Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu perşembeyse benim deneme sınavım var:((

Ben bu Perşembe diye biliyorum :1:

Bu arada akşamı bekleyemedim ve Vahşi Cazibemi ortaya koyup eşime söyledim KK buluşmasını :1:
Baştan bir mırın kırın etti neymiş kız kurstan cıkana kadar gelemezsen işte gitmesen olmazmı falan diye ama sonunda doğru söylüyorsun hata bende ki sana sordum diye çaktırmadan bir kırıldım ayağı yapınca :1: tamam yaa çok istiyorsan bakarız perşembe için dedi :60:
Eşim bakarız dedimi tamam demektir :60:
Rabbim nasip kısmet ederse bende varımmmmmmmmmmmmm tontişlerrrrrrrrr :1:

Ay ne giysem :60:

Ben bu Perşembe diye biliyorum :1:

Bu arada akşamı bekleyemedim ve Vahşi Cazibemi ortaya koyup eşime söyledim KK buluşmasını :1:
Baştan bir mırın kırın etti neymiş kız kurstan cıkana kadar gelemezsen işte gitmesen olmazmı falan diye ama sonunda doğru söylüyorsun hata bende ki sana sordum diye çaktırmadan bir kırıldım ayağı yapınca :1: tamam yaa çok istiyorsan bakarız perşembe için dedi :60:
Eşim bakarız dedimi tamam demektir :60:
Rabbim nasip kısmet ederse bende varımmmmmmmmmmmmm tontişlerrrrrrrrr :1:

Ay ne giysem :60:

sizin eve yakın mı canım. Biz eşimle sık gideriz oraya. Benim deneme sınavı perşembe ve cuma olursa ben de gelirim, gelemesem de bi sonraki buluşmada önceden ayarlarım kendimi kesin gelirim

Siz daha önce buluşmuşsunuz çok kıskandım:)) Şu sınav olayı olmasa evde durmam ben, iş varken haftasonu dahil full çalışıyodum sosyal hayat yoktu, şimdi de sınav çıktı başıma gene hapisim:)) Aslında araba var ama ben de ehliyet yok. Mutluya çok özendim kafasına göre çıkıyo geliyo. Seneye ben de öyle olurum sanırım.

Kızın kaçta gelıyo dersaneden

Bu yeşilköy pazarı nerde umutcum?

Ben Avcılarda oturuyorum. Bana yakında gıdeyım oraya, bir de hangi günler oluyo
Yeşilköy Pazarı Çarşamba günleri kuruluyor canım ama erken gitmek çok önemli. Trafiği korkunç ötesi oluyor ona göre çıkmak lazım. Gerçekten yıllar öncegittiğim Ulus pazarı ile eşdeğer (biliyorsunuz kapatılan meşhuur ilk sosyete pazarı, Kalkavanlardan tut, modacılardan çık kimleri görürdüm o pazarda...) bir pazar. Gerçekten çok iyiydi ben gittiğim zamanlarda.
Yol konusunda fazla yardımcı olamayacağım ne yazık ki, 3 defa gittim her seferinde eşim bıraktı. Florya yolu üzerinde diye hatırlıyorum. Ben işten ayrılınca 2007 yılında 1 seneliğne o tarafa taşınmıştık, o zaman gitmiştim. O tarafları pek bilmiyorum. Internette bilgi bulursun ama eminim, bak mesala ekşi sözlükte gördüğüm adres tarifini aşağıya kopyalıyorum :
"gidiş yolu çok rahat olan pazar. bakırköy'den trene binilip, yeşilyurt durağında inilir. daha sonra istasyonun önünden pazar servisinin sizi alması beklenilir. ayrıca yürüyerek de gidebilirsiniz. aşağı, merkeze indiğinizde çok güzel antikacılar da yer alır. kendinizi, pazarda harcayacağınız parayı farkında olmadan orada harcarken de bulabilirsiniz. o yüzden siz servisi bekleyin."
not 1 Bakırköy Belediyesi'ni arasan servis saatlerini öğrenir misin acaba?
not 2 BAkırköy pazarı daha büyüktür, güzeldir de ama sen beni dinle Yeşilköy'e git önce ;)
haftaya anneler günü için bir program dusunuyorum olmazsa orası iyi fikir gibi bi daha da daricaya gitmem. sağol canım.

mısır konusun da sana katılıyorum. mısırın insülin direnci de problemli. diyetlerden uzak tutulması gereken bir besin... patates, havuç ve pirinç gibi...
Pazar günü kalabalık olur Mutlucuğum, aklında olsun. Gerçi çok büyük bir mekan... Yakınlarda Beyza gitti o daha güncel bilgi verir sana :)
...Umutcumm cok tesekkur ederim cnm hosbulduk bu arada gecmis dogum gunun kutlu olsun
Sağol canım, teşekkür ederim :16:

yine buluşma var ne güzel ama benim canım çekiyor
henüz yürüyemedik biz çıkabilecekmiyiz belli değil
cuma cumartesi pazar yürüdüm ama

Yeşilköy Pazarı Çarşamba günleri kuruluyor canım ama erken gitmek çok önemli. Trafiği korkunç ötesi oluyor ona göre çıkmak lazım. Gerçekten yıllar öncegittiğim Ulus pazarı ile eşdeğer (biliyorsunuz kapatılan meşhuur ilk sosyete pazarı, Kalkavanlardan tut, modacılardan çık kimleri görürdüm o pazarda...) bir pazar. Gerçekten çok iyiydi ben gittiğim zamanlarda.
Yol konusunda fazla yardımcı olamayacağım ne yazık ki, 3 defa gittim her seferinde eşim bıraktı. Florya yolu üzerinde diye hatırlıyorum. Ben işten ayrılınca 2007 yılında 1 seneliğne o tarafa taşınmıştık, o zaman gitmiştim. O tarafları pek bilmiyorum. Internette bilgi bulursun ama eminim, bak mesala ekşi sözlükte gördüğüm adres tarifini aşağıya kopyalıyorum :
"gidiş yolu çok rahat olan pazar. bakırköy'den trene binilip, yeşilyurt durağında inilir. daha sonra istasyonun önünden pazar servisinin sizi alması beklenilir. ayrıca yürüyerek de gidebilirsiniz. aşağı, merkeze indiğinizde çok güzel antikacılar da yer alır. kendinizi, pazarda harcayacağınız parayı farkında olmadan orada harcarken de bulabilirsiniz. o yüzden siz servisi bekleyin."
not 1 Bakırköy Belediyesi'ni arasan servis saatlerini öğrenir misin acaba?
not 2 BAkırköy pazarı daha büyüktür, güzeldir de ama sen beni dinle Yeşilköy'e git önce ;)

Pazar günü kalabalık olur Mutlucuğum, aklında olsun. Gerçi çok büyük bir mekan... Yakınlarda Beyza gitti o daha güncel bilgi verir sana :)

Sağol canım, teşekkür ederim :16:

Canım çok saol,florya bize uzak değil, ben nasıl gideceğimi eşimden öğrenirim

ayrıca mutlunun dediği gibi bakırköy pazarına da gicebilirim ama cumartesi 5de cıkıyorum dersaneden. O saate pazar kalırsa artık:))

sizin eve yakın mı canım. Biz eşimle sık gideriz oraya. Benim deneme sınavı perşembe ve cuma olursa ben de gelirim, gelemesem de bi sonraki buluşmada önceden ayarlarım kendimi kesin gelirim

Siz daha önce buluşmuşsunuz çok kıskandım:)) Şu sınav olayı olmasa evde durmam ben, iş varken haftasonu dahil full çalışıyodum sosyal hayat yoktu, şimdi de sınav çıktı başıma gene hapisim:)) Aslında araba var ama ben de ehliyet yok. Mutluya çok özendim kafasına göre çıkıyo geliyo. Seneye ben de öyle olurum sanırım.

Kızın kaçta gelıyo dersaneden

Canım ben Eyüpteyim zaten :34:
Biz haftada bir de olsa mutlaka Foruma gidiyoruz hatta bazen eşim olmadanda gidiyorum kızkardeşimle yada arkadaşımla.
Valla en kısa zamanda sende inşallah fırsat bulursunda buluşmaya gelirsin :34:
Araba gerçekten büyük nimet eşine yalvarmak zorunda kalmıyor insan :1:
Ben 13 senedir İstanbul trafiğindeyim hatta şehir dışına cıkmışlığım bile var :1: inanılmaz zevkli heleki o acemiliği attıktan sonra.
İnşallah sende en kısa zamanda ehliyetine kavuşursunda kadın şöför sayımız artsın :34:

Çarşamba dersaneyi arıycam, sınav cuma da varsa ben de gelirim kızlar. Eşime söyledim git git azıcık sosyalleş diyo, taktı bana yaa. Neymiş ben asosyalmişim.

Bu arada karıştırmışım biz Marmara foruma gidiyomuşuz eşimle,ben orayı İstanbul Forum sanıyodum:)) Sürekli karıştırıyorum

Canım ben Eyüpteyim zaten :34:
Biz haftada bir de olsa mutlaka Foruma gidiyoruz hatta bazen eşim olmadanda gidiyorum kızkardeşimle yada arkadaşımla.
Valla en kısa zamanda sende inşallah fırsat bulursunda buluşmaya gelirsin :34:
Araba gerçekten büyük nimet eşine yalvarmak zorunda kalmıyor insan :1:
Ben 13 senedir İstanbul trafiğindeyim hatta şehir dışına cıkmışlığım bile var :1: inanılmaz zevkli heleki o acemiliği attıktan sonra.
İnşallah sende en kısa zamanda ehliyetine kavuşursunda kadın şöför sayımız artsın :34:

Süper ya çok özendim sana canım

Aminnn cecoşum insallah hersey daha güsel gecer. tahlil sonuçlarında tertemiz çıkar...
bu a rada ben de kafaya koydum yarın gidip tahlil yaptıracagım..bana ne bana ne..iddiadas degilmiyik:9::9::9::9:

canm kaç mg troid hapın?ben 50 lik kullanıorum.
bende de pko troid ve insülin direnci var.batasıcalar:5::5:

hg incimercan ben herzaman yanında olurum..
bildiklerimi sennle paylaşırım.

iyi gec eler arkadasım:16:

canim ben 75 kullaniyorum hapi

selam kizlaaar, cok sükür dün adet oldum ama fena sanci cekiyorum,
insallah bu hafta bittikten sonra kilolarimda eksilme olur, ne bu ya 2 haftadir yirtinyom gram gitmiyor :18:
yürüyüste cok yapmaya kararliyim artik, hergün bi bahane cikicam,
böle totosumun üstüne otur otur olmuyor artikkk :)
yazda geldi sayilir zaten
2 hafta sonra türkiyeye gidiyorum, ordada cok yürürüm insallah ama yememe coook dikkat etmem lazim orda :)
insallah cok kacirmam ama kendime güveniyorum :72:

Neyse Güzeller size doyum olmaz ama yarın kızın arkadaşları bizde 19 mayıs ve sene sonu balosu için prova yapacaklarmış.
Cadı soruyor anne bize neler hazırlayacaksın diye :34: diğer çocukların evine provaya gittiklerinde anneler kekeler börekler salatalar resmen güne hazırlanırmış gibi hazırlık yapmışlar :1:
İş çıkardılar bana resmen hayır işinde değilim diyetimi tehlikeye atacaklar :1: neyse inşallah dayanır kaçamak yapmam

Kızımın siparişleri :

patatesli peynirli börek ( hazır yufkadan, yağ koymuyorum, az yoğurt süt ve bir yumurtayı karıştıp üzerine döküyorum fırına vermeden tabi aralarada )

Makarna salatası ( yağsız makarnaya sarımsaklı yoğurt döküyorum içinede 2 salatalık 1 havuç rendeliyorum )

Tarçınlı Elmalı kurabiye ( Ahanda o işte mecbur yağlı oluyor klasik tarif )

Daha basit ve hafif bir fikri olan varsa söyleyinde bari ben zararlı cıkmayayım :34:

Perşembe günüde 14:40 - 15:00 arası kurstan cıkıyor bence yetişirim ama olmadı anahtarı var nasılsa ilk kez denemiş oluruz evde tek bırakabilirmiyim diye :1: o istiyorda ben bırakmıyorum birşey olur diye :34:
Kurstan sonra arkadaşına provaya giderlerse zaten sorun kalmaz benim için :34:

Beyza aradı söyledi, Perşembe ben de onunla geliyorum :)) Onun bir işi çıkarsa ben tek başıma gelemem ama :( Buradan oraya 3-4 vasıta ile gelinir-dönülür herhalde :( Gerçekten şoförlüğü ilerletmek şart :(

Neyse Güzeller size doyum olmaz ama yarın kızın arkadaşları bizde 19 mayıs ve sene sonu balosu için prova yapacaklarmış.
Cadı soruyor anne bize neler hazırlayacaksın diye :34: diğer çocukların evine provaya gittiklerinde anneler kekeler börekler salatalar resmen güne hazırlanırmış gibi hazırlık yapmışlar :1:
İş çıkardılar bana resmen hayır işinde değilim diyetimi tehlikeye atacaklar :1: neyse inşallah dayanır kaçamak yapmam

Kızımın siparişleri :

patatesli peynirli börek ( hazır yufkadan, yağ koymuyorum, az yoğurt süt ve bir yumurtayı karıştıp üzerine döküyorum fırına vermeden tabi aralarada )

Makarna salatası ( yağsız makarnaya sarımsaklı yoğurt döküyorum içinede 2 salatalık 1 havuç rendeliyorum )

Daha basit ve hafif bir fikri olan varsa söyleyinde bari ben zararlı cıkmayayım :34:

Perşembe günüde 14:40 - 15:00 arası kurstan cıkıyor bence yetişirim ama olmadı anahtarı var nasılsa ilk kez denemiş oluruz evde tek bırakabilirmiyim diye :1: o istiyorda ben bırakmıyorum birşey olur diye :34:

Canım ben 8 yasından beri tektim evde:)) Annem nöbetçi olduğunda babam da köye hayvan bakmaya(veteriner) gittiğinde onların yataklarında uyurdum ama sürekli gözüm kapıda olurdu. Korkardım tek başıma evde. Kardeşimin bakıcısı kendi evinde bakıyodu kardeşime, ben evde tektim mecbur. Hatta 10 yasında pilav yapmayı öğrendim:))

Kizlar asla yemememiz gereken seyler nelerdir bir diyet sürecinde??
Yani mesela pirinc pilavi yememeye gayret gösteriyorum,
sanirim patates yemememiz lazim,
beyaz ekmek yemememiz lazim,
seker ve undan uzak durcaz, tuz da oldugu kadar iste.
Cikulata ve tatlidan bahsetmiyorum bile,
baska neler eklememiz gerekiyor ?

Yada ne yesek yararlidir,
mesela salatalik ta hic kalori yokmus diye biliyorum, onu bol tüketmeye calisiyorum

Kızımın siparişleri :

Banucuğum, kızın ve çocuklar severse makarna salatası yerine kısır yapabilirsin, yeşillikleri en son ekleniyor zaten, kendine 2 kaşık bulgurundan alır üzerine bol yeşillik koyarsın, daha düşük kalorili ve lifli bir seçim olur.
Tatlı olayına gelince onun hafifi bile bize zarar canım ya, o yüzden onu es geçeceksin mecburen. Gene de daha hafif bir şeyler olsun dersen meyve salatası önerirdim. Ya da sütlü tatlı, en basitinden ev pudingi ya da sütlü irmik tatlısı gibi bir şey. Daha minik olsalar aşağıdaki linkteki farecik çilekleri yap derdim, ben yaptığımda kızımın arkadaşları yarışıyor yemek için :)
Strawberry Mice Recipe Comments | Fruity Desserts | FamilyFun
Diğer bir hafif alternatif de hazır dondurma almak, kağıt helva alıp aşağıdaki linkteki gibi bir şekil verirsin, çocukların hoşuna gider, sen de 1-2 tatlı kaşığı yersin ara öğün niyetine. Bana sorarsan hiç yeme derim gerçi, bir kaşık daldırdı mı insan gerisi geliyor bir şekilde...
**Bu tarifi sırf görseli için koyuyorum: Gianduja Gelato – Fındık cennetine bir bilet : Cafe Fernando – Yemek Tarifleri - david lebovitz - dondurma tarifi - fındıklı dondurma - Çikolata

Son düzenleme:
Beyza aradı söyledi, Perşembe ben de onunla geliyorum :)) Onun bir işi çıkarsa ben tek başıma gelemem ama :( Buradan oraya 3-4 vasıta ile gelinir-dönülür herhalde :( Gerçekten şoförlüğü ilerletmek şart :(

Ben sana yazicam da vardir kullanmamasinin bir nedeni diyorum ben cok korkarak basladim 1 ay falan oldu hala da korkuyorum ama bir kadinin ozellikle bir annenin araba kullanmasi sart bebeklerini atip arbaya biryerlere gidebilme ozgurlugu tartisilmaz birilerinden rica etmek kocan bile olsa cok sikici

Kızlar o aldığım bambi ayakkabılar gerçekten güzelmiş, indirime girerse yazlık rahat bişeyler düşünüyosanız alın derim

Bana yakın pazar önerisi olan var mı başka:)) Alışveriş merkezlerinde hiçbişey bulamıyorum. Dün internettn 3 tane aldım ama 3 elbiseyle yaz geçmez:))

allah allah özlemcım kım tutar senıı:))
bu zayıflamak sana bıraz pahalıyamı patladı nee:27::27::27:

Ben sana yazicam da vardir kullanmamasinin bir nedeni diyorum ben cok korkarak basladim 1 ay falan oldu hala da korkuyorum ama bir kadinin ozellikle bir annenin araba kullanmasi sart bebeklerini atip arbaya biryerlere gidebilme ozgurlugu tartisilmaz birilerinden rica etmek kocan bile olsa cok sikici

Aynen öyle canım :( Ben ehliyetimi 15 sene filan önce aldım ama kullanmaya hiç hevesim yoktu. Kızım 1 yaşındayken filan işi bıraktım, o zaman kullanmaya karar verdim. Karşıya taşındığımız zamandı, çevre değiştirmiş, evde sıkıntıdan patlıyordum. Oturduğum site de inanılmaz büyüktü, sitedeki kuaföre 3 km filan sonra gidebiliyorduk. (Soyak Olympiakent) Neyse site içinde başladım kullanmaya, önceden eşimle 4-5 defa 1-2 saatlik pratik yaptım. Arada korka korka site dışına da çıkıyordum ama eşim panik yapan kötü bir öğretmendi :) O yüzden geri ve park manevralarım çok zayıftı (geriye sadece düz gitmek kalıyor zaten :).

Neyse bir gün yağmurlu bir günde çıktım kızımla (14 aylık filandı) markete gitmeye, kızım o kadar çığlık çığlığa ağlıyor ve tepiniyordu ki sinir oldum, yokuş aşağı kaydım da arabayla. Korkmadım ama bin pişman oldum. O gün son oldu. Sonra oğlan da doğunca zaten 2 bebekle arabada olmam imkansız diye merak salmadım. Ama artık tam zamanı. İkisi de laf anlayacak seviyeye geldiler. Üstelik onları bırakma şansım da var. Bırakıp istediğim yere gidip gelirim, araba imkanım da var. Her şey hazır bir şoför eksik :)

slm kızlarr sabahtan beri bi uyuşukluk yeniden kaloriferler yandı hava çok soğuk yaz gelemedi eşya topluyorum hala ama havalar müsade etmiyo sinir oluyorum cuma ya tainler açıklanacakmış hayırlısı bakalım

akşama salata yemeği düşünüyorummmm

Hadi hayırlısı olur inşallah dilediğiniz yere çıkar tayin :16:

Çarşamba dersaneyi arıycam, sınav cuma da varsa ben de gelirim kızlar. Eşime söyledim git git azıcık sosyalleş diyo, taktı bana yaa. Neymiş ben asosyalmişim.

Bu arada karıştırmışım biz Marmara foruma gidiyomuşuz eşimle,ben orayı İstanbul Forum sanıyodum:)) Sürekli karıştırıyorum

Bende çok kıskanıyorum bu buluşmaları :31:

Booooy booooyyy fotoğraflarınızı bekliyoruz ona göre :16:

Back
X