Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:1::1::1::1::1::1:bence de kız türkçe grenseymiş keşke Özlemim..
cidden ingilizce tekrar isteyen ve cabuk unutulan bir dil..
çok şeyi biliyorum ama baglaması zor oluyor cümleyi:27::27::27::27:

artık Saba TÜmer de bir güllüm show varya turistler kendi dilinde sunucu türkçe konusup anlasıyor öle bir performans beklıyorum senden:1::1::1::1::1:

Ya ben lisede çok iyi konuşuyordum. Hatta biz lise1 de fizik kimya biyoloji dahil tüm dersleri ingilizce gördük sonra sistem değişti türkçeye dönmüştü. 2 sene önce kpds ye girdim 50 aldım unuttum yani kullanmayınca:)) 10 yıldır konuşmayınca unutmam normal demi:))

Merhabalar,
Umuttt doğum günün kutlu olsun.Hafta sonu cumadan beri girip okuyamadım.Biraz önce gördüm.Yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsin inşallah.
..
Herkes iyidir umarım.Ben çok yorgunum.Bütün hafta iş yerinde yorulmamıştım dün evde yorulduğum kadar.Temizlik yaptım detay ötesi.Canım çıktı ama mis oldu heryer.Heryerim ağrıyor o ayrı konu :)

Diyet fena değil ama yürüyüş yok adet bitsin başlıcam inşallah...
Canım, çok teşekkür ederim :16:
iyi geceler kızlarrrrr

Umut rice yıllara canım...
...kaç gündür nezle gibiyim, sırtıma nefes aldıkça batan bir ağrı var yani keyfim yokkk
...
Teşekkür ederim :) sana da geçmiş olsun, umarım bugün kendini daha iyi hissediyorsundur :) :16:
HERKESE MERHABA...

Umut geçmiş doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle uzun sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle:16::16:

....

Nevinciğim çok teşekkürler, ne güzel dilekler bunlar böyle :16:

umuutttttt cnm haftasonu giremedim doğum günün aklımda idi telden msj atıcaktım ama numaran yok diye atamadım
hep mutlu hep huzurlu ailenle nice yaşlar kutla inşallah seni çok seviyorum :16::16::16::16:
asucum yeğeninin de yeni yaşı kutlu olsun
Ayşeciğim, mesaj atmış kadar oldun canım, sana bir ara telefon numaramı göndereyim özelden :) İyi dileklerin için teşekkür ederim canım çok tatlısın, ben de seni çok seviyorum :16:
...

umut doğum günün kutlu olsun canım nice senelere...
...
kızımın kışlıklarını kaldırıyorum camlar silinicek ,çok işim var çok allahtan annem kızımı aldı gitti rahat rahat işimi yparım...

Derinciğim, çok teşekkürler. :16: İşin de çokmuş, kolay gelsin :))

Kızlar o aldığım bambi ayakkabılar gerçekten güzelmiş, indirime girerse yazlık rahat bişeyler düşünüyosanız alın derim

Bana yakın pazar önerisi olan var mı başka:)) Alışveriş merkezlerinde hiçbişey bulamıyorum. Dün internettn 3 tane aldım ama 3 elbiseyle yaz geçmez:))

Merhabalar, iyi haftalar. Geç oldu biraz gerçi ama:)) Sabah Beyza ile buluştuk, iyice kanka olduk artık, haftada 1-2 ne denk gelirse görüşüyoruz. Bir hafta görüşmesek özleyeceğim artık :) Bana çok yakın bir yerde arkadaşı ile görüşecekmiş, onların görüşme saatine kadar biz takıldık. Yediklerimiz biraz kaçtı yalnız :( Saat 11.20 filandı öğle yemeği servisi daha başlamamış, mecbur kahvaltı servisi olan bir yere gittik, ben bir peynir tabağı yedim, evlere şenlik. Herhalde 10 günlük peynir istihkakımı bir seferde tüketmişimdir. Ekmek bir dilimde kaldı ama peynir yetti de arttı. Hem kaçırıyoruz dedik hem yedik, bu hafta güme gitti gene benim. ama ilginç bir şekilde hafifleme hissediyorum kendimde, sonum iyi olur umarım.

Çok geçmiş olsun canım. Fazla bir kaybınız olmamasına sevindim. Umarım bu şekilde kapanır gider.

Güle güle kullan aldıklarını canım. Özlem bir sabah erken kalkıp Yeşilköy Pazarı'na gitsene. Orada gerçekten harika elbiseler, çok kaliteli ürünler oluyor. Dünyaca ünlü markalar dahi çıkıyor tezgahlarda. Saat sabah 9'da filan orada olursan oldukça iyi şeyler bulabilirsin, kalabalıktan fazla etkilenmezsin hem de günün kaybolmaz, eve dönüp çalışmaya devam edebilirsin yarım gün dahi olsa...

Asumancığım, bu aralar sen de epey yruldun kızlarının doğum günleri, yeğeninin doğum günü üst üste geldi. Yavrulara uzun sağlıklı ömür diliyorum.

WAW başınız sağolsun canım, iyi yolculuklar...

Merhaba Pınar, tekrar hoşgeldin :)

Patlamış mısır konusunda bir yanlışlık olabilir canım. Taylan Kümeli yanlış bilgi vermiş eğer aynen bunları söyediyse, mısır karbonhidrat ve enerji değeri ldukça yüksek bir besin. Yağsız-tuzsuz patlatılsa bile sınırlı tüketilmeli diye biliyorum ben. Eski diyetisyenim 1 su bardağı dolusu yağsız-tuzsuz diye ölçü vermişti bana ara öğün için. Yenisi hiç vermedi...

Mutlu keşke bu tarafa kadar gelmişken Polonezköy Country Club'a gitseydiniz. Hem Darıca'dan daha yakındır hem de çok güzel, Dolokay'a da çok uygun bir mekandır. Elbette bir hayvanat bahçesi değil, özel bir işletme ama kendi çapında pek çok hayvan türü var. Tavus kuşu, flamingo, pelikan vb. farklı kuş ve tavuk çeşitleri, kaplumbağalar, iguana vb. türleri, keçi-midilli-eşek vb. ahır hayvanları, deve, rakun vb. farklı hayvan aklımda kalanlar. Üstelik bu hayvanlar çiftlik şartlarında yaşamaya daha uygun hayvanlar olduğu için doğal ortamından koparılmış hallerine bakıp üzülmüyorsun. Bunun aynı sıra orman parkurunda yürüyüş, çok geniş yeşil alan (bol koşuşturmaya müsait), güzel bir çocuk parkı da var. Mangal da var ama ben etlerini pek beğenmemiştim, sertti. Et alırsan giriş ücretinden düşüyorlar ama, orası iyi. Pazarları çok kalabalıktır ama Cumartesi çok güzeldir. Aklında olsun, bir gün niyetlenirseniz sitesinden detaylı tarif ve bilgi bulabilirsin :)

haftaya anneler günü için bir program dusunuyorum olmazsa orası iyi fikir gibi bi daha da daricaya gitmem. sağol canım.

mısır konusun da sana katılıyorum. mısırın insülin direnci de problemli. diyetlerden uzak tutulması gereken bir besin... patates, havuç ve pirinç gibi...

Kızlar o aldığım bambi ayakkabılar gerçekten güzelmiş, indirime girerse yazlık rahat bişeyler düşünüyosanız alın derim

Bana yakın pazar önerisi olan var mı başka:)) Alışveriş merkezlerinde hiçbişey bulamıyorum. Dün internettn 3 tane aldım ama 3 elbiseyle yaz geçmez:))

bakırköye git çtesi manyak bir pazar. 3-4 saat gezersin en az.

Selam kızlarrrrrrrr ben geldimmm :122: :122:

Sabah çok şükür planladığım gibi doktora gidebildim erken kalkıp ama ben bir işe el atarımda bir sorun cıkmazmı :1: kesin çıkar :1:
Muayene olucağım kaydım yok önce buraya kaydımı yapın dedim doktorla görüşeceksin eğer tahlilinde varsa doktor ayarlamak zorunda onu dedi.
Neyse bazı sıra konusunda sorun cıkmasın diye eşimin TC kimliğine sıra aldım bari bileyim yada başkaları bacııııı bacııııı ne dalıyon demesin diye :1:
Şükür sıra cabuk geldi ama meğer geçmişte Türk Vatandaşlığından cıktığım ve Alman vatandaşı olduğum için devlet benim kaydımı silmiş :26:
Eşimin sigortasından büyük hastanelerde yararlanabiliyorum yada özellerde ama sağlık ocağına kayıt yapılamıyor nedense sinir oldum resmen.
Allahtan doktora en tatlı halimle konuştuğum için halletti sağ olsun işimi :1:
Ama çoğu istediğim tahlillere bakılamıyormuş orada neyse en azından açlık tokluk troid birde diğer ufak tefeklere bakıcaklar. Hatta B12ye de bakacaklar :122: dedim balık hafızalı oldum gülüyor :1:
Bir şey lazım olursa ilaç falan gel ben olmadı eşinin üzerine yazarım dedi :34:
Çarşamba günü çıkıyormuş sonuçlar artık arar telden hangi adresten girip sonuçları görebileceğimi öğrenirim Çarşamba öğleden sonra :34:
İnşallah güzel cıkar bari onlar :34:

Aminnn cecoşum insallah hersey daha güsel gecer. tahlil sonuçlarında tertemiz çıkar...
bu a rada ben de kafaya koydum yarın gidip tahlil yaptıracagım..bana ne bana ne..iddiadas degilmiyik:9::9::9::9:

canm kaç mg troid hapın?ben 50 lik kullanıorum.
bende de pko troid ve insülin direnci var.batasıcalar:5::5:

hg incimercan ben herzaman yanında olurum..
bildiklerimi sennle paylaşırım.

iyi gec eler arkadasım:16:

Yaptır adaşım yaptırrrrr :1: hatta ayrıntılı yaptır hazır kan vermişken :34:
İnşallah seninkilerde çok temiz cıkar :34:

benim baba tarafım da kadirlili baya adanalı oldu topilte

hoşgeldin hemşerim

geçmiş olsun para deilde o kimlikleri çıkarmak ölüm valla en azında onlar gelmiş

metobolizma hızlandırıcı çayı yaptınmı hiç elmaile yapılan bana baya yardımcı oldu

Onuda denedim 1 hafta boyunca ama banamısın demedi maalesef :26:
Çarşamba günü tahlil sonuçlarımı alırsam en geç perşembe zaten doktora göstericeğim artık o bana bir ilaç yazar olmadı çok sıkışınca kullanabileceğim çünkü gerçekten fena oluyorum :26:

selamm kızlarrrr...nasılsıznızzzz....dilerimm herkezz iyidirrrr....valla özledimm hepinizii...burdan uzağımm kilo vermektende uzaklaştımmm.....

kermesdi..sınavdı derken..umre telaşı başladıı...geçen hafta eltimin ennesi vefatt etti..aniden kalp kriziyle hepimiz şok olduk ve üzüldükk hemen gaziantepe gittiler oradaydı annesii...çocuklarıı bendee 2 tanee..dediğim gibi karışık biras hayatımmmm...

ben rabbim nasip ederse haftaya bügün arabistanda olacağımm bir daha girebilirmiyim bilmiyorumm ama olurda giremezsem diye yazmak istedimm...burda çogu zaman bittim dediiğim yerde beni kendime getiren kişiler oldu...arada atıştığımız kişilerde olduu...hak geçtiyse egerr hepinizden helallil almak istedimm...HAKKINIZI HELAL EDİNN....inanın duygularımı anlatmaya cümlelerim yetmezz içimdee acayipp duygularr varrr...heycanlıyımm yüreğim pır pırr..ve bir utangançlıkk...bana verdiklerine ve benden istediklerine tam anlamıyla karşılık veremediğim içinn....günahlarımla isyanlarımla gidiyorumm...o yüzdenn garip duygulardayımm...rabbim ömür verdiyse eger geri dönersemm..yine buraya gelirimm..ozamana kadar kendinize iyi bakınn...hepinizi öpüyorummm.... bu arada benide izinli yazarsınızzz...geldiğimde tekrar kilo bildirimi yaparımm...hepiniz allaha emanet olunnn...

Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eder inşallah :34:
Hakkımız var ise kat kat helal olsun canım :34: Bizleride dualarında eksik etme :34:
Hatta hepimiz için sağlıklı ve zayıf olmamız için dua et :1: ( siparişimi verdim )
Rabbim hepimize nasip etsin oraları görmeyi ve duaları Peygamberimize en yakın yerde etmeyi :34:

Canım öğlen eve gidiyorum demişsin, akşamdan senze bulundursan eve gittiğinde kızına yemek yedirdikten sonra iki dakkada yersin yogurtla, döner ekmeği nerde yiyorsun peki öğlenleri??

Oglen geliyorum is yerine yanimizd tostcu var ordan yiyoum artik ama boo geldi yemek istemiyorum ama dikkat etmem lazim artikin bakalim

pınar ben tam 86 dusup kısın bırakmıştım diyeti hareketi eskisı gibi oturup abur cubur yemeye başlayınca 3-4 ay içinde 10 kilo aldım. martın 1 den beri uğraş uğraş 8-9 kilo gitti. ama bu sefer yaz sonuna kadar 70 altını görüceğim Allah ın izni ile...

İnsllah cnm bende bi seksenleri gorsem uzun zaman oldu gormeyeli ama sen hirslisin yaparsin

Umutcumm cok tesekkur ederim cnm hosbulduk bu arada gecmis dogum gunun kutlu olsun

Ya ben lisede çok iyi konuşuyordum. Hatta biz lise1 de fizik kimya biyoloji dahil tüm dersleri ingilizce gördük sonra sistem değişti türkçeye dönmüştü. 2 sene önce kpds ye girdim 50 aldım unuttum yani kullanmayınca:)) 10 yıldır konuşmayınca unutmam normal demi:))
Cnm o zaman ben unuttuğunu sanmiyom konusurjen otamatik gelir aklına korma hiç azcikta polanyali kız anlamaya çalışsın

elifcim geçmiş olsun babanın başına gelenler

asucum yaş gününüz kutlu olsun nice sağlıklı Yıllara

waww cnm bizede dua etmeyi unutma gule gule git ve geri dön

ben cumartesi yigenimin doğum gününe gittim karnım çok açtı. Koca 4pizzayi gözümün önünde yediler saat 22felandi ben yemedim ertesi gün ton balığı açtım içine ligt peynir ustunede pizza otu oh bol salatayla yedim dunde eltime gittim saat 18den sonra lahmacun yaptı bol soğan salatasiyla yuttular ben yemedimmm tu tu masallah bana. Tr de tatildede yapmaya caliscam

Aaaaaaaa az daha unutuyordum doktordan cıkınca civcivi çocuk arabasına koyup 1 saat hoppidi hoppidi yürüyüş yaptım :34:
Yarın kızın arkadaşları gelicekmiş cıkamam ama bisikleti kesin kullanırım :34:

Korkun benden pis yağ hücreleri :1: kimmiş inat göreceğiz bakammmm :47::47::47::47::47:

Aaaaaaaa az daha unutuyordum doktordan cıkınca civcivi çocuk arabasına koyup 1 saat hoppidi hoppidi yürüyüş yaptım :34:
Yarın kızın arkadaşları gelicekmiş cıkamam ama bisikleti kesin kullanırım :34:

Korkun benden pis yağ hücreleri :1: kimmiş inat göreceğiz bakammmm :47::47::47::47::47:

Banu cnm persembe geliyomusun forum a bulusalaim bi sarilalim gobuleri tokusturalim minis gobulerii

Eyooooo......

Tombalacik halimem...bulusuoz yani. İyi. Laf. Aramizda bulusma olmasaydi biz de viaporta gidioduk umutla...persembe sabah benim diyetisyen var, umut da gidio o gun.. 11 i belki biraz ge eriz...

Banu cnm persembe geliyomusun forum a bulusalaim bi sarilalim gobuleri tokusturalim minis gobulerii

Aslında çokkkk istiyorummmmmm ama akşama yalakalığımı yüksek tutar eşimi ikna edebilirsem gelirim :1:
Kızın kursu var o gün eşimde kızın kursunu bahane edebilir :1: ama ben vahşi cazibemi bir kullanayım belki işe yarar :60:

ben avcılara arada gelirim kızım dershanede oldugu için toplantılarına gelirim fem dershanesinin oralardamısın

ben de cumartesılerı avcılar murat a gelıyorum canım.

Ben esenyurt fırüzköy arası bı yerde oturuyorum

Eyooooo......

Tombalacik halimem...bulusuoz yani. İyi. Laf. Aramizda bulusma olmasaydi biz de viaporta gidioduk umutla...persembe sabah benim diyetisyen var, umut da gidio o gun.. 11 i belki biraz ge eriz...

İki kanki gizli gizli planlar yapıyosunuz hee. :)) Ohh canınıza değsin buluşun valla.

Evet gelirim annem ve ablamda gelicek sismak genlerimin kaynagini goreceksiniz hatta gelirse ozlemi de alayim diyorum. Sabah 11 gibi orda oluruz...

Nerde buluşuyosunuz canım? Ben kaçırmışım yerini. Bi de bu perşembe mi haftaya perşembe mi

Back
X