Merhabalar, iyi haftalar. Geç oldu biraz gerçi ama:)) Sabah Beyza ile buluştuk, iyice kanka olduk artık, haftada 1-2 ne denk gelirse görüşüyoruz. Bir hafta görüşmesek özleyeceğim artık :) Bana çok yakın bir yerde arkadaşı ile görüşecekmiş, onların görüşme saatine kadar biz takıldık. Yediklerimiz biraz kaçtı yalnız

Saat 11.20 filandı öğle yemeği servisi daha başlamamış, mecbur kahvaltı servisi olan bir yere gittik, ben bir peynir tabağı yedim, evlere şenlik. Herhalde 10 günlük peynir istihkakımı bir seferde tüketmişimdir. Ekmek bir dilimde kaldı ama peynir yetti de arttı. Hem kaçırıyoruz dedik hem yedik, bu hafta güme gitti gene benim. ama ilginç bir şekilde hafifleme hissediyorum kendimde, sonum iyi olur umarım.
Çok geçmiş olsun canım. Fazla bir kaybınız olmamasına sevindim. Umarım bu şekilde kapanır gider.
Güle güle kullan aldıklarını canım. Özlem bir sabah erken kalkıp Yeşilköy Pazarı'na gitsene. Orada gerçekten harika elbiseler, çok kaliteli ürünler oluyor. Dünyaca ünlü markalar dahi çıkıyor tezgahlarda. Saat sabah 9'da filan orada olursan oldukça iyi şeyler bulabilirsin, kalabalıktan fazla etkilenmezsin hem de günün kaybolmaz, eve dönüp çalışmaya devam edebilirsin yarım gün dahi olsa...
Asumancığım, bu aralar sen de epey yruldun kızlarının doğum günleri, yeğeninin doğum günü üst üste geldi. Yavrulara uzun sağlıklı ömür diliyorum.
WAW başınız sağolsun canım, iyi yolculuklar...
Merhaba Pınar, tekrar hoşgeldin :)
Patlamış mısır konusunda bir yanlışlık olabilir canım. Taylan Kümeli yanlış bilgi vermiş eğer aynen bunları söyediyse, mısır karbonhidrat ve enerji değeri ldukça yüksek bir besin. Yağsız-tuzsuz patlatılsa bile sınırlı tüketilmeli diye biliyorum ben. Eski diyetisyenim 1 su bardağı dolusu yağsız-tuzsuz diye ölçü vermişti bana ara öğün için. Yenisi hiç vermedi...
Mutlu keşke bu tarafa kadar gelmişken Polonezköy Country Club'a gitseydiniz. Hem Darıca'dan daha yakındır hem de çok güzel, Dolokay'a da çok uygun bir mekandır. Elbette bir hayvanat bahçesi değil, özel bir işletme ama kendi çapında pek çok hayvan türü var. Tavus kuşu, flamingo, pelikan vb. farklı kuş ve tavuk çeşitleri, kaplumbağalar, iguana vb. türleri, keçi-midilli-eşek vb. ahır hayvanları, deve, rakun vb. farklı hayvan aklımda kalanlar. Üstelik bu hayvanlar çiftlik şartlarında yaşamaya daha uygun hayvanlar olduğu için doğal ortamından koparılmış hallerine bakıp üzülmüyorsun. Bunun aynı sıra orman parkurunda yürüyüş, çok geniş yeşil alan (bol koşuşturmaya müsait), güzel bir çocuk parkı da var. Mangal da var ama ben etlerini pek beğenmemiştim, sertti. Et alırsan giriş ücretinden düşüyorlar ama, orası iyi. Pazarları çok kalabalıktır ama Cumartesi çok güzeldir. Aklında olsun, bir gün niyetlenirseniz sitesinden detaylı tarif ve bilgi bulabilirsin :)