Evet, bir de Acıbadem Hastanesi? Diğer hastanedeyken de öyleydi gerçi. Hayır kıza sorduğumda o da detaylı bilgi vermiyor, yuvarlak rakamlar veriyor. "Gramlara çok takılmayın, birkaçyüz gram kas kaybı önemli değildir, haftadan haftaya hafif değişimler normal" diyor. Ben de obsesif olmak istemiyorum, ısrarla sormuyorum ama eski diyetisyenimde daha detaylı arşiv oluşruyordum. Onun listeleri de bilgisayarda özel bir formatta yazılıyordu, her şey daha düzenliydi. Eh onun aylığı 400 Tl olduğuna göre arada biraz fark oluyor demek :))
Tanita'da kayıtlıdır benim verilerim de ama gene de kendisi de dosyalıyor, bir kağıda da özet bilgiler yazıyor, posa diyeti+protein diyeti yazyor mesela. Neyse girdik bir yola en azından 2 ay denemeden bırakmayı düşünmüyorum. Memnun kalırsam da 4-5 ay devam ederim diyorum.
Dediğin gibi artıda olmuyoruz en azından, devamlı bir kontrol mekanizması var. Haftaya 1 kg verebilrisem bu ayı 3 kg üstü ile tamamlamış olurum ki kendi başıma şimdiye kadar bu rakama ulaşmamıştım. Ancak beklentilerimi gerçekçi düzeye çektim. Bu yazı incecik geçirme durumu olamayacak benim için, bu belli oldu. Kesinlikle hedef küçültmüyorum, elimden geleni yapacağım ama gidişata bakarak düğüne kadar (7 Temmuz) istikrarlı ve disiplinli bir gidişle 6 kg kadar verebilirim gibi. Bu da beni incecik yapmaz ama 42 bedene rahatlıkla sığarım, 40 bile olabilir.
Şimdiden hayırlı olsun canım :) Umarım her şey gönlüne göre olur. Gerçekten insanın hayatında, sağlığında, hissiyatında ne çok değişiklik yapıyor kilo vermek. Tabii olumlu yönde :))