfalara bakıyorum

bazı arkadaşlar kısa zamanda güzel yol katettiler

beni soracak olursanız

buradan ayrıldığımda 81 dim yanlış hatırlamıyosam

şu anki kilom 74

bu arada spora başladım belediyenin ücretsiz salonlarından faydalanıyorum

onun haricinde her gün azda olsa dışarıda yürüyorum

çok faydası oluyo

tavsiye ederim

hepiniz ALLAH'a emanet

Son düzenleme:
Günaydın güzel hatunlar...

Bugün tatil ama memur olmadığımızdan yine işteyim malesef...bu gıda sektörünün ne bayramı ne seyranı var...

Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
salatalık dereotu maydonoz
2tk tahin pekmez

ara
1 meyve
1 bardak süt.

öğle
kahvaltı edicem
2 dilim kepek ekmek
domates salatalık peynir
çay

ara
1 meyve
ya da
3 ceviz+2 kayısı

akşam
mısır gevreği
1 bardak yağsız süt
içine 1 kuru incir
2 ceviz

planım bu kızlarrrr...+ larımı akşamı hafif geçirerek atmak istiyorum bu haftaa....

Mayıs ayı bizim için çooookk eksili geçsin inşallah...

toksincim

yavruna çok geçmiş olsun...

Gunaydin bahar miray iyi yuruyusler. Ben ilk uc icin su koyayim simdiden 87 sularindan pek cikamayacak gibiyim cumartesi kontole gidiciim belki diyetisyene ama pek umidim yokkkk iyi bir rakam icin bu hafta 300-500 idare etcez gibi. Haydi Nurgul haydiiii

Su koymak yok daha kocamannnn 2,5 günümüz var cumaya ve en azından 1 kilo vermek kesin :46: bugün bende cuma güünü olduğu gibi 112.2 çıktım ama cumaya kadar en az 1 kilo vericem inanıyorum :32: Sende inan 2 gün sık kendini 1.-2.-3. paylaşalım hep beraber :46:

canım benim Allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın inşallah :16:
ben de elbet toparlarım biraz böyle idare edeyim bakayım

tüm topiğimize güzel bir gün diliyorum ben de gidip kahvaltımızı hazırlayım :54:
amin canım inşallaahh Rabbim herkesin emeklerinin karşılığını versin
bencede azcık dinlenmelisin :16::16:

ben 1 ay diyet yaparak 1 ayda yapmayarak sadece şekeri kestim tamamen ve dikkat ederek 10 kg verdim 104 den 94 e düştüm çok mutluyum daha rahatım 6 aylık bebeğim var 3 yaşındadaa bi kızım daha var böle çok daha güzel oldu şimdi tekrar diyete başlayıp metebolizmayı şaşırtıp tekrar 1 ay diyet 1 ay dikkat dönemi yapıcam tatile gitmiştim düzenli ve dikkatli yemek yemedım ama almamışım eve gelince ilk tartıya çıktımm

Bugün 1 mayıs her yıl bugün içim farklı bir sevinç,hüzün,heyecan ve yeni umutlarla yenilenir..
Bunun sebebi sanırım çocukluğumda her 1 mayısta mahelleli olarak piknik yapmamızdır..
Özellikle babam çok mutlu olurdu hayal meyal hatırladığım kareler ve bana bugün bayram kızım derdi..

Çocuk işçilerinin olmadığı,sigortasız çalışılmayan, kadının, erkeğin emeğinin sömürülmediği bir dünya dileğiyle kutlu olsun..

Lisedeyken arkadaşlarla bağıra bağıra mırıldandığımız harika melodi.:) Manu Chao - Bella Ciao - YouTube

------------

Gelelelim bireysel haberlere.:))
Çok fenalardayım reglim gecikti bir haftayı aşkın süredir..gerginim,şişim.boğum boğum oldu parmaklarım her bir yanım.:(
dikkatliyim yürüyüşlerimi yapıyorum her tartıldığımda 2-3 kilo artı görmek canımı sıkıyor çok fena..
az kaldı yine deli gibi yememe.Çok korkuyorum..
1 hafta daha geçsin değişiklik olmazsa doktora gideceğim..

ece ben de cumadan beri bıraktım diyeti felan kasmıyorum kendimi bu ara dün biz de mavigöldeydik ama 8 de evden çıktık en güzel yeri kaptık :))
orasıda saat 10 11 e kadar doldu taştı resmen canım neyse siz de güzel vakit geçirmişiniz önce moraliniz bozulsa da sonu iyiymiş
bugün de dondurma kuruyemiş felan yedim ben de yani yalnız değilsin canım

ne güzel erkenden yol almışsınız güzel yeri kapmışsınız:)))mavi gölü ben daha çok seviyorum göksudan fln.göksu baya baya kurak bi yer.akşam serinliğşnde çekileibliri belki ama sabah öğle vakitlerinde korkunç.unutmuşum ben böyle olduğunu.yani yer bulsaydık bile en fazla 1 saatte kaçardık kesin çok bunaltıcıydı arabadan 1 dk lığına inmem yetti bunu anlamak için.neyse asu kaçamak yaptık artık kaldığımız yerden devam:)))biraz daha inelim hafifleyelim.:32:

bugnü bebelrimin hepsi evde.eşim de işe gitti geç gitti ama gitti kaldık çocuklarla başbaşa:33:
dünü güzel geçirdim şükür diyet açısından.bugnü de bozmak istemiyorum.çörek otuna devam.bi de spor yapabilsem keşke keyfime diyecek olmaz ama spor yapacak durumum yok malesef belki evde lesli yaaprım keşek başlasam.dünkü menümü paylaşayım

sabah:
2 dlm ekmek ,peynir,maydonos,bitki çayı
ara:
1 fincan nescfe
öğln:
küçük ton
yağsızsalata
1 dlm ekmek
akşam:
1 porsiyon tavuk çorba
1 porsiyon bulgur pilavı
salata
fırınlanmış tavuk eti
ara:çay ve küçük kase leblebi

bugünkü menüm

sabah:
2 dlm ekmek
5 zeytin
peynir
az sucuklu yumurta
domates,salatalık,çay

ara:
10 tane yeşil erik

öğlen:
4 kaşık nesfit ,yarım elma,yarım yağlı süt,2 cevzili kahvaltılık yiycem

akşm:
1 porsiyon çorba
1 porsiyon bulgur pilavı
bol salata
az tavuk eti yemeyi planlıyorum

ara

yapmasam iyi ama acıkıyorum gene leblebi yerim belki yada meyve

hadiii nevinnnn toparla bu hafta kendini bende tabiii:52::52::52:
sporda yapsak çok güzel olacak.ben yayıldım spor yapmayınca toparlanmam gerk:51:

Uzun süredir takip etmeme rağmen kayıt olalı fazla zaman olmadı. Ben daha çok tüp bebek tedavisi kısmıyla ilgiliydim. Fakat doktorum en son 90 kiloya düşmeden tedaviye başlarsam senin için çok sıkıntılı olur dedi. kilom 101,5 boyum 165 cm. Şu anki hedefim 90 mecburi olan kısım fazlasıda olursa hiç fena olmaz. nefes almakta ve hareket etmekte kısmen zorlanıyorum. çabuk yoruluyor ve sürekli yorgun hissediyorum. Kıyafet konusuna hiç girmemeyi tercih ederim. Her bedene ait bir gardorabım mevcut. Tek olduğumu hissetmekte gerçekten çok kötü bir duygu. Burada sizlerin yanında yalnız hissetmeyeceğimi düşünüyorum. Hepimiz aynı hedef için buradayız. Umarım bende başarılı olabilirim.
Herkese başarılar hanımlar:8:

sabah:3 kayısı 1 bardak yarım yağlı süt öğle yemeği:zeytinyağlı fasülye 1 kase yoğurt 3 dilim çavdar ekmeği şimdide yeşil çay içiyorum sabah kahvaltı yapmak istemedim benim midem rahatsız kahvaltı hemen yapamıyorum o yüzden ara öğünü kahvaltı yapıyorum heralde bundan sonra böyle yaparım...şimdiden kendimi hafiflemiş hissediyorum az sık yediğim için sanırım....inşallah hayal kırıklığına uğramam...yoksa moral olarak mahfolurum...şimdilik benden bu kadar kızlar devamınıda yazarım yedikçe....

Uzun süredir takip etmeme rağmen kayıt olalı fazla zaman olmadı. Ben daha çok tüp bebek tedavisi kısmıyla ilgiliydim. Fakat doktorum en son 90 kiloya düşmeden tedaviye başlarsam senin için çok sıkıntılı olur dedi. kilom 101,5 boyum 165 cm. Şu anki hedefim 90 mecburi olan kısım fazlasıda olursa hiç fena olmaz. nefes almakta ve hareket etmekte kısmen zorlanıyorum. çabuk yoruluyor ve sürekli yorgun hissediyorum. Kıyafet konusuna hiç girmemeyi tercih ederim. Her bedene ait bir gardorabım mevcut. Tek olduğumu hissetmekte gerçekten çok kötü bir duygu. Burada sizlerin yanında yalnız hissetmeyeceğimi düşünüyorum. Hepimiz aynı hedef için buradayız. Umarım bende başarılı olabilirim.

Hoşgeldin aramıza... Başarılı olacağına inanıyorum ben.İstemek başarmanın yarısı derler.Sen isteklisin bu konuda.Vakit buldukça takip edersen burayı motiven yüksek olur salmazsın kendini...
Bir çok arkdaşımız ben de dahil öncelikle sağlık olmakla birlikte bebek sahibi olmak için baş koyduk bu yola.Allah yardımcımız olsun...

hoşgeldin canım bende burda çok yeniyim bende diyete başlayalı 3 gün oldu şuan gayet iyi gidiyor.burdaki arkadaşlar o kadar güzel kilo vermişlerki insan motive oluyor inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın canım...önemli olan sabretmek ve gerçekten istemek...sen burda tek değilsin birbirimize destek olarak kiloları vereceğiz...kendine iyi bak canım Allaha emanet ol....

canselcimahhh spor yapsam olucakta saldım 2 haftadır gitmedim perşembe yeniden başlıcam inşallah...bu akşamda biraz erken evde olurum yürürüm belki amann çok halsizlik var canım bende çörek otunuda bi kez yedim unutuyorum yaaa...çok tembelimmm mayıs sonu 90 altını görsem ne olurdu sanki...

Ebru canım sen ne alemdesin bakıyım yürüyüş yapıyormusnuz ablanla?

Son düzenleme:
Bugün 1 mayıs her yıl bugün içim farklı bir sevinç,hüzün,heyecan ve yeni umutlarla yenilenir..
Bunun sebebi sanırım çocukluğumda her 1 mayısta mahelleli olarak piknik yapmamızdır..
Özellikle babam çok mutlu olurdu hayal meyal hatırladığım kareler ve bana bugün bayram kızım derdi..

Çocuk işçilerinin olmadığı,sigortasız çalışılmayan, kadının, erkeğin emeğinin sömürülmediği bir dünya dileğiyle kutlu olsun..

Lisedeyken arkadaşlarla bağıra bağıra mırıldandığımız harika melodi.:) Manu Chao - Bella Ciao - YouTube

------------

Gelelelim bireysel haberlere.:))
Çok fenalardayım reglim gecikti bir haftayı aşkın süredir..gerginim,şişim.boğum boğum oldu parmaklarım her bir yanım.:(
dikkatliyim yürüyüşlerimi yapıyorum her tartıldığımda 2-3 kilo artı görmek canımı sıkıyor çok fena..
az kaldı yine deli gibi yememe.Çok korkuyorum..
1 hafta daha geçsin değişiklik olmazsa doktora gideceğim..

canım sakın yeme bak bende 10 gün regle gecikmesi doktora iç regl ol derkene tam 3 hafta kaybettim + bile oldum doktora git bekleme...beklemek stres yapıyor zzaten. Hamilelik ihtimali varmı?

canım sakın yeme bak bende 10 gün regle gecikmesi doktora iç regl ol derkene tam 3 hafta kaybettim + bile oldum doktora git bekleme...beklemek stres yapıyor zzaten. Hamilelik ihtimali varmı?

Şaşırtıcı derecede dikkatliyim nevinciğim.:nazar: İşte emeğin karşılığını almayınca demoralize olmaya aşırı meyilliyim..

Hamilelik ihtimali yok..

aramıza hoşgeldin canım , boyumuz ve başlangıç kilolarımız hemen hemen aynı bende 1.65 boy 102 kilo ile başladım , kendimi çok kasmadan yavaş yavaş ilerliyorum 5 ayda 13 kilo verdim , spor yapamıyorum çünkü dizimde menisküs var malesef , yani istedikten sonra her türlü oluyor , hadi bakalımm kkolay gelsinn , gazan mübarek olsun :16::16::16::16::16:

Back
X