Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlaarr nassınızz?? :16::16::16:

akşam eşimle dışarı çıktık , ortalık sakin olunca 1.5 saat kadar yürüdük , iyi geldi valla , ama dizim hemen sinyal veriyo , dııt dııt dııt dıııt diyee:28::28::28::28:

aboovv nolcak benim bu halim yaa , inanın 80lik neneler gibi oldum haaa:25::25::25::25:

Gecmis olsun cnm cok zor .
ben de oturup kalkarken inliyorum soranlara belimi incittim diyorum utaniyorum kuyruk sokumum zedelendi demege. Biside gorunmuyor zayiflayinca gececekmissss

Kızlar iyi geceler,

Birkaç gündür pek giremedim herkeste keyifler yerindedir umarım. Geçmiş epey birikmiş, oraya göz atarken arada uğrayıp merhaba diyeyim dedim :) Hafta sonu çocukların peşinden pestil olduk yazamadım pek, dün de akşam yemeğe misafirim vardı gündüz hazırlıklar, akşam sohbet uzun sürdü. Bugün de iş ve okul olmayınca İzmit'e büyük babaanneyi ziyarete gittik, evde değildim özledim buraları. Bu hafta diyetim de iyi gitmedi pek :(

Kaçamaklarımı da döküleyim;
İki gün lif fiyetini uyguladım, peşinden protein diyetinin ikinci günü (Pazar) öğle öğünü biraz kaçtı, açlık sürem uzadı çünkü. 3 köfte yerine 5 köfte yedim, salatayı fazla kaçırdım, bol fasulyeli filan karışık bir salataydı (salata bardan alınan tipten.

Pazartesi misafirler için hazırladığım sarmalardan yedim :( 6-7 adeti buldu sanırım. Akşam öğününde zarasız çeşitlerden birer kaşık aldım (1 adet rosto, 2 kaşık bakla, 1 ince dilim fırında mücver, 1 kaşık havuçlu kereviz salatası, yeşil salata) yani öüğünü zaten azıcık abartmıştım, sarma ve paçanga böreğinden (fırında yapmıştım) bir ısırık cabası oldu. Bir de frambuazlı pasta yapmıştım, bir çatal oldan aldım :(

Dün böyle feci geçince bugün iyi geçseydi keşke. Ama bugün yürüyüş yapamadığım gibi öğle yemeğini çok geç yedim ve pide yemek zorunda kaldım. Eşim sürpriz olsun diye haber vermemiş gideceğimizi, gittiğimizde 86 yaşındaki babaanne evde yalnızdı (hala çarşıdaydı) ve yiyecek hiçbirşey yoktu, çocuklar da acıkmıştı. Eşim pide yaptırıp geldi, ben de el kadar bir parça yedim ayranla :( Eve gelince 3 adet sarma da yedim normal akşam yemeğimle.

Yediklerim için pişman değilim bu hafta böyle oldu, yarın milim şaşmadan devam etmeye çalışacağım. Pişmanlığım bir hafta kaybetmiş olmam :( Bu hafta ziyan oldu diye üzülüyorum :(

İşte böyleyken böyle, şimdi tekrar geçmişin tozlu sayfalarına döneyim :))

Gecmis olsun cnm cok zor .
ben de oturup kalkarken inliyorum soranlara belimi incittim diyorum utaniyorum kuyruk sokumum zedelendi demege. Biside gorunmuyor zayiflayinca gececekmissss

Mutlucum ondan hiç bahsetmiimm , balayımızda aquaparktayken en dik kaydıraktan kaydım , aşağı inerken panik yaptım , ayaklarımı açınca totoşumun üstüne çakıldım , kuyruk sokumum battı sanırım , yolculuk felan yaparken oturunca fena oluyo :25::25::25::25::25:

Kızlarrrrrrrr bende katıldım ödüllü ankete :1: bakalım ne olacak :46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
Bu tombis bacaklRa en iyisi aslinda topuklu ama vben ne yuruyebiliyorum ne de sıkıntısına katlanabiliyorum.
elbise giydiğimde kesinlikle platformlu ayakkabımı giyiyorum sanki incecik görünüyorum gibi duruyor sonra yoruldukça totomu diliyorum daha kötü duruyor, valla beni zayıflayan kadar babetler paklar yine ya da küçücük topuklu ayakkabılarım var hatta bi tanesinide lcw den almıştım 40 tl ye daha giyinmedim bile, ama zayıflayayım topukludan başka bir şey giymem :9::9: gerçi düz tabanın rahatlığı hiç bir yerde yok arkadaşl o yüzden söz veremiyorum toğuklu giyme konusunda ama en azından rahat giyineceğim kesin bişey :9::9:

Kızlar ben kaçayımda az koçayla ilgileneyim :1: yoksa bir gün isyan edip Laptobla yat bari diyecek :60:
Starda korku filmi var cadıyı uyuturken onu izleyeyim bari :34:

Yarına kadar kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun

İyiiii gecelerrrrrrr :3: :3: :3:

Kızlar ben kaçayımda az koçayla ilgileneyim :1: yoksa bir gün isyan edip Laptobla yat bari diyecek :60:

Allaha emanet olun

bende kaçayım benimkide "yatalımmı yatalımmı" deyip duruyo , ayakta uyukluyo resmen :27::27::27::27:

öperim herkesi , iyi geceler , datlu rüyalarrr :54::54::54::54::54::16::16::16:

Allaha emanet olun

ayyy cecoo ne cesaretlisin hem de oteli mi izliyceksin
valla ben korku filmi izleyemiyorum izlersemde 1 ay yatamam kesin :17::17:
ama vampirdi cadıydı falan böyle gizzemli filmleri izlerim :9:

ayyy cecoo ne cesaretlisin hem de oteli mi izliyceksin
valla ben korku filmi izleyemiyorum izlersemde 1 ay yatamam kesin :17::17:
ama vampirdi cadıydı falan böyle gizzemli filmleri izlerim :9:

Ben şimdiye kadar hiç bir filmden korkmasım sadece bir krtrdinde gece bir korku filmine ( GAREZ ) dalmıştım tamda o an ev telefonu çaldı resmen nasıl daldıysam çığlığı bastım :60::60::60:
Testereyi bile sinemada 3D izlemiştim :1: sadist miyim neyim :1:

Ben şimdiye kadar hiç bir filmden korkmasım sadece bir krtrdinde gece bir korku filmine ( GAREZ ) dalmıştım tamda o an ev telefonu çaldı resmen nasıl daldıysam çığlığı bastım :60::60::60:
Testereyi bile sinemada 3D izlemiştim :1: sadist miyim neyim :1:
şuanda sana hayran oldum şekerim vallaa
benimle kimse korku filmine gitmez bilirler filmi burunlarından getiririm
hatta yıldız tozu diye bir filme gitmiştik korku filmi falan değil ha bildiğin aşk filmi, kız kapıyı hızla açtı bende dalmıştım çığlığı bastım
herkes noluyo die soruyor arkadaşlarımda bişey yok arkadaşımız korktu dediler herkes bana bakıyor garip bu kız diye :9::9:
o yüzdeen sinemada hjele hiç izlemem korku filmini en son seneler seneler önce şeytanı izlemiştim arkadaki kadın resmen ona benziyordu saçlar falan kadına bakıp çığlık atmıştım, tek başımada izlediğimde (merak bu ya kapatmıyorum birde filmi) haftalarca uyuyamam
en komik olay, halkanın sadece fragmanını izleyip ablamın getirdiği halka filmi cd sini gecenin köründe parmak uçlarımla tutup salona fırlatıp yatağa dönmemdi, filmin tamamını izlesem kesin 3-4 ay uyuyamazdım :9::9:
manyak mıyım ne :44::44::44::21::21:

şuanda sana hayran oldum şekerim vallaa
benimle kimse korku filmine gitmez bilirler filmi burunlarından getiririm
hatta yıldız tozu diye bir filme gitmiştik korku filmi falan değil ha bildiğin aşk filmi, kız kapıyı hızla açtı bende dalmıştım çığlığı bastım
herkes noluyo die soruyor arkadaşlarımda bişey yok arkadaşımız korktu dediler herkes bana bakıyor garip bu kız diye :9::9:
o yüzdeen sinemada hjele hiç izlemem korku filmini en son seneler seneler önce şeytanı izlemiştim arkadaki kadın resmen ona benziyordu saçlar falan kadına bakıp çığlık atmıştım, tek başımada izlediğimde (merak bu ya kapatmıyorum birde filmi) haftalarca uyuyamam
en komik olay, halkanın sadece fragmanını izleyip ablamın getirdiği halka filmi cd sini gecenin köründe parmak uçlarımla tutup salona fırlatıp yatağa dönmemdi, filmin tamamını izlesem kesin 3-4 ay uyuyamazdım :9::9:
manyak mıyım ne :44::44::44::21::21:

Gece gece ne güldüm :60: :60: :60:
Sen çok yaşa emi :34: neyse bu sohbet uzar gider sonra bakmışsın eşlerimiz arkadan sessizce yaklaşıp boğazımızı sıkarlarmış :60: :60: :60:
Yarın görüşmek üzere :3:

Gece gece ne güldüm :60: :60: :60:
Sen çok yaşa emi :34: neyse bu sohbet uzar gider sonra bakmışsın eşlerimiz arkadan sessizce yaklaşıp boğazımızı sıkarlarmış :60: :60: :60:
Yarın görüşmek üzere :3:
:9::9::9:
ceccoo ben evli değilim allah söyletti anacım neyse seneye gerçekten dediğin şey başıma gelebilir
iyi geceler canımm:16:

kızlar herkeşlere iyi geceler :16::16::16::16:

Slm bende hamilelikte 30 kilo aldım... Bebeğim şimdi 2.5 aylık ben 14 kiloyu ilk 40 günde verdim ve 90 kiloda kaldım... Gitmiyor artık... Evde çocukla uğraşmaktan yürüyüş falanda yapamıyorum... Spora başlayayım bu hafta dedim çocuk hafif üşüttü, kıyamadım yanından ayrılmaya... Ama aynadaki görüntümden nefret ediyorum resmen ;(((((( 46-48 beden pantolon almak zorunda kaldım ve hayatımda kendimi bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum... Depresyondayım resmen....;(((((((

geçmişiokuyamadım çok birikmiş umarım herkez iyidir
hepinizi öpüyorum
İlknurcuğum hoşgeldin :)) Hayırlı olsun yeni görevin, arada bahsin geçiyordu, hepimiz merak etmiştik seni :71:
ben umutu merak ediyorum cumadan beri hiç görünmedi :44:

Bende merak ettim profiline baktım girip okuyup çıkıyor. sanırım vakitsizlik olabilir..
Öpesim geldi sizi, dur şöyle öpeyim bilgisayardan :54: Beyzacığım da aradı, yazmış da sonradan gördüm. Poroplem yok çok şükür :)
iyi geceler kızlarrrrr.... uzun zamandır çok ama çok yoğunum inanın sizi çok özlüyorum ama zaman bulamıyorum :(
cumaya kısmetse doğumgünümüz var oğluşum 1 yaşını dolduruyor ,şimdiden onun heyecanı sardı beni
ne yapsam ,neler hazırlasam, kimleri davet etsem falan filan işte :)
ilk doğumgünümüz olunca insan heyecan yapıyor tabi

yarında nöbetçiyim okulda, yine bana yorgunluk bakalım ,hemde bahçedeyim ...

sizler nasılsınız bakalım? inşallah diyetleriniz sağlıkla devam ediyordur.:16:
Oğlunun doğumgünü şimdiden kutlu olsun, aynı gün doğmuşuz minik prensle :)
Canım devlette yaptırmam ben, ıs arkadasım kuculturdu gayet rahat gecmıs amelıyatı. Zaten ben ıstesem de cok kucuk yapmaz doktor, 1,2 bedne bıle kuculse benım hayat kalıtem artar. Benımkı de cok buyuk canım. Bi ara kom model sutyen gorursen dd cup a bak buyuklugunu anlarsın:)) Kucuk olsa da sarkık olsa ıcı kalıp gıbı ıs camasırlar var onu kullanırsın ama hem buyuk hem sarkık olmuyo ıste. Dusunsene koca kom magzasında bıkını bulamadım.

Daha gelmedı canım, mayısın 5ınde mı ne gelıcekmıs. Bakalım olacak mı ayagıma

Aaaaa Özlem sen de akşam akşam moral bozdun :30: Yani ben akşam okuduğum için öyle oldu. Dev anası muamelesi yapmasana canım göğüslerimize... Anlayacağın gibi aynı bedendeyiz, ben de iç çamaşırı Triumph'da aynı bedeni giyiyorum, Kom'da da öyle. -Gerçi Kom'dan emin değilim, sadece emzirme sutyeni almıştım.- Sen bu kadar şikayetçi olana kadar ben farkında değildim ne kadar aşırı büyük olduklarının :( Gene bile aşırı gelmiyor bana, alıştım galiba.

Ben de zayıfken bile büyük göğüslü olmanın zorluğunu çektim. O zaman ince bedende çok dikkat çekiyordu, öyle bir problem vardı. Şimdi 2 çocuk, 3 hamilelik, toplam 50 ay emzirme sonrası biraz deforme oldular tabii. Gene de çok sarkık olduklarını düşünmüyorum ben, bana mı öyle geliyor acaba? Normal bir defrmasyon olduğunu düşünüyorum. Ama dilediğim kiloya gelirsem ben de operasyon yaptırabilirim, benim için iz çok önemli ama, ben ömür boyu meme ucundan taaa göğüs kafesine kadar T şeklinde çizgi taşımak istemiyorum. Dövme filan da yaptıramam ben vücuduma, takıntım var öyle şeylere. Bu nedenle epey araştırmıştım ve meme küçültmede liposuction ve vertikal mastopeksy yöntemlerine ulaşmıştım. Internetten araştır istersen, oldukça yeni ve nispeten kolay yöntemler...

...
Ayşe, Beyza geçmiş olsun canlarım.

Toksin, kızına geçmiş olsun canım. sevindim iyi geçmiş diş operasyonu. Bir de geçmişte şeker hamuru soran yerleri sormuşsun, artık pek çok yerde var ama çeşit arıyorsan, pastacılıkla ilgili farklı malzemeler ve süsleme malzemeleri de alacaksan; sana İstanbul'da iki basit adresi tarif edebilirim. Biri Eminönü'de HAsırcılar caddesinde yer alıyor, Kuru Kahveci Mehmet Efendi2nin sokağından dümdüz gidince solda. Diğeri ise Kadıköy'de Söğütlüçeşme'de. Kadıköy Belediyesi'nin karşısında ama paralel sokağında. İstersen daha detaylı tarif ve isim de yazarım notlarıma bakıp. Yok ben iyice profesyonel malzemeler istiyorum dersen başka isim ve adresler veririm :)

Yenacığım, bir süre tartılmasan? En azından regl olup bitene kadar? Canını sıkmış bu hafta senin tartı...

....
Geç oldu, 1 Mayıs da geçti sayılır artık ama iyi geceler dilemeden eklemek istedim: Kendisi ya da yakınları emekçi olarak çalışan tüm arkadaşlarımın bayramları kutlu olsun. Biz bu sene Taksim'de olamadık ama kulaklarımızda ve dilimizde Sarper Özsan'ın ezgileri ile bir selam yolladık oradakilere...

Son düzenleme:
herkese günaydın
haftayı ortaladık yine ben bu hafta hep kaçamaklı gittim bugün toparlayacaktım güya ama güne kaçamakla başladım bile
öğleden sonra yürüyeceğim inşallah bu hafta ilk olacak

herkese günaydın
haftayı ortaladık yine ben bu hafta hep kaçamaklı gittim bugün toparlayacaktım güya ama güne kaçamakla başladım bile
öğleden sonra yürüyeceğim inşallah bu hafta ilk olacak

Dun ben kacamagin kitabini yazdim oyle boyle degil yazilacak gibi degil. Yememem gereken herseyden fazlasiyla yedim pismanmiyim evet ama neyse artik bu iki gun dikkatle ilerleyeyim 300-500 gider hesapliyordum arti cikmam insallah.

Dun ben kacamagin kitabini yazdim oyle boyle degil yazilacak gibi degil. Yememem gereken herseyden fazlasiyla yedim pismanmiyim evet ama neyse artik bu iki gun dikkatle ilerleyeyim 300-500 gider hesapliyordum arti cikmam insallah.

pişman olma canım arada oluyor önemli olan sık tekrarlanmasın
2 gün dikkat edip yürürsen artı da çıkmazsın inşallah

Back
X