- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
Bayrampaşadaki İstanbul Forumda buluşacağız inşallahİşin yoksa gelebilirsen sende gel
![]()
Bu perşembeyse benim deneme sınavım var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayrampaşadaki İstanbul Forumda buluşacağız inşallahİşin yoksa gelebilirsen sende gel
![]()
Bu perşembeyse benim deneme sınavım var(
Ben bu Perşembe diye biliyorum
Bu arada akşamı bekleyemedim ve Vahşi Cazibemi ortaya koyup eşime söyledim KK buluşmasını
Baştan bir mırın kırın etti neymiş kız kurstan cıkana kadar gelemezsen işte gitmesen olmazmı falan diye ama sonunda doğru söylüyorsun hata bende ki sana sordum diye çaktırmadan bir kırıldım ayağı yapıncatamam yaa çok istiyorsan bakarız perşembe için dedi
Eşim bakarız dedimi tamam demektir
Rabbim nasip kısmet ederse bende varımmmmmmmmmmmmm tontişlerrrrrrrrr
Ay ne giysem![]()
Yeşilköy Pazarı Çarşamba günleri kuruluyor canım ama erken gitmek çok önemli. Trafiği korkunç ötesi oluyor ona göre çıkmak lazım. Gerçekten yıllar öncegittiğim Ulus pazarı ile eşdeğer (biliyorsunuz kapatılan meşhuur ilk sosyete pazarı, Kalkavanlardan tut, modacılardan çık kimleri görürdüm o pazarda...) bir pazar. Gerçekten çok iyiydi ben gittiğim zamanlarda.Bu yeşilköy pazarı nerde umutcum?
Ben Avcılarda oturuyorum. Bana yakında gıdeyım oraya, bir de hangi günler oluyo
Pazar günü kalabalık olur Mutlucuğum, aklında olsun. Gerçi çok büyük bir mekan... Yakınlarda Beyza gitti o daha güncel bilgi verir sana :)haftaya anneler günü için bir program dusunuyorum olmazsa orası iyi fikir gibi bi daha da daricaya gitmem. sağol canım.
mısır konusun da sana katılıyorum. mısırın insülin direnci de problemli. diyetlerden uzak tutulması gereken bir besin... patates, havuç ve pirinç gibi...
Sağol canım, teşekkür ederim...Umutcumm cok tesekkur ederim cnm hosbulduk bu arada gecmis dogum gunun kutlu olsun
Yeşilköy Pazarı Çarşamba günleri kuruluyor canım ama erken gitmek çok önemli. Trafiği korkunç ötesi oluyor ona göre çıkmak lazım. Gerçekten yıllar öncegittiğim Ulus pazarı ile eşdeğer (biliyorsunuz kapatılan meşhuur ilk sosyete pazarı, Kalkavanlardan tut, modacılardan çık kimleri görürdüm o pazarda...) bir pazar. Gerçekten çok iyiydi ben gittiğim zamanlarda.
Yol konusunda fazla yardımcı olamayacağım ne yazık ki, 3 defa gittim her seferinde eşim bıraktı. Florya yolu üzerinde diye hatırlıyorum. Ben işten ayrılınca 2007 yılında 1 seneliğne o tarafa taşınmıştık, o zaman gitmiştim. O tarafları pek bilmiyorum. Internette bilgi bulursun ama eminim, bak mesala ekşi sözlükte gördüğüm adres tarifini aşağıya kopyalıyorum :
"gidiş yolu çok rahat olan pazar. bakırköy'den trene binilip, yeşilyurt durağında inilir. daha sonra istasyonun önünden pazar servisinin sizi alması beklenilir. ayrıca yürüyerek de gidebilirsiniz. aşağı, merkeze indiğinizde çok güzel antikacılar da yer alır. kendinizi, pazarda harcayacağınız parayı farkında olmadan orada harcarken de bulabilirsiniz. o yüzden siz servisi bekleyin."
not 1 Bakırköy Belediyesi'ni arasan servis saatlerini öğrenir misin acaba?
not 2 BAkırköy pazarı daha büyüktür, güzeldir de ama sen beni dinle Yeşilköy'e git önce
Pazar günü kalabalık olur Mutlucuğum, aklında olsun. Gerçi çok büyük bir mekan... Yakınlarda Beyza gitti o daha güncel bilgi verir sana :)
Sağol canım, teşekkür ederim![]()
sizin eve yakın mı canım. Biz eşimle sık gideriz oraya. Benim deneme sınavı perşembe ve cuma olursa ben de gelirim, gelemesem de bi sonraki buluşmada önceden ayarlarım kendimi kesin gelirim
Siz daha önce buluşmuşsunuz çok kıskandım:)) Şu sınav olayı olmasa evde durmam ben, iş varken haftasonu dahil full çalışıyodum sosyal hayat yoktu, şimdi de sınav çıktı başıma gene hapisim:)) Aslında araba var ama ben de ehliyet yok. Mutluya çok özendim kafasına göre çıkıyo geliyo. Seneye ben de öyle olurum sanırım.
Kızın kaçta gelıyo dersaneden
Canım ben Eyüpteyim zaten
Biz haftada bir de olsa mutlaka Foruma gidiyoruz hatta bazen eşim olmadanda gidiyorum kızkardeşimle yada arkadaşımla.
Valla en kısa zamanda sende inşallah fırsat bulursunda buluşmaya gelirsin
Araba gerçekten büyük nimet eşine yalvarmak zorunda kalmıyor insan
Ben 13 senedir İstanbul trafiğindeyim hatta şehir dışına cıkmışlığım bile varinanılmaz zevkli heleki o acemiliği attıktan sonra.
İnşallah sende en kısa zamanda ehliyetine kavuşursunda kadın şöför sayımız artsın![]()
Aminnn cecoşum insallah hersey daha güsel gecer. tahlil sonuçlarında tertemiz çıkar...
bu a rada ben de kafaya koydum yarın gidip tahlil yaptıracagım..bana ne bana ne..iddiadas degilmiyik
canm kaç mg troid hapın?ben 50 lik kullanıorum.
bende de pko troid ve insülin direnci var.batasıcalar
hg incimercan ben herzaman yanında olurum..
bildiklerimi sennle paylaşırım.
iyi gec eler arkadasım![]()
Neyse Güzeller size doyum olmaz ama yarın kızın arkadaşları bizde 19 mayıs ve sene sonu balosu için prova yapacaklarmış.
Cadı soruyor anne bize neler hazırlayacaksın diyediğer çocukların evine provaya gittiklerinde anneler kekeler börekler salatalar resmen güne hazırlanırmış gibi hazırlık yapmışlar
İş çıkardılar bana resmen hayır işinde değilim diyetimi tehlikeye atacaklarneyse inşallah dayanır kaçamak yapmam
Kızımın siparişleri :
patatesli peynirli börek ( hazır yufkadan, yağ koymuyorum, az yoğurt süt ve bir yumurtayı karıştıp üzerine döküyorum fırına vermeden tabi aralarada )
Makarna salatası ( yağsız makarnaya sarımsaklı yoğurt döküyorum içinede 2 salatalık 1 havuç rendeliyorum )
Tarçınlı Elmalı kurabiye ( Ahanda o işte mecbur yağlı oluyor klasik tarif )
Daha basit ve hafif bir fikri olan varsa söyleyinde bari ben zararlı cıkmayayım
Perşembe günüde 14:40 - 15:00 arası kurstan cıkıyor bence yetişirim ama olmadı anahtarı var nasılsa ilk kez denemiş oluruz evde tek bırakabilirmiyim diyeo istiyorda ben bırakmıyorum birşey olur diye
Kurstan sonra arkadaşına provaya giderlerse zaten sorun kalmaz benim için![]()
Banucuğum, kızın ve çocuklar severse makarna salatası yerine kısır yapabilirsin, yeşillikleri en son ekleniyor zaten, kendine 2 kaşık bulgurundan alır üzerine bol yeşillik koyarsın, daha düşük kalorili ve lifli bir seçim olur.Neyse Güzeller size doyum olmaz ama yarın kızın arkadaşları bizde 19 mayıs ve sene sonu balosu için prova yapacaklarmış.
Cadı soruyor anne bize neler hazırlayacaksın diyediğer çocukların evine provaya gittiklerinde anneler kekeler börekler salatalar resmen güne hazırlanırmış gibi hazırlık yapmışlar
İş çıkardılar bana resmen hayır işinde değilim diyetimi tehlikeye atacaklarneyse inşallah dayanır kaçamak yapmam
Kızımın siparişleri :
patatesli peynirli börek ( hazır yufkadan, yağ koymuyorum, az yoğurt süt ve bir yumurtayı karıştıp üzerine döküyorum fırına vermeden tabi aralarada )
Makarna salatası ( yağsız makarnaya sarımsaklı yoğurt döküyorum içinede 2 salatalık 1 havuç rendeliyorum )
Tarçınlı Elmalı kurabiye ( Ahanda o işte mecbur yağlı oluyor klasik tarif )
Daha basit ve hafif bir fikri olan varsa söyleyinde bari ben zararlı cıkmayayım
Perşembe günüde 14:40 - 15:00 arası kurstan cıkıyor bence yetişirim ama olmadı anahtarı var nasılsa ilk kez denemiş oluruz evde tek bırakabilirmiyim diyeo istiyorda ben bırakmıyorum birşey olur diye
Kurstan sonra arkadaşına provaya giderlerse zaten sorun kalmaz benim için![]()
Beyza aradı söyledi, Perşembe ben de onunla geliyorum :)) Onun bir işi çıkarsa ben tek başıma gelemem amaBuradan oraya 3-4 vasıta ile gelinir-dönülür herhalde
Gerçekten şoförlüğü ilerletmek şart
![]()
Kızlar o aldığım bambi ayakkabılar gerçekten güzelmiş, indirime girerse yazlık rahat bişeyler düşünüyosanız alın derim
Bana yakın pazar önerisi olan var mı başka:)) Alışveriş merkezlerinde hiçbişey bulamıyorum. Dün internettn 3 tane aldım ama 3 elbiseyle yaz geçmez:))
Ben sana yazicam da vardir kullanmamasinin bir nedeni diyorum ben cok korkarak basladim 1 ay falan oldu hala da korkuyorum ama bir kadinin ozellikle bir annenin araba kullanmasi sart bebeklerini atip arbaya biryerlere gidebilme ozgurlugu tartisilmaz birilerinden rica etmek kocan bile olsa cok sikici
slm kızlarr sabahtan beri bi uyuşukluk yeniden kaloriferler yandı hava çok soğuk yaz gelemedi eşya topluyorum hala ama havalar müsade etmiyo sinir oluyorum cuma ya tainler açıklanacakmış hayırlısı bakalım
akşama salata yemeği düşünüyorummmm
Çarşamba dersaneyi arıycam, sınav cuma da varsa ben de gelirim kızlar. Eşime söyledim git git azıcık sosyalleş diyo, taktı bana yaa. Neymiş ben asosyalmişim.
Bu arada karıştırmışım biz Marmara foruma gidiyomuşuz eşimle,ben orayı İstanbul Forum sanıyodum:)) Sürekli karıştırıyorum