Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tombulumkelebekim niye bildirmiyorsun kilonu...

Günaydın arkadaşlar....

İyi bildirimler olur inşallah.SEMİRAN,FADİME,sakın dantel konusunda benim aklıma uymayın hiç mi hiç işe yaramadı;söylemedi demeyin.Boşuna şımartmayalım tartıları...:1::1::1::1::1::1:

YENAM: KİLOM 89:17::17::17::17::17::17::17::17:

hepizinize günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah,,eksi bildirimli bi cuma olsunn=))
arkadaslar facesı olan benı eklesın..eminafilografi bakın ben nasıl bır sanatla ugrasıyorum...
çok güzeller gerçekten bayıdım.geçenlerde erzurumda avmde sergisi yapılmıştı aklım kalmıştı onlarda ama çok emek isteyen bişi fiyatları da yüksektir diye soramamıştım:50:

tombulumkelebekim niye bildirmiyorsun kilonu...

Geldim Yenacım geldim :1:

Mirayla yürüyüşe gittik kızı yataktan kaldırdım resmen :1: Ama yağmur yağdığı için 40 dk ancak yürüdüm. Yürüyüşten gelince de tartıldım durum beklediğim gibi değil ama buna da şükür :16:

Kilo bildirimi
Geçen hafta : 112.2
Bu hafta : 111.6

Spor : 445 Dk.

oyyy kıyamam bunalma şekerim sonuçta kilo verme yolundayız ve sorunumuzun kilo olduğunun farkındayız geçer inşallah bunalımın şekerim hayırlı cumalar

Eki Görüntüle 406687
beyzusss buda benimm baskül modelim nnasııı yakıyo ama dimi hemen örmek lazımmm

Süpersin Nursena..

Hemen örgü işine gireceğim ama bugün dantel işe yaramadı.Belkide emanet dantel ,özel olarak ona örülmedi diye alınganlık yapmıştır.Özel;şahsına ait öreyim bari belki işe yarar.:1::1::1::1::1:

günaydınnnnnn....
Yena ve Ayşe diyetisyene gitmenize sevindim faydası olacaktır eminim...

dünki menüm aynen geçerli olmakla birlikteeee sadece eşime yaptğım salatandan yedim bi kase soslu idi.:17:

kilo veren vermeyen herkesi şimdiden tebrik ediyorum..mayıs ayı uğurlu gelsin hepimize 3-4 kg gitsin:16::16:

kilom geçen hafta 94
bu hafta 93,3 son bir gayretle:52::52::52: Allahım 80 li kiloları görmeyide nasib eder inşallah...

geçen hafta:108,8
bu hafta:108,5
giden 300 gr:32:

giden 300 gramcık demiyorum çünkü bu hafta çok kaçamak yaptım ve bugün yarın hastalanıcam şiştim..o yüzden bence güzel bi sonuç haftaya daha fazla gideceğine inanıyorum:34:

spor:465dk yürüyüş+egzersiz
iki gün yürüyemedik bugün de az yürüdük biraz..haftaya gümbür gümbür yürürüz inşallah kilolarda üçer 5 er gitsin herkesten:32:

öhöööm öhhöööömm kilo bildirimi yapıyımm barii:27::27:
geçen hafta;88.9
bu hafta;87kg
spor;420dk
giden kilo;1.9
:119::119:

Kızlar benım karnım bıldıgınız 6 aylık hamıle gibi şişti. Biri hava basıyo bana sanki

günaydınnnnnn....
Yena ve Ayşe diyetisyene gitmenize sevindim faydası olacaktır eminim...

dünki menüm aynen geçerli olmakla birlikteeee sadece eşime yaptğım salatandan yedim bi kase soslu idi.:17:

kilo veren vermeyen herkesi şimdiden tebrik ediyorum..mayıs ayı uğurlu gelsin hepimize 3-4 kg gitsin:16::16:

kilom geçen hafta 94
bu hafta 93,3 son bir gayretle:52::52::52: Allahım 80 li kiloları görmeyide nasib eder inşallah...

:nazar::nazar::nazar::nazar:
cnm solladın beni gidiyosun maşallah

geçen hafta:108,8
bu hafta:108,5
giden 300 gr:32:

giden 300 gramcık demiyorum çünkü bu hafta çok kaçamak yaptım ve bugün yarın hastalanıcam şiştim..o yüzden bence güzel bi sonuç haftaya daha fazla gideceğine inanıyorum:34:

spor:465dk yürüyüş+egzersiz
iki gün yürüyemedik bugün de az yürüdük biraz..haftaya gümbür gümbür yürürüz inşallah kilolarda üçer 5 er gitsin herkesten:32:

tebrriiixxx datlluuummm:27::27:

merhabalar ben geldim herkese hayırlı cumalar dilekleriniz kabul olsun inş amin....
geçen yıl da 90 da takılıp kalmıştım neden 8 rakamına geçiş beni zorluyordu bu yıl da aynı oluyor direnci bu haftada kırılmadı neyse hayırlara vesile olsun inş devammmmm diyorum kilo veren alan almayan herkesi burda olduğu için ayrı ayrı tebrik ediyorum
kilom aynı bu hafta da yani 90.600
sporum 120 dk cık çok az bu hafta 2 gündr de regli ağrısından perişan oluyor 2 gündür ağrıyor ince ince :((
ben şimdi çıkıyorum evi toplayım işe gideceğim herkesi kocaman öptm:54::54::54::54:

selam topiğimin güzel hatunları
herkesi tebrik ederim en başta
hafta başlarında yarım kilo kadar eksi görmeme rağmen yine sabitlemişim durumu neyse şükür
cansel bugün cuma canım ye gitsin kebplardan ama yağsız bişeyler ye sen yine de yoksam urfalıya mı gideceksiniz orda da karşılaşsak mı acaba
ama bugün bir arkadaşa gitmem lazım canım pek istemiyor ama gitmezsem olmaz şimdi
bir de kızılaya inip kızımın hediyesini almam lazım pazar doğumgünü hıdırellezde doğdu büyük kızım
bugün gezme yarın yeğenime doğumgünü yapılacak aslında 9 mayıs ama hafta içi olduğundan yarın ordayız pazar da kızımın doğum günü işim iş yani
şimdi en azından yürüyüm çarşıya akşam gelirken de yürürüm
daha kahvaltı da yapmadım müsli gevrek bişeyler atıştırayım bari

mutluuu
bi sonraki kontrolüm 17 mayısta
dalokayın doğum günü uğur getirecek bana inş.
en az -3 olucam 2 haftada

Anaaaaaaaa az daha unutuyordum çok matah bir rakam değil ama sporumuda bildireyim bari :1:

Topu topu 90 dakika ama hiç yoktan iyidir :34: en azından açılışı yaptım :1:

Birde şimdi sağlık ocağını aradım hormon tahlilleri için pazartesi sabahı gel doktora durumunu izah et bir iki hormon tahlili haric hepsini yaptırabilirsin burada dedi :34: tsh, troid, açlık, tokluk falan bakılıyormuş.
Ayşşşeeeee hangilerine baktırmam lazım sen bilirsin yada geçen sefer yaptırdığım tahlilimi götürsem bunlara tekrar bakılmasını istiyorum hesabı :44::44:

Son düzenleme:
Back
X