geçmişiokuyamadım çok birikmiş umarım herkez iyidir
hepinizi öpüyorum
İlknurcuğum hoşgeldin :)) Hayırlı olsun yeni görevin, arada bahsin geçiyordu, hepimiz merak etmiştik seni
ben umutu merak ediyorum cumadan beri hiç görünmedi :44:
Bende merak ettim profiline baktım girip okuyup çıkıyor. sanırım vakitsizlik olabilir..
Öpesim geldi sizi, dur şöyle öpeyim bilgisayardan

Beyzacığım da aradı, yazmış da sonradan gördüm. Poroplem yok çok şükür :)
iyi geceler kızlarrrrr.... uzun zamandır çok ama çok yoğunum inanın sizi çok özlüyorum ama zaman bulamıyorum

cumaya kısmetse doğumgünümüz var oğluşum 1 yaşını dolduruyor ,şimdiden onun heyecanı sardı beni
ne yapsam ,neler hazırlasam, kimleri davet etsem falan filan işte :)
ilk doğumgünümüz olunca insan heyecan yapıyor tabi
yarında nöbetçiyim okulda, yine bana yorgunluk bakalım ,hemde bahçedeyim ...
sizler nasılsınız bakalım? inşallah diyetleriniz sağlıkla devam ediyordur.
Oğlunun doğumgünü şimdiden kutlu olsun, aynı gün doğmuşuz minik prensle :)
Canım devlette yaptırmam ben, ıs arkadasım kuculturdu gayet rahat gecmıs amelıyatı. Zaten ben ıstesem de cok kucuk yapmaz doktor, 1,2 bedne bıle kuculse benım hayat kalıtem artar. Benımkı de cok buyuk canım. Bi ara kom model sutyen gorursen dd cup a bak buyuklugunu anlarsın:)) Kucuk olsa da sarkık olsa ıcı kalıp gıbı ıs camasırlar var onu kullanırsın ama hem buyuk hem sarkık olmuyo ıste. Dusunsene koca kom magzasında bıkını bulamadım.
Daha gelmedı canım, mayısın 5ınde mı ne gelıcekmıs. Bakalım olacak mı ayagıma
Aaaaa Özlem sen de akşam akşam moral bozdun

Yani ben akşam okuduğum için öyle oldu. Dev anası muamelesi yapmasana canım göğüslerimize... Anlayacağın gibi aynı bedendeyiz, ben de iç çamaşırı Triumph'da aynı bedeni giyiyorum, Kom'da da öyle. -Gerçi Kom'dan emin değilim, sadece emzirme sutyeni almıştım.- Sen bu kadar şikayetçi olana kadar ben farkında değildim ne kadar aşırı büyük olduklarının

Gene bile aşırı gelmiyor bana, alıştım galiba.
Ben de zayıfken bile büyük göğüslü olmanın zorluğunu çektim. O zaman ince bedende çok dikkat çekiyordu, öyle bir problem vardı. Şimdi 2 çocuk, 3 hamilelik, toplam 50 ay emzirme sonrası biraz deforme oldular tabii. Gene de çok sarkık olduklarını düşünmüyorum ben, bana mı öyle geliyor acaba? Normal bir defrmasyon olduğunu düşünüyorum. Ama dilediğim kiloya gelirsem ben de operasyon yaptırabilirim, benim için iz çok önemli ama, ben ömür boyu meme ucundan taaa göğüs kafesine kadar T şeklinde çizgi taşımak istemiyorum. Dövme filan da yaptıramam ben vücuduma, takıntım var öyle şeylere. Bu nedenle epey araştırmıştım ve meme küçültmede liposuction ve vertikal mastopeksy yöntemlerine ulaşmıştım. Internetten araştır istersen, oldukça yeni ve nispeten kolay yöntemler...
...
Ayşe, Beyza geçmiş olsun canlarım.
Toksin, kızına geçmiş olsun canım. sevindim iyi geçmiş diş operasyonu. Bir de geçmişte şeker hamuru soran yerleri sormuşsun, artık pek çok yerde var ama çeşit arıyorsan, pastacılıkla ilgili farklı malzemeler ve süsleme malzemeleri de alacaksan; sana İstanbul'da iki basit adresi tarif edebilirim. Biri Eminönü'de HAsırcılar caddesinde yer alıyor, Kuru Kahveci Mehmet Efendi2nin sokağından dümdüz gidince solda. Diğeri ise Kadıköy'de Söğütlüçeşme'de. Kadıköy Belediyesi'nin karşısında ama paralel sokağında. İstersen daha detaylı tarif ve isim de yazarım notlarıma bakıp. Yok ben iyice profesyonel malzemeler istiyorum dersen başka isim ve adresler veririm :)
Yenacığım, bir süre tartılmasan? En azından regl olup bitene kadar? Canını sıkmış bu hafta senin tartı...
....
Geç oldu, 1 Mayıs da geçti sayılır artık ama iyi geceler dilemeden eklemek istedim: Kendisi ya da yakınları emekçi olarak çalışan tüm arkadaşlarımın bayramları kutlu olsun. Biz bu sene Taksim'de olamadık ama kulaklarımızda ve dilimizde Sarper Özsan'ın ezgileri ile bir selam yolladık oradakilere...