Selam Kızlarrrrr :122: :122:
Bugün çok şükür saat 8de uyanabildim ve hazır küçük cadı uyurkende işlerimi kolayladım

Şimdi bir yandan onunla oynuyoruz bir yandanda sizlere bir bakayım dedim
Hazır aklımdayken yediklerimide yazayım
Sabah aç karnına sıcak suya limon + 1 Tk bal içtim
yarım saat sonra kahvaltı : ( 9:30 )
1.5 dilim ekmek ( dilimler büyük diye birini yarım yedim

)
1 KK beyaz peynir
3 zeytin
1 kırmızı biber
1 domates
1 Salatalık
Yarım bardaktan az fazla taze sıkılmış Greyfurt suyu
Ara: 11: 30
1 Bardak süt, 1 ekşi elma
Öğlende eğer kızım okuldan erken gelirse bir arkadaşa oturmaya gitmeyi düşünüyorum ama daha kesin değil kızın dersi az sa giderim diyordum.
Eğer oraya gitmezsem öğlende büyük ihtimalle yiyeceklerim
1 Biber dolması
1 kase yoğurt
1 büyük kase salata
1/2 dilim ekmek
Kızın dersi az olursa kesin giderim o zamanda giderken simit alırım çayın yanına ( evden cıkmadan ben geliyorum diye arayacağım yoksa hazırlık yapar

)
Yarım simit yanına az peynir ve şekersiz acık çay içerim. Birazda domates salatalık tamamdır

Zayıflayacağım listeden cıkmayacağım diye eve tıkılamam ya
Akşama Allah kerim

ceccoo ben evli değilim allah söyletti anacım neyse seneye gerçekten dediğin şey başıma gelebilir
iyi geceler canımm
kızlar herkeşlere iyi geceler 

Anaaa demekki ben bir ara uykusuzluktan yanlış okumuşum sanki benimkide yatmıyormuyuz yatmıyormuyuz diye soruyor yazdığını okudum sanki

Neyse Allah söyletti diyelim ve hayırlı bir koca için dua edelim

Kadınlar kulübüne karşı çıkmayacak birini
Slm bende hamilelikte 30 kilo aldım... Bebeğim şimdi 2.5 aylık ben 14 kiloyu ilk 40 günde verdim ve 90 kiloda kaldım... Gitmiyor artık... Evde çocukla uğraşmaktan yürüyüş falanda yapamıyorum... Spora başlayayım bu hafta dedim çocuk hafif üşüttü, kıyamadım yanından ayrılmaya... Ama aynadaki görüntümden nefret ediyorum resmen ;(((((( 46-48 beden pantolon almak zorunda kaldım ve hayatımda kendimi bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum... Depresyondayım resmen....;(((((((
Aramıza hoşgeldin

inşallah hepbirlikte bu kilolardan kurtulacağız

Bebeğinide Allah analı babalı büyütsün

maşallahın var 40 günde 14 kilo azmı ben 20 ay oldu doğuralı ama daha ancak 11 kilo verdim

ama tabi diyete başlayalı 10 ay oldu

ki aslında buda iyi sayılmaz ama az olsun ama olsun
canım üzme kendini eşin bence gerçekten işi olduğu için geç geliyordur hem sende bilirsin erkekler dönem dönem öyle ufak bunalımlara girebiliyorlar
Bizlerde bunalıyoruz ve sinirlerimiz gerildiğinde bazı şeyler gözümüzde de büyüyebiliyor

Hiç bence kafana takıpta kendini daha çok yıpratma. İnşallah en kısa zamanda yine biraz daha rahat olursunuz
günaydınlar kızlar
nasıldınız keyifler nasıl
ben ve ailem iyiyz çok şükür
dün eşimin doğum günü idi çok güzel geçti izinli olmamdı iyi oldu
dalga geçiyorum adamla ne mübareksin doğdun diye resmi tatil yapmışlar diye
Eşinin doğum günü kutlu olsun

İnşallah ailecek daha nice güzel doğum günleri geçirirsiniz
Bende merak ediyordum

İyi olmanıza sevindim

Sen boşver kiloları nasılsa doğumdan sonra yine hepsini verirsin hamileliğin tadını cıkar ama abartmadan tabi
Bizde sizi öpüyoruz
yaa ama ben yazmaya utanıyorum.. diyetteyimm birbucuk ay oldu.. kimseyle paylaşmıyorum ama motivasyonum düştü düşecek.. sizleri okuyunca kendimi toparlıyorum. buraya yeni üye oldum nasıl kullanacagımı da öğrenmeye calısıyorum. :)
Sende aramıza hoşgeldin

inşallah sende en kısa zamanda kilolarından kurtulursun
kızlar ben bu sabah bizim burda fitness salonuna yazıldım bu gün ilk sporumu yaptım önce 1 saat sahanın içinde hızlı yürüdüm ardından hoca eşliginde egzersiz yaptık .sonra çay simit ikramı vardı ben simit almadım toplam bugün 2 saat spor yaptım ekg çekmek için 1 saat daha yürüyerek gidip gelicem .artık ptesi ,çarşamba ,cuma düzenli sporum var kalabalık eşliginde olunca zevkli oluyor

Harika yaa

Bundan sonra kilolar pıtır pıtır gideceklerdir

keşke bende gidebilseydim ama maalesef küçük civcivimi bırakacak yerim yok :26:
Neyse bende evde bisikletle idare ederim