Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memun guzelmıs canım
ben de yazın mutlaka haftada en az 2 gun taze fasulye yerım, cok severım kendılerını:)
menülerin çok güzel oluyo ama neden yavaş veriyosun çokmu kaçamakların oluyo
Tesekkur ederim cnm ben istanbulda degilim burdurdayim o yuzen ihe yok ama kucuk sandvic ekmeklralirim ama oglen sebze imkansiz ben itfaiyede calisiyorum ogle yemegine eve gidiyorum kizima yemek yediriyorum 20 dk da ancak ama yogurt yiyebilirmCanım sabah evden sadwız yapabılırsın. İHE nın yuvarlak ekmeklerı var esmer, oglen eger dısarda sebze bulamıyorsan evden bı kasede sebze yemegını getırebılırsın, yanına yogurt ve 1 dılım ekmekle.
inşallah istediğiniz yere tayiniz çıkar canım...slm kızlarr sabahtan beri bi uyuşukluk yeniden kaloriferler yandı hava çok soğuk yaz gelemedi eşya topluyorum hala ama havalar müsade etmiyo sinir oluyorum cuma ya tainler açıklanacakmış hayırlısı bakalım
sabah 1kk peynnir
1pişi
2 zeytin
1 yeşil çay
öğlen
1 kase haşlanmış mısır
1 kaşşık yoğurt
şimdide içim üşüdü tatlı istedi canım 1nescafe 3ü1 arada 2 galeta götürdüm
akşama salata yemeği düşünüyorummmm
cnm sürekli dikkat ediyorum haftasonu dağıtıyorum resmen ama bugunden itibaren c.tesiye kadar sıfır kaçamak yapıcam bakalım
eğer kaçamak yaparsam yazıcam burayada :)
Tesekkur ederim cnm ben istanbulda degilim burdurdayim o yuzen ihe yok ama kucuk sandvic ekmeklralirim ama oglen sebze imkansiz ben itfaiyede calisiyorum ogle yemegine eve gidiyorum kizima yemek yediriyorum 20 dk da ancak ama yogurt yiyebilirm
bende çok seviyorum eşimde ağzına sürmüyo
bi pişirince 1 hafta yiyorum zaten
bu şekilde cumaya kadar 1 kilo verirmiyim sence :18::18:
cnm sürekli dikkat ediyorum haftasonu dağıtıyorum resmen ama bugunden itibaren c.tesiye kadar sıfır kaçamak yapıcam bakalım
eğer kaçamak yaparsam yazıcam burayada :)
bugünki menüm...
sabah
1 dilim ekmek
2 çatal peynir
2 tk tahin pekmez
1 yumurta
salatalık
ara
10 badem
1 elma
1 minik çiko
öğle
yarım kase çorba
2 adet biber dolma
1 kase cacık
1 dilim ekmek
ara
1 bardak ayran yada 10 badem
akşam sadece
çok az mısır gevreği+200 ml yağsız süt ile
eğer evde olmazsam sadece yoğurt
biber dolması çok geldi bana şuan patlıcak gibiyim...
Canım öncelikle başın saolsun dyorum..selamm kızlarrrr...nasılsıznızzzz....dilerimm herkezz iyidirrrr....valla özledimm hepinizii...burdan uzağımm kilo vermektende uzaklaştımmm.....
kermesdi..sınavdı derken..umre telaşı başladıı...geçen hafta eltimin ennesi vefatt etti..aniden kalp kriziyle hepimiz şok olduk ve üzüldükk hemen gaziantepe gittiler oradaydı annesii...çocuklarıı bendee 2 tanee..dediğim gibi karışık biras hayatımmmm...
ben rabbim nasip ederse haftaya bügün arabistanda olacağımm bir daha girebilirmiyim bilmiyorumm ama olurda giremezsem diye yazmak istedimm...burda çogu zaman bittim dediiğim yerde beni kendime getiren kişiler oldu...arada atıştığımız kişilerde olduu...hak geçtiyse egerr hepinizden helallil almak istedimm...HAKKINIZI HELAL EDİNN....inanın duygularımı anlatmaya cümlelerim yetmezz içimdee acayipp duygularr varrr...heycanlıyımm yüreğim pır pırr..ve bir utangançlıkk...bana verdiklerine ve benden istediklerine tam anlamıyla karşılık veremediğim içinn....günahlarımla isyanlarımla gidiyorumm...o yüzdenn garip duygulardayımm...rabbim ömür verdiyse eger geri dönersemm..yine buraya gelirimm..ozamana kadar kendinize iyi bakınn...hepinizi öpüyorummm.... bu arada benide izinli yazarsınızzz...geldiğimde tekrar kilo bildirimi yaparımm...hepiniz allaha emanet olunnn...
Merhabalar,
Umuttt doğum günün kutlu olsun.Hafta sonu cumadan beri girip okuyamadım.Biraz önce gördüm.Yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsin inşallah.
..
Herkes iyidir umarım.Ben çok yorgunum.Bütün hafta iş yerinde yorulmamıştım dün evde yorulduğum kadar.Temizlik yaptım detay ötesi.Canım çıktı ama mis oldu heryer.Heryerim ağrıyor o ayrı konu :)
Diyet fena değil ama yürüyüş yok adet bitsin başlıcam inşallah...
kızlar ben ingilizceyi unutum yaa, bu polonyalı kızla nasıl konuşucam ben:)) strese girdim şimdi, kız türkçe öğrenseymiş yaa:)) burda yüksek lisans yapıyomuş bahçeşehir üniversitesinde
Kızlar ben ingilizceyi unutum yaa, bu polonyalı kızla nasıl konuşucam ben:)) strese girdim şimdi, kız türkçe öğrenseymiş yaa:)) Burda yüksek lisans yapıyomuş bahçeşehir üniversitesinde
selam kızlarr
dünden beri inanılmaz yoğun ve stresli günler geçirdik ailecek
dün babamın montunu cüzdanını ve anahtarlarını çalmışlar, tabi tüm kartlar iptal edildi, evin anahtarları değişti ve arabanın anahtarlarıda
...
Güle güle kullan aldıklarını canım. Özlem bir sabah erken kalkıp Yeşilköy Pazarı'na gitsene. Orada gerçekten harika elbiseler, çok kaliteli ürünler oluyor. Dünyaca ünlü markalar dahi çıkıyor tezgahlarda. Saat sabah 9'da filan orada olursan oldukça iyi şeyler bulabilirsin, kalabalıktan fazla etkilenmezsin hem de günün kaybolmaz, eve dönüp çalışmaya devam edebilirsin yarım gün dahi olsa...Akbatıda bambi de vardı. İnternetten aldıgım ama hala kavuşamadığım ayakkabılarının aynısı vardı. Bana olacak mı diye deniyeyim dedim. Orda gözüme başka bi ayakkabı kestirdim onu da aldım:)) Yaz için elbise baktım ama hiçbişey hoşuma gitmedi. Hiç elbisem yok malum 46 bedenden 40-42ye düştüm elbisede. Neyse eve geldim markafoniden 3 taen elbise beğendim 40 beden. Olur mu bilmiyorum ama kumaşı esneyen tarzda. 21 lıraya bulunca kaçırmıyayım dedim. Zaten olmazsa iade edebilme şansı varmış
Asumancığım, bu aralar sen de epey yruldun kızlarının doğum günleri, yeğeninin doğum günü üst üste geldi. Yavrulara uzun sağlıklı ömür diliyorum.günaydııııııııınnn
hafta sonu doğumgünleri kaçamaklar bitti
yeni haftaya sağlıklı düzenli beslenerek başlayalım hep birlikte
yaz geliyor kızlar bir beden daha incelsek süper olacak
haftamız sağlıklı mutlu bereketli huzurlu geçsin inşallah![]()
Merhaba Pınar, tekrar hoşgeldin :)Kizlar oncelikle gunaydin ben daha oncden de bu topikteydim ama sonra telefon fln gidince baya bi ara verdim eski arkadaslar unutmadilarsa hatirlarlar ve simdi tekrar kilo vermeye baslamak istiyrum yoksa kendi basina gimiyo oncelkle kendimi de tanitayim
Adim pinar 28 yasindayim 22 aylik dunya tatlii bir kizim var devlet memuruyum aksama kadar totomun ustunde otruyorum 1 70 boyunda 90 kusur kilodayim tam bilmiyrum tartilmadim
E simdi tekrar alirmisiniz beni(
Patlamış mısır konusunda bir yanlışlık olabilir canım. Taylan Kümeli yanlış bilgi vermiş eğer aynen bunları söyediyse, mısır karbonhidrat ve enerji değeri ldukça yüksek bir besin. Yağsız-tuzsuz patlatılsa bile sınırlı tüketilmeli diye biliyorum ben. Eski diyetisyenim 1 su bardağı dolusu yağsız-tuzsuz diye ölçü vermişti bana ara öğün için. Yenisi hiç vermedi...günaydın kızlar bu sabah kalkar kalkmaz biberiye çayına 1 çay kaşıgı bal koyup içtim 30 dakika sonra azıcık peynir 1 domates yedim yürüyüşe gittim tam 80 dakika yürüdüm hızlı tempoda .eve gelip 2 dilimle tam b ekmekle tost 1 domates ,1 salatalık kk peynir 1 b ayran
ardından su içiyorum 2 saat sonra 1 tabak mısır patlatıp yicem................NOT .DOKTORUMDA TAYLANT KÜMELİ MISIRI TUZSUS YAGSIZ PATLATIN İSTEDİGİNİZ KADAR YİYEBİLİRSİNİZ DEDİ ARDINDAN BOL SU İÇİN ÇOK LİFLİYMİŞ
Mutlu keşke bu tarafa kadar gelmişken Polonezköy Country Club'a gitseydiniz. Hem Darıca'dan daha yakındır hem de çok güzel, Dolokay'a da çok uygun bir mekandır. Elbette bir hayvanat bahçesi değil, özel bir işletme ama kendi çapında pek çok hayvan türü var. Tavus kuşu, flamingo, pelikan vb. farklı kuş ve tavuk çeşitleri, kaplumbağalar, iguana vb. türleri, keçi-midilli-eşek vb. ahır hayvanları, deve, rakun vb. farklı hayvan aklımda kalanlar. Üstelik bu hayvanlar çiftlik şartlarında yaşamaya daha uygun hayvanlar olduğu için doğal ortamından koparılmış hallerine bakıp üzülmüyorsun. Bunun aynı sıra orman parkurunda yürüyüş, çok geniş yeşil alan (bol koşuşturmaya müsait), güzel bir çocuk parkı da var. Mangal da var ama ben etlerini pek beğenmemiştim, sertti. Et alırsan giriş ücretinden düşüyorlar ama, orası iyi. Pazarları çok kalabalıktır ama Cumartesi çok güzeldir. Aklında olsun, bir gün niyetlenirseniz sitesinden detaylı tarif ve bilgi bulabilirsin :)guzel arkadaşlarım,
herkese harika bir hafta dilerim, sağlıklı huzurlu bol neşeli, bol enerjili...
benim haftasonum cuma-ctesi-pazar eşim evde olduğu için düzensiz geçiyor. ama en azından cuma-ctesi yurudum. dunde buyukçekmeceden taaaa daricaya heyvanat bahçesine gittik.(ben kullandım.) dönüşte de depositoya uğradık. çok yorucuydu. çok dengesiz beslendim. tum gunu tostla galeyta ve sunta ile geçirip saat 10 dan sonra 2 adet but ve roka salatası ve 1 dilim ekmek yiyerek kapattım. yani az yesem de diyet gibi olmadı... darıcheyvanat bahçesini de çok sevmedim. ankara ile kıyasla çok sıkış tepiş ve keyifsiz. yani bence değmedi oralara kadar gitmek...tabi hiç yoktantan iyidir.
sabah tartılmadım ama ctesi pek parlak görünmedi tartı. 85 leri bu hafta terketme hayalim biraz zor gerçeklesecek gibi... ama neyapalım yola devam. şimdi kahvaltımı ettim, kahvemi içtim giyinip hemen yuruyusumu de halledeceğim. ev darma duman biraz evle ilgilenirim sonra da. öpüyorum herkeşi...
selamm kızlarrrr...nasılsıznızzzz....dilerimm herkezz iyidirrrr....valla özledimm hepinizii...burdan uzağımm kilo vermektende uzaklaştımmm.....
Kermesdi..sınavdı derken..umre telaşı başladıı...geçen hafta eltimin ennesi vefatt etti..aniden kalp kriziyle hepimiz şok olduk ve üzüldükk hemen gaziantepe gittiler oradaydı annesii...çocuklarıı bendee 2 tanee..dediğim gibi karışık biras hayatımmmm...
Ben rabbim nasip ederse haftaya bügün arabistanda olacağımm bir daha girebilirmiyim bilmiyorumm ama olurda giremezsem diye yazmak istedimm...burda çogu zaman bittim dediiğim yerde beni kendime getiren kişiler oldu...arada atıştığımız kişilerde olduu...hak geçtiyse egerr hepinizden helallil almak istedimm...hakkınızı helal edinn....inanın duygularımı anlatmaya cümlelerim yetmezz içimdee acayipp duygularr varrr...heycanlıyımm yüreğim pır pırr..ve bir utangançlıkk...bana verdiklerine ve benden istediklerine tam anlamıyla karşılık veremediğim içinn....günahlarımla isyanlarımla gidiyorumm...o yüzdenn garip duygulardayımm...rabbim ömür verdiyse eger geri dönersemm..yine buraya gelirimm..ozamana kadar kendinize iyi bakınn...hepinizi öpüyorummm.... Bu arada benide izinli yazarsınızzz...geldiğimde tekrar kilo bildirimi yaparımm...hepiniz allaha emanet olunnn...
ay aklıma bizim eski komşumuz geldi ingiliz bir bayan gelmişti onlara konuşunca bagırıyordu hiç anlaşamıyorlardı aklıma gelince gülme krizlerine giriyorum![]()
Coook tesekkur ettim derincim valla yine araniza gelmek cok guzel tabi bunun yaninda kilolarda gitse cok guzel olacak
Mutlucum sen bi ara 70 li kilolara dusmemismiydin ben mi oyle hatirliyorum simdi sanki 80 gordum gibi de ondan soruyoum
Birde bacilarim ben cok sagliksiz besleniyorum soyleki sabh poca veya simit oglen ya doner ekmekyada evde ypabilirsem sandvic aksam normal yemek bol cay boyle iste bana bi akil verin sabaj oglen icin cokkk memnun olurum
uyardıgın için sagol bende şaşırdım zaten ama yedim artık bundan sonra dikkat edicem ,kaş yapim derken göz çıkarcaktım az dahamerhabalar, iyi haftalar. Geç oldu biraz gerçi ama:)) sabah beyza ile buluştuk, iyice kanka olduk artık, haftada 1-2 ne denk gelirse görüşüyoruz. Bir hafta görüşmesek özleyeceğim artık :) bana çok yakın bir yerde arkadaşı ile görüşecekmiş, onların görüşme saatine kadar biz takıldık. Yediklerimiz biraz kaçtı yalnızsaat 11.20 filandı öğle yemeği servisi daha başlamamış, mecbur kahvaltı servisi olan bir yere gittik, ben bir peynir tabağı yedim, evlere şenlik. Herhalde 10 günlük peynir istihkakımı bir seferde tüketmişimdir. Ekmek bir dilimde kaldı ama peynir yetti de arttı. Hem kaçırıyoruz dedik hem yedik, bu hafta güme gitti gene benim. Ama ilginç bir şekilde hafifleme hissediyorum kendimde, sonum iyi olur umarım.
çok geçmiş olsun canım. Fazla bir kaybınız olmamasına sevindim. Umarım bu şekilde kapanır gider.
Güle güle kullan aldıklarını canım. özlem bir sabah erken kalkıp yeşilköy pazarı'na gitsene. Orada gerçekten harika elbiseler, çok kaliteli ürünler oluyor. Dünyaca ünlü markalar dahi çıkıyor tezgahlarda. Saat sabah 9'da filan orada olursan oldukça iyi şeyler bulabilirsin, kalabalıktan fazla etkilenmezsin hem de günün kaybolmaz, eve dönüp çalışmaya devam edebilirsin yarım gün dahi olsa...
Asumancığım, bu aralar sen de epey yruldun kızlarının doğum günleri, yeğeninin doğum günü üst üste geldi. Yavrulara uzun sağlıklı ömür diliyorum.
Waw başınız sağolsun canım, iyi yolculuklar...
Merhaba pınar, tekrar hoşgeldin :)
patlamış mısır konusunda bir yanlışlık olabilir canım. Taylan kümeli yanlış bilgi vermiş eğer aynen bunları söyediyse, mısır karbonhidrat ve enerji değeri ldukça yüksek bir besin. Yağsız-tuzsuz patlatılsa bile sınırlı tüketilmeli diye biliyorum ben. Eski diyetisyenim 1 su bardağı dolusu yağsız-tuzsuz diye ölçü vermişti bana ara öğün için. Yenisi hiç vermedi...
Mutlu keşke bu tarafa kadar gelmişken polonezköy country club'a gitseydiniz. Hem darıca'dan daha yakındır hem de çok güzel, dolokay'a da çok uygun bir mekandır. Elbette bir hayvanat bahçesi değil, özel bir işletme ama kendi çapında pek çok hayvan türü var. Tavus kuşu, flamingo, pelikan vb. Farklı kuş ve tavuk çeşitleri, kaplumbağalar, iguana vb. Türleri, keçi-midilli-eşek vb. Ahır hayvanları, deve, rakun vb. Farklı hayvan aklımda kalanlar. üstelik bu hayvanlar çiftlik şartlarında yaşamaya daha uygun hayvanlar olduğu için doğal ortamından koparılmış hallerine bakıp üzülmüyorsun. Bunun aynı sıra orman parkurunda yürüyüş, çok geniş yeşil alan (bol koşuşturmaya müsait), güzel bir çocuk parkı da var. Mangal da var ama ben etlerini pek beğenmemiştim, sertti. Et alırsan giriş ücretinden düşüyorlar ama, orası iyi. Pazarları çok kalabalıktır ama cumartesi çok güzeldir. Aklında olsun, bir gün niyetlenirseniz sitesinden detaylı tarif ve bilgi bulabilirsin :)
Merhabalar, iyi haftalar. Geç oldu biraz gerçi ama:)) Sabah Beyza ile buluştuk, iyice kanka olduk artık, haftada 1-2 ne denk gelirse görüşüyoruz. Bir hafta görüşmesek özleyeceğim artık :) Bana çok yakın bir yerde arkadaşı ile görüşecekmiş, onların görüşme saatine kadar biz takıldık. Yediklerimiz biraz kaçtı yalnızSaat 11.20 filandı öğle yemeği servisi daha başlamamış, mecbur kahvaltı servisi olan bir yere gittik, ben bir peynir tabağı yedim, evlere şenlik. Herhalde 10 günlük peynir istihkakımı bir seferde tüketmişimdir. Ekmek bir dilimde kaldı ama peynir yetti de arttı. Hem kaçırıyoruz dedik hem yedik, bu hafta güme gitti gene benim. ama ilginç bir şekilde hafifleme hissediyorum kendimde, sonum iyi olur umarım.
Çok geçmiş olsun canım. Fazla bir kaybınız olmamasına sevindim. Umarım bu şekilde kapanır gider.
Güle güle kullan aldıklarını canım. Özlem bir sabah erken kalkıp Yeşilköy Pazarı'na gitsene. Orada gerçekten harika elbiseler, çok kaliteli ürünler oluyor. Dünyaca ünlü markalar dahi çıkıyor tezgahlarda. Saat sabah 9'da filan orada olursan oldukça iyi şeyler bulabilirsin, kalabalıktan fazla etkilenmezsin hem de günün kaybolmaz, eve dönüp çalışmaya devam edebilirsin yarım gün dahi olsa...
Asumancığım, bu aralar sen de epey yruldun kızlarının doğum günleri, yeğeninin doğum günü üst üste geldi. Yavrulara uzun sağlıklı ömür diliyorum.
WAW başınız sağolsun canım, iyi yolculuklar...
Merhaba Pınar, tekrar hoşgeldin :)
Patlamış mısır konusunda bir yanlışlık olabilir canım. Taylan Kümeli yanlış bilgi vermiş eğer aynen bunları söyediyse, mısır karbonhidrat ve enerji değeri ldukça yüksek bir besin. Yağsız-tuzsuz patlatılsa bile sınırlı tüketilmeli diye biliyorum ben. Eski diyetisyenim 1 su bardağı dolusu yağsız-tuzsuz diye ölçü vermişti bana ara öğün için. Yenisi hiç vermedi...
Mutlu keşke bu tarafa kadar gelmişken Polonezköy Country Club'a gitseydiniz. Hem Darıca'dan daha yakındır hem de çok güzel, Dolokay'a da çok uygun bir mekandır. Elbette bir hayvanat bahçesi değil, özel bir işletme ama kendi çapında pek çok hayvan türü var. Tavus kuşu, flamingo, pelikan vb. farklı kuş ve tavuk çeşitleri, kaplumbağalar, iguana vb. türleri, keçi-midilli-eşek vb. ahır hayvanları, deve, rakun vb. farklı hayvan aklımda kalanlar. Üstelik bu hayvanlar çiftlik şartlarında yaşamaya daha uygun hayvanlar olduğu için doğal ortamından koparılmış hallerine bakıp üzülmüyorsun. Bunun aynı sıra orman parkurunda yürüyüş, çok geniş yeşil alan (bol koşuşturmaya müsait), güzel bir çocuk parkı da var. Mangal da var ama ben etlerini pek beğenmemiştim, sertti. Et alırsan giriş ücretinden düşüyorlar ama, orası iyi. Pazarları çok kalabalıktır ama Cumartesi çok güzeldir. Aklında olsun, bir gün niyetlenirseniz sitesinden detaylı tarif ve bilgi bulabilirsin :)